Євромайдан (9)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by zetta, Sep 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не боїсь :). Мабуть, засідати будуть довгенько. Пішли поїсти, а потім- продовжать. Нічка довга :)

Last edited: Feb 12, 2015
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

При любих великих заворушеннях Польща швиденько прикриє з нами кордон, і ніяка віза не поможе. А те що світ на порозі 3-ї світової, так це вже давно так, а зараз все ще загострилось. Щойно показали включення з Мінська, то журналіст з відповідних джерел повідомив: "вирішують питання щоб жителі певних областей самі створювали прикордонні сили, і ймовірно нададуть особливий статус Донбасу, і ще вирішують на який термін дозволять діяти "новопризначеній" владі тих регіонів". Вже кажуть що підй по Придніпровському сценарію, і далі переговори йдуть активно і дуже напружено, і до кінця ще все одео нічого не ясно.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. VERO

VERO Well-Known Member

Журналисты Associated Press опубликовали пункты, по которым существуют разногласия между Украиной и Россией и которые обсуждают участники встречи глав государств "нормандской четверки" в Минске.
    Как сообщает, агентство Associated Press опубликовало основные пункты, по которым сейчас продолжаются переговоры в "нормандском формате" в Минске. Как сообщает The Telegraph, стороны обсуждают следующее:

1) Линия разграничения. Украина настаивает на том, чтобы линия проходила согласно сентябрьским договоренностям. Однако Россия требует новой линии, по которой под контролем боевиков остаются захваченные ими территории.

2) Отзыв с украинской территории солдат и военной техники РФ. Россия продолжает утверждать, что в Украине нет российских солдат и техники.

3) Контроль над границей. Украина хочет восстановить контроль над своей границей в полной мере, однако Россия заявляет, что контроль, по крайней мере частичный, должен оставаться за террористами, захватившими ряд важных пограничных постов.

4) Большая автономия регионам, находящимся под контролем террористов. Украина заверяет, что может предоставить этим регионам широкую автономию, но Россия требует неких гарантий, а также - снятия финансовой блокады.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Чалий прогнозує тривалість перемовин ще на протязі 5-6 годин.
    І ось точно підмічено- парадокс:Немцы в Минске уже восемь часов подряд пытаются помирить русских и украинцев. С 70-летием победы вас.

• Подобається Подобається x 3
  5. zetta

zetta Well-Known Member

Ірина Герасимова добавила 3 новых фото.
    За 10 годин сторони вже по кілька разів виходили з кімнати переговорів. У Меркель розрядився телефон - винесла помічникам, щоб зарядили. Лавров ходив за тютюновою дозою. Путів виходив з документом в руках і телефонував (кому ж це?). Валерій Чалий розповів, що зараз мова йде про два документи. Деякі пункти вже узгодили ‪#‎Мінськ‬

Лавров спочатку сказав що результати супер а потім : трохи більше ніж супер..
    --- дописи об"єднано, Feb 12, 2015 ---
    Тут хронологія зустрічі в Мінську :
    http://tvrain.ru/articles/peregovory_normandskoj_chetverki_v_minske_hroniki-381817/

6. zetta

zetta Well-Known Member

Дмитро Ярош: Ми будемо працювати по своїм окремим схемам. Будь-яке перемир'я нам приносить найбільші втрати. Наприклад, перше перемир'я після приходу Порошенка до влади. У Луганську тоді залишалося десь 70 легкоозброєних бандитів. Тоді можна було заходити і зачищати місто - спитайте у "айдарівців".

Але оголошується перемир'я - на всіх ділянках фронту позиції супротивника укріплюються і заливаються бетоном, заводиться техніка, створюються укріпрайони...

Не кажучи вже про останнє перемир'я - з вересня, чомусь, не проводилася нормальна підготовка до якихось оборонних чи наступальних дій. Перемир'я можна використовувати для перегрупування, тактичних маневрів, підвищення обороноздатності. Але цього не проводилося, під Дебальцевим бачимо наслідки...
    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/politics/2015/02/150211_yarosh_interview_vs?SThisFB?SThisFB&fb_ref=Default
    У Росії мене звинувачують також у тому, що я воював у Чечні, а я там ніколи не був.
    --- дописи об"єднано, Feb 12, 2015 ---
    Источник ТАСС утверждает, что стороны подпишут документ из 12-13 пунктов. «Не суть важно, как будет называться этот документ — декларация или заявление, но предполагается, что в нем будут обозначены конкретные меры по урегулированию ситуации, примерно 12-13 пунктов», — сказал собеседник агентства.

Журналисты, присутствующие во Дворце Независимости в Минске, сообщают, что переговоры, видимо, близятся к завершению: организаторы готовят большой зал для заседаний.

