Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Євромайдан (8)

Так, їх запитували, от він і писав. Причину вказав "не достатньо підготовки".

Ви знаєте, якби я хоч знала, що мій чоловік хоч менш-більш підготовлений, я б може була спокійніша, а так... Про тапки і комарів я вже колись писала. Про психологічну сторону вже мовчу.

І ще таке, чи то я зневірилась. Дуже любила слухати прямі ефіри речника РНБО. Але щодень, то більше розчаровуюсь у тому всьому. Якась одна брехня. Скрізь. Отак про загиблих одним словом вчора сказав, без лишніх емоцій, без нічого... таке якби там дрова полягли, а не люди!

Чогось мені видається, що ми не потрібні жодній владі і нами дуже нагло і відкрито маніпулюють. Що робити- не знаю. Іти стукати у всі двері, тероризувати наших вельмишановних чиновників. Якщо Порошенко так рвався до того президенського крісла, то ж нехай має сміливість взяти на себе відповідальність. Ви мені вибачте, я теж за нього голосувала, але на разі ні одної мудрої дії від нього не бачу, окрім мирного плану, хоча і то під питанням...
    А наші гинуть, бо не має ні підготовки, ні оснащення відповідного, зброї, ще й розташовуються не правильно... самі лізимо в лапи тих тварюк.

Останнє редагування: 12 Липень 2014
  2. kabucha

kabucha Well-Known Member

Дівчата,ну шо ви пишите ,за яку систему гинуть хлопці?Це йде неоголошена ВІЙНА за Україну і ящо москалів не зупинити на Сході ,вони полізуть далі і в нас у Львові за вікнами будуть трупи .ЧОЛОВІКИ які є на сході воюють за спокій своїх дітей і слова "не пускайте чоловіків на схід "смішні ,бо хто як не українські чоловіки захистить свій дім і країну ?

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

ти в те віриш??

та все то слова-слова..І більш нічого. Моя мама взагалі чула, як сказав так спокійно "ну то 19 загиблих, але я так мислю буде більше". І так просто, типу "ну, буде більше". "Класно так" :girl_cray:

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

чому всі тільки роблять вигляд. Чому досі не перекрити хоч якось кордони, і завозиться техніка? Ви таке уявляєте, наприклад, в Ізраїлі, або на кордоні Америка- Мексика, щоб отак всі знали-пропускали..бо ж не можна відкрито воювати. Вчора по ТВ чула хтось казав "ну не можемо ми точечно стріляти тероритсів, бо ж Росія то сприйме якось не гарно" і бла-бла..Що це за ідиотизм. Вже тисячу раз говорено. Зупинено ким? Пушечним м`ясом з хлопців? Так не дуже то їх спиняє, тільки розохочує більше.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вірю, якби я знала, що він навчений добре оборонятись, чи має хоч якусь військову практику і відповідно у нього менше шансів загинути, мені хоч трошки було би спокійніше. А так... не розумію нащо тих хлопців туди повідправляли, не люблю слова "кулеметне м"ясо", але слів інших не підберу.
    Мені так серце крається за отими загиблими, а всі ті, що з Яворівської частини були мобілізовані тоді ж, коли мій муж. Разом спали, їли в тих їхніх казармах і тепер їх нема... В голові не вкладається.
    Нє, то можна здуріти від того всього!
    Дивно, чому Порошенко не виступить перед народом, не висловить хоча би співчуттів близьким? Не має часу... так-так, дуже велику і плідну роботу проводить. Результати прям в ступор вганяють!

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

і всім майже по 25-35 років.

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А що сьогодні немає жалоби за нашими загиблими вчора?

