Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Хм, так, Україна воює, ми воюємо, наша держава воює. Я живу в Україні, є її громадянкою, і кажу що ми воюємо, тому що ця війна стосується кожного окремо і усіх загалом. А як можна відмежувати себе від війни своєї держави? Якщо вам так буде легше, то Українська сторона відстоює летовище. "Ми" це сказано загалом про державу, про нашу сторону, а не про купку жінок що дискутують.
    В вас говорять емоції. Але військові професіонали потрібні в інших місцях. І ніхто з їхньої сторони не буде давати послаблення на то, що вони охороняють тіла не українців, їх заберуть в полон так само як і метрві тіла. В них нема честі і вони не дотримують слова і на то треба робити поправку. Що значить при чому тисячі людей? Уламки літака і тіла розкидало на кілометри, ви знаєте скільки треба людей, щоб оточити те місце?

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Так от власне і йдеться про те, що наші високопосадовці говорять зовсім інше про контрольованість ситуації і території, де є збитий літак. Вчора Наливайченко аж надто чітко розказував, як все організовано і як тіла будуть доставлені до Харкова на опізнавання і як розселятимуть рідних загиблих по готелях і т.д.
    Правда така, що укр.сторона не спроможна самотужки справитись з цією ситуацією і зробити все так, як описує чиновник.

А уявити стан рідних, які пережили таку втрату, а тепер ще змушені їхати невідомо куди - в зону бойових дій фактично. Бо ж для них що Київ, що Харків, що Донецьк - то мабуть все одне і те ж.

Якими вже нелюдами треба бути, щоб елементарно не віддати тіла родичам - слів бракує просто. Для чого тим терористам тіла загиблих, не розумію?

3. zetta

zetta Well-Known Member

Надія Савченко до порошенка :
    "В такой нелегкий момент сложно сохранять веру. Но я верю в свой народ и хочу верить вам, как гаранту. Я то выдержу! А вас прошу помочь Украине", - цитирует строки из письма Савченко УНИАН.

Летчица также возлагает надежды, что у Порошенко получится лучше править страной, чем у его предшественников, и в Украине наконец-то наступит мир и согласие.

"Я верю в Майдан, в свой народ! Верю в победу"! - добавила в конце письма Савченко.
    http://news24ua.com/ya-vyderzhu-vy-luchshe-pomogite-ukraine-plennaya-letchica-prezidentu-poroshenko

4. WildWind

WildWind Member

Це при умові дотримання домовленостей з усіх сторін. Тобто коли ніхто не перешкоджає.
    Звісно так, ми це визнаємо, і постійно просимо допомоги. Тому укр. сторона просила і на раді безпеки ООН було асоційовано міжнародну комісію. Але з усіх сторін було заявлено про допуск професіоналів до того місця.
    Коли наших моряків в Сомалі пірати захоплювали то все робила наша сторона, переговори і т.д. ніхто із "правового" Сомалі аж надто сильно не переймався тим, що їм встидно і т.д. І так є по всьому світу. Є якийсь кодекс честі, якщо його не дотримуються то що можна зробити? В нас нема Міцного Горішка що самотужки викраде чорні ящики і ще по дорозі сотню ворожих солдат вб’є.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Від цього стає страшно насправді.... Думки про те, чи то війна, чи то таки політична гра вже давно приходять? Хочеться кричати від тої несправедливості, бо хлопці мають жити для країни своєї, а не вмирати невідомо заради чого...
    https://www.youtube.com/watch?v=-EGNZlC0pI0&feature=youtu.be&t=4s

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла, всі ці засідання ООН не зможуть закінчтись прийняттям вагомих рішень, бо Росія є учасником, і якщо вонан не проголосує, ніяких рішень не буде. Чи є можливості діяти там, беручи до уваю остання дії, і незважаюч на позицію рашки? При яких ще обставинах країни світу почнуть приймати реальні рішення, хочуть "побути стурбованими" ще, поки ще більше страхіть не станеться?

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Цікава стаття.
    Цікаво чи це буде тільки на словах, чи дійсно почнуть прийматись потрібні для держави рішення

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

так, є певні надії на цей закон, бо фактично тоді статус України прирівнюється до учасника НАТО. Так само там йдеться про Грузію, Молдову.

Все ж маю переконання, що не лише ми одні маєм справлятись з тою бідою, яка нам випала. То ж не тільки наші внутрішні проблеми, якщо це дійсно правда, як говорилось вчора у Шустера, що світ має справу з нечуваним досі тероризмом на базі збройних сил Росії - то це загроза не лише для незалежності нашої держави.

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мовлення 5-го кналу призупинено, через повідомлення про замінування.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

страшно то нервує! Росія блокує всі рішення і стільки законопослушних країн нічого не можуть вдіяти. Як тільки тоді рашку з великої вісімки так демонстративно викинули - дивно.

