Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljudviga

ljudviga Active Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Илларионов – То, что сейчас пытается сделать Путин, на языке международного права называется легализацией агрессии, – сказал Андрей Николаевич. – Ввод так называемого "гуманитарного конвоя", "миротворческих войск", "подразделений МЧС" – один из этапов отработанной российскими властями методологии по захвату чужих территорий. Сначала на чужой земле начинают орудовать диверсанты и террористы, потом становится ясно, что противостоять вооруженным силам страны, где они действуют, они не могут, – и на помощь к ним спешат так называемые "миротворческие войска", "гуманитарные миссии", "конвои МЧС", настоящая цель которых – легализация сепаратизма, терроризма и аннексий. Этот сценарий хорошо известен, эту методологию агрессор применял неоднократно – в Абхазии, Южной Осетии, Приднестровье...

по моему все к этому идет (((

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

В Кремле рассматривают три варианта ввода российских «миротворцев» на восток Украины. Об этом «Главкому» стало известно из источников в Москве.

Первый вариант заключается в том, что если Украина откажется пропускать колонну гуманитарной помощи через свою границу, то российская сторона заявит, что это помощь для русского населения ДНР и ЛНР, которая будет доставлена любым способом. В том числе, с помощью «миротворцев».

Второй вариант – «гуманитарный конвой», отправленный Россией, втягивается в спровоцированный конфликт. После этого вводятся «миротворцы» и начинается очередной этап международных переговоров, но уже с более сильных для России позиций.

Третий вариант – поводом для ввода российских «миротворцев» станет заявление от имени «Правого сектора» или каких-либо «националистических формирований» о том, что они не пропустят российскую гуманитарную помощь в Украину.

По словам наших источников, ситуация вокруг колонны «гуманитарного конвоя» должна разрешиться в течение ближайших суток.

Как известно, ранее бывший президент Украины Леонид Кучма заявил, что российская гуманитарная колона пересечет границу в Харьковской области и направится в Луганск.

Агентство «Интерфакс» обнародовало краткий список того, что находится в грузовиках: продовольствие, в том числе 400 тонн круп, 100 тонн сахара, 62 тонны детского питания, 54 тонны медицинского имущества и лекарств, 12 тыс. спальных мешков, 69 электростанций различной мощности.

В свою очередь украинские власти настаивают, что не разрешат колоне пересечь украинскую границу – груз должен быть переложен в грузовики Красного креста, которые будут арендованы организацией.

2. zetta

zetta Well-Known Member

Перший дзвіночок пішов :
    Глава Міністерства зовнішніх справ Росії Сергій Лавров заявив, що від ідеї перевантажити гуманітарну допомогу з КамАЗів на український транспорт під час проходження кордону "відмовилися".
    У вівторок міністр заявив журналістам, що представники Червоного Хреста зустрінуть автоколону на кордоні - в тому пункті, який був узгоджений з київською владою, оглянуть його і разом з колоною проїдуть в пункт призначення, насамперед у Луганську область.
    Теґи
    Росія, АТО, Донбас, Конфлікти
    Однак у Києві раніше Клацнути заявляли, що не розглядають такої можливості.
    Пан Лавров також заявив, що МЗС Росії отримав ноту від України, де виражалася готовність прийняти гуманітарний вантаж.
    За його словами, схема доставки цього вантажу була узгоджена у понеділок ввечері з керівництвом України та представниками інших міжнародних організацій, зокрема ООН та ОБСЄ.
    Пан Лавров заявив, що Росія врахування побажання української сторони - зокрема, щодо маршруту і того, щоб конвой супроводжували представники Червоного хреста і української влади.
    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_brief/2014/08/140812_or_lavrov_convoy.shtml

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Мушу виписатися, напишу тут, бо муляє мене оте вже дуже довго, читаю я статті вже останні 3 місяці точноі кожні два тижні нас лякають - повноцінне вторгнення, третя світова...і на тому фоні обвалюється гарно долар. Я далеко не впевнена що Росія піде на війну, але ота нформаційна війна, паніка і страх, і ми з вами стаємо біднішими кожного разу. Думаю оце їм ой як вигідно, їм і війни не треба, вони нас таким чином "бомблять".

4. ljudviga

ljudviga Active Member

все-таки буде троянський кінь:
    Провокация случится, ее просто не может не быть

Как работает путин? Он сначала легализует один танк (захватили у украинских военных, нашли в брошенной части), а потом вводит 10, 20, да хоть 100 танков.

