Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Євромайдан (8)

Не знаю чи правда, але пишуть шо "Колона російської бронетехніки перетнула український кордон"
    отут http://tsn.ua/politika/kolona-rosiy...ula-ukrayinskiy-kordon-zhurnalist-363276.html
    Може не правда?хоть би не правда...

2. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Я знаю що багато близьких наших дівчат зараз там. Читала, і сподіваюся що всі будуть живі і здорові. Але я маю на увазі те, навіщо тягнути людей старше 45 років. це ж не молода людина у розквіті сил. Я пишу це не лише через те, що мого батька забирають, а й про всіх чоловіків такого віку.Взагалі хочеться, щоб та війна закінчилася і всі наші чоловіки повернулися до дому.
    так що не перекручуйте мої слова, я виразила свою думку. Бо зараз так виглядає,що на війну забирають всіх, і владі всерівно, чи дійсно ця людина зможе захистити свою державу, чи буде відкритою мішенню.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Якiсь там цифри тоi технiки захмарнi, як на мене. вихiднi на носi, знову сюрпризи готуються, чи що :girl_cray:

4. Virner

Virner Well-Known Member

Павел Шеремет @pavelsheremet
    І таки пишуть іноземні ЗМІ, що укр. кордон перетнула російська бронетехніка.
    Голоc Амepики ✔ @chastime
    #стоптеррор pic.twitter.com/hopkXgfQyP

А тим часом ЄС знову домовляється про тристоронній діалог з Путіним. :sad:

Останнє редагування: 14 Серпень 2014
  5. kraplynka

kraplynka реалістка

6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Якщо це, не дай Боже, правда, то це дуже сумно:sad:

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я їх не перекручувала. Ви що думаєте, що всіх кого забрали - прям молоді енергійні воїни? І я погоджуюсь з
    Це якраз той розквіт сил у чоловіка, коли вже голова холодна і емоції не заважають приймати рішення.
    Та й що тут сперечатись, у будь якому віці шкода людину.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

моя жилэтка з кавою почекають, бо я обурена

10. ljudviga

ljudviga Active Member

Приємно послухати, як їм теперхочеться жити. Шкода, що доводиться слухати "великий могучий ..." = суцільний мат
    https://www.youtube.com/watch?v=7Ow5sEsSyI4

11. Whiff

Whiff Well-Known Member

Есть еще вариант- мужчина за 40 у которого только что родился ребенок, но он военный хирург....
    Война- это ужас, никто не должен погибать из за политических игр

Морально тяжело очень, переехали во Львов в апреле, у нас тут никого нет, муж с утра до ночи в госпитале, а я одна с дочкой...

Останнє редагування: 15 Серпень 2014
  12. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Панікварц, думаю, що це просто сіють паніку, бо більше ніде нема, як щось таке стається, то воно вже є у Станко,Коваленко, ще у когось кому можна довіряти. Дуже сподіваюся, що таки неправда.

Дівчата, про ту російську колону теж, наразі, даних нема. Поки перевіряють.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дозволю собі тут написати, щоб не відповідати кожному окремо. Мене дуже багато на посиденьках питає чи чоловік не повернувся у відпустку, бо 24-у механіховану зараз дуже урочисто зустрічають на "канікули".
    Дівчата, 24-а бригада загалом налічує більше тисячі солдат, поділяється вона на декілька батальйонів, зараз, наскільки я розумію, відпускають додому трошки тих, хто виїхав в зону АТО одним з перших, а це здебільшого 2-ий батальйон. Хлопці десь приблизно на місяць (може трошки менше) довше мого, а дехто ще з березня, тому це справедливо, що їх відпускають першими перепочити.
    Я маю велитенську надію, що скоро і на моїй вулиці буде свято, я вже собі навіть склала план, знадчить дітей пообвішую синьо-жовтими кульками, собі візьму великого букета з синьо-блакитних квітів і так підемо зустрічати нашого татуся. Але це тільки в планах на майбутнє, з вірою у краще...:)
    Мені майже щоночі сниться така картина, а потім я буджусь і розумію, що все це на разі тільки мрії і як потім після кількаденнної відпустки відпроваджати кохану людину назад в то пекло- не уявляю...:no:

Останнє редагування: 15 Серпень 2014
  15. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Я проти війни.Я проти насильницьких смертей,життя має право забрати тільки Бог.А відносно віку -- не смішіть людей,46-- це вік розумної зрілості.

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вчора загинув 22-річний син наших кумів. Хоч не бачили хлопця багато років, та все одно дуже і дуже боляче.

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ви знаєте, я вже теж обурена.. Тільки й чути розмови про те, як би відмазати, переховатися по колєгах і т.д. І то молоді здорові мужики, навіть не 50-річні інфарктники чи багатодітні, а в декого це просто прямий професійний обов"язок - бути мобілізованим в першу чергу. І швиденько усі тяжко хворіють або й взагалі зникають. А на парад перемоги так обов"язково прийдуть - з прапором і "Героям слава!" Ні, я не кажу, що от всі мають рватися добровольцями. Але якщо тобі прийшла повістка, якщо треба.. про права всі добре пам"ятають, а от про обов"язки..
    Зрозуміло, всі бояться за своє життя, і можливо навіть почуваються гарматним м"ясом, але що буде, якщо кожен скаже "не піду я воювати за їхні терикони"? От просто не піду, і все. То нам відразу приєднуватися до раші Малоросійським округом? Хто туди хоче – велкам в індивідуальному порядку. А решта мають захищати СВОЄ.
    Тьху, щось я така зла з самого рання..

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

це неправда, Кутєпов написав. Взагалі, ця істерія дійсно дратує. Отак вкинуть (це я про цитований допис) вброс, хтось підхватить і понеслася.

19. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Re: Відкрита велика жилєтка (4)

В нас на роботі багато понаписували на відпустки, хоча в реальності на роботу ходять, і це як ви кажете здорові мужики... Я теж вважаю якщо треба то треба, чому одні мають іти, а інші ні? Я за справедливість.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Раша лізе до наших ядерних об'єктів в Криму .
    Министерство иностранных дел Украины выразило решительный протест в связи с попытками применения Российской Федерацией своей национальной юрисдикции к ядерным объектам, установкам и материалам Украины, расположенным на временно оккупированной РФ части территории Украины в Автономной Республике Крым и г. Севастополь, и попыткой распространить на них положение Соглашения между СССР и МАГАТЭ от 21 февраля 1985 года. Об этом говорится в комментарии МИД Украины.

http://www.rbc.ua/rus/news/politics...-s-primeneniem-rf-natsionalnoy-15082014112200

Статус теми:
Закрита.