Подумайте тільки, що ще може статись, коли така потужна зброя в руках абсолютно неадекватних людей! Наприклад, чисто випадково вони поцілять у атомну станцію.

11. WildWind

WildWind Member

Можуть і без Росії, є свої "лазєйки" для того. Але вони поки їх не приміняють. Так чи інакше Росія погодилась що має бути створена міждержавна комісія а також надала певні гарантії миру в той час. Нічого не дотримано звісно.
    Ну Україна теж в загальній політиці не дуже підтримувала інші країни у стані війни, тому ми не дуже і маємо право щось від них вимагати. Наразі в останні роки всі помагають Україні, але кому помагали ми? Я вже писала про Грузію, чи бойкотували ми тоді рос. товари?
    Врешті решт, в нас в магазинах на прилавках і далі лежать рос. товари, їх і далі завозять, така сама проста санкція з нашої сторони по відношенні до агресора не введена, як заборона на продаж рос. товарів. А ми вимагаємо від них чого? Миротворчих військ? А маємо право? Треба перш за все вимагати в держави повну заборону на все, що стосується Росії, бо то якось так дволико виходить.

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Обовязково, які можуть бути відносини з агресором. Багато хто вже не купує російських товарів, що тішить) А Україні думаю варто допомагати, світ же розуміє нашу важливість, територіальне розміщення. Навіть без вступу в Євросоюз ми маємо великий потенціал, щоб стати сильною успішною країною. Та виникає питання, чи то вигідно для інших країн? Тому своїми силами і незалежною політикою може розвинутись країна, з підтримкою світової спільноти. Після новин про мобілізацію на Франківщині, складається враження, що наче спеціально знищують українців. Розумію, що воювати треба, але ж не лише західні області мають давати людей, чи не так? І так би хотілось, щоб воювали професійні воєнні.

13. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Так то власне, мали заборонити ВСЕ російське!!
    А вже скільки часу пройшло?((
    І ще зараз читаю далі про той літак, чому держави не вимагають (!!) відправити чорні ящики їм? Вони мають це вимагати. Якщо вони потраплять в Росію, то з правдою можна попрощатись. Добре хоч журналісти і люди в соц мережах шум підняли, бо політики хіба можуть "стурбуватись" і " обуритися" наразі.

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

15. WildWind

WildWind Member

Не так. Але конкретно в нашій ситуації є дуже великий ризик шпигунства із сторони східняків. Я поняття не маю у процентному відношенні скільки людей з яких областей служить. Але я б із крайнього сходу брала солдатів хіба на розміновування територій, надто великі ризики. Можна призвати усіх, щоб вони не були підтримкою для бойовиків, але в бій я б їх не дала, можливо вивезти в чисте поле і заставити копати траншеї.. Не знаю, я б не ризикнула вчити їх військової справи а тим більше відправляти на передову, як на мене, то лише би збільшило к-сть жерв. В нас і так є проблема з мобілками, бо наші війська вперто продовжують їх використовувати і таким чином здають місця дислокацій, тобто мобільні досі не заборонили і не відбирають. При такому розкладі відправляти смс ворогу зможе найбільший боягуз, може вдома він і ховається в підвалі, але в нашій армії за великі гроші напевне буде здавати наших солдат. Тому я навіть не знаю як в такій ситуації правильно чинити. А їм же ж треба буде ще і зарплати платити.

16. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, сьогодні стартує акція - Приведи з собою 10 людей на патріотичний ярмарок і буде Вам щастя, бо солдати скоріше виженуть москалів !!!

Дівчата, прохання відписатися в темі

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1938210#post1938210

хто з вас бере участь в цій акції і буде завтра покупцями на патріотичному ярмарку !!! ДЯКУЮ !!!

17. Відповідь: Євромайдан (8)

Те, що терористи-сепаратисти Лугандону виродки, це ясно.
    Але я таки думала, що серед них, можливо, є якісь ідейні люди, розумні, освічені.. Які просто чомусь ображені на Україну і хочуть самостійно будувати свою державу.

Нє-а. Самі дебіли.
    Тепер я вже на 100% у цьому переконалась.

От я собі уявляю ситуацію. Я - лідер, ідейний поборник незалежної держави під назвою ДНР. На території моєї "держави" стається міжнародна трагедія - розбивається літак з громадянами кількох держав.

Що б робила я? Та використовувала цю ситуацію по-повній.
    Організувала б пристойного чувака якнайінтелігентнішого вигляду з ідеальним знанням іноземних мов, приодягнула б його в костюм, почепила б окуляри і назвала Міністром Закордонних Справ. І так як територія трагедії контролюється нашою типу-"ДНР", то всі переговори з іноземними делегаціями мали б відбуватися тільки з нами. Але красіво, в гарних офіційних кабінетах, з прес-конференціями. Подала б картинку, як підтягнуті неспиті (гг) чоловіки в однаковісіньких формах прочісують ділянку трагедії і всіляко допомагають представникам міжнародних організацій.

