Євромайдан (9)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by zetta, Sep 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

І як це розуміти?

2. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата, вибачте за тупе питання: а чому наші полонені кіборги (яких вели корідором пазора, с*ки) вбрані як....останні бомжі, в тих же шльопках в січні? де форма? їх передягли? чи в тому вони і воювали. бо якщо так, то це просто ппц!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. zetta

zetta Well-Known Member

Не знаю. Може подивились шо раша готова воювати , а НАТО ні . Бо за кого ?? Якщо без гарних слів то раша навряд чи полізе в польшу , Литву і тд . Нащо ?? А украіна вона нічия , ні НАТО, ні Європи , зате колишня дівка СРСРу ... О . Той срср ніяк не заспокоїться . Ну будуть до украіни шоломи слати як допомогу від країн а воювати ніхто не обіцяв . Якось так .

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну навряд, щоб в шльопках воювали.:) Після тої м ясорубки, де вони були перед полоном, там мало що би від форми вже залишилося. Ну а не будуть же росіяни парадово їх вбирати на "парад". От і як бомжам дали, те що дали. В когось- ще своє щось залишилося.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. mirishka

mirishka Well-Known Member

А я маю трьох коліжанок з Донецька, які зараз волонтери і помагають їм в тому інші люди з Донецька. Одній з них того тижня якраз передавала сушені гриби, бо каже хлопці з Заходу їх з руками відривають а ми того року до лісу не ходили бо все заміновано, так що є різні люди і тут, і там.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. zetta

zetta Well-Known Member

Каля а як ми можемо то знати ?? Думаю що одяті вони були нормально . Принаймі тепло. А те що іх штучно обдерли , шоломи , куртки і тд майже впевнена.

8. Kayla

Kayla Well-Known Member

це зрозуміло, що це не парад і ніхто їх прибирати як до церкви не буде. я спитала, мене цікавив виключно технічний момент. чи заставили їх ту форму зняти, чи понівечилась вона.

Last edited: Jan 22, 2015
  9. Женічка

Женічка Well-Known Member

я навіть не дивлюсь ніякі відео, боюсь. як згадаю свій шок від минулорічного голого козака....
    нерви мої вагітні цього точно не витримали б.
    навіть страшно подумати, що відчули в момент побаченого рідні й близькі кіборгів, що у полоні й тих, кого донецьком вигулювали.
    Боже, поможи нам.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Україна для США вигідна в тому становищі, в якому є. Ніхто тут не буде давати прямої допомоги, окрім списаних форм-тушонок і списаною зброєю, під яку наші ж будуть відмивати виділені на оборонку кошти з бюджету. Нестабільна Україна вигідна не лише РФ, а і США- як стимул тримати "ЄС" в своєму кулаку вічного напруження . Нестабільна Україна- вигідне поле для фінансових махінацій в світовому масштабі. Вона просто опинилася "не в тому місці і не в той час"- тобто історичне протистояння і вічні претензії РФ на цю територію, прям під боком ЄС і ще й територіально велика- зручне поле для дій ( військові дії можна вести "частково", не руйнуючи всього).Український сценарій ідентичний Сирійському, сторони - по суті, ті самі, початок дій- теж і якому не видно кінця краю.
    --- дописи об"єднано, Jan 22, 2015 ---

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Їх допомога така цікава- то взуття 48 розміру, то снікерси.
    Ой- навіть писати не буду.

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В Черкасах біля прокуратури ажіотаж з полум"ям: спалюють документи

13. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Подивилась пару хвилин російські новини(більше просто не витримують нерви), то сюжет про те як вели полонених вони називають "Жест доброї волі", говорять про те, що цих людей вони врятували, а ще показово передають труни з загиблими. Просто слів нема...

14. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Дивлбся по новинах уривки з тих "парадів" і обстріляного тролейбуса і дивлюся як ті люли кидаються на наших військовий..паскудники,та хлопці вас рятують,за вас гинуть,а вони бють іх...горбатого могила виправить..кого там пятувати? Кого???там один неадекват..вата в голові..душі нема

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  15. gava

gava Well-Known Member

Погоджуюсь з кожним словом

Alona Sokolynska
    6 год. ·
    американцу, европейцу и просто вменяемому человеку невозможно представить себе, что можно трезво и спокойно разработать шахматный план: взять в плен героев, о которых молилась вся Украина, в праздник Единства Украины убить мирных людей в Донецке, собрать на месте, где лежат теплые разорванные трупы, взбешенную толпу, привести телевизионных операторов и выдать этой толпе пленного воина в наручниках для телевизионной картинки и поднятия максимального градуса ненависти и злобы. цинизм, садизм, сатанинское наслаждение от крови и озверения сегодня суть России. надо запомнить две важные вещи. сторонники русского мира это уже не люди, это животные, которыми манипулирует ад. и основное - идя на бой с ними надо готовиться к смерти. ну а там как бог даст. это же Армагеддон. и если он не закончится третьей мировой ядерной войной, то я буду очень удивлена.

16. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

От власне,що то лише нелюди могли так зробити..але ми з того виберемося,я в то вірю:не може така нація пропасти.понляньмо,які ми єдині,поєднані спільним горем і бідою:хтось служить,хтось волонтер,хтось приносить одяг,хтось продукти,всі молимося...треба вірити і лише Богу підвладно зупинити того російського диявола.

• Подобається Подобається x 1
  17. zetta

zetta Well-Known Member

Семен Семенченко
    2 ч. ·
    То что происходило с планированием операций в зоне АТО - это ганьба. Про упущенное время для подготовки обороны аэропорта не писал только ленивый. Сейчас продолжается то же самое. Стационарные стояния на месте на опорных пунктах. Отсутствие маневра. Противник снял значительные силы из под Мариуполя, перекинул в район аэропорта- так ударьте в слабое место! Ничего подобного.

На ночь приехал в Киев, надо многое успеть: будем готовить комитет ВР по вопросам безопасности и обороны и разбирать все эти вопросы.

И опять: "парад пленных", "мы договорились что пленных киборгов не будут пытать. ..",. Минские соглашения. ..

Все это уже было. И повторится снова если сидеть на месте и смотреть в телевизоре очередные порции брехни о массовом героизме. Героизм то есть, да вот нормальное планирование и руководство войсками им не заменишь.

Ночью назад, к хлопцам, надо думать самим если у генералов ступор:)

Слава Украине!
    Комент : Andrii AntoniukГибридная война по-украински — заранее спланированный вооруженный конфликт на определенной территории без разрыва дипломатических отношений, при котором противоборствующие стороны воюют и одновременно торгуют, заранее договорившись о результатах проведения войны.
    Італійці будуть видобувати в Україні сланцевий газ http://ow.ly/2TJlrY

Порошенко готовий до переговорів з РФ 7 днів на тиждень http://ow.ly/2TIojT

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сподобалось)

• Подобається x 5
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Креативно x 1
  19. mirishka

mirishka Well-Known Member

Я вас потішу, будуть видобувати біля Львова, в Олеську.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. zetta

zetta Well-Known Member

@mirishka , чому ви думаєте що потішили ?

Thread Status:
Not open for further replies.