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я знаю, що є

8. kabucha

Перекрити кордон з Кримом який є українською територією?Я думаю ,ніхто ,ні ЄС ,ні Америка .,ні влада України нехочуть провокувати дибіла -путіна бо він оголосить війну Україні і тоді буде сотні тисяч загиблих .Чому призупинили введення санкцій проти москалів?Бо ми прості жителі України не знаємо ,що насправді відбувається ,але очевидним на даний момент є те ми маємо довіритися БОГОВІ і Порошенку і воювати

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

От скажіть чесно. При таких розклАдах Ви вірите в нашу перемогу і в щасливий для нашої країни фінал?
    Я вірила, а зараз щораз менше і менше.

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а скільки чоловіків є, що не воюють, а спокійно собі живуть мирно. В них що - немає дітей?
    Знаєте, якби мій чоловік був там на сході я би мала право отак заявляти, що ми повинні відвойовувати Україну, але мій чоловік наразі вдома і я не можу собі дозволити такі голосні патріотичні заяви, що потрібно воювати.

Вчора у Шустера С.Куніцин прямо сказав, що 2/3 наших хлопців загинули не під час боїв, а через халатність командирів. Той збитий літак є на совісті командирів АТО - це вже факт. А знаєте, що ті посадовці відповідають? Як завжди - перекладають вину з одних на других, і то не в їхній компетенції, і інше, і взагалі вони тут ні при чому. Замість того, щоб покаятись хоч по-людськи...

Але я не применшую героїзму наших солдатів, бо за пару місяців у нас народилась армія - з нуля! Лише ще багато дуже треба вичищати чиновників, які звикли працювати так собі, для галочки, тільки на власну кишеню, по-старинці.

12. mirishka

mirishka Well-Known Member

Знаєте чому я не голосувала за Порошенка, бо коли беркут почав наступ на майдан, мій один знайомий підприємець зі Львова, який тоді був в Києві, найняв жінок з якоїсь швейної бригади, знайшов матеріали, все це робилось через знайомих за пару хвилин, і вони цілу ніч шили бронижелети, і зранку винесли хлопцям на передову, цей підприємець проти Порошенка ніхто, але він зробив все що міг і не міг, а Порошенко з своїми зв"язками, грошима міг зробити набагато більше, але не зробив в той важкий час нічого, ще тоді було ясно що це за людина, не розумію як за нього можна було голосувати.
    Але вже запізно про це говорити, маєм те що маєм, він наш президент, вся надія зараз тільки на нього, що Бог дасть йому розуму, сили прийняти правильні рішення щоб вберегти нашу країну і наших хлопців.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Мусите вірити, віра робить дуже багато, варіантів в нас нема, тільки перемога.

13. kabucha

якщо чесно ,я не знаю,в приступах паніки думаю шо все пропало і ми будемо новоросія ,коли проходить паніка вірю -що ми переможемо і будемо згадувати все як сташний сон.Знаєте , я впевнена що , зараз нам треба молитися , молитися і ще раз молитися і кожен раз коли хочемо осудити нашу владу за якісь слова чи дії молитися . Кажу так ,бо переконана шо Божа сила допомогла на Майдані і беркут почав відступати і зараз так само молитва жінок і дії чоловіків мають бути обєднані

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вже те саме думала. Чому армія фінансується здебільшого нашими коштами, як то кажуть зі всіх по нитці і буде броник.) А наш пан президент з такими статками-маєтками жодної копійчини не віддав на користь збройних сил. Вже хоч би "скидувався" як всі, або що...;)

Ага, і ще народ би трохи підкинув...:girl_mad:
    Не думаю, що довго ми от так будемо чекати з моря погоди, тобто від президента якихось толкових дій, народ взбунтується. Народ вже не дурний і майданом нагвинчений. То за що наша "небесна сотня" там життя поклала, щоб зараз от таке діялось і продовжував помирати цвіт нашої нації? Не думаю.
    Мене так бісить пані Геращенко. Ото доручив їй Порошенко займатися врегулюванням в зоні АТО. А її "скоординовані" дії взагалі з поля фантастики, хіба тільи перед камерою піариться. Що вона реально зробила. Хтось може мені сказати?
    І якщо ти, млін, затвердив цю особу займатися таким важливим питанням , а віз і далі там, міняй щось, думай.

