Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (9)

Країни Євросоюзу запустили офіційний процес введення санкцій проти агресивної Росії
    У Євросоюзі запустили офіційний процес введення чергових жорсткіших санкцій проти Росії через її збройну агресію проти України. Протягом доби країни ЄС повинні письмово погодити пакет економічних обмежень.
    Після цієї процедури "деталі цих заходів будуть оприлюднені під час публікації в "Офіційному журналі" Європейського союзу, що має відбутися протягом завтрашнього дня або пізніше. Принаймні, на даний момент це планується так". Про це повідомила офіційний представник Єврокомісії Піа Хансен, передає "Інтерфакс-Україна".

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

На Луганщині терористи грабують шахти і вивозять вугілля - РНБО
    На Луганщині в місті Антрацит, що тимчасово перебуває під контролем терористів, не працюють банки, а у людей почали закінчуватися запаси готівки. Як повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко, води у місті досі немає, у міськвиконкомі видають гуманітарну допомогу – одну буханку хліба на 4 дні.
    Водночас, у містах Ровеньки та Свердловськ терористи грабують шахти. Зокрема, за даними РНБО, вони вивозять вугілля із шахт ім. Вахрушева та підприємства Свердловантрацит.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Експерти про погрози Росії відключити Україні світло: Медведєв щось наплутав
    Залежності у поставках електроенергії з Росії до України на сьогодні не існує.
    Погрози російського прем'єра Дмитра Медведєва про відключення Росією поставок електроенергії Україні не мають під собою ніяких підстав.
    "Україна не має залежності в електроенергетиці від Росії, тому пан Медведєв щось наплутав, мабуть", - зауважив директор енергетичних програм Центру економічних і політичних досліджень ім. Разумкова Володимир Омельченко. Він додав, що між Україною та Росією є певні перетоки електроенергії в обох напрямках, але "це пов'язано виключно з режимами роботи системи, оптимізацією роботи двох систем, тобто це допомагає як Україні, так і Росії у тому, щоб режими енергопостачання були більш раціональними". "Будь-якої залежності у поставках електроенергії з Росії до України на сьогодні не існує", - наголосив Омельченко.

В мене таке відчутття що Росія вже не знає як лякати ....)

2. zetta

zetta Well-Known Member

В Ростовской области рядовой срочной службы застрелил из автомата сержанта и скрылся вместе с сослуживцем в лесу. Как передает «Интерфакс» со ссылкой на местных силовиков, вскоре они были задержаны.
    Как сообщается, в 7:30 седьмого сентября рядом с селом Куйбышево (в нескольких километрах от границы с Украиной) на территории объекта ПВО солдат-срочник, который находился в боевом охранении из автомата Калашникова застрелил сержанта-контрактника из другой части, забрал его пулемет и вместе с сослуживцем скрылся в лесу.

Розыск беглецов продолжался около четырех часов. У задержанных изъяты оружие и боеприпасы. О причинах произошедшего пока ничего не известно.
    http://tvrain.ru/articles/na_granitse_s_ukrainoj_zaderzhan_zastrelivshij_serzhanta_srochnik-375093/
    Цікаво шо це було ?

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

На рахунок Семенченка, думаю що це елементи інформаційноі війни. Може добровольці активно йдуть в батальйони,от раша і видала, ну бо самі розумієте що для них озрачає сильний спротив+ для наших бажаючих попасти у верховну раду він теж сильний конкурент, навіть для гелетея. Я б з висновками не спішила. А про те, що податки не платив, чи люди неофіційно працювали. Та у нас майже всі так працювали. Не кажу що це нормально, але так було то факт. Тільки в нас на форумі, думаю відсотків 80 отримують З/п в конвертах, а дехто взагалі неофіційно працює. Такі раніше були правила ведення бізнесу. Та й зараз не так вже й дуже все помінялося.

