Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Євромайдан (8)

вже якось відреагували наші війська? невже неможливо визначити місце дислокації , звідки стріляли по наших? де авіація????
    якась незрозуміла гра...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чому лише захвдно-українські ? Сьогодні разом з хлопцями з Яворівщини загинули і військові з Миколаївщини.
    теж про це читаю. А ще , вже не раз зустрічаю коментарі колишніх кадрових військових , що наші хлопці там розташовані не по правилах військового часу. І є просто відкритими мішенями. Що вони не окопуються ( а це перше правило ), а розташовуються як на привалі. Тобто чи не знають чи просто ігнорують реальну небезпеку, але справді у випадку нападу- у них ніяких шансів.

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

точно так само каже чоловік, наприклад, що блок пост стоїть в долині, між 2 пагорбами, або на дорозі де в кількох метрах є ще 2 дороги, тобто блок -пост або формальність або ідеальна мішень....

4. сніжна

дівчат, т о нам так здається з позиції жителів заходу. Але ви почитайте форуми інших міст- там у жінок подібні проблеми. Не створюйте параною щодо ціленаправленого винищення чоловіків із Західної України. Там гинуть з різних частин. Тому це хіба тотальне винещення, але аж ніяк лише західних

5. AilataN

AilataN жива

6. сніжна

то власне та техніка, про яку писалося вище- вона ще вчора перетнула кордон і про що наше керівництво було попереджено. А вже вранці військові звітували про те, що вся ця техніка уже успішно укріпила терористів в Краснодоні та Луганську

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Константин Машовец
    так...
    без истерики...

1. Точность нанесения противником удара на большое расстояние (порядка 20 км, 2\3 или 1\2 реальной дальности действия БМ-21 ГРАД) свидетельствует о том, что он обладал заранее разведанными и УТОЧНЁННЫМИ данными по цели... (учитывая, что для нанесения удара вряд ли использовался целый дивизион РСЗО, а участвовало не более 1-2 установок)
    2. Удар готовился заранее... следовательно проводилась разведка цели и её доразведка, оборудовалась огневая позиция (в том числе была произведена весьма точная топографическая привязка к местности).
    3. Несомненно, огневое подразделение противника прикрывалось на марше, на позицию выдвигалось скрытно, наверняка предыдущей ночью (удар был нанесён в промежуток 4-5 часов утра)
    4. размещение базовых лагерей частей и соединений участвующих в АТО, при наличии у противника средств поражения с дальностью действия до 40-42 км...в зоне их эффективной деятельности, представляется ДАЖЕ МНЕ, не артиллеристу, мягко говоря... неразумным, попросту говоря головотяпством

8. Allo

Allo Active Member

Volodymyr Parasyuk
    Телефон розривається від дзвінків. Дзвонять родичі, просять дізнатись хоч щось про хлопців з 24 бригади.

Я зміг додзвонитись до військового, який зранку мені повідомив про бій біля Зеленопілля. Питав, що їм потрібно, як допомогти. Цей солдат відповів, що поранених та вбитих вже вивезли. Їх там залишилось дуже мало. Дослівно: "Нас тут лишилась купка солдатів. Гради все розтрощили. Нічого нема. Боєприпасів майже нема. Потрібна підмога. Не знаю, чи протримаємось до ранку."

Я запитав, чому, на їх думку, так сталось? І хто винен? Він відповів: "Винні генерали і керівництво. Хтось нас зливає".

Пообіцяв ще вийти на зв'язок.

Також мені повідомили, що на окраїні Ровеньок, біля центрального цвинтаря 700 бойовиків, на посьолку Дзержинське біля 33 училища встановлюють ПЗРК.

Я би радив тим продажним щурам, які керують АТО залишити по одній кулі для себе. Бо як зберуться всі матері і дружини загиблих, їм доведеться відповісти за кожного загиблого з їх вини солдата.

9. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (2014)

Станом на 2 липня за час проведення АТО загинули 200 військовослужбовців та 619 бійців поранено, заявив спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Втрати...лідок_російського_вторгнення_в_Україну_(2014)

10. Katrin

Katrin Well-Known Member

Дозволю собі відповісти.
    Тарас живий, вийшов на зв'язок з Жанною, останній раз вона його чула вчора ввечері, тому її стан до обіду сьогодні, поки вона його не почула, можна тільки уявити.
    Знаю, що є відповідна тема, але прошу ще і тут, дівчатка, моліться за наших хлопців, будь ласка.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

От ще:
    Лариса Коваль

Генштаб знищує нашу армію. Стягнути в одну точку 3 бригади по 80 чоловік, 20 одиниць важкої бронетехніки і знищити їх. Живих неушкоджених залишилось 32 людини. Що це як не зрада?

Про що вже писалося.

Сьогодні до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова доправили 9 бійців, які отримали страшні ушкодження під час обстрілу під Зеленопіллям, повідомляє ТСН.16:45. Всі бійці у вкрай тяжкому стані, троє у критичному. Їхні життя рятують найкращі лікарі, але жодних прогнозів не дають. Побачене лікарі називають "пеклом" і зізнаються, що таких страшних ушкоджень не бачили ніколи. Медсестри навіть непритомніли. "Це хворі, які втратили очі, які втратили ноги, двом робимо травматичну ампутацію ніг. Є поранення живота. Говорити про прогнози важко, тому що більшість з них надійшло в несвідомому стані, навіть не тримали тиск. Будемо сподіватися, що зможемо їх врятувати", - каже головний лікар обласної лікарні Сергій Риженко. Звідки саме доправили цих поранених, лікарі не кажуть, адже у них навіть ще не було змоги встановити імена всіх пацієнтів. Відомий лише вік хлопців - їм від 25 до 35 років.
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/mediki-nepri...oranenih-pid-zelenopillyam-biyciv-358686.html

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дзвонить щойно свекруха, казала що сказала їй по телефону чоловікова двохрідна сестра, ніби чула щойно в якихось там новинах, що знову перебили сто з лишнім наших вояків з яворівщини.
    Чоловік знову не на зв"язку, я певно скоро в психушку поїду. дівчата, хто таке чув, де такі новини є. Казали екстренні.
    Чи то якась плітка?

13. mirishka

mirishka Well-Known Member

Я думаю це ранішня новина, сама на голках сиджу, вже й сліз нема, тільки одна величезна біль.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сто з лишнім? Щось я нічого не розумію.
    Або то як колись в дитнстві гра зіпсований телефон.) Та тій подзвонила, та тій... і так до п"ятого вуха дійшло не відомо що...
    Щойно ледь свекруху вгомонила, тепер думаю, а може то дійсно правда. Казали екстренні новини, хоча логічно, що такі новини може б так швидко і не передали, переважно у нас з початку щось відбувається аж потім-потім про це кажуть, пишуть...

15. Katrin

Katrin Well-Known Member

Жанна, ти сама дала відповідь на своє питання. Якщо сьогодні обстріл був о 4-5 ранку, а на теренах нету новина з'явилась близько 12 дня, а офіційно ще пізніше, тому я думаю, що тут вже з категорії нагнітання. До мене вже подзвонило людей 15 і в кожного свої цифри.
    Про зв'язок, ти ж сама знаєш, що покриття зникає, особливо там. Заспокійся, ти його в обід чула, а це головне.

