Євромайдан (9)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by zetta, Sep 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як завжди, винна українська влада:) Тупість аж зашкалює:girl_cray:

1.
    Це просто не за адресою. Чомусь він не пише, що нехай Росія не шле своїх солдатів і техніку до нас, а нехай українці не шлють...цікаво. Ок

2.
    Є статистика? Попросіть нехай зробиьт порівняльний аналіз, може тоді щось в тій голові трохи проясниться.

3.
    Прошу звернути увагу на виділені слова. По Фрейду стає все зрозуміло:girl_crazy:
    Ага, видно :girl_blum:
    Якраз Дніпро - дуже поукраїнське зараз.

4.
    Тут взагалі без коментарів:girl_mad:

5.
    А що Порошенко стріляє? Відколи то ВСУ на озброєнні має гради? Нам і не снилася така техніка. Ето расєя, дєтка:girl_devil:

6.
    На хвилиночку. Порошенка вибрали в жовтні. А війна почалася в квітні. І так - ви зрадники, найсправжнісінькі. І за що самі боролися, на те і напоролися. Хотіли расєю - получили :girl_feminist:

7.
    А зі всього вищенаписаного якраз можна зробити висновок - ми за ДНР, ЛНР, ми самі хотіли в москаляндію, але думали що тупі укри нас просто так відпустять, разом з двома областями, Кримом, а якщо повезе то ще й харківською, одеською, херсонською областями.
    А вони, укропи вперлися і вирішили москалів виганяти. А ми ж бідні і нещасні, вмираємо від українських градів (це взагалі сміхота), а от москалі - ангели з крилами, вони нам всім добра хочуть.:girl_devil::girl_feminist::girl_feminist::girl_feminist:

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 5
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

та певно що загнув. Так про все можна сказати, як от "90% Львова за Свободу". Але ж то таке..хто те рахував. Але те, що всюди є й ті й ті - то факт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а я думаю, що любить так як описала zetta, хоч папуа і буду любити. Яка там любов в тому пості.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

як на мене, писав те, що думає. Я теж - ну от наприклад - не фанат Бандери, можу про це написати з кимось, подискувати (от як з чоловіком, бо ж він з місцевих, мене виховували в іншому середовищі), та просто цього не роблю. Бо це моє НМСД. Коли вже це все виливається в щось більше..якісь конфлікти і т.ін. напевне я б висловлювала свою думку вже вголос. Права чи ні - але ж це моє судження. Так і тут я мислю. Правда завжди посередині, а з двох боків завжди були і будуть хто за одне, хто за інше. От для прикладу конфлікт Балканський, десь пишуть що - серби герої, десь - що садюги. І були і будуть хто так думає хто інакше. Для нього зараз - це його правда. Розсудить тільки час і історія.
    Питання до дівчат: а уявіть на хвильку ситуацію, що потім вилазить через роки, що реально на Інститутській віддавав наказ стріляти, скажімо Турчинов і Ко, або оці протистояння військові були домовлені і нашими і Росією і Америкою, ну скажімо, до певних змін якихось (державних чи яких інших). От уявіть. І що? Розпач, розчарування? Ненависть? А таке дуже навіть можливо, бо через десятки років, як показує історія, такі факти під грифом "таємно" вилазять, що ой..От щоб ви думали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та я зрозуміла. І навіть не сумніваюся, тільки слово "думає" - мало доречне.
    Я і зараз не сумніваюся, що десь воно все так і є, і не все так просто. Ясно що тут замішані всі світові держави-лідери.
    А на рахунок Майдану - я не відкидаю такого, навіть навпаки думаю, що це цілком реально. 50/50. Але того знати зараз неможливо, на жаль. І якоїсь альтернативи у "владі" в нас на жаль на даний час немає. І в жовтні не було. Буде, але потрібен час.
    --- дописи об"єднано, Jan 23, 2015 ---
    Захарченко дозволив відбирати квартири: Хто воду баламутить, нехай мукає жебраком

http://www.pravda.com.ua/news/2015/01/23/7056082/

Але у всьому винний Порошенко, і ми- фашисти, які їдять немовлят, бо ми його вибрали.