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Дівчата іе якийсь жарт? http://censor.net.ua/photo_news/301...ujdali_vopros_vzaimosvyazi_boga_i_putina_foto

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні. це було десь тиждень тому

Росія готує для України боснійську пастку?
    Самопроголошені «ДНР» і «ЛНР» хочуть внести в угоду про припинення вогню на Донбасі пункт про надання їм незалежності від України. Про це заявляє так званий «прем'єр ДНР» Олександр Захарченко. Утім, раніше очільники збройних угруповань сепаратистів ніби то наполягали на тому, щоб східні регіони залишалися в складі України, але здобули повну автономію і право вибудовувати самостійно свої відносини з Кремлем. Експерти припускають, що така риторика може свідчити про бажання Володимира Путіна та його режиму реалізувати в Україні боснійський сценарій. Подібно до Боснії, Україна мала б складатися з кількох слабко пов’язаних між собою частин. При цьому центральна влада втратила б змогу ухвалювати важливі стратегічні рішення щодо членства в НАТО чи ЄС. Східні регіони зможуть їх блокувати.

Балканська країна, яка складається з Федерації Боснії та Герцеговини й Республіки Сербської, живе в мирі впродовж останніх двох десятиліть відтоді, як були укладені Дейтонські угоди в 1995 році після трирічної війни. Але Боснія отримала репутацію країни в стані постійної кризи, в якій жодна з частин не може вийти за свої етнічні кордони. У той час, як її сусіди приєдналися до НАТО, ЄС та інших західних структур чи мають намір це зробити, можливість ухвалювати такі рішення в Боснії просто заблокована через її складний федеративний устрій.

Така модель вельми приваблює Москву, коли йдеться про майбутнє України, вважає головний редактор журналу «Росія в глобальній політиці» (Russia in Global Affairs) Федір Лук’янов.

«Ідеальним сценарієм для Росії буде боснійський, це вже обговорювалося багато разів. Схід України має здобути широку автономію, бути практично повністю самоврядним, але формально залишатися частиною політичного та правового поля України», – пояснює експерт.

Кремлю потрібно закласти під політичну систему України «міну» – експерт
    Лук’янов вважає, що дуже важливо, аби східні території, контрольовані сепаратистами, залишалися частиною України.
    Якщо Україна наслідуватиме приклад Боснії, контрольований сепаратистами Схід, цілком імовірно, матиме тісніші відносини з Кремлем, ніж з Києвом.

«Формально територіальна цілісність країни буде збережена, але статус Східної України буде подібним до Республіки Сербської у Боснії, вона матиме ближчі відносини з Росією, ніж з рештою України», – пише Іван Крастев, керівник Центру ліберальних стратегій у Софії у своїй статті для журналу Prospect.

Це означатиме, що в реальності Україна буде розділеною, спроможною ухвалювати стратегічні рішення в царині зовнішньої та економічної політики лише за мовчазної згоди Кремля. http://ukrainian.voanews.com/content/ukraine-new-bosnia/2442208.html

5. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Вичитала на ФБ.
    Путину уже не до сухопутного пути на Крым.
    Одной из главных задач, которую решали Путин и Шойгу, перейдя к, фактически, открытому вводу войск в Украину было не восстановление утраченных боевиками территории какой-то там новоросии, не защита русского населения.
    Не нужен Путину уже и сухопутный путь на Крым. Когда Путин увидел, что боевики не в силах держать территорию и на их место возвращается законная власть он испугался, что миру станут известны масштабы его преступлений. Цивилизация увидит массовые захоронения погибших русских солдат, замученных в застенках ФСБ заложников и патриотов Украины.
    В шахтах найдут горы брошенных туда трупов, как это делали в известные времена немецко-фашистские захватчики. Тысячи пока еще живых свидетелей начнут давать показания про зверства путино-фашистских оккупантов, про изнасилованных и убитых украинских женщин и детей, про вырезанные трезубцы на телах патриотов, про казни. Мир узнает про сожженные и разбитые российскими "Градами" до остова украинские деревни. Перепугались этого и "отцы-командиры", которые отдавали боевые приказы на применение своих воинских частей.
    Вы вспомните Югославию и то, что до сих пор есть предмет для расследований в Гаагском международном трибунале. Все это заставило Путина и его гудерианов идти ва-банк - ввести войска. Пока войска РФ удерживают территорию украинского Донбасса, путинские зондеркоманды будут зачищать территорию от тысяч трупов и "ломать" потенциальных свидетелей преступлений. В передвижных крематориях, которые уже доставлены Шойгу в тыл группировки, которая воюет в Украине, будут сжигаться тела неопознанных людей и тех, смерть которых может вызвать в самой России массовый бунт. Но все это Путин, Шайгу, командиры соединений и частей делают напрасно. Те их зверства, которые зафиксированы, достаточны для привлечения их к суду международного трибунала. И это будет обязательно. Преступления перед человечеством не имеют срока давности.
    А наше дело свято помнить о подвиге наших солдат и о невинно убиенных руками путино-фашистских захватчиком. И возмездие обязательно придет! Слава Украине!
    Святослав ГАЙДАМАК

