Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Сера, ну от ми з вами можемо щось поміняти? Навіть якщо вони якісь не такі. От скажіть. У нас ,здається, Скорпіонша із Закарпаття і Хельга. Вам не здається що такі висловлювання могли образити дівчат? При чому отак просто на рівному місці. Напевно хтось думає що і в нас він може виникнути, що ми до Польщі хочемо. Але нащо то все? Ми є одна держава, так трохи різні, ну бо це нормально. Але це не означає що ми разом жити не можемо. Он хтось з сусідом на сходовій клітці зжитися не може, але це ж не підстава робити якісь глобальні висновки. Правда?

2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Нагадало мені, як хтось казав "Нехай всі справжні украінці приїжджають до нас в Галичину, і тут буде нормальна країна")) Взагалі я думаю, що при правильній державній політиці і нормальній освіті, реформам в медіа-галузі і культурі у нас є всі шанси стати монолітнішою нацією. Передають що понад 100 засуджених вирішли приймати участь в АТО. Зараз думають як їх перевезти і чи варто. Ще є інфа що частина увязнених втекла.

4. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

до речі, про Руслану. Щойно Філатов (зам Коломойського) написав в себе на фб:
    "Освободили еще 10 человек. Едут на Днепр. Все подробности на пресс-конференции Русланы в ОГА в 17-00."
    список звільнених у нього на сторінці.

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Ще про Руслану з ФБ:

Ruslana Lyzhychko
    Я все одно ніц не розумію... Допомогти донести її звернення... А про що звернення? Таке враження, що вона сама не розуміє, що хоче сказати...

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

Дуже хороша табличка. Люди котрі хочуть воєнного стану повинні розуміти, що вони накликають на свою голову. Особисто я проти воєнного стану, бо тоді ми залишимось один на один з війною.

7. AilataN

AilataN жива

Чи правда це?
    сподіваюсь...:girl_devil:
    п ишуть, що є підтвердження і з інших джерел.
    партізанен?

8. zetta

zetta Well-Known Member

КАКОЕ-ТО СЕНТЯБРЯ
    4 сент, 2014 at 7:30 PM

Сегодня где-то далеко целый день слышны взрывы - кто-то чем-то куда-то стреляет. Говорят, что из Павловки лупят по Трудовским (интересно, что с тех Трудовских осталось?), не знаю - расстояние даже для Града довольно значительное.
    Именно так - *кто-то чем-то куда-то стреляет*. Кто, чем и куда - хз. Напридумывали всяких дистанционных оружий, стреляющих на десятки километров, выдали их в руки обезьянам и имеем тысячи погибших мирных жителей и массу разрушенных домов. Если бы отловить стрелявшего, привести на место падения снаряда чтоб просто посмотрел своими глазами... интересно, он спать ночами потом сможет?

30 августа из Града обстреляли Новомихайловку, село, где у свекров дача, они там сейчас и живут. Среди бела дня - фюить, бабах и так четыре раза. Сверам повезло, не зацепило, а вот соседскую девчушку уже похоронили, 16 лет, умница-красавица, родительская гордость. Была.
    Кому интересно, могу сфоткать осколки от бомбы (или чем там эта хрень стреляет), свекр вытащил из дома, застряли в стенке.
    Да, в селе никаких войск не стояло, укр. войска были километрах в пяти (?), кто стрелял по жилым домом в селе - неизвестно. Сейчас в Новомихайловке вроде ДНР, ну, или российские войска, какая разница. Стоят за огородами в районе бывшей зверофермы.

В Енакиево неспокойно, отовсюду стреляют (кто, зачем, в кого и куда - хз, как всегда). Второго сентября обстреляли город, шесть убитых мирных жителей. Стреляли в район заправки, что возле Амстора (мои родители примудрились заправиться там за полчаса до обстрела, спасибо Боженька), частично разрушен центр, об окраинах я молчу, там полная жесть. Периодически нет света и связи (ооо, тогда можно с ума сойти, когда с родителями не свяжешься). Воды нет и у нас тоже нет уже две недели или даже больше.

Жить без воды как-то хреново, если честно, но выкручиваемся. Я даже пару раз постирала в машинке-автомате, нужно лить воду в дырочку для порошка, когда включается насос. На стирку уходит 40-50 литров воды... а что поделаешь.
    Народ как-то одномоментно постарел и опустился. Все напряженные какие-то - мне в комментариях к прошлому посту рекомендовали к психологу обратиться, но к психологу нужно обращаться миллионам пяти жителей.

