Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Россия в кольце "друзей": Швеция и Финляндия задумались о членстве в НАТО
    По мнению опрошенных РИА Новости экспертов, активизация сотрудничества Швеции и Финляндии с НАТО или вступление их в альянс не принесет ничего хорошего для России.
    РИА Новости http://ria.ru/#ixzz3CH34aAWH

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я ж кажу, таке враження, що сьогодні Європі включили укр. телебачення, а то того вони дивилися парашатіві.

3. makarynka

makarynka Well-Known Member

Треба перестати проклинати Путіна і почати молитися за його навернення. Віруюча людина не може проклинати!»[цензура]— про це в ефірі Радіо Марія заявив єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії Ян Собіло.

Владика розповів про обурення католиків у зоні АТО тим, що у решті країни триває звичайне життя із розважальними заходами й телепрограмами, ніби в Україні нічого не відбувається. Єпископ Ян заявив, що це[цензура]— абсолютно неадекватна реакція. На його думку, Україні потрібно терміново відмовитися від звичайного життя і почати постити й молитися. «Це так, ніби Титанік тоне, а поруч[цензура]— грає музика, люди розважаються.»

[цензура]«В Україні співають про Путіна ла-ла-ла, а він скаженіє від цього і з кожним днем стає дедалі подібнішим до дикого звіра. Треба перестати проклинати Путіна, треба молитися за його навернення. Віруюча людина не може проклинати!»

Владика також нагадав про необхідність молитви за навернення Росії. «Мати Божа у своєму об’явленні у Фатімі закликала молитися за навернення Росії, інакше[цензура]— буде біда. Як Путін наверненться[цензура]— буде мир. Як не навернеться[цензура]— буде війна, страшніша за Першу і Другу Світову. Або Україна допоможе у цьому плані і вибере благословення, й тоді Україна дасть світові світло, або вибере темряву й прокляття, і буде війна. Сатана тільки й чекає на наші прокльони».

Єпископ Ян також розповів про стан Римо-Католицької Церкви на території АТО. В[цензура]окупованих містах храми цілі, але Меси не відправляються через загальну небезпеку. Лише у Краматорську від бойових дій постраждав храм Святого Духа.

У містах, які перебувають під контролем бойовиків, наразі немає священиків. Вони тимчасово знаходяться на парафіях, де є змога відправляти Меси.

У Маріуполі римо-католики активно беруть участь у захисті міста від можливої атаки російського війська. А[цензура]в місцевій парафії Матері Божої Ченстоховської проводиться молебень за мир.

4. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Співробітник чоловіка (та й мій - поки я пішла в декрет)
    8-21.08.14
    Переїхали недалеко, десь 7км. Стояли в лісі і спостерігали. Взагалі тут в нас основні задачі такі: не палитися і спостерігати. Доспостерігалися що по нам вальнули з мінометів, а поки готувалися дати відповідь то прийшла команда відбій. Одні хлопці не встигли під час обстрілу добігти до бліндажу і скочили в сусідній, можна сказати заканало бо в їхній порожній влучила міна.
    Переїхали знову, тепер вже в іншу сторону 14км, ...
    Поселились в селі на краєчку, криниченька, копати не треба, є якісь люди. ... Трішки стріляють мінометами і градами але наразі далі від нас.
    20го числа зранку був бій під ..., багато загиблих та поранених, є троє наших хлопців з батарейки. Зв'язку нема то точно не відомо що як. Сказали що були російські танки і спецназ, просили допомоги та ніхто не прийшов.

5. ljudviga

ljudviga Active Member

згадую, як Саакашвілі казав, що під впливом Зазоду вони погодились на мир з Пу, а потім Пу почав активний наступ. Тобто якщо Пу обіцяє і готовий до перемовин, миру, то він після цього готує підступні дії.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

на сьогоднішній прес-конференції (чи то нарада була?) Порошенка я зависла - він якийсь та-а-акий вже втомлений і таке враження, що навіть обкурений чи що, мені так якось аж страшнувато стало... Вже молюсь за нього віднині.

7. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Німецьке видання Шпігель написало, що біля Львова з 13 по 26 вересня будуть проходити Нато- навчання, в яких візьмуть участь солдати з 12 країн. Раша далі ниє, що таке недопустимо, бо натівські солдати можуть в Україні залишитися.
    Тому вони також будуть проводити навчання в Сибіру.