6. сніжна

Чергова сьогоднішня поява-звернення Юляші :) :

5 вересня в Мінську були підписані протоколи про тимчасове перемир‘я на сході України. Я хочу сказати, що, на мій погляд, ці підписані протоколи є вкрай небезпечними для цілісності території України і для нашого українського суверенітету.

Я так вважаю, тому що в цьому протоколі не існує вимоги відведення російських військ з території України, а це де-факто означає їх закріплення на нашій території.

І по-друге, я вважаю, що ці протоколи є загрозливими для України, тому що в цих протоколах визнані невідомі формування - ЛНР, ДНР - як офіційна сторона, яка їх підписала. Це означає, що де-факто Україна може підписувати з такими неіснуючими угрупованнями протоколи і про щось домовлятися. Це, по суті справи, є їх визнання, а як наслідок хтось може вирішити, що Україна визнала, що вона веде громадянську війну. Тому ЛНР, ДНР не існують де-факто. Існує агресія Російської Федерації, яка оголосила Україні війну.

Я вважаю, що зараз президент України має зробити декілька дуже важливих кроків.

Перше. Я прошу президента негайно зібрати позачергове засідання Верховної Ради для того, щоб чітко, публічно, у відкритому режимі пояснити країні: що підписано, з ким підписано, що за цим протоколом стоїть і який подальший шлях на базі цих протоколів буде застосований Україною.

Усі сьогодні в нашій державі хочуть переконатися, що за цим протоколом не стоїть перетворення частини України на Придністров‘я, що за цими протоколами не стоїть здача території Донбасу.

Я також вважаю, що Україна мусить зараз дуже сильно і рішуче діяти. Перемогу не виторговують - її здобувають. І тому ми зобов‘язані стати сильними, якщо ми хочемо миру.

Друге. Я звертаюся до президента з пропозицією негайно поміняти вище керівництво міністерства оборони. Якщо треба, то ми запропонуємо сильні, гідні, дієздатні, ефективні кандидатури.

Третє. Я переконана, що президент мусить зараз взяти на себе всю повноту відповідальності за управління країною під час агресії Росії, яка практично всім світом визнана війною Путіна проти України. Для цього треба створити ставку Головнокомандувача і управляти країною достатньо твердою рукою, з розумінням тактики і стратегії.

Ми в цьому готові допомогти президенту. Хаос на фронтах і в країні треба припиняти.

Я вважаю, що в України є всі шанси перемагати. Єдине – треба діяти сильно і рішуче.

Я вірю в Україну!

Я знаю, що ми переможемо!

Але для цього треба діяти.

Юлія Тимошенко

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

мені оце найбільше сподобалось - "вони готові допомогти президенту...."
    а чому не помагали до цього часу? якби не вибори не було б і слуху від неї... Не вірю жодному слову! Чи вона думає, що за неї ще хтось буде голосувати?

і ще: Президент Петро Порошенко заявляє, що після оголошення перемир'я вдалося звільнити 1200 заручників.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ЖАХ!!!!! Тобто, вона визнає, що до цього моменту вони не робили НІЧОГО? Не допомагали Україні, яка в стані війни? І тепер ще й голосуйте за мене. Феноменально.....

Блін, ну просто не можу....Ти ви не президенту допомагайте, а своїй країні! Хіба в нас президент воює, в анс ціла країна воює. Ото продажна сволота.

9. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якщо це дійсно так, то воно було того варте ІМХО.

11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

12. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

дивно, що вона не сказала (як вона це любить): "якби Я була президентом, я б захистила вас від російської агресії, любі мої!" :)

13. сніжна

Донецьк сьогодні . Навіть слів немає- купа жертв, життя під обстрілами і все туди ж. Далі повернулися на відправну точку.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Яценюк хоче від Порошенко перше місце, нову назву та третину списку

Партія Народний фронт Олександра Турчинова-Арсенія Яценюка веде переговори про об'єднання з "Блоком Петра Порошенка" на виборах.
    Як повідомляють джерела Української правди, остаточне рішення ще не ухвалено.
    Серед вимог Народного фронту - перше місце для Арсенія Яценюка у списку, зміна назви партії та 30% прохідної частини списку.
    За словами джерел, президент Порошенко виступає проти зміни назви партії, а також проти виділення окремої квоти для Народного фронту, водночас він готовий приймати окремі персоналії у список.
    До своєї квоти Народний фронт готовий включити частину керівників батальйонів добровольців.http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/8/7037120/

Лещенко на те пише :Leshchenko @Leshchenkos
    Мои источники говорят, что финальное решение о присоединении Яценюка к Порошенко не принято. Хотелки Яценюка завешены

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Тetiana Danylenko @tdanylenko
    Дебальцево цієї ночі загрожує оточення, - кажуть бійці звідти.

14. Dnerpa

Dnerpa New Member

Маріуполь територіально належить до Донецької області

15. VERO

VERO Well-Known Member

Командира батальйону "Прикарпаття" Віталія Комара звільнили з-під арешту під грошову заставу.
    Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.
    "Станом на 17.15 понеділка заставу внесено - Комара звільнено з-під варти", - повідомила адвокат військового Наталя Алфьорова.
    У понеділок колегія Апеляційного суду Одеської області під головуванням Руслана Котелевського частково задовольнила апеляційну скаргу адвоката командира батальйону "Прикарпаття" Петра Кобзаря, ухваливши постанову - застосувати до підсудного підполковника Віталія Комара запобіжний захід у вигляді застави обсягом 60900 гривень.
    Нагадаємо, комбата Віталія Комара звинувачують у непокорі та ухилянні від служби. Раніше Віталій Комар разом з бійцями тербатальйону самовільно залишили зону АТО та зі зброєю прибули на місце постійної дислокації у військову частину, що в селищі Делятин на Прикарпатті

16. zetta

zetta Well-Known Member

В Москве 7 сентября открылся цыкл семинаров о связи Путина и Бога. Основным лейтмотивом была тема о взаимосвязи Бога и президента Российской Федерации.
    На лекции затрагивались такие вопросы: “Станет наш президент Владимир Путин Богом по благодати, то есть будет ли он иметь все то же, что и Творец вселенной, кроме общения в Его непостижимой сущности?”, “Будет воля Владимира Владимировича соединена с волей Бога и достигнет непоколебимости в добре? “Будет ли национальный лидер России бесконечно познавать бесконечно совершенного Бога, проникая в глубины Божеств

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Вже в п’ятницю на пл. Ринок відкриють центр, де кожен охочий зможе отримати інформацію щодо навчань військової справи та надання першої медичної допомоги. - See more at: http://tvoemisto.tv/news/z_pyatnyts...hnoi_dopomogy_65981.html#sthash.RIK1uHh0.dpuf

17. сніжна

Svyatoslav Tsegolko ✔ @STsegolko
    Президент провів телефонні переговори з Путіним прямо з Маріуполя. Подробиці на сайті http://president.gov.ua ( поки ще не розміщені)

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

В ЄС є незгодні з новими санкціями проти Росії

О 19.00 за київським часом має розпочатися зустріч міністрів закордонних справ країн Євросоюзу. Це є наслідком незгоди однієї з країн ЄС із запровадженням нових санкцій проти Росії через її дії в Україні. (Наразі невідомо що це саме за країна чи країни).

Перед цим в ЄС відклали кінцевий термін запровадження санкцій проти Москви з 16.00 до 19.00.

