Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Игорь Стрелков:

Вопрос. Враги пишут:
    - Только что сообщили неприятную новость.Сегодня в 5 утра около Зеленополья Луганской области российскими боевиками из установки "Град",обстреляли наших парней из 24 моторизованной бригады(Львовская область).Большое количество раненых и убитых.Связи нет,все сгорело.Подмога не приходит.Про это мне сообщил мой побратим,который находится там

- Подтверждаю. Колонна разгромлена "в хлам".

2. AilataN

AilataN жива

http://dailylviv.com/news/polityka/...ny-u-rezultati-obstrilu-z-hrada-aktyvist-9098

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Натомість Західна інформаційна корпорація передає сьогодні, 11 липня, в повідомленні «На Сході загинули ще двоє військових з Львівщини»:

«Учора, 10 липня, в зоні АТО загинули вояки 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, постійне місце дислокації якої – місто Яворів Львівської області, – Андрій Леськів, 1970 року народження, та Сергій Проць, 1994 року народження. Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на голову Яворівської РДА Івана Стецьковича.

Загиблий Андрій Леськів, який пішов захищати Вітчизну в лавах мобілізованих, – мешканець міста Яворова, батько трьох дітей, наймолодшому синочкові – лише два рочки. Загиблий Сергій Проць служив в Залізній бригаді за контрактом, родом з села Дарницького, що на Волині.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

шось я нічого не розумію(((
    де про бій о 5-й ранку більше написано?

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

поки що ніде

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

офіційно - ще ніде.

5. AilataN

AilataN жива

http://uacrisis.org/ru/stream/#ua
    щось не стрімитьу мене

А це що таке?? :

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

як це так щоб про такий страшний обстріл ніде нічого - ні в жодних новинах по ТБ ні в неті??
    мене аж потрясує від невизначеності і злості, то скільки вже можна з наших хопців знущатись?
    де східняцькі мужики, через чию палку любов до росії, в нас щодня закопують молодих чоловіків в землю?

штрафуйте, баньте, що хочете робіть, але я скажу:
    "Дівчата, не впускайте чоловіків туди, там нема за кого боротись і вмирати!!" і я то точно знаю, бо мамин рідний брат живе в Шахтарську вже давно, і те що він виговорює про Україну:cesored:
    краще вже в тюрмі відсидіти, але бути живим і здоровим.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

під час брифінгу в 12 годині речник не казав нічого. Але коли йому прямо задали питання про це, то коротко відповів, що кількість загиблих уточнюється і точна інформація буде подана в 17-00.

8. Rostok

Rostok Well-Known Member

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

10. Rostok

Rostok Well-Known Member

так було завжди.. варто глянути хто є влаником(чи спонсором) каналу/сайту...

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, та може ще толком нічого невідомо, туди ж підійти треба, людей вивезти, а потім вже новини давати, ну як можна щось подавати ще й на офіційному рівні, якщо самі толком нічого не знають. А той стрєлков і прибрехати може для підтримки бойового духу. Не сійте паніку, пошкодуйте тих чиі рідні зараз на Сході. Я завжди на Тимчука чекаю, мені здається він таки більш менш правду каже.

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

ймовірно вони черпають інфу з одного джерела.. , тобто стрелкова(пса паршивого ) ніхто не бере до уваги
    http://nikvesti.com/news/incidents/56005
    але факт залишається фактом.. хоч і сумним

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

наші теж задніх не пасуть

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Укрінформ повідомляє, що вночі з території РФ було завезено колону з 20 танків та БТРів. Керівництво про це було попереджено, але наказу на знищення колони авіацієї не дало. Сьогодні ця техніка вже на укріпленні сил терористів у Краснодоні та про надходження російських Т-72 повідомляють військові з Луганська

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в іншій країні вже б давно все знали і допомогли кому треба.
    де 5 ранку, а де обід вже?
    в нас ніхто нікуди ніколи не спішить, не посадовців ж діти вмирають...

15. Rostok

Rostok Well-Known Member

поки не вишвирнуть тих, хто зливає - діла не буде...

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

6 годин тому:
    - Из РСЗО БМ-21 «Град» обстрелян опорный пункт сил АТО близ н.п.Зеленополье (Луганская обл.). Обстрел велся со стороны госграницы с Россией. Данные по потерям уточняются.

17. terezka

terezka котяка-вишивака

Соломія Вітвіцька (журналістка 1+1) пише (42 хв назад):
    а це 16 хв тому
    а у новинах пишуть лише про ранковий обстріл
    що справді відбувається?

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я не про те, що обстрілу не було, а про постраждалих, головне ім зараз допомогти, а подати новини, то вже справа остання по важливості.

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Жорстокий бій під Зеленопіллям та Довжанським просто зараз. Уже багато наших військових загинуло. Хлопці дзвонять батькам прощаються. Міноборони допомогу не надсилає. Що відбувається???", - написала журналіст Соломія Витвіцька на сторінці у Facebook.

"Достовірна інформація. 1 хв телефоном з бійцем 24-ї бригади (має легкі поранення). Будь ласка, розповсюджуйте, щоб запобігти дезінформації. Бій бів в ранці, 4-5 ранку. 24 та 79 (частина) бригади були РАЗОМ, то не пишіть окремі данні. Їх обстріляли з ГРАДа з велокої відстані, приблизно 20 км, навіть не можна було побачити джерело вогню. Влучили в боєзапас в тому числі. Загинуло щонайменше 25 людей, поранено більше 100", - повідомив депутат Київради, "свободівець" Руслан Андрійко.

Нагадаємо, що військовий експерт Дмитро Тимчук повідомляв, що з РСЗВ БМ-21 "Град" був обстріляний опорний пункт сил АТО поблизу населеного пункту Зеленопілля Луганської області.

"Обстріл вівся з боку держкордону з Росією. Дані щодо втрат уточнюються", - повідомив він.

Як заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в результаті обстрілу терористами загинуло щонайменше 30 військових.

"Поки інформація та, що є - 30 вбитих. Я допускаю, що жертв у результаті буде більше", - заявив Шкіряк.

У той же час в прес-центрі Міністерства оборони України iPress.ua не спростували і не підтвердили цю інформацію, зазначивши лише, що на місці події працює слідча комісія, яка згодом оприлюднить результати роботи.

Джерело
    http://ipress.ua/news/shchonaymenshe_30_viyskovosluzhbovtsiv_zagynulo_u_boyu_pid_zelenopillyam_na_luganshchyni_74106.html

20. terezka

terezka котяка-вишивака

таки було кілька обстрілів
    звідси

Статус теми:
Закрита.