Євромайдан (8)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Furiya, 26 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (8)

Tempernice , я бачила відео на громадському воно є , де біля дороги стоять біженці на машинах і наша армія пару чоловік , розмовляють між собою і ті жителі кажуть от я підійшов до блок поста і кажу : я місцевий , я знаю де стоять сепари , покажу все шо знаю . Дістав вояка карту а вона ше якогось там сссср часу . Житель каже як так ??? Там давно полів нема там житлові квартали , висотні будинки .
    Я два рази переглядала то відео воно мені відповіло на багато за питань .

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та дівчата ви перебільшуєте, деякі речі мають місце але щоб так то ні. Ви знаєте що наші танки є одними з краших у світі? А авіація? Комплектуючі продаються у сотні краін світу. Якби во и були нікудишніми то іх ніхто б не купував. Плюс ми маємо авіазавод, який має повний цикл виробництва від проекту до обслуговуванея літака. Антонов, здається. Ну і москальська оборонка багато в чому залежить від Украіни. Інша справа що то не видається вчасно, чогось не вистачає. Але щоб от від минулоі війни, то то ні.
    Доречі десь читала, що москалі дуже нарікають на нашу артилерію, бо дуже точно б'ють, а вони не зважаючи на стільки воєн такого рівня так і не досягли. Украінський народ талановитий у всьому і сьогодні він знову це доводить. Хоч платить за це просто неймовірно високу ціну.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ех, для мене все це тільки ще раз доказує всю безглуздість такої війни, сили, на жаль, дуже нерівні, одні втрати...

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Дуже хочеться в це вірити, але я не так впевнена в належній підготовці наших вояків

4. KAPUCHINKA

Але ж вони говорятл що по населених пунктах вони взагалі не стріляють. Взагалі. Ні зі столітньоі зброі ні з сучасноі. Тим більше по великих густонаселених населених пунктах. То хто ж тоді іх обстрілює.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Ну так згідно тих карт вони і не стріляють .... Біда лишень що карти старі як світ . Наші і вчаться і воюють одночасно . Не вірю шо вони то спеціально роблять .

6. Tempernice

Ви знаєте, я вже якось нікому не схильна вірити, кожен день переконуюся, що і в нас багато гласної інформації зараз фільтрується, багато чого применшується і не договорюється...

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Ну я теж не вірю, що спеціально, але он інколи як прочитаю про вчинки місцевих жителів, то можу наших військових навіть зрозуміти в їх ненавмисності:girl_devil:

7. zetta

zetta Well-Known Member

Я вище відео виклала , звичайно розуміла шо є проблеми але шоб настільки . Як там жінки репетували до того командира , казали що він з ними матами розмовляв . Простий люд , так шкода .

Та хлопці хто на тому карачуні був теж казали що вилетів літак на допомогу десь влучив а де навіть вони не зрозуміли бо ніякої допомоги ім з того не було. І та коментар такий : куди він попав , які йому там координати дали ми не знаємо але нас як поливали гррадом так і далі продовжили .

8. KAPUCHINKA

Воно то фільтрується, але приховати все неможливо. Пам'ятаєте випадок коливійськові одні одних не признали і загинув один боєць. Воно вилізло щось на другий день. А тут жодного натяку, та якби щось таке було, а ще й до того не раз, то вся б Украіна гула.
    Ми ж знаємо, що реальні втрати таки трохи приховують, бо про то говорять.А тут ні слова. Ви в твітері гляньте місцеві чітко пишуть що то терористи роблять, при чому свідомо.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Наші солдати отримали нарешті житомирські безпілотники, вже користуються. Кажуть, що вони навіть кращі за іноземні аналоги. Хочеться вірити.http://censor.net.ua/photo_news/298...eyishie_jitomirskie_bespilotniki_fotoreportaj

9. Tempernice

Ну як сказати, про це вже говорять, у нас менше, чим дальше на схід, тим більше. Ну і з патріотичної точки зору, я сама не зацікавлена поширювати таку інформацію, швидше скажу, що це вигадки російського телебачення, навіть коли не буду в цьому впевнена.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Про це вроді ніхто нічого не приховує якраз.
    То з тої опери, яку я сьогодні читала на одному з форумів, вони чогось/когось бояться, самі не знають чого, чи їм штучно хтось той страшок наганяє.
    Ні, я не кажу що все супер-пупер, бо й так видно але наскільки можливо, щось роблять.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та як воно є насправді і що робиться ми точно не можемо знати- бо і живемо за тисячу кілометрів ( на щастя) і вся інформація, яка подається - подається такою "як треба". В умовах війни правди шукати марно.