Як повідомила сьогодні раніше речниця Єврокомісії Піа Аренкільде-Гансен, ЄС і надалі просуватиме запровадження нових санкцій проти Росії за її роль у дестабілізації ситуації в Україні, попри сумнівну пропозицію російської сторони щодо припинення вогню на Донбасі.

За її словами, санкції мали бути ратифіковані автоматично на основі письмової процедури, якщо б не було ніяких заперечень з боку членів ЄС.

Санкції були погоджені лідерами Євросоюзу у той час, як 5 вересня в Уельсі відбувався саміт НАТО.

В ЄС заявили, що запровадження санкцій може бути зупинене, якщо Москва поважатиме умови припинення вогню на Донбасі та відведе свої війська з території України.http://ukrainian.voanews.com/content/eu-sanctions-russia/2442522.html

Міністерство закордонних справ Росії, своєю чергою, погрожувало «реагувати», якщо ЄС запровадить додаткові санкції проти Москви.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

мда- лаконічні подробиці :

Сьогодні під час робочої поїздки до Маріуполя Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

В ході розмови сторони продовжили координацію дій щодо підтримки режиму припинення вогню.

Глави держав також наголосили на важливості здійснення ефективного моніторингу режиму припинення вогню місією ОБСЄ.

Петро Порошенко та Володимир Путін домовилися про продовження діалогуhttp://president.gov.ua/news/31192.html

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Порошенко погарячкував з цифрами: з полону звільнили лише 648 людей

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко повідомив, що на сьогоднішній день звільнені з полону 648 людей, більше 500 планується ще звільнити.
    Про це він сказав у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок ввечері.
    "За інформацією Генштабу, всього звільнено 648 осіб. Більше 500 планується звільнити", - зазначив Цеголко.
    Згідно з цими даними, зазначає видання, загальна кількість українських громадян, які перебувають у полоні, склала близько 1200 осіб.
    Як відомо, 8 вересня президент Петро Порошенко заявляє, що після оголошення перемир'я вдалося звільнити 1200 заручників.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Задумалась я: і як то оцінювати політичну поведінку Яценюка? Дуже хочеться зрозуміти, що то за людина і чи можна йому взагалі довіряти?..

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Проти санкцій виступила Фінляндія, ну типу не категорично, а щось там іі не влаштоввало. Вже іі, ніби, вмовили.

Дівчата, я просто відмовляюся вірити в ті семінари про звязок Бога і пу. Я бачила ту інформацію, але завжди думала що то фейк. То в голові не вкладається. Десь у фб натрапила на оголошення батюшки, який за гроші може домашніх тварин похрестити, думала просто то для сміху хтось написав. А тепер після тих семінарів то хто його зна. Вже сумніватися починаю.виглядає, що там для них нічого сятого нема.

20. VERO

VERO Well-Known Member

Итоги дня от группы "Информационнео сопротивление"

