Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Євромайдан (8)

та то клон іншого ніку- періодично з являється з однією і тією ж ідеєю- потролити. Був у Диванній партії Майдану, тепер у диванній партії АТО

2. kraplynka

kraplynka реалістка

Ну не прийде до нас з європи якийсь "Батя" який нам все "порішає" і реформи проведе. Та що вам дає той безвізовий режим????? У європу треба мати З ЧИМ їхати, а заробити ті гроші спершу треба. А якщо аби легше було в Європу втекти то про які позитивні зміни саме для України ви говорите? Про які подорожі, на які теж треба гроші мати? Чи думаєте, що факт входження до ЄС автоматично означатиме зміну рівня зарплат на європейські? От коли самі перестанемо жити психологією бидла, коли не сідатимете у смердючу маршрутку і ще за такі умови платитимете, коли перестанете працювати на зп ,що нижче рівня прожиткового і тп - отоді нам світять реформи. А інакше прийдуть сюди європейці, і матимуть прибутки, а ми матимемо європейського пана на якого працюватимемо за рабську зп, і який за хабарі не сплатить податків, і забруднить нашу екологію. Бо реформи - то починається з нас, а не з факту вступу у ЄС.

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я тільки ЗА! Починати з себе треба, а на сході, ви ж розумієте, все ще більше "усугубльонно", на жаль, то чи варто їх насильно тягнути? Тільки не подумайте що я сеператюга погана :girl_crazy:

4. zetta

zetta Well-Known Member

Неверленд , ви пишите що люди мають мінятися тільки схід ?? Все від них залежить а ми такі з краю ? Чи може маємо йти на зустріч і трохи свою пиху опустити, не гребти всіх однією гребінкою , трохи прикусити язика і не ляпати все підряд в сторону свого народу . Бо повірте , той москаль шо росіянин в душі вже покинув Дон і Луганськ чи покине . Йде очищення .

5. сніжна

6. smil

smil миється в бані

Для миру! Не хочу щоб наші (і ненаші) хлопці гинули. Тай ще невідомо за що.
    Вони ж всерівно домовляться, відділять чи зроблять буферну зону чи автономію чи тп...
    Поганий мир набагато краще хорошої війни!

А життя не вернеш!

Хто поверне матері сина, дитині батька жінці чоловіка. І ще питання за що вони віддали і віддають життя???

7. kraplynka

kraplynka реалістка

А яка чисельність населення в Грузії? 4 з хвостиком мільони, пра? Як гадаєте, Україні з нашою чисельністю населення можна буквально піти по грузинському сценарію?

8. сніжна

та от власне. Бо оте штучне нагнітання на нас впливає не менеше, ніж на них. І якщо раніше було "ну неприємний мені...., не люблю.... мову", то тепер у нас ; ненавиджу москаляк, ненавиджу москаляцьку мову, ненавиджу все москальське " ( а під москальське гребеться усе російськомовне-російське без розбору). У нас змін ніяких? Ми ненавидемо їх- вони нас. Як же 23 роки ми жили ,хай не в любові, але не у відкритій ненависті? При правильній політиці можна все налагодити. Так само, як при "правильній інформації" зробити так, щоб за півроку поляки Львова ненавиділи українців, а українці- євреїв міста.

п.с. от просто реально стає страшно, як інформаційна війна впливає на зміну навіть в межах одного форуму. Що вже говорити про щоденне промивання мізків мільйонному населенню. Тільки так, щоб на Заході вважали по одному, а на Сході- по іншому. Над інформаційними технологіями працюють тонкі психологи. І Україна- зараз має хорошого вчителя - Росію. З кожним днем наше ЗМІ стає все більше схоже на російське. І свідомість змінюється у кожного. Поза його волею.

9. kraplynka

kraplynka реалістка

То може нащо було Майдан починати? За вашою логікою може ліпше було з Яником потроху ковиляти до Росії, тіко мирним шляхом?

10. smil

smil миється в бані

та чого невідомо з чим, західних молодих хлопців ще мобілізують, і відправлять ще більше в АТО на гарматне м"ясо. А сюди приїдуть "біженці" зі сходу і будемо мати Україну, байдуже що руско говорящу, але Єдину, байдуже що в руском міре, але зато магучій народ! і тп.. отаке буде! (((

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

треба було ще тоді всеукраїнський референдум організувати і самовизначитись і мирно розділитись! Але ж ні всі "патріоти" схід і захід разом... а тепер розплачуємсь життям. ЗА ЩО? ЗА даунбас???