Це ж такий (навіть ні, ОТАКИЙ) шанс для "тіпа-держави" показати світові своє лице! Це можливість започаткувати дипломатичні відносини з державами, що постраждали від трагедії. Це можливість запросити купу іно-ЗМІ і так, "между прочім" розказати, що ми мирний культурний народ, який просто хоче жити отдєльно.

Що роблять лугандонці?
    З точністю до навпаки - викрадають трупи, не допускають на місце трагедії представників міжнародних організацій, продовжують стріляти..
    Коротше, усіляко доказують, що вони саме терористи.

Дебіли, що казати.

Нидерланды - террористам: Не трогайте трупы наших людей

Бойовики вилучають всі докази з місця теракту Boeing 777 - РНБО

18. oksumoron

oksumoron Active Member

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Олег Панас досить позитивно написав про поїздку на схід - особливо посміхнуло про душ :)
    .

20. zetta

zetta Well-Known Member

Марчук пояснив, навіщо терористам тіла із злощасного Боїнга-777
    Опубліковано: 19 липня 2014 о 16:15 | Переглянули: 2807
    Несколько слов для тех, кого интересуют расследования авиакатастроф. Тот, кто занимался расследованием авиакатастроф подобного рода (а мне приходилось дважды) сразу вам скажет, что длительное пребывание так называемых “черных ящиков”, а их должно быть как минимум два, в руках заинтересованной стороны может свести к нулю ценность их показаний. Или вообще может дать ложный след. Специалисты это хорошо знают. Не могу и не должен раскрывать детали.

Второе. Насильственное изъятие боевиками 28(?) тел погибших авиапассажиров может свидетеьствовать о том, что прибыл инструктор и указал, именно какие тела надо изъять. А это тела, в которых при поверхностном осмотре можно предположить, что в них могут быть осколки ракеты или боеприпаса , сбившего самолет.

То есть неопровержимые доказательства. Металловедческая и материаловедческая экспертизы дают в таких случаях неопровержимые доказательства. Кроме этого легко устанавливается место конкретного пассажира по проданным билетам , и если он был пристегнут к креслу, а таких было очень много, то по характеру (угол проникновения осколков) легко устанавливается начальная точка разлета осколков, то есть точка взрыва. А если такие проникающие ранения обнаружены у многих пассажиров и точно установлено их место в самолете, а это не проблема, то начальная точка разлета осколков (то есть точка взрыва) определяется с точносью до сантиетров.

Кроме этого все упавшие части самолета должны быть найдены и , особенно, части фюзеляжа . Они специлистами прикрепляются на специальный каркас, который один в один повторяет фюзеляж самолета. Это очень важная часть работы. В результате очень легко и абсолютно точно устанавливается место на корпусе и размер поражения самолета. Потом сопоставляются углы движения самолета и угол поражения(место на корпусе) и разговор экипажа между собой и с землей(один “черный ящик”) и запись телеметрии всех систем самолета(другой “черный ящик”), а дальше дело техники. По размеру разрушения устанавливается мощность заряда(БЧ), а у БУК-а она известна и траектория полета ракеты, содержимое этого боеприпаса (есть ли его осколки или боевая начинка в теле или вещах пострадавших и в деталях корпуса).

Некоторые боприпасы усторены так, что они попадают не в корпус, а взрываются рядом с самолетом или над ним и поражают (прошивают) весь самолет специальной осколочной начинкой или стальными шариками к шарикоподшипникам ( так в С-200). Хотя для расследования это не имеет никакого значения. Я думаю, что террористы не зря не пускают наших и международных специалистов к месту трагедии ( а это 25 квадратных коллометров) и увезли тела многих погибших.

Там работают другие специалисты, которые хорошо знают, как расследуются такие авиакатастрофы и знают, что надо забрать, уничтожить или сжечь на месте (мол, ну оно же сгорело). Уганый поспешно БУК, блокирование доступа специалистов к месту трагедии, манипуляция с “черными ящиками” (вообще то они не черного цвета) все это сверхочевидные попытки воспрепятствовать объективному расследованию. Здесь я изложил десятитысячную долю того, что расследуется в таких случаях.

Россия имет огромный опыт таких расследований. Но международный опыт таких расследования намного превосходит российский. Россия прекрасно понимает, что если международное расследование получит все необходимое для установления истины, то выводы будут для нее плачевные. Уж не говоря о том Россия как страна отдала в руки террористам высокоточное оружие.
    http://dyvys.info/svit/marchuk-poyasnyv-navischo-terorystam-tila-iz-zloschasnoho-bojinha-777.html

Статус теми:
Закрита.