Так и тут – ему нужен повод легализовать своих «миротворцев». Как это сделать? Да, очень просто – подорвать несколько КАМАЗов так, чтобы погибли мирные жители. Это даст повод ввести чуть-чуть, всего один взвод солдат с голубой полоской на касках. А под эту марку РФ перебросит через границу те самые 20 000 из Ростовской области.

стаття Если бы колонна с гуманитарной помощью из РФ все-таки прошла
    http://uainfo.org/blognews/373324-e...itarnoy-pomoschyu-iz-rf-vse-taki-proshla.html

5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вже кілька днів нічого не чути від стрєлковп і губарєва, а фейбуком ширяться чутки від "знаючих", що вони вже там звідки не повернуться ніколи.
    До для мене супер позитив сьогоднішнього дня.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Так зустріли біженців з Словянська в рашці)) Подивіться, а вони думали що приїдуть в "руцкій мір" і все буде класно. Здорові дядьки, повтікали до "дружной страни", хати, бідні, полишали, "а тут такое", цирк якийсь.
    https://www.youtube.com/watch?v=MkyqIdDdZyg

8. Talya

Talya Well-Known Member

вони не думали. всі забувають, що зрадників ніхто не поважає.

9. Aelita

Aelita Well-Known Member

скільки вже можна читати такі новини - серце кров"ю обливається:

Важно. Сегодня 12 августа произошла трагедия в пригороде Донецка поселке Мандрыкино. Группа украинских военнослужащих вступила в бой с пророссийскими боевиками. В результате сражения 12 украинских воинов пали смертью храбрых, 13 попало в плен - все после тяжелых ранений. Российские СМИ традиционно сообщили, что якобы погибшие - члены "Правого сектора". "Цензор.Нет" получил официальный комментарий по этому поводу от руководителя общественного Центра по обмену военнопленными Владимира Рубана:
    "12 августа в бою в поселке Мандрыкино погибли военнослужащие, следовавшие на ротацию, которых по прибытию в воискую часть должны были зачислить в состав одного из батальонов Территориальной обороны. Соответствующий приказ подготовлен, документы ждали их на месте. 13 раненых военнослужащих официально зачислены на службу в Вооруженные силы Украины. Мы рассчитываем, что несмотря на некоторые провокационные заявления, ко всем захваченным в плен бойцам будут относиться как к военнопленным. Мы надеемся, что к ним будет адекватное отношение и оказана медицинская помощь. В противном случае, процесс обмена военнопленными, в котором в последнее время наметился серьезный прогресс, понесет ущерб, что может иметь очень серьезные последствия для судьбы военнопленных в ходе этой войны".
    Юрій Бутусов

І Ярош постить :

"Хріново! Тільки поїхав до столиці, одна з боєвих груп напоролась на "пі..расів". Маємо страшні втрати... Помстимося!!!"

- це напевно про ту саму трагедію....

Останнє редагування: 13 Серпень 2014
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Андрій Макаревич приїхав на Донбас. Першим відвідав Святогорськ. Ми дивуємся коментарям росіян щодо українців? Та от реакція росіян на вчинок Макаревича:
    Ну і так далі....

11. Aelita

Aelita Well-Known Member

мене то вбиває, просто вбиває - яких окупантів????...українська армія на українській спокон віків землі ....слів нема...не дав Бог розуму..Це ж те саме (гіпотетично звичайно), що ми закинули наші війська, припустимо, в Краків, проголосили його українським, бо...(ну далі ви самі знаєте чому) і кричимо на поляків - "польські окупанти"...
    Боже, дай сили то витримати..

12. Ligymunka

РОСІЯНИ ЗНЯЛИ КЛІП ДЛЯ УКРАЇНИ
    Алла Мартинюк, екс-учасниця "ВІА Слівкі" презентувала своє нове відео, присвячене усім українським жінкам, які втратили своїх чоловіків під час російсько-українського конфлікту. Мабуть, усі слова тут будуть зайвими. Варто лише переглянути кліп і зробити належні висновки.

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:31 ----------

13. zetta

zetta Well-Known Member

Макаревича треба до нас запросити . Йому в росіі дійсно буде небезпечно .
    Так і хочеться написати нову пісню наших вояків :
    Я сегодня в поле чистом завалил сепаратиста . Ла ла ла

---------- Додано в 05:15 ---------- Попередній допис був написаний в 05:04 ----------

Лідер Радикальної партії України, скандально відомий депутат Олег Ляшко в ефірі ТБ назвав губернатора Дніпропетровської області бізнесмена Ігоря Коломойського мародером і натякнув на те, що його потрібно покарати за законами війни — тобто розстріляти, якщо він не поділитися грошима з українською владою.

