Євромайдан (8)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Furiya, Jun 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Відповідь: Євромайдан (8)

а в Твітері пишуть, що зруйновано все, окрім злітної смуги, колоради смалили по аеропорту прицільно, а на смугу- жодного снаряду не впало...

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Що то за люди такі, що і дітей не шкодують. Сьогодні по Ері передавали, що дітям і батькам будуть надавати уроки противомінної поведінки, бо є випадки замінування дитячих іграшок:girl_cray:, можливі різні теракти і в навчальних закладах. Будуть робити спеціальні навчальні мультики про це та ін.

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Моя подруга живе в Донецьку, зараз перебралась в Слов`янськ поки там таке. Каже що направду сили ополченців дуже применшують, вони вже контролюють Луганський аеропорт, Ілловайськ..дивується, як наші ЗМІ все перекручують, що в армії все під контролем, коли їй знайомий звонив ще раніше, казав, що аеропорт майже в кишені (як ви розумієте, є в неї і знайомі, що за ополченців, і це не росіяни - самі звичайні донетчани.
    Казала, що поговорюють, що на день міста Слов`янська вони планують контрнаступ і тріумфальне повернення. Це перша субота вересня.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Натуля, а звідки сусідка подробиці знає? У неі там хтось є? Бо поки сказали що просто є втрати і все.

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Класна позиція))). Ура!!! Ви ще тут? Чому? Мене такі дописи просто вбивають...

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Зневірилась і молюсь... Якось не в'яжеться. Як можна молитися і не вірити...

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Щодо роздумів про мову. Знаєте, як почала віднедавна активніше фейсбучити - прозріла від тієї кількості патріотів, які все життя говорили і говорять російською. Але які це люди! Від волонтерів до учасників бойових дій. Та той же Семенченко!

Насправді починаєш розуміти, що мова- це не головне, що нас об'єднує і тримає разом. Є щось набагато більше. І це наша Україна, наші цінності! Ці правдиві українські російськомовні патріоти не будуть ніколи тобі менш своїми і рідними лише через те, що спілкуються російською. Ця мова з їх вуст не сприймається ворожою.

Більше того, я думаю, що такі люди не голосували б за статус російської як державної, він їм не потрібний.

Я просто прозріваю, ЯК нами маніпулювали політики використовуючи те мовне питання. Фігня то все, як виявилось, така, що...

Я ніколи не думала, що можна настільки сильно любити свою країну, як це роблять тих тисячі російськомовних активістів. Дякую їм за вклад у наш порятунок!

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Окрім нападу з суші, Маріуполь можуть спробувати штурмувати з моря.
    Таке припущення висловив у себе в Facebook керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук .
    «За нашими прогнозами, штурм Маріуполя може йти не лише на сухопутному театрі, але і з моря», - написав Тимчук.
    Він також зазначив, що для захисту узбережжя в України є лише сили прикордонників з катерами, і висловив надію, що українське військове командування врахувало можливість нападу з моря.
    Читайте також: Маріуполь не здасться без бою. Фото
    На думку експерта, одне з головних завдань у Донецькій області - врятувати південний напрям і не дати російським військам захопити Маріуполь.

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

На території України, за попередніми оцінками, знаходиться близько 10-15 тисяч російських військових, враховуючи учасників терористичних організацій.
    Про це заявив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко в ефірі телеканалу ICTV.
    "Наразі на території України, за попередніми оцінками, знаходиться близько 10-15 тисяч (російських) військ. Це разом із терористичними організаціями", - зазначив він.
    Лисенко сказав, що не може назвати конкретну цифру, "тому що кожної доби на нашу територію прибувають російські війська". "У Луганську вони навіть не приховують своїх шевронів, приналежність до ЗС РФ, організовують коридори, через які проходять колони з технікою, "живою силою", боєприпасами", - підкреслив він.
    Речник РНБО додав, що чотири батальйонно-тактичні групи російських Збройних сил, про які він заявляв раніше, прибули в Україну тільки за останню добу.
    Окрім того, він зазначив, що у Маріуполі вже є близько 5 тисяч добровольців, які готові зі зброєю захищати своє місто. За словами Лисенка, загалом в Україні десятки тисяч добровольців, готових їхати в АТО без додаткової підготовки.
    Лисенко також повідомив, що у планах Генштабу – створення партизанського руху. Він додав, що вже визначені командири партизанських загонів, які знають людей, що будуть у них в загонах.
    Крім того, Лисенко зазначив, що створити партизанський рух на сході України вкрай складно через відсутність лісів, де можуть ховатися партизани.
    Українська правда