Німецькі ліберали запропонували, щоб "блакитні каски" контролювали перемир"я на Сході України. Не знаю, чи всі це приймуть.

8. zetta

zetta Well-Known Member

Жители оккупированной АР Крым и переселенцы из Донецкой области записываются добровольцами в армию, чтобы защищать украинскую независимость. Об этом рассказали в батальоне "Феникс", который создается при 79 Николаевской отдельной аэромобильной бригаде высокомобильных десантных войск ВС Украины, сообщает пресс-служба Минобороны.
    "Звонят нам постоянно. Желающих очень много из разных уголков страны, в том числе из временно оккупированной АР Крым, переселенцы из Донецкой области", - отметил ответственный за комплектование подразделения офицер.
    http://obozrevatel.com/society/1863...-reshilis-voevat-za-nezavisimost-ukrainyi.htm

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

цікаво цікаво.
    мені теж оте "примирення" Пу паленим пахне.

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Наш Павло теж про це сьогодні розповідав. Поки були сепаратисти - то хлопці трималися. ТІльки прийшла справжня російська армія - наші стали програвати їм. В них новітня техніка. Наші танки проти їхніх як жигуль проти сучасного дорогого джипа.
    Отут статєйка. Слово в слово те саме сьогодні почула
    http://news.lvivport.com/novyny/pol...m-iaso-lvivski-desantnyky-povernulysia-dodomu
    Хлопці просто впевнені, що Путін візьме схід і південь, до Криму. На Львів не піде. Він йому не потрібен.
    Ну і я щось не дуже зрозуміла про що мова (бо за дітьом своїм дивилась), але розповідав, що наші танки повтікали- "А я слухаю рацію, що наші танки втікають"
    Я вірю своєму сусіду. Він добровільно пішов служити в армію і його розповіді - це не істеричні соплі-воплі.
    Під Львовом на Яворівському полігоні періодично такі навчання проходять.

11. zetta

zetta Well-Known Member

БАБАЙ ЗАСВЕТИЛСЯ ЗА ТРИДЕВЯТЬ ЗЕМЕЛЬ ОТ ЛЮБИМОЙ НОВОРОССИИ!
    Sep. 3rd, 2014 at 10:21 PM

А вот и террорист Бабай засветился в Серпухово, за тридевять земель от вожделенной Новороссии! Герой Славянского сопротивления, страшный сон Обамы, Порошенко и масонов, нещадный борец с фашызмам и правосеками, а так же любитель чебурашек и горячих кадыровских... друзей, вдруг решил сеять доброе, светлое, вечное под Московой.

Я не буду вновь поднимать тему героев Новороссии, которые делились на две категории - клоуны и марионетки, и такие личности как Бабай и Стрелок по большей части актеры, а не реальные действующие боевые единицы, но как-то забавно выглядит побег этого бравого казачка, в самый разгар противостояния.

0 FACEBOOK0 TWITTER1

12. VERO

VERO Well-Known Member

«Гуманитарный конвой» из Донбасса доставил в РФ около тысячи трупов российских солдат
    Фото і відео http://crime.in.ua/node/6040

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

14. VERO

VERO Well-Known Member

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв наполягає на встановленні середньої річної ціни на газ в розмірі 385 доларів за тисячу кубометрів.
    Про це повідомляє прес-служба уряду РФ.
    "Навіть при використанні сезонних цін середня ціна по року повинна становити 385 доларів за 1 тисячу кубометрів з урахуванням відміни існуючого російського мита, про що добре відомо нашим партнерам", - заявив прем'єр-міністр РФ.
    Він також зажадав, погасити існуючу заборгованість, яка, за його словами, досягла астрономічної цифри.
    "Ми готові обговорювати шляхи відновлення нашої співпраці з Україною в газовій сфері як з державою-боржником, але при дотриманні вищезазначених умов", - цитує Медведєва прес-служба.

