Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ari

Ari Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (8)

прийшов їх зоряний час, не даремно ті засланці КГБ тут так притирались, а найгірше люди їм вірять(((((((((((

Недавно по новинах чула, що наші урядовці хочуть вести контроль над волонтерами, вже і тут їх рука лізе, прийдуть на все готове і давай керувати. Можливо хтось про це знає детальніше?

2. VERO

VERO Well-Known Member

Я не військовий експерт, але також вважаю, що заблоковані частини потрібно рятувати. Сеператюги обіцяють дисантникам "щедрі подаруночки" до дня проф. свята.

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Вчора говорили що ніби вивели 72 і 79 бригади. Чи то не про них?

4. zetta

zetta Well-Known Member

5. KAPUCHINKA

Порошенко відмінив пільги мешканцям Конча Заспи і Пущі Водиці. Ці пільги обходилися бюджету сорок мільйонів гривень на рік. Ще один маленький крочок. Сподіваюся що іх буде багато- багато. Навіть найдовша дорога починається з першого кроку.http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/1/7033706/

6. sani

sani New Member

Треба з цим феєричним ідіотизмом закінчувати. АТО буде не весело...
    Військовий стан не вводять, але мобілізацію оголошують і кордони закривають. Позбавляють основних прав і свобод, просто так...

З таким підходом це АТО не закінчиться ніколи! Ви ж розумієте, захід далі будуть лякати вторгненням росії, і брати все нові і нові кредити. В той час олігархи будуть собі тихенько під шумок кредитні гроші розпилювати, Росії далі будуть платити міліарди за газ і тп. задача Ген штаба тягнути резину, то наступати то втрачати, за той час на сході солдати і мирні жителі будуть гинути, а всі інші люди получаться в кріпаках.

І що саме цікаве зомбують людей не гірше кісільова, піднімають патріотичними настроями "бендерівців", і лякають вторгненням "москалів".. (десь я то вже чув, правда навпаки)
    А тих хто закликає дослухатись до здоровогу глузду називають провокаторами...

<сарказм>Слава олігархам!</сарказм> розвели нас як кроликів...

Скажіть, що я помиляюсь?

7. KAPUCHINKA

Знаєте, Сані, якщо ви всіма шляхами самі ухиляєтеся від своіх обовязків перед державою, то якось смішно коли починаєте від тоі ж держави вимагати для себе якихось прав і свобод. Кожен громадянин має свободи, права і обовязки. А ви хочете мати тільки права. А так не вийде.

І цікаво як ви збираєтеся щось з тим "ідіотизмом" робити. На писиденьках гнівні пости виписувати і чекати що то теж за вас хтось зробить, ну бо "мудра людина не бореться, а втікає"?

8. sani

sani New Member

А з чим ви пропонуєте боротись?
    З місцевим населенням, яке у своїй абсолютній більшості проти України?

9. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, вчора познайомилася з родиною з Дніпропетровська, мама з 2 дітками + свекор проїздом були в Львові, поїхали в Карпати відпочивати. Її чоловік не служив, бо на час призову мав серйозну виразку шлунку, хворів ще з дитинства. А тепер пішов добровольцем і ще багато чоловіків в Дніпропетровську йдуть добровольцями, бо не хочуть бути в складі Росії. Ми випадково познайомилися, але було дуже приємно чути, що люди в Дніпропетровську активно підтримували Майдан, її чоловік працює в Приватбанку, то кожних вихідних їхав до Києва на Майдан. :girl_in_love:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Залізла на бебіблог і фігіла від одного посту

11. KAPUCHINKA

Ну то ви збираєтеся з чимось там закінчувати. То я питаю, що робити будете?

А на нашу краіну напала Московія, то вже всім давно ясно, а ви тут байки про якесь місцеве населення розказуєте. Якби не москалі, то не було б ніякого місцевого населення, але то вже казано переказанл. Нема що повторювати.

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

їм тре вдвох до "хорошего врача".

13. Radistka

Radistka Well-Known Member

Скажу що у вас істерика, як мінімум паніка. У Вас така складна ситуація, що Ви прийшли на жіночий форум грати на нервах? Вам потрібно щоб жінки Вам сказали що Ви праві? Щоб жінки Вас заспокоїли? Чи щоб жінки "закінчували з феєричним ідіотизмом"? З яким саме? Які конкретні дії пропонуєте? Чи хочете щоб жінки допомогли Вам виправдати себе? Чи Ви таким чином "закликаєте до здорового глузду"? Цікаво скільки Вам років - хіба ще не знаєте, що у кожного свій глузд?

"Позбавляють основних прав і свобод ... " о міо діо! .. а раніше ніц не позбавляли, тільки сьогодні почалося, що ми всі "получилися" ("виявилися", або "опинилися", до речі) в кріпаках? Є одна проста істина, проста як двері - ми не живемо в Европі, ми живемо в Україні, і давно вже, і давно знали що у нас не все гаразд. У нас наша своя особлива ситуація, і кричати "гвалт" не допоможе. Бо европейські права і свободи то не справа крику, і не справа одного дня, і вимогами і наріканнями не здобуваються.

Одним словом, відставити істерику, і без Вас тОшно

14. sani

sani New Member

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

+ 100, останні пару днів перечитуючи дописи Сані задаюся питанням - навіщо приходити на жіночий форум, і викладати жахливі відео з тортурами наших вояків, знаючи шо там на сході воюють чоловіки наших форумлянок, наші друзіЮ близькі і знайомі?
    Нормальні чоловіки не нюняють, збираються з силами і йдуть на схід якшо того вимагає обовязок, або роблять все тут щоб хлопцям які там допомогти, а не каламутять воду в тилу. Недавно читала якийсь пост Яроша, хоча не є його виборцем, але суть була така:На сході все нормально, хлопці стараються і бойовий дух піднесений, але оте ниття в тилу тільки все портить.

Якби всі чоловіки отак перелякано панікували, то рос. танки стояли б вже у Львові, і тоді розсуждати про ефективність АТО вже ніхто б не зміг.

ТОму перестаньте сіяти паніку, так крівництво нашого АТО не великі професіонали, але знаю з провірених джерел,що вони визнають що в тих питаннях не є надто компетентними, тому залучають до роботи військових які в тому розуміються, і то вже добре.

Давайте краще долучатися до допомоги хлопцям. Нюнями ше ніхто нікому не допоміг.
    Так хотілося б змін, але повірте час на наих зрадників ше прийде, просто коли є зовнішній ворог, то внутрішні розборки є найменш зараз актуальними. Розберемся, зі всіма, з кожним, нам уже нема чого втрачати, але не все зразу, не тоді коли рос. танки стоять по периметру.
    Мені самій деколи здається, що все жахливо, якась бездна, а потім я згадую шо тут на форумі хтось писав "Найтемніша ніч перед світанком" і себе тими словами заспокоюю. Все повинно бути добре, все мусить бути добре, ми як той вінник який нікому не переломити, ми єдині, ми молимося і віримо що ми переможемо.

16. Talya

Talya Well-Known Member

це з розряду "Сняли с поезда в Нацгвардию"

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В мене в друзях на ФБ журналiст з Франкiвська, запостив, що бачив, як таке вiдбуваеться.
    Писала пару мiсяць тому про вiйськових, якi сидять в тилу. Так от, вони й далi тут. Професiйнi вiйськовi (25 i 45 рокiв). Знайомий пояснюе таке , що iм мали б багато платити, якби вiдправили. Я не знаю, тому просто переповiдаю. Але те, що вони у Львовi - факт.

19. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Для розрядки- ну, не дебіл? А футболка, напевно, китайська:girl_crazy:

http://www.youtube.com/watch?v=NxoSRDRInH8#t=228

З " опери" куплю квиток на зло кондуктору і піду пішки.

20. rose

rose Member

Ой-ой, як ж той бідний Барак переживе його відсутність в Америці , такого крутого, і з пєчєткою на пальцях.
    В тих москалів, явно в голові вата, збирають гроші... кому... терористам (не знаю, правда, чи достовірна інформація)
    https://news.pn/ru/incidents/110662

Статус теми:
Закрита.