Братья и сестры, по итогам 8 сентября.
    Из плохого:
    1. Видим не радующую картину: российские войска и местные террористы на Донбассе используют перемирие для проведения перегруппировки своих сил. Они вычисляют слабые места в обороне украинских войск (в том числе и в ходе разведки боем) и перебрасывают в эти районы свои подразделения. Идут постоянные обстрелы позиций украинской армии и Национальной гвардии.
    Все это делается под прикрытием воплей российской пропаганды о том, что украинские войска якобы грубо нарушают перемирие, а террористы – наоборот, свято его придерживаются.
    Учитывая, что к началу перемирия нашим войскам не удалось создать «полноценную» линию обороны, картина не из радующих – можно ожидать очень неприятные сюрпризы. Хотя, как уверяют в штабе АТО, ситуация находится под контролем.
    2. Плохо и то, что пока боевики на страницах российских СМИ предстают чуть ли не пацифистами, в реальности они совершенно открыто заявляют, что ни о каком перемирии речи быть не может. В частности, так называемый «народный губернатор ДНР» П.Губарев заявил от лица террористов: «плевать мы хотели на этот «мир». И это при том, что совсем недавно руководство боевиков блеяло о прямо противоположном, и само же торчало на подписании Минского протокола.
    Сейчас идет дискуссия – неужели Губарев восстал против Путина, который якобы высказался за мир? Это бред. Факт такой переменчивости, а также то, что террористы, поддержав перемирие, изначально не его соблюдают, как раз и свидетельствует: с «ДНР» и «ЛНР» договариваться не о чем. Все решается в Москве, которая твердо настроена на войну – свидетельством чему являются действия российских войск после начала перемирия.
    Ну а подопечные Путина на Донбассе сами не знают, какое указание придет от кремлевского босса уже в следующую минуту. И получив это указание, мчатся его выполнять сломя голову – мысль об их собственном, мягко говоря, непостоянстве, эти светлые головы не посещает. Впрочем, научно доказано: для появления мысли необходимо как минимум наличие мозга.
    3. В движении "Честно" сегодня сообщили: шестеро нынешних депутатов-регионалов опять лезут в Раду. Они баллотируются в тех же округах, которые обеспечили им депутатские мандаты в 2012 году (речь пока лишь о тех прытких регионалах, данные о которых уже размещены на сайте ЦИК, позже явно полезут остальные).
    Среди этих непотопляемых такие кадры, как общеизвестный Сергей Кивалов по кличке «Сережа-Пидрахуй», или автор скандального законопроекта об уголовной ответственности за клевету Виталий Журавский. Одним словом, цвет нации, которых по непонятным причинам не прихватил с собой в Ростов Янукович.
    Я не знаю, как относиться к этой новости. О какой люстрации мы говорим, когда прихвостни Януковича, без которых не могло быть и речи о его диктатуре, «рулят» и собираются дальше «рулить» страной? Это какая-то фантасмагория – такое впечатление, что Украина не собирается лишаться статуса театра абсурда. Непонятно лишь, зачем Путину было вторгаться – с такими подходами мы прекрасно и быстро развалим державу изнутри и без посторонней помощи.
    Из хорошего:
    1. Президент Украины П.Порошенко заявляет, что с начала так называемого перемирия удалось освободить большое количество украинских пленных.
    Все же перед объявлением перемирия силовикам таки удалось совершить подвиг – начать сводить в единый список имена пленных из разных ведомств (чего из-за бюрократии никак не могли сделать с апреля, каждая госструктура занималась «своими»). Эта работа, которой занимается межведомственный центр под кураторством СБУ, продолжается. Мы очень надеемся, что хоть один плюс от «перемирия» все же будет – а именно, что никто из наших ребят, попавших в лапы террористов и россиян, не будет забыт, и все они вернутся домой.
    Хуже ситуация с гражданскими заложниками террористов. Есть информация лишь о тех из них, чьи родственники обратились к правоохранителям или в СБУ. Но это явно не полный перечень тех, кто реально попал в лапы боевикам.
    2. И еще одно заявление Порошенко. Встречаясь сегодня с военнослужащими в Мариуполе, он пообещал, что виновные в гибели наших ребят под Иловайском будут выявлены и наказаны. «Причины тяжелых потерь будут тщательно изучены и проанализированы для того, чтобы они не повторились в будущем», - сказал Президент.
    Заявление обнадеживающее. Ведь, к сожалению, на сегодня ни один военачальник выше уровня комбата не привлечен к ответственности за ошибки, стоившие жизни многим нашим солдатам и офицерам. Хотя очень много фактов, доказывающих, что шерстить надо куда выше уровня руководства подразделений.
    Пока власть не начнет спрашивать с людей в погонах, не взирая на звезды на этих погонах, армия не сможет учиться на собственных ошибках.
    3. В Москве 21 сентября состоится общероссийский марш мира против агрессии России против Украины. Сообщая об этом, организаторы марша заявили, что рассчитывают: в акции протеста примет участие не меньше 50 тысяч человек.
    Что ж, хороший повод подсчитать количество россиян, оставшихся людьми в стране тотального зомбирования и ненависти. Есть повод надеяться, что над Россией рано или поздно все же поднимется звезда свободы. И радует, что есть россияне, которые, не идя на сделку с дьяволом, приближают этот час.

Статус теми:
Закрита.