16. mirishka

mirishka Well-Known Member

Читала на якомусь сайті про ранішній обстріл що 100 з лишнім перебили, 23 загинули, а решта поранені, думаю звідти і пішла чутка. Не переживайте, помоліться за нього, гарна молитва є в темі "Спільна молитва за військових", тільки тим можемо зараз допомогти.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Гадаю, скоро може бути новий Майдан. Занадто багато незрозумілих призначень посадовців, ігнорів, халатності, зрадництва, якихось очевидних безглуздих і некомпетентних рішень і дій.
    що це за командування дибілів (так, саме так!) чи то хлопців зумисне підставили! Так як ті гади сміють брати на себе відповідальність керувати? Звикли, що не за уміння їх призначають, але ж зараз такі часи, коли треба кваліфікованих кадрів. Невже не можна запросити тих же американців консультувати, якщо свої дибіли? Сиджу і сльози навертаються - дивилася в новинах на 1+1. Лікарі кажуть, що давно не бачили таких важкопоранених, медсестри втрачають свідомість. Хлопці страшенно покалічені. таку кількість військових мали супроводжувати медики, а їх не було, і поранені годинами лежали посеред поля. Дівчата, може завтра до Оперного, міськради? Скількох вони ще мають послати гарматним м'ясом?

18. zetta

zetta Well-Known Member

В течение 9 и 10 июля границу Украины незаконно пересекли семь вертолетов и три беспилотника Российской Федерации. Об этом сообщила пресс-служба Министерства иностранных дел Украины.
    «МИД Украины выражает решительный протест против очередных фактов нарушения российской стороной государственной границы Украины», – говорится в сообщении.
    В частности, 9 июля шесть вертолетов Ми-8, Ми-17 и Ми-24 Вооруженных сил России незаконно пересекли государственную границу Украины в районе населенных пунктов Станично-Луганское и Ильевка Луганской области.
    10 июля вертолет вооруженных сил России КА-52 на высоте 300 м совершил пролет над территорией Украины в районе населенного пункта Благовещенка Луганской области, нарушив воздушное пространство на глубину в 200 метров.
    В тот же день с территории России было нарушено воздушное пространство тремя беспилотными летательными аппаратами.

таким чином монiторять як пересуваються нашi вiйська. + зрадники з середини.

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

пишуть сепарати.
    Бойцы Новороссии заняли одну из самых высоких точек Донецкой республики, откуда четко просматриваются позиции силовиков.

Основные силы украинских карателей, в частности "72-я отдельная гвардейская Красноградская Киевская ордена Красного Знамени механизированная бригада", сейчас сосредоточены у города Свердловск. Ополченцы, отряды которых заняли местность у горы Саур-Могилы – одной из самых высоких точек Донецкой республике, четко видят колонны силовиков.

Коридор между российской границей и горой Саур-Могилой постоянно простреливается, поэтому днем войска силовиков там практически не проходят и не ведут артобстрелов. В ночное время группы украинских боевиков, пытаясь нащупать пути отступления, попадают на минные поля.

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а як у вас зараз з патріотичними настроями?
    Чому питаю - бо у мене такі змішані почуття... Після подій на майдані я настільки була переповнена патріотизмом і так мені боліло за Україну, а от зараз собі думаю: та чи варто за країну віддати хоть одне таке молоде життя? А якщо ці хлопці гинуть ще й тупо через непрофесійність і недалекоглядність командирів АТО (про те, що можуть їх безжально зливати- навіть думати не хочеться), то як це можна сприйняти?
    Я готова вже напевно на все: хай розберуть ту нещасну Україну собі по шматках всі сусіди, аби ніхто не воював! Ну, живуть же українці в інших країнах по всьому світу все життя та й ми якось проживем...чи що. Як довго це ще може тривати? Скільки будуть нищити хлопців?!
    Вибачте, але немає виправдання тим смертям. Хлопці загинули за Україну, а лишили найрідніших малих діток сиротами, своїх батьків з таким болем на все життя, а могли би вони жити і жити...не має значення в якій країні. А що рідним їхнім дасть та країна взамін?

20. zetta

zetta Well-Known Member

ну i арештували Штепу.

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

i як це втiлити в життя? от ви конкретно готовi, що далi ?

Статус теми:
Закрита.