Да, у нас тут тоже стрельнули из какой-то хрени, в район третьей шахты, но в шахту не попали, подожгли поле. Зачем стрелять по шахте? - там никаких войск не было. Страшно, если честно.
    Шахту эвакуировали и детей из школ отпустили, школы с детьми тоже хорошая мишень для обстрелов.
    Даже не знаю, стоило ли начинать учебный год в зоне АТО... могут же попасть, намеренно ли или случайно.

Воды нет, и никто не знает, будет ли она. Свет, газ есть. АТБ и Новую почту закрыли, но продукты пока привозят, так что еда есть. Техническую воду подвозят в вагонетки, народ набирает в ведра и баклажки, дежурят с ночи. Мы ездим, набираем в колодце в селе.

Еленовку. Долю взяли ДНРы, что в Волновахе непонятно, но нацгвардия оттуда ушла (а ДНр пока не пришло), говорят, что Мариуполь сдадут ДНРу без боя (и слава богу - не то, что сдадут, а то, что без боя, а то еще и Мариуполь разрушат. Хотя только что звонила подруга, сказала, что в районе Левобережья неспокойно, стреляют, в Сартане люди по подвалам сидят).
    Так что скоро ДНР доберецца и сюда, народ немного паникует, тут основная масса настроена проукраински, и когда был блок-пост ВСУ около переезда, то пацанам возили еду, варили борщи, а потом и вообще привозили их в кафе обедать.
    Владельцы кафе и прочие жители, собиравшие деньги и еду для армии теперь думают, что с ними будет? Каковы кары ДНРа за помощь армии Украины? - если кто знает, напишите, меня это тоже коснется. Не могут же они убить полгорода, в самом деле.

Настрения в основной массе таковы - отстаньте от нас все и не стреляйте. Пусть уже ДНР, Новороссия, Хренороссия или как_там_это_квазиобразование назовут, но хватит убивать людей! Дайте нам нормально жить, не боясь быть убитыми... а что и как потом разберемся.
    А людей погибло очень много. Молодых и старых, стариков и детей...

Вроде как завтра собираются объявлять перемирие. Не знаю, не знаю...
    Но если будет мир, я буду самым счастливым человеком на земле!

ПС. вчера смотрела 5 канал. сидит, значит, какая-то транда в вышиванке и вещает на мове, что мол, никаких перемирий, нужно дать батальонам грады и тяжелое вооружение и продолжать сражаться до последнего жителя Донбасса.
    блять, вот пришлите это транду в вышиванке сюда, с детьми и родителями, пусть посидит пару дней под обстрелом из тяжелого вооружения, чтоб ее дети стали заикаться и у них появились седые волосы в три года.
    и партию Свобода тоже сюда, в полном составе. с детьми и родителями. может, поумнеют, хотя вряд ли.

ППС. огромное спасибо за предложение помощи, но пока недостатка в средствах нет, до зимы хватит. А там. надеюсь, что-то и наладится. Может, правда, о чем-то договорятся... не совсем же еще с ума посходили, лупить градами по городам.
    у меня не было инета пять дней, вот)

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Капучінка підтримаю сніжну і заступлюсь за всіх людей Криму , Донецька і Луганська , там теж є хороші .

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як я і думала:) Коломойський=Тимошенко. Йде гра проти президента і його партії:) Дійсно, передвиборча кампанія вже почалась, і думаю вона буде дуже чорною.

10. zetta

zetta Well-Known Member

ВСУ вроде бы оставили аэропорт и отошли по всем направлениям, выравнивая фронт после вторжения российской армии. Так кто обстреливает густонаселенные районы Донецка, в которых нет военных объектов? И почему до сих пор не обстреляно здание ОГА - это гнездо оккупантов? Если Донецк долбит украинская армия, то первым делом они должны расхерачить стоящее на возвышении многоэтажное здание ОГА, но туда ничего никогда не прилетает, как и на другие базы оккупантов в черте города, о которых прекрасно известно как местным жителям, так и командованию ВСУ.

Шокирующие обстрелы выгодны лишь боевикам, которые сейчас работают над легализацией своих республик. Таким образом они обрабатывают население - народ должен мечтать о прекращении обстрелов, даже если для этого нужно будет легализовать бандитов.
    http://pauluskp.livejournal.com/548746.html

11. KAPUCHINKA

Зетта, чи я хіба хоч десь написала погане про кримчан чи жителів Сходу? Чи десь писала що вони якісь не такі? Ви мене з кимось плутаєте.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, перестаньте тикати пальцями, дивіться кожна на себе і буде єдина Україна. Всі ми однакові і маємо те, на що заслужили. Тепер маємо заслужити краще майбутнє для наших дітей. Крапка.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Капучінка , ну як добре пошукати... Та не звинуватила я вас нівчому . То було звернення як загальний заклик . Ми ж не говорили про конкретних людей . А про настрої регіону а то в слабкій політ ситуації має велике значення , самі розумієте .