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я так дозволю собі пофілософствувати і скажу, що людям, які там дуже важко, бо кожного дня вставати і дослухатись чи не бомблять, то жесть. Але якраз в тому стані, в якому вони є, їхньою свідомістю набагато легше маніпулювати, там страх за своє життя присутній постійно, а якщо ще хтось нагнітає збоку, у вигідну позицію, все зрозуміло.
    Правди ми знати не будемо, як завжди, хіба може років так через -дцять і новини по ТВ, само собою так для загального розвитку. Та все ж я преконана, що не зважаючи на страшну ситуацію, в якій ми всі опинились, народ наш вже не такий і хочеться, щоб люди зі сходу таки були українцями, бо так і зарас виходить, що вони ні тим, ні сим аби їх в спокою залишили(багато такого сьогодні почитала на форумі). Це сумно, що їм всеодно чи москаль прийде чи Київ.

14. kraplynka

kraplynka реалістка

Процитую з допису Liliyah Romanova з іншої теми, котрий можна застосувати щодо позиції та свідомості окремих наших східняків
    Зараз вже не час кожному визначатися зі своєю позицією. Ті, хто кажуть, що їм лиш би спокій, і вже байдуже хто "хазяїн" - лукавлять (бо симпатія певній стороні у війні є у кожного), і це запроданська позиція, за якої "і нашим, і вашим". То не ті люди, з якими варто будувати державність.

15. VERO

VERO Well-Known Member

Нацбанк намерен продать оздоровительный комплекс "Прикарпатье" в Яремче Ивано-Франковской области. По информации НБУ, все проекты по реконструкции комплекса уже остановлены.
    Всего НБУ принял решение о приостановлении капитальных затрат, а также реализацию непрофильных активов по 9 объектам.

Решение об окончании строительства в Яремче было принято еще в I квартале 2014 года. Более 80% из указанных средств были предусмотрены для завершения строительно-монтажных и отделочных работ, дальнейшей консервации и реализации объекта.

"Я не считаю целесообразным тратить деньги на содержание таких объектов, поэтому все они должны быть проданы или ликвидированы", - сказала глава НБУ Валерия Гонтарева.

Ранее Гонтарева заявляла, что Нацбанк намерен избавиться от всех несвойственных центробанку функций, а также непрофильных активов, среди которых, в частности, и упомянутый оздоровительный комплекс.

Первый грузовик из российской колонны гуманитарной помощи пересек российскую границу и заезжает в Украину.

Об этом сообщил московский журналист The New York Times Эндрю Рот, который находится на месте происшествия, пишет Украинская правда.

"Спустя почти неделю в Донецке, Россия, первый из 270 грузовиков с гуманитарной помощью пересек российскую границу / After almost a week in Donetsk, Russia the first of 270 trucks with humanitarian aid are crossing Russian border ", - написал он.

"Первый грузовик уже находится в таможенной зоне, еще восемь проходят границу в данный момент / First trucks have crossed into the border zone, eight in all are going through at the moment", - добавил журналист и опубликовал фото с места происшествия.

16. zetta

zetta Well-Known Member

Фб
    ЄвроМайдан – EuroMaydan
    8 ч. ·
    Информация от батальона Шахтёрск по ситуации под Иловайском
    Что произошло под Иловайском. Сегодня нас в очередной раз кинули в самое пекло. Кинули на укреп район террористов в Иловайске, который они возводили месяцами. Этот укреп район представляет собой цепь ДОТов, вылитых из армированного бетона на растоянии 400-500 метров друг от друга, соединённых между собой подземными ходами. Это та преграда, о которую мы спотыкаемся уже неделю.
    Нас вместе со смежниками направили через поле подсолнухов прямо на ДОТы, в сопровождение дали 2 БМП, одна из которых заглохла, у второй заклинило оружие. У террористов работали снайпера. И да нам сегодня повезло, что профессионал среди них был только один, и только у него одного было серьёзное оружие 12+. Это на его руках кровь убитых и раненых в сегодняшнем бою. Остальные стреляли откровенно плохо, что позволило нашим снайперам и снайперам смежников отработать.
    В ходе боя террористы решили брать нас в кольцо, учитывая наше расположение, когда мы у них как на ладони и явное их превосходство в технике и броне, которые они стянули к Иловайску, было принято решение отступать, выходя из окружения. Группа из 25 бойцов совершила обманный маневр, отвлекая внимания на себя. В результате чего открылось окно, через которое мы со смежниками смогли отойти.
    Удачный ли сегодня день? Нет. Мы потеряли убитых и у нас раненые, а ДОТы и ныне там. Без серьёзной огневой поддержки штурмовать Иловайск мы будем долго.
    Давайте все начнут просто говорить правду. Иловайск это крепость, которую взять сложно. Именно ту часть, которая интересна террористам как транспортная развязка, как склады их оружия. Давайте не кричать о великих победах и свершениях раньше времени.
    Давайте просто разрабатывать тактически грамотные операции и выполнять их.
    Давайте все просто будут дожидаться отчётов батальонов, пусть скупых, а не ждать развлекательных картинок с поля боя.
    Каждая такая картинка - это чья-то невнимательность, это чьё-то ранение, чья-то смерть.
    Слава Украине!
    https://www.facebook.com/EuroMaydan?hc_location=timeline