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

От типові думки "прозомбованого" населення, тому вже стільки наших не хоче з ними жити в одній країні( Та людей справді шкода, бо багатші повиїжджали одразу, багато хто у Львів)) А страждають, як завжди, прості бідні люди. А не пише він скільки обстрілів по мирним кварталам здійснюють терористи і як жорстко першими обстрілюють наших воїнів? Напевно ні, бо їх вони краще сприйняли, ніж українську армію. То тяжкий випадок. А те, що обстріли вже є з обох сторні, ніхто не заперечує, це війна, і сторона терористів постійно провокує, маючи засідки якраз на мирних територіях (за це подякувати можете місцевому населенню, які їх самі прихищають, а потім дивуються "Що ж то за війна, що ж то нас укри так обстрілюють, нащо вони сюди лізуть" та ін.)

Last edited: Jan 23, 2015
    • Подобається Подобається x 3
  7. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Львівський батяр (з фб): "Як хороше, що в нас є Порошенко, котрого можна звинуватити у всьому: парадах, у втратах, полоні, а ще у тому, що 23 роки нам всім було похер".
    Шось в тому є...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Supernatural

А ви знаєте які страшні факти нелюдських безчинств виявились з боку Росії по відношенню до українців? Не чули? Та вони й голодомор не визнають, і взагалі від всього відхрещуються, ще й нашу історію собі приписують - ось на це треба людям очі відкрити, а якщо людина тяжіє до Руського мира, то нехай їде в Рашку і живе там, бо з нашою політикою терпимості і толерантності ми вже бачите що отримали(

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
  9. Vероніка

Vероніка Never give up

Читала, що їх роздягають\роззувають, якісне і ціле забирають собі бойовики, а віддають різний непотріб ...

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та було би простіше, якби не ЯКБИ. Де межі тої Новоросії мають закінчитися? Сьогодні Захарченко знов виступає, що ні а які переговори вони більше не підуть, мають можливості наступати на 3 напрямках і не заспокояться, поки вся Донецька область не буде їхня. А також- прямо заявляє, що їм потрібен Маріуполь і вони його здобудуть. Ну а завтра знову прокинеться з новою ідеєї Кремля, що їм межі треба ще посунути і вони будуть вибивати українських військових доти, дои не заберуться за межі, встановлені ними. За Мінськими домовленостями , про які вони так кричали, що це Уураїна зриває, буферна зона мала бути нехилою- в 15 км з обох сторін Донецького аеропорту. Але фіг, тепер їм навіть це не підходить. Кілька днів назад заяви, що лінія розмежування має пройти таким чином, що ДА- їх ( межі ДА-це межі фактично ДОнецька- 2 км до міста), сьогодні, що їм потрібна вся Донецька область, включаючи Маріуполь. А завтра їм захочеться Новоросю по межі ще сусідніх областей провести.