Про газ.
    Яценюк - Путіну:
    "Знижки залиште собі.
    Знижки бувають в магазинах, в яких нічого не купують"
    )))

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

у Мінську почалась клоунада, зібрались х...ен зна хто і незрозуміло про що говорять.
    Дії Руслани мені наразі незрозумілі, тобто не так дії, як її монологи.

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

оце і є основний настрій, і щоб вже не стріляли. Крапка. А де і як жити - вже немає значення. Це тактика війни - втягнути, а потім щоб люди вже були згодні на все, аби тихо.
    Дзвонить мені сьогодні подруга. Вона в Слов`янську (я писала). Каже "Іра, в нас ЧП було. Чоловіка маминої сестри (це літні люди, за 65 вже) схопила нац гвардія. Ввірвались, кричали "мордою в підлогу", а вони ледве навкарачки стати можуть, бо вже літні. Забрали його в капцях і в майці, відвезли в штаб АТО в Краматорську, там 2 дні тримали, мішок на голові, били, питали де тримає зброю. При чому ті люди і моя подруга не за сепаратистів, принаймні нормально ставляться до укр. армії. Питали в нього "чого жінка така стара, і ремонт поганенький, бо нам вже сказали, що ти агент сепаратюг, і тобі хана". Ледве його знайшли, підключили всі контакти, добре що серед знайомих був хтось з міліції, так і знайшли. Виявилося, що на майданчику хтось з місцевих пиякив сказав, що мол може й сепаратист. Каже не вибачились, нічого..сказали, радій що живий, сам доберешся. Але за ним вже їхали, так і просидів там десь на зупинці, поки рідні приїхали. Телефон віддали, сімку - ні.
    Весь в синцях, казав, що нікого не бачив, бо мішок хоть знімали, але певно підвал, бо темно. Прив`язували руки. Кричали і весь час били по голові і п`ятках, їсти і пити не давали за цей час. Вони коротше в шоці, бо з жахом думають, що якби не родич, вбили б - і навіть не знали де і що..Мені каже подруга "ты знаешь как я отношусь к армии, но это ппц какой-то, за что.." Тепер зародилось неприйняття.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

А, ну і сказала, що в них серед знайомих, в кого там чоловіки за ополченців ходять слухи, що вже скоро Новоросія буде..цитата подруги: "и он говорит (ім`я), что мол не паникуйте, видите армия щас отступит, тогда и по-быстрому склепаем Новороссию, и у них свала не будет"..Вона з тим всім в шоці, бо і Новоросії не хоче ,і з дій військових в шоці (не без матів)..

16. Linar

Linar невиправна оптимістка

kohaju, це ж війна. Чи вони хотіли, щоб постукали в двері і "Дуже перепрошую, ви не за сепаратистів? Ні, ой ну то вибачте ще раз".:girl_nea:
    Знайома з Словянська розповідала, що ще багато їх (сепарів) ховається по "зеленці" і місцеві їм їсти носять((((

17. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

18. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

з сторінки Mova:

"Є інформація, що Кремль виділив додаткові десятки мілйонів доларів на свою брехливу пропаганду. В України зайвих грошей немає, тому вся надія на солідарність та активність українців в усьому світі.

Тож, ще раз звертаємось до всіх (окремо до представників української діяспори) максимально поширити інформацію про те, що розпочав повноцінну роботу Ukraine Today – перший англомовний телеканал про Україну. Наша відповідь брехливій московській пропаганді. Інформаційна війна триває.

http://uatoday.tv/
    https://www.facebook.com/uatodaytv
    https://twitter.com/uatodaytv
    https://www.youtube.com/ut

P.S. Також, просимо підтримати наступні сторінки, що спеціалізуються на створенні та поширенні англомовних демотиваторів^
    Euromaidan Art & Graphics - https://www.facebook.com/euromaidanart?fref=ts
    We support ukraine - https://www.facebook.com/pages/We-support-ukraine/281175975340460?fref=ts "

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

КУЧМА І БОЙОВИКИ ПІДПИСАЛИ ПРОТОКОЛ ПРО ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ - ДЖЕРЕЛО
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/5/7036890/
    а біля Маріуполя лупдять градами? то чекати що зразу ж престануть?

20. KAPUCHINKA

Там написано що з шостоі. Хоча я не вірю що перестануть. Та й луплчть там москалі а не бойовики. Швидше б ту збою дали.

Статус теми:
Закрита.