Важко порахувати скільки я вже листів настрочила нашому президенту у фейсбуку. Знаю, що воно як горохом в стіну і може ніхто того і не читає, а тим більше сам президент, але так у мене відчуття, що я хоч щось роблю, бо на жаль на разі на більше не спосібна.

15. kabucha

Чому кажу молитися Бо коли питалася в чоловіка як саме почав відступати беркут ,то він каже що був голос зі сцени Майдану ,а шо казали він не знає але каже ,ми дивимося беркут розвернувся і відступає ,особисто для мене це чудо

16. mirishka

mirishka Well-Known Member

Читала і плакала.

Юрий Бутусов

Истории Войны

Про Святослава Вакарчук'а пишут много. Я с ним не знаком, но эта маленькая история мне почему-то запала в душу. Ее рассказал Vsevolod Kozhemyako, глава фонда помощи АТО "Мир и порядок", который занимается в том числе поддержкой военного госпиталя в Харькове. Так вот когда Вакарчук был в Харьков'е 15 июня, Кожемяко его пригласил заехать в госпиталь к бойцам.
    Святослав приехал, прошел по всем палатам, поговорил с парнями. А потом спросил - "А кто тут самый тяжелый?"

Кожемяко отвел его в палату, где более месяца лежал боец "Альфы" СБУ из Сум, раненый в бою под Славянском 5 мая. Он был напарником и другом погибшего в том бою сумского "альфовца" Александра Анищенко. Он пытался вытащить напарника, но был сам тяжело ранен в ноги. С того дня он лежал и не вставал. Как оказалось, самую тяжелую травму он получил в душе - пилил себя каждый день, что не смог спасти командира. Что надо было вот так попробовать и друг был бы жив, что мог чуть быстрее, чуть раньше... И лежал. Палата была вся обвешана детскими рисунками дочки бойца. Но эти рисунки не могли заставить спецназовца ходить. И вот к нему пришел Вакарчук - просто вошел в палату как друг. Воин лежит. Поговорил. Лежит парень, лежит. Рассказал анекдот... Посмотрел рисунки... Лежит. И вдруг Вакарчук предложил записать для дочки совместное видеообращение. На лице бойца показалась улыбка.

Святослав спел песню на смартфон "альфовца". Идея вручить такой ценный подарок дочке привела бойца в необычайный восторг. Вот она удивится! Вот здорово! Слова благодарности спецназовец произнес уже у машины Святослава во дворе госпиталя. Незаметно для самого себя, парень не просто пошел. Он, наконец, вышел из того боя...

Спасибо, Святослав.

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

і я писала, і прем`єру, і Турчинову і про соціалку теж в мністерство і т.д. А толку?
    Зате він гарно тут піарився, що розширює соц сторінки, щоб усіх почути. Ще один піар. Для галочки.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, не нагнітайте, будь ласка. Невже ви думаєте, що президент отак сидить і нічого не робить? Чи прем"єр? Та нам певно навіть приблизно не уявити ритму їхнього життя і тих завдань, які стоять перед ними!
    Так, можливо, що Порошенко загнаний в глухий кут Європою, Росією, Америкою, йдуть переговори, домовленісті, не без того.
    Повірте, серед чиновників і депутатів є люди, а є людиська. Навіть в інтерв"ю (вчора дивилась Шустера) добре видно, як багато хто дійсно переживає за все, що відбувається, пропускає то через себе і шукає рішень. Не всі там зрадники і не всі дбають лиш за свої маєтки.

Але щось вчора Ю.Луценко мені не дуже внушив довіру - багато говоріння такого, знаєте, як тоді зі сцени майдану. Слова, слова...

19. Raven

Raven Мама малятка

вроді млн. грн. пожертвував з родиною, джерела не можу знайти, мама в новинах дочиталася

20. Milady

Milady Well-Known Member

Є таке
    http://news.vinnica.ua/node/6518/

Статус теми:
Закрита.