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

До речі, з приводу "занепокоєнь" Європи. Вчора на очі попалася статистика загиблих громадян Хорватії під час сербо-хорватської ввійни 1991-1995 років. На той час там проживало 3 млн. громадян. У війні загинуло і пропало без вісти 30 тис ( 1% населення). Тоді війна йшла безпосередньо близько до кордонів Угорщини , Словенії та Австрії. І ці держави офіційно практично вдавали, що нічого не відбувається, а неофіційно- поставляли за кошти зброю хорватам. Хорвати окірпли у військовій силі лише за роки війни. Вже через три роки чисельність їх армії спільно із союзниками з Боснії була вдвічі більше сербської. За три роки війни було два періоди "миротврчого затишшя" яке розгорался знову військовими діями.І лише післ активних дій в 1994 році світве співтвариство почало активно реагувати на події і лише з приходом до влади Клінтона пішла активна підтримка США хорватів. Тобто для цього потрібно їм було 3 роки і 1 % загиблого населення. В масштабах України- це більше 400 тис. жертв

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я вже тут).
    Виршила поки не вмирати від того, що все зле і не думати про ПМЖ подалі звідси.
    Наразі вирішила теж духом не падати.
    Авось скоро все буде добре.

9. KAPUCHINKA

Начиталася я щось всяких аналітиків і знов панікую. Нє, я знаю, що в раші без шансів. От знаю і все. Але яку ціну прийлеться заплатити Украіні. То навіть думати страшно. Ті всі заяви про два тижні, то блеф, звичайно. Бо якби міг то зробив би. Але біди багато може наробити.

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

http://www.snob.ru/profile/24691/blog/80450
    Открытое письмо Н.Михалкову Собчак.
    Клас!

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Цікаво...сподіваюсь, це Ванга не про Путіна казала..

«Сейчас Россия называется Союз. Но вернется старая Россия и будет называться так же, как при святом Сергии - Русь. Все признают ее духовное превосходство, и Америка тоже.
    Случится это через 60 лет. До этого три страны сблизятся: Китай, Индия и Россия.
    (Сказано Вангой в 1979 году)

12. VERO

VERO Well-Known Member

Стосовно повних складів зброї, які має Україна, але не використовує в АТО. Давно читала, що повно маємо зброї і вона надалі пилиться на складах. Ось і відео-доказ. http://tsn.ua/video/video-novini/za...-vsi-sili-ukrayina-graye-v-ato.html?type=1553
    На 58 секунді є відео з висоти величезного складу з гарматами, яких так бракує на війні. І таких складів кілька у кожній області. Крім того, мільярди гривень міноборони ще не використало.

13. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ще одна цікава стаття для роздумів:
    Тут продовження http://echo.msk.ru/programs/code/1389718-echo/

14. ljudviga

ljudviga Active Member

О, Раша ТВ сьогодні передало, що по всій Європі пройдуть мітинги проти фашизму укр. влади (!) та проти подій 2 травня. Ще встигли показати якогось генерала у запасі, Володимира Ров* (прізвище не дочула), який віщав, що для збереження генофонду нації Україні потрібно здатися, інакше нас взагалі не буде. Ніби інтерв'ю з ним було на якомусь нашому каналі. Щось мені не віриться, щоби наші військові могли таку маячню сазати. Одним словом, не ведіться на рос. повідомлення, все що можу сказати.

15. nalia

nalia Member

Це показували на ТРК Україна.

16. KAPUCHINKA

Кохаю, не про путіна. Раша ніколи Руссю не була. Тай Росією стала тільки у вісімнадцятому столітті завдяки петру І. До того московією була, васалом золотоі орди. Де московський цар перед посланцем хана мусів ставати на коліна. І от щоб якось від того відмежуватися, чи як петро і перезвав московію, ну і історію активно почали переробляти. Русь це Украіна. Це без сумніву.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

є, була і буде завжди :))
    А слова Ванги - то таке. мені здається, можна передгадати долю людини, але цієї країни чи країн -важко.
    У нас є лише один вихід - МОЛИТИСЯ за кращу долю для нас усіх і за вбереження нашої рідної Землі та наших хлопців!
    Перемога за нами!
    Вірю в Україну.

18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

стосовно всіляких пророцтв. Я так розумію, що ясновидці зазвичац говорять не конкретно, а Образами, метафорами і тд. Тому їх висловлювання наперед зрозуміти досить важко, а от вже "опослЯ" можна по-різному трактувати, підтасовуючи потрібні ("зручні") події, території, особистості і тд...

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

склади зброї можна розконсервовувати лише при воєнному стані. Не при АТО. А ми ж не воюємо...

Thread Status:
Not open for further replies.