Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а якщо без емоцій мозок включити? що будете далі робити, коли каменюки перекидаєте і морди наб єте? Далі що?

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Hexe

Hexe Well-Known Member

і що зміниться?який сенс?зігнати злість і образи?
    ми тут усі мудрі вдома сидимо і знаємо як в час війни правильно керувати країною, такі мудрі стратєгі - знаєм, як краще вести бойові дії,куди направляти батальйони, дипломати з нас найкращі - будь які переговори проведемо успішно і з користю, ну і всі маєм відповідну освіту щоб керувати економікою країни. нема військового стану - погано, як планують ввести - то теж погано. коли йти на мітинг покричати - купа охочих, а коли на війну - вмирати, то кількість бажаючих одразу зменшується шаленими темпами.
    ми багато чого не знаємо,що відбувається на зустрічах, про що балакають\домовляються насправді обами-меркелі-олланди-порошенки. те, що зараз відбувається при неправильній стратегічній діяльності може дуже легко вилитись у Третю Світову, і тоді віза в Польщу нікого не врятує і взагалі страшно подумати,що може бути,бо країни Європи протистоять шизофрєніку з чемоданчиком ядерної зброї. тож нам, тре зберігати спокій і максимально допомагати тим, хто того потребує. були гірші часи і люди якось пережили. продукти дорогі, так - але вони є, ліки теж дуже дорогі - але вони є, з голоду поки не вмираєм і маєм де жити. тож давайте якось позитивніше мислити, бо думки мають здатність матеріалізовуватись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  3. сніжна

Поки йдуть переговори-В Донецке обстреляли 20 больницу.
    Горит лаборатория, попали в реанимацию. В травмпункте ранили врача и медсестру.

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

почитайте про Валаам. інваліди війни, крім своїх родичів нікому не потрібні.

5. сніжна

Путин ломает ручку. Новая версия Януковича. Видимо, наклонили :)

Вкладення:

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

МИД Беларуси: «нормандская четверка» и контактная группа рассматривают один проект документа
    среда, 11 февраля 2015, 21:44
    Министр иностранных дел Беларуси Владимир Макей сообщил журналистам, что главы стран «нормандской четверки» (Украина, Германия, Франция, Россия) и участники трехсторонней контактной группы (Украина, ОБСЕ, Россия) рассматривают проект одного и того же документа.
    «Сейчас параллельно рассматривается один и тот же документ ‒ как участниками контактной группы, так и на саммите глав государств в “нормандском формате”»,‒ сообщил господин Макей.
    Он также отметил, что для достижения положительного результата переговоров потребуется одобрение документа всеми участниками переговорного процесса.

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а ви бачите вихід в йти воювати?

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я виходу не бачу ані у "йти воювати", ані у "не йти воювати". Вірніше вихід є, але потрібен час. Ми ж наразі хочемо всього і відразу, бажано безболісно. Тоді вмикаються емоції...
    Я також зла, але час від часу треба нам думати. І якщо вже трощити, то так, щоб було непомітно і комфортно :girl_dance:
    Якось так. Свої думки краще висловлюю вербально :girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Скільки вони там переговорюватись планують? Я реально спати боюсь лягати. Блін.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Divchyna vesna

Нє баісь. Гірше вже нема куди. Мені здається, що ми готові до всього.

11. SoLana

SoLana Well-Known Member

надіюсь не тільки наклонили але й продовжили... так би мовити "переговорний" процес... Слайди, слайди :haha:

• Смішно Смішно x 1
  12. Fleshka

Ну да. Зараз засну, а прокинусь вже при вс. Все вимкнено, інтернет,телефон, картки заблоковані...аааа.
    є куда гірше...є...
    Але якщо чесно, то впевнена, що з того всього все вкінці вийде на краще.
    Тільки б протриматись.

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

• Смішно Смішно x 5
  14. Fleshka

Ноу коментс

15. Divchyna vesna

Аааа, я колись так жила... Правда, зараз мені важко уявити як то прийти на роботу і не влізти в новини під каву. Вихід завжди є.
    Та й думаю, оті всі штуки штуки, прописані в законодавстві під час вс, писані були давно, за часів комуни. А тоді всім було, як соловейкам. Є балєт на тб, отже НС прийшов. Та й нарід зараз не той, що був, навіть, 5 років тому. Тобто ВС приймається, але так тверезо і виважено.

16. flame

flame невгамовний експериментатор

А нєрвішки то в х...а не в порядку:uaflag: Рученятка трусяться 384651024.png 384651075.png 384651079.png

17. VERO

VERO Well-Known Member

13/10/2008

Европе грозит новая крупномасштабная война. В 1939 году своим вторжением в Польшу нацистская Германия положила начало Второй мировой войне. Сегодня же детонатором может стать не Польша, а Украина. И агрессором будет не Адольф Гитлер, а российский премьер-министр Владимир Путин.
    Читать далее: http://inosmi.ru/world/20081013/244608.html#ixzz3RTWPZIFj
    Виявляється, що всі прогнозували, тільми ми були не в курсі.

Рукостискання пу і Порошенка. https://vine.co/v/OPBvw7IztBU/embed
    Я просто впевнена, що угоду підпишуть. ВС не буде. Але чи будуть сторони (точніше-сторона) на 100% її виконувати- ось це питаннячко.

18. Fleshka

Через різку девальвацію національної валюти українські пенсіонери стали одними із найбідніших навіть серед країн третього світу, бо вони не мають і далі ще більше не матимуть коштів на життя. Прес-служба Партії пенсіонерів України.«Тільки за останній час при незмінності рівня пенсій і подорожчанні продуктів та комунальних тарифів майже вдвічі, на стільки ж, майже вдвічі, погіршився рівень життя пенсіонерів. Фактично це злочин влади щодо 30% населення. Такого нема ніде у світі», - заявив голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка.Не будемо чіпати 400 тисяч пенсіонерів - середняків з пенсією понад 3600 гривень. Візьмемо для прикладу 12,5 мільйонів пенсіонерів, котрі в середньому живуть на 1500 грн. Уряд вважає такі пенсії пристойними. Ось реальні місячні витрати пенсіонера.Комунальні послуги - 500 гривень, продукти з обмеженим раціоном - 1200 гривень, ліки - 200 гривень, ремонт одягу і взуття - 50 гривень, мило, зубна паста, засоби для прання - 50 гривень, інші витрати - 100 гривень. Разом – 2 100 гривень.«Якщо врахувати, що сьогодні ми отримали ринковий курс долара по 24-25 грн., то і ліки і продукти харчування зростуть десь на третину вже за 20-30 днів. За таких умов пенсіонери просто не виживуть, за місяць-два вони зрівняються із рівнем проживання із країнами третього світу», - наголосив Кукуріка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Hexe

Hexe Well-Known Member

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Так, більшу частину Азії ми вже своєю бідністю переплюнули:girl_cray:.

Статус теми:
Закрита.