11. zetta

zetta Well-Known Member

Фото супер ))) нема що додати .

Я от шо скажу , за 23 роки конфлікти згладжувались , люди почали більше спілкуватись в неті , одружуватися , подорожувати , я сама їздила на Донбас і чогось чіпала бабок і випитувала чи хочуть ссср , жодного разу не сказали так . Рік за роком миналось то все , і звичайно ми різні , як штати в Америці , як східна і західна Польща , як Каталонія і решта Іспанія і тд . Але ми не вороги і люди не придумуйте дурниць . І памятайте ми не говоримо про дві сусідські сім'ї , ми кажемо про народ , де виродки є завжди . Але маємо брата - перевертня , який все наше існування робить нам зло . І звичайно найперше страждають ті хто найблище до нього. От як взяти нас , були кордони закриті всі сиділи дома , а тепер до Польщі на каву - і всьо круто , я була в Європі , до Польщі за ковбасою - так так, я їжджу до Європи , відкриваю писка і вже хочу там жити . Раша жене контрабас туди сюди , втирає свою політику в мозок схінякам , яники взяли собі в раби 6 млн населення .

12. Supernatural

Отого я найбільше і боюсь і не хочу такого сценарію, блін, як то змінити?
    З такими перспективами скоро в нас і чисельність зменшиться, і формат теж може змінитись.

Останнє редагування: 14 Липень 2014
  13. kraplynka

kraplynka реалістка

Люди СХАМЕНІТЬСЯ!!!! Чому ви не розумієте одного - Україна стільки років незалежності існувала собі в складі того ж Криму, і того ж Донбасу, і абсолютно не було конкретних дій вчинено нашими громадянами, аби зробити розподіл крахни. Нам допомагає зараз Росія - і пропагандою, і грошима і озброєнням, і запроданців у бідній країні завжди легко знайти. За інших обставин після подій Майдану, втечі Яника, і якщо б нам не "допомагали", все було б інакше. Пройшла б роз'яснювальна робота, почали б відбуватися позитивні зміни - і той же ж Донбас підлаштувався б на позитивну хвилю. Але нам допомогли, а дехто продався. а ви тепер самі займаєтеся сепаратизмом, любі деякі форумляни.
    Давайте краще всі помолимося, аби Бог допоміг нам приймати правильні рішення, і робити правильні вчинки. І щоби нашу країну всяка наволоч покинула, і ми зажили в мирі і почали рухатися до добробуту.

14. Supernatural

Нам дуже "допомагає" Росія, у дечому навіть об'єднала, то нехай очі вже у людей повідкриваються у всіх областях і вони зроблять нарешті СВІЙ вибір, бо терпіти смерті наших людей ні за що, то, даруйте, нонсенс.

15. zetta

zetta Well-Known Member

Вчора мені один росіянин каже , так вы воевали с нами еще и в другие века .... В мене впала щелепа . Я кажу : накінець!!! Прозрів . Да да , ми існували ше до Леніна від якого ви починайте свою історію , і вічно кричите шо украіни не було . Розказала трохи про Бандеру , згадала як у Львові приймали , про людей і біженців .
    Ну трохи пройшло часу , і все одно - ви фашисти .

16. smil

smil миється в бані

та яке, ви вже забули 2004 рік і майдан, тоді ніхто як ви кажете не "допоміг", і щось змінилось, допомогла "роз'яснювальна робота"???? Не допомогло, тільки знову перетягування ковдри туди сюди... і так би далі було і буде!

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

18. smil

smil миється в бані

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

І з мого рідного Дрогобича є загиблий..."ліфтер, майстер спорту України - Ігор Борис!!! В нього залишилась дружина і маленьке дитя."
    http://www.odnoklassniki.ru/drogobych/topic/62711859164550

За що він загинув? Йому ще жити й жити. Слава Герою і вічная пам'ять! :sad::sad::sad:

20. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Юрій Костів живий!
    "На Львівщині військовий зі списку загиблих виявився живий!"
    http://ukrain.bazaza.net/207353/

Статус теми:
Закрита.