Агентство Reuters, ссылаясь на неназванный дипломатический источник, также сообщило, что главы России, Германии, Франции и Украины подпишут документ по итогам переговоров, которые шли всю ночь в Минске.
    http://tvrain.ru/articles/istochnik...ishut_dokument_po_itogam_peregovorov_-381837/

7. zetta

zetta Well-Known Member

image.jpg

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Федеральний російський "5 канал" випустив сюжет про те, як легко і швидко російські війська можуть увійти в європейські столиці, а також пригрозили Заходу ракетними ударами.Автори програми подали це у вигляді походу з метою провести в столицях ЄС "парад до Дня перемоги"."Варшава – це занадто просто. Від Москви до польської столиці – всього 1300 км. Танк Т-90, наприклад, якщо не вдаватися до допомоги транспортної авіації, увійде в передмістя менше, ніж через добу після початку маршу", – каже голос за кадром, в той час як на екрані показують червоні стрілки, які рухаються з Москви до Варшави.При цьому додається, що бійці повітряно-десантних військ долетять туди лише за дві години.Далі автори "згадали", що російських військ "давно не було в Берліні"."1800 кілометрів для сучасної армії – не відстань. Тим більше, багато російських офіцерів непогано знають Німеччину. Головне, щоб вони на автоматі не зайняли наші військові містечка, які після об'єднання ФРН і НДР дісталися німцям", – говорить голос.В цей час на флагштоку опускається німецький прапор і піднімається російський."Прага, Гельсінкі, Вільнюс, Таллінн, Рига – це взагалі зовсім поруч", – продовжує голос і додає, що російські війська можуть увійти в половину цих міст пішки.
    Візит в Лондон і Вашингтон, додає автор передачі, потрібно буде планувати "сильно заздалегідь", оскільки там "без авіації і флоту тут ніяк не обійтися".В кінці ролика виражається "жаль", що "наші західні партнери не зможуть своїми очима подивитися на "Іскандер" і "Сатану", адже їх за межі Росії можна доставити тільки повітрям".
    Українська правда

9. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

10. ljudviga

ljudviga Active Member

на попередній сторінці я показувала цей відеосюжет

11. Talya

Talya Well-Known Member

ага. пишуть, показують, а потім - та то не ми, не те хотіли сказати, нас не правильно понялііііі і т.д. дістали вже. не можуть нічого мудрого запропонувати у відповдь, тому лякають їжака голою д...ю
    ну чого мовчать щодо результатів переговорів? вже мій телефон не витримує від перегортування сторінок. і так, напевне, найбезсонніша ніч за останніх півроку, ще й тепер ранок напружений. сподіваюся день буде добрим з хорошими новинами

• Подобається Подобається x 1
  12. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Підписання у Мінську зірвали "ДНР" та "ЛНР" за інструкцією Москви – джерело
    У Мінську до публічного підписання готувався документ, але церемонію зірвали представники сепаратистів.

Про це Європейській правді розповіло європейське дипломатичне джерело, повідомлене про деталі перемовин на саміті у "Нормандському форматі" в Мінську.

"Захарченко і Плотницький не підписують компроміс, погоджений лідерами з Путіним. Роблять вони це за інструкцією самих росіян, які працюють на зрив домовленостей і на демонстрацію, нібито ДНР та ЛНР - самостійні суб'єкти переговорів", - розповів співрозмовник "Європейської правди"

"У критичний момент спостерігаємо дешевий театр. Але для всіх тут очевидно, що мир, схоже, не в їх інтересах Росії та її ставлеників", - додав співрозмовник.

Він також підкреслив, що за підсумками нічних переговорів позиція Меркель та Оланда, які представляють ЄС, та позиція України лишаються узгодженими.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Skifia

Skifia миється в бані

Передали, що лугандонці не захотіли підписуати нічого, і нібито путлєр не захотів, бо каже що то вони самі мають (може то і показуха, не знаю). Потім відбувся дзвінок до представників США, і Америка пригрозила що якщо Путлєр (чи ті бандюки, іх фіг там розбереш) не підписують угоду, то вона вводить повністю в Украіну своі військові сили, і підтягне які є в Європі і буде війна. Надіюсь що то пішла гра м'язами, але розумію, що вже все можливо(

14. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Дайте посилання будь ласка

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Та то зрозуміло, що Х-ло так просто не капітулює, ще 3 дні на сході буде м'ясорубка і попелеще:sad: Боже, збережи наших захисників! Уявляю, як Порошенку зараз нелегко, домовитися треба будь яким способом, бо у випадку світовоі війни, від Украіни залишаться одні руіни...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  18. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

А я не вірю, що Росія буде виконувати підписане.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  19. Galysik

Galysik Well-Known Member

Дотисли таки непутьового. Правильно, тільки мовою сили з фуйлом треба розмовляти. Обамичу респект! Я думаю якби Європа була фуйлу по зубам, він би передачками не погрожував, а так кишка тонка. Воно саме, нещастя, на межі розпаду, Китай он у спину дихає.
    Я так розумію, це перемога?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Музик

Музик Мартуська

щось мені здається, що не все так просто. рано радіти

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
Thread Status:
Not open for further replies.