---------- Додано в 04:55 ---------- Попередній допис був написаний в 04:54 ----------

Оце новина :
    РУБЛЬ ПРЕДЛОЖИЛИ ИСКЛЮЧИТЬ ИЗ МЕЖДУНАРОДНОГО ОБОРОТА
    http://tvrain.ru/articles/rubl_predlozhili_iskljuchit_iz_mezhdunarodnogo_oborota-374342/

17. kabucha

kabucha Well-Known Member

Океан Эльзи отыграет закрытый концерт для николаевских десантников

Группа «Океан Эльзи» завтра, 21 августа, даст закрытый концерт для бойцов 79-й отдельной аэромобильной бригады, которая базируется в городе Николаеве.

Об этом на своей странице в социальной сети Facebook написал волонтер Юрий Бирюков.

– Святослав #Вакарчук, Океан Эльзы, 79я бригада… А вы знаете, что на телефонах громадного количества бойцов поставлена песня Океана Эльзы в качестве рингтона? Я не сдамся без боя… И звонишь им, когда они в бою, и мороз по коже. А потом кто-то перестает отвечать на звонки, а вызовы идут и идут. Он не сдался без боя. Но погиб. А вызовы идут и идут. Святослав Вакарчук, Океан Эльзы, 79я бригада… Четверг, 21 августа. Закрытый концерт для бойцов бригады. Да, они скоро пойдут в АТО. И не сдадутся, они дадут бой, - говорится в сообщении.

#Украина #АТО #ОкеанЭльзы #ОкеанЕльзи #Україна #ОЕ
    Обожнюю ОЕ

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Поясніть мені, що то за АТО, якщо мета - очистити регіон від сеператистів-терористів, і для цього є спеціально навчені люди. А проводять мобілізацію, беруть молодих недосвічених хлопців. Як таке можливо якщо у нас офіційно немає ніякої війни, чому тоді йде така політика, що на цей раз розігрують верхівки? Аналізуючи це все, видається що щось там явно не так, або комусь вигідно саме так вести справу. Просто шкода людей, яке ж то АТО? А якщо війна, то до чого ті замовчування, при чому мобілізацію бачу активно продовжують, скільки ще то непорозуміння буде тривати, і коли всі вже чітко скажуть що у нас робиться.

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так як мені пояснювали військові, то саме на зачистку йдуть "азов, донбас, шахтьорск, айдар", вони проводять всі спецоперації. а інші батальони- залишаються на вже завойованих позиціях для їх утримання, на блокпостах, в розташуваннях вздовж кордону, солдати розчищають завали і тд..
    якось так.

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я дивилась то відео, яке вчора Зетта виставляла, про бійців з Новоград Волинського. Ви ж подивіться, що робиться. Скільки людей і болі. І ви кажете мені, що то стидно прикривати чоловіків? А кому ті чоловіки потрібні крім нас? Дивлюсь я на те відео, на ті матюки на сторінках загиблих вояків, і не бачу я ладу в країні аж ніякого. Нічого та зміна влади не змінила. Все так само: стоїть попка-дурак, якого послали відмовчуватись перед натовпом і говорити бангальності. Йому по суті начхати. І ту жінку, яка кричала від безвиході йому в лице - я розумію. Бо то повний фарс. Вони роблять з людей мішені, виїзджаючи на необхідності захищати країну, а як "не повезло" - то просто списують як загиблих, і добре, як в зоні АТО, а не десь в Бродах біля курятника. Це стидно. Гірко. І я не бачу ніяких змін. Змінились самі люди. Іх змінили втрати і горе. А при владі ті ж пики. Як добре казав Мустава Найєм "під ваш регіт і улюлюкання прийдуть ті ж самі морди, які через 5 років знов хтось змