Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. rose

rose Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Це неможливо дивитись, земля вам пухом, хлопчики:sad: Може на небесах ви знайдете мир...

2. sani

sani New Member

за цього, що знімав, дають 200 тис уо.

обережно жахливі кадри

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

давайте це не перевірятимо..серед тих, з ким я спілкувалась з Росії - хоч сьогодні готові прийти і нас - не Україну, а фашистів, зрадників і бендеревців - перебити. Як стане загроза країні, повірте, ідею потрібну втовкмачать дуже швидко. А дійсно війни оголошеної нам не виграти. Сили не рівні.

4. rose

rose Member

Одного хочу, щоб з цього "режисьора" одні окуляри жовті залишились. Скотина, говорить , що вони тут робили, а ти с... , що тут робиш? Москальський цинізм немає меж.

5. katrin cat

katrin cat New Member

А я хочу щоб і дєда того знайшли (отто справжній фашист), головне щоб не залишили безнаказаним. Зло повино бути покаране.

6. sani

sani New Member

Свідчення очевидця про криваві події в Шахтарську:
    "Добрый день. Мало кого осталось, но общался с парнем из Ольховчика, это возле Шахтерска, то что он рассказал - это ужас. Наши подошли в первый день и расслабленные победным маршем двинулись на поселок 12-ой шахты, там получили отпор, отошли, стали где-то возле Ольховчика и пос. Горное. Пока боевики не пристрелялись, сегодня ночью их лупили со всех орудий, они так и продолжали стоять, у меня нет слов, командование этой операции нужно судить. Но это еще не все - вчера пришло много танков, больше 60, стали на бугор между Ольховчиком и Контарной и стояли там около 3-х часов пока их также не начали дуплить со всех орудий боевики, кого-то подбили, почему-то отцы-командиры решили, что танк это не штурмовая техника, а фортификационное сооружение. В инете видели наверное видео, где трупы наших солдат вокруг БПД лежат, эти вроде наступали с Шишовки полем, как я понимаю ехали на расслабоне на броне по центру города, результат - прямое попадание танка, куча трупов, что делал одинокий БМД в центре города, где есть танки, артилерия, кадровые военные, мне тоже не понятно. Сейчас террористы лупят по Шишовке. Кстати, количество погибших составляет больше 20 человек. У боевиков в этом районе около 20 пушек, 3 САУ Гвоздика, до 10 Градов плюс минометы, около 20 танков и т.д., как можно было об этом не знать. Командуют не компетентные преступники и халатные бездари."

7. Furiya

Furiya New Member

Це не так - таких справ заведено чимало. Зі свіжих - на поліцейських, що патрулювали Долнецьк у машинах з символікою ДНР. Їх сьогодні бійці Дніпра-1 Коломойському доставили.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

мені би теж хотілось в це вірити, але не можу. Знаєте, це правда, що в кожному з нас великий сплеск патріотизму саме зараз, суспільство дуже змінилось після майдану, може, не всі, але багато хто стали іншими, армія частково відродилась, але...
    Росія - друга у світі держава за військовим потенціалом. Ненависть, яку рос.пропаганда зараз пробудила в звичайних росіянах до нас, українців, просто зашкалює , тому якось дуже наївно і навіть безрозсудно чи надто самовпевнено (хоч, без сумніву патріотично) думати, що оголошену війну з Росією ми зможем перемогти.

Чому ми АТО не можем завершити?

10. ljudviga

ljudviga Active Member

Россия не в состоянии прокормить аннексированный Крым без Украины

Самопровозглашенное правительство Крыма признало, что обеспечить Крым продуктами и потребительскими товарами из России невозможно. Об этом заявил так называемый и.о. главы управления федеральной налоговой службы по Крыму Николай Кочанов, передаёт ТСН.

"Вы знаете, что переход Керченский затруднен, и мы в полной мере не можем себя обеспечить продуктами питания, и другими необходимыми вещами. Поэтому проведена работа с семью крупными торговыми сетями. Это "Комфи", "Фокстрот", "Фуршет", "Фоззи", "АТБ", "Сильпо" и "Фреш". Они зарегистрированы в Крыму, имеют крымский статус, и все налоги выплачиваются ими в Республику Крым", — рассказал Кочанов.

Усложнение ситуации с доставкой продуктов ожидается осенью, поскольку керченская паромная переправа работает на пределе возможностей, а когда начнутся осенние и зимние шторма, и вовсе будет вынуждена периодически простаивать. Кроме того непризнанное правительство жалуется, что из-за спекуляций разница в цене на сельхозпродукцию между оптом и розницей достигает 100-300%. Как сообщается, украинские продукты порой на 50% дешевле не только российских, но уже и крымских.

Решить проблемы с обеспечением полуострова необходимыми товарами представляется возможным не раньше 2018 года, когда планируется построить мост через Керченский пролив.

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Паспорта Крыма недействительны (из Крыма в Украину)
    http://www.youtube.com/watch?v=-Gck2fPXcEk&list=PLCLw-r_DXInOzIQdPMTwx4CSM_ZeNsbTO#t=45
    Крымняш!

11. Radistka

Radistka Well-Known Member

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Так, все правильно. Неправі лиш ті, хто зараз байдужий і вважає, що все це його не стосується, що обійде якось боком. Тримаймося, бо то дійсно найгірше тепер сваритись і кричати хто більший патріот.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Украинская армия до сих пор не освободила регион лишь из-за предательства командования, так как украинское правительство заинтересовано в локальной войне. Но главнюки в Киеве понимают - если слишком уж заиграются в поддавки, вся эта вооруженная братия снимется с фронта и нагрянет к ним в гости.

Как все-таки похожи российские оккупанты и наши главнюки. Гиркин боится набирать местных ополченцев, так как не доверяет им, а наши военкоматы по той же причине отфутболивают желающих встать под ружье добровольцев.

Есть у меня знакомый и в украинском добровольческих батальоне. Дончанин, в 2004-05 был титушкой в Киеве, боролся против первого Майдана, за Януковича. Теперь вот воюет за Украину, отстоял второй Майдан, участвовал в донецких акциях за единую Украину. Говорит, в батальоне размышления на тему "после войны пойдем на Киев" стали общим местом. Киев это понимает, поэтому тяжелую технику не дает. Обшитые листами металла грузовики на вооружении батальонов - не от хорошей жизни.

Я решил наших добровольцев потроллить:

- А что, может лучше побрататься с боевиками и ударить по Киеву вместе? Если, конечно, сепаратисты откажутся от идей сепаратизма.

- Вполне реально, - говорят. - По всем пунктам, кроме одного, у нас с ними никаких расхождений нет. Они считают Порошенко с Аваковым мудаками? И мы тоже. Они против олигархов? И мы тоже. Они против евроинтеграции? Так и мы не все за евроинтеграцию, вопрос спорный. Откажутся от Рашки и примут Украину - побратаемся.

http://pauluskp.livejournal.com/537330.html

14. ljudviga

ljudviga Active Member

Президент России Владимир Путин считает, что у России украли победу в Первой мировой войне, заявив, что человечеству давно пора понять, что насилие порождает насилие.

Об этом он сказал на церемонии открытия на Поклонной горе монумента героям, павшим в годы Первой мировой войны, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на УНИАНИсточник: http://censor.net.ua/n296355
    Источник: http://censor.net.ua/n296355
    Он утверждает, что на протяжении многих веков Россия выступала за крепкие и доверительные отношения между государствами. Так было и накануне Первой мировой, когда Россия сделала все, чтобы убедить Европу мирно, бескровно решить конфликт между Сербией и Австро-Венгрией. Но Россия не была услышана, и ей пришлось ответить на вызов, защищая братский славянский народ, ограждая себя, своих граждан от внешней угрозы, отметил он.Источник: http://censor.net.ua/n296355

15. kraplynka

kraplynka реалістка

Знаєте, що страшно? Що народ чи то з паніки, чи то з від великої напруги починає говорити одне з одним як на різних мовах. От пишеш одне - а висновки такі шо ого-го. Стосовно цитати вище - ваше питання не до мене, бо я написала лиш припущення, чому могли відмовити тим добровольцям, а не свої переконання.

Певно в останнє напишу про те, бо то взагалі вже таке враження, що коли починаєш говорити про патріотизм це починає діяти як поняття бандерівець на сході. Навіть ПП мені дехто пише з особистими запитаннями. Відповім усім. По-перше патріот - це не фанатик, і не самогубець. Любити свою країну і народ не означає, що треба обожнювати сліпо владу, і все і вся довкола. Критичне мислення потрібне кожній адекватній людині. А у героїв, на відміну від середньостатистичних людей, почуття обов'язку і самопожертви за вищу мету є більш розвиненим, коли власне життя вважається невисокою ціною. Тому не кожен патріот це автоматично супергерой з вилами на передовій.
    Я сама особисто неодноразово писала, що мені дуже багато чого не подобається у процесі мобілізації, у підготовці наших вояків, у тому, що опиняються там за гарматне м'ясо. Але я проти того, або боротися з цим живлячи корупцію, чи кажучи, що державі я ніц не повинен і інші речі. Коли люди йшли на майдан, то теж і на Сході, і влада багато як обзивала майданівців. Але це не було приводом зупинитися, так само і не має бути для протестувальників тепер. Але вимоги мають бути не про припинення мобілізації, а саме про надання пояснень щодо дій влади, незабезпеченості армії і інших проблем. Надання конкретного плану дій щодо усунення недоліків, надання підтверджень ДОЦІЛЬНОСТІ цієї хвилі мобілізації і тп.
    Ну а тепер про особисте. Писала я й раніше, що я не з пальця пишу, бо тато поклав своє життя за порятунок багатьох життів. Хоча держава теж вкрай мало для нього зробила, а "вищестоячі" ще й карали, бо був дуже чесним і "правильним". І міг сказати, що він нікому нічого не винен. І так, зараз двох моїх двоюрідних братів офіцерів запасу мобілізували. І так, ми хвилюємося за них. Але я не напишу тут "все пропало, забирайте той схід, і рятуйся як можеш." Бо інакше не треба дивуватися з оцього
    Бо на Заході в нас, як виявилося, теж достатньо несамоідентифікованих.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Хтось дивиться шустера? Люди добрі, та що то за с..а та герман? Таке робиться в країні, а вони далі за своє - вияснення стосунків і піар-піар. Всі "хороші", нема що казати, і регіони, і батьківщина.

17. Ari

Ari Well-Known Member

18. kabucha

kabucha Well-Known Member

дывчата не пишыть дурниць,що не беруть добровольцыв .Мый чоловык доброволець .,ще пару чоловыкыв в них теж добровольцы.Незнаэте точноы ынформацыы ,то не пишыть дурниць

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Отакої- Інтерпол заявив, що для оголошення януковича в міжнародний розшук недостатньо доказів.

Статус теми:
Закрита.