«І найголовніше олігархи — вони повинні поділитися. Заробляли? Тепер діліться! І не мародерствуйте на війні, як деякі. Ось Коломойський за 19 тисяч гривень бронежилети МВС закуповує. Я такі бронежилети за 4 тисячі можу зробити. Не потрібно під прикриттям патріотичних гасел займатися мародерством. Тому що коли ти продаєш бронежилети або паливо для армії в три рази дорожче — це мародерство. За таке на війні розстрілюють», — цитують «Вести» одіозного політика.
    http://styknews.info/novyny/polityk...roponuvav-rozstriliaty-oligarkha-kolomoiskogo

14. ljudviga

ljudviga Active Member

так, рос.новини тішать вже. А терористи дзвонять по мобільних матерям загиблих!

15. Nespljushka

Nespljushka Active Member

16. Ligymunka

Читати тим, які думають, що війна далеко !!!
    Людмила Архангельская

Несколько дней уже нет связи с #Луганск'ом. В городе отключен газ, вода, электричество, интернет, большие перебои с мобильной связи... да и заряжать телефоны становится все сложнее. В закрытых группах фейсбука, где раньше кипело общение, уже редко кто отписывается... И вдруг, сегодня натыкаюсь на одно сообщение, от которого просто слезы наворачиваются на глазах. Пусть простит меня автор, но скопирую (естественно, без указания имени): "Мы остались здесь, чтобы как можно лучше все это запомнить и не дать нашему безразличному невмешательству это повторить снова. Когда люди собирались на про-украинские митинги (уже после захвата #СБУ) была весна, и не всегда хорошая погода, и всегда находилось что-то, что мешало туда поехать - то погода, то дома что-то нужно сделать, то лень, то спать охота... Если бы мы все не думали, что нас не коснется топор сепаратизма, а вышли все, кто против, да в одну минуту смели бы всех этих #ватник'ов вместе с самим СБУ.... но мы думали, что и на этот раз пронесет... Я хочу запомнить все, каждой клеточкой тела, чтобы никогда не дать этому повториться! Хотя и страшно, временами, просто хочется закрыть глаза навсегда, но мы выстоим! Я хочу посмотреть вслед убегающим #рашист'ам, даже если это будет последнее, что я увижу в своей жизни..."

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Читаю, що автобус з бійцями з правого сектора швидше за все заблукав і заїхав на територію, контрольовану сепаратистами. Деяким хлопцям вдалося втекти в поля соняхів, але там міна на міні...
    А за "теплий" прийом у рашці біженців зі Словянська я тільки рада, не маю співчуття до цих співвітчизників. Остання фраза на відео порвала просто.

Вчора був сюжет про підлітка зі сходу, якого приймали у Трускавці, а після повернення додому хлопчина поглумився над плакатом небесної сотні, який вивісили у його рідному звільненому місті. Отаке от робиться... до сліз образливо за таку людську черствість і неповагу, нездатність до розуміння.

18. zetta

zetta Well-Known Member

та то вже старе вiдео. там звичайна п"яна "битовуха". на бiженцiв видiлили 390 млн рублiв, розселили iх, нiхто в полi не живе. спочатку всiх приймають нормально а далi як вже себе поведуть таке i вiдношення буде. малий приклад я розказувала що бачила на власнi очi ще ранiше.

---------- Додано в 07:05 ---------- Попередній допис був написаний в 06:55 ----------

японiя знову заявила про своi права на курили i росiя вже проводить там навчання))

Японія вважає неприйнятними військові навчання РФ в районі Курильських островів
    Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/world/950660-ya...avchannya-rf-v-rayoni-kurilskih-ostroviv.html

19. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Олег Ляшко
    Учора в Луганську озброєні російські терористи прямо з будинку у Вергунці викрали мого брата Сергія. Зараз він у підвалі приміщення СБУ. Я йому багато разів радив виїхати із сім'єю з міста, попереджав, що його можуть викрасти через мене. Але він відмовлявся, не вірив, що вони його знайдуть. Сергій - майор, служить у МЧС і до останнього дня виїжджав на гасіння пожеж у місті. Братуха, тримайся, все одно переможемо

20. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Звірі, просто немає слів...

Статус теми:
Закрита.