15. сніжна

Один з військових підрозділів у зоні АТО повністю покинуло командування. В складних умовах перебувають ще два підрозділи.
    Про це повідомило джерело ВВС Україна в зоні АТО.
    За словами співрозмовника видання, з усіма офіцерами вже три дні немає зв’язку, їм не дають жодних наказів.
    "Наше керівництво залишило нас напризволяще. Наказів немає. Всі офіцери зібрали речі і втекли за багато кілометрів від передової. Не знаю, де вони. Всі чоловіки, які вважають себе справжніми чоловіками, тут залишились. Ми тримаємо оборону. Нас зрадили", - розповів військовий.
    За його словами, ситуація у підрозділі вкрай напружена – останні кілька днів відбуваються потужні обстріли.
    "Найближчі 10 годин нам має надійти якась допомога. Якщо вона не надійде, нас всіх тут знищать. Ми відступати не збираємось. Нас останній тиждень обстрілюють касетними мінами, які заборонені. Ми тримаємо оборону насмерть, тому що ми не збираємось відступати", - повідомив він.
    Інформацію про підрозділи, які виявилися в дуже скрутній ситуації, отримував від військових і радник президента, відомий волонтер з організації "Крила Фенікса" Юрій Бірюков.
    "Мені дзвонили вчора і розповідали про цей і ще один підрозділ, і я передав інформацію про це в штаб АТО. Я продовжую свою волонтерську діяльність і в зараз не сиджу поруч з президентом", - сказав пан Бірюков ВВС Україна.
    Речник АТО Леонід Матюхін заявив, що не може "ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію" про ситуацію з підрозділом.
    У своєму запитанні до пана Матюхіна кореспонденти ВВС Україна повідомили йому номер підрозділу і назву частини, а також місце її дислокації.
    В офіційних структурах, причетних до АТО, інформацію не коментують.http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/3/7036709/

16. VERO

VERO Well-Known Member

Не уявляю нікого іншого на його місці у такій ситуації. І ні на секунду не хотіла би в його шкірі побути. Думаю, молитися за його правильні думки і дії буде не зайвим. Також вважаю, що молитися потрібно навіть за ворога. Господь не вислухає молитву про смерть живої людини.

17. сніжна

По источникам близким к ГШ России: Путин изменил планы относительно Мариуполя из-за активной позиции местного населения, заградительной линии украинской армии и действий пограничников.

По планам российского фюрера его армия должна была взять Мариуполь еще 6 дней назад.

Теперь они будут пытаться пробиваться на Запорожье через Волноваху, что тоже проблематично, потому как местные вояки от ДНР, все как один, много и хорошо пьют и мало и плохо воюют.

Выводы — именно народное сопротивление меняет планы Путина. Он боится нас с вами, украинцы! Слава Украине! Победа будет за нами!"

http://seo-top-news.com.ua/putin-iz...ya-iz-za-narodnogo-soprotivleniya-mariupolya/

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

То, что не может озвучить Порошенко ввиду того, что он находится под огромным давлением со стороны как России, так и Запада, озвучивает Яценюк. Президент и премьер расписали сценарий победы на выборах: идти разными колоннами, где одна колонна - "партия мира", партия Порошенко, а другая - "партия войны", Яценюк и Ко. Но на самом деле эти две партии между собой воевать не будут. Их задача - победить на выборах и создать в новом парламенте коалицию. Это - своеобразный тандем.

Надо учитывать, что рейтинг власти в целом и Президента в частности в последнее время заметно упал. Что дает шанс попасть в парламент тем политсилам, которые прибегнут к радикальной риторике либо же станут критиковать власть за промахи в АТО, медлительность в осуществлении реформ и т.д. Идя же на выборы двумя "партиями" Порошенко и Яценюк нейтрализируют оппонентов. Ни Ляшко, ни Тимошенко ничего радикальнее плана Яценюка не предложили. И не предложат. Юлин референдум по вступлению в НАТО - это плохая технология.

Что же касается партии Порошенко, она ориентируется на избирателей, которые всегда голосуют за власть, а также на тех, кто поддерживает мирное урегулирование конфликта на востоке. А таковых очень много. Особенно на юго-востоке. Проще говоря, у украинцев есть два варианта выбора: либо план Яценюка, либо план Порошенко. При таких раскладах остальные политические игроки из демократического лагеря будут подбирать крохи. А всякие "регионалы" и "пострегионалы" могут рассчитывать разве что на мажоритарные округа. Да и то только там, где избиратели до сих пор не поняли, что перезагружать власть должны они, а не дядя из Киева.http://ukr-online.com/politic/9599-poroshenko-yacenyuk-rozpisali-scenary-dobriy-zliy-polceyskiy.html

18. VERO

VERO Well-Known Member

Головне, щоб не почало бомбити або одночасно по кількох напрямах наступати. У морі вже також була розвідка боєм.

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

А які плани в Яценюка?

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

20. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.