Ще і РФ вже 12 "гумконвой" відправляє.
    я на іншому форумі майже цілий рік "спілкуюся" ще з дівчатками з Дніпра. Так, як там розвернутий рух, то треба ще вчитися. Наскільки операивно здають кров, наскільки оперативно просто волонтери приходять в госпіталь доглядати за пораненими ( а туди везуть в першу чергу, у великій кількості і дуже важких, медики часом свідомість втрачають при вигляді ран, а волонтери помагають їх мити і готувати до операцій), так, як там кошти оперативно збирають на потреби, то велике їм дякую. Так само, як по інфографіці, за минулі хвилі мобілізації з Дніпропетровської області пішов один з найбільших відсоток мобілізованих по Україні.
    нашим війна теж вигідна. Яценюк сьогодні шпіляє голів тих областей, які не подали плани переходу економіки області на військове положення про всяк випадок. Чим більше коштів на оборонку, тим більше можливостей ті кошти вивести в інше русло. Тупо кажучи: війну в середині держави будуть підтримувати до тих пір, поки є якісь кошти, які можан використати.
    дивно, коли люди їх порівнюють. Коли РФ має можливість і величезні ресурси постійно робити "ротацію", коли чисельність рос. армії тільки на кордоні з УКраїною становить більше 50 тис, а в нас за минулий рік мобілізували менше.Коли наші хлопці по півроку сидять на території, де ні попратися, ні помитися нормально не можуть. Росія по півроку тут своїх не тримає. МАє можливість змінювати хоч з кожним "гумконвоєм". А в нас на різних форумах обговорюється, як уникнути мобілізації. В РФ ніхто з мам і не знає, де реально зараз його дитина. Служить десь згідно документам у в\ч №..., а де вона реально зараз знаходиться( передислокована чи ні- ніхто з них і не знає).З тої кількості в\с РФ може хоч щотижня нових на Україні змінювати, а не по півроку тримати.Плюс ДНРівці, які "воюють" у себе вдома фактично. Врахуйте і те, що РФ усі роки величезні кошти виділяла на оснащення армії. І так, вона має можливість постачати сучасною формою теж у необмеженій кількості. А в нас за рік доводиться наганяти те, на що в сусідній державі виділялися шалені кошти усі 20 з гаком років окремого існування.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  11. VERO

VERO Well-Known Member

Має. Мій знайомий був у роті, що саме з них стрілляла. Казав, що стояли в тилу за піхотою. Стрілляли по координатах і тікали. Роти було таких 2. Одну розбомбили. Інфа з жовтня.

• Інформативно Інформативно x 2
  12. Vероніка

Vероніка Never give up

Так можна розтягнути ато на багато років і зробити безперервну мобілізацію. Колись вони збираються це закінчувати ?!

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

мені на це очі не треба відкривати, я багато чого читала, з документалььними хроніками знайома. Не відповідайте як єврей :girl_smile: питанням на питання. Я просто припустила, щоб уявили. І як з тим жити потім, якщо взнати, що влада,яка прийшла на місце змін - кривава.

• Не подобається Не подобається x 1
  14. zetta

zetta Well-Known Member

cнiжна ви то менi пояснюэте?
    Сепаратисты в Украине объявили о наступлении до границ Харьковской, Днепропетровской и Запорожской областей
    Глава «ДНР» Александр Захарченко рассказал о намерении провести наступательную операцию вплоть до административных границ Донецкой области. Об этом сообщает «Интерфакс» в пятницу, 23 января.
    http://tvrain.ru/articles/separatis...propetrovskoj_i_zaporozhskoj_oblastej-381001/

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

16. zetta

zetta Well-Known Member

я того вашого знайомого спитала би, де були пiд час помаранчевоi революцii, эвромайдану, ?? де ? коли владу мiняли? коли люди гинули на майданi вони беркут пiдтримували, а потiм взаглi рашу покликали. а треба було в киiв iхати, не донецького бандита пiдтримувати а висувати себе наприклад в президенти .
    --- дописи об"єднано, Jan 23, 2015 ---
    а ше термiн - моя земля - доцiльний лише в контекстi держави, а як ти хочеш в рашу чи ше кудись то твоя земля(город) залишаэться в межах кордону краiни. манатки в руки i допобачення. все решта сепаратизм . i казати до вояки чого ти прийшов на мою землю, курча пала. вояка якраз на своiй землi , бо вiн захищаэ вiд тебе сепаратюги.

Last edited: Jan 23, 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  17. Supernatural

Ого, та з вами не можна говорити, виявляється :girl_crazy: Буває)

18. zetta

zetta Well-Known Member

ви мабуть не повiрите, та все ж спробуйте, скажу за багатьох... ми теж. вiн iсторiя, був, боровся як мiг ... росiя сама возвела його в такий ранг - украинцы верят что Бандера это перевополощенный Исус ) то смiшно i глупо.

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

не сприймайте буквально, це вираз такий :girl_smile: Просто ще раз - мені так і не відповіли дівчата, окрім Лідочки, а як би було, якби дійсно виявилось таке..

20. zetta

zetta Well-Known Member

Терористи почали звільняти полонених – РНБО http://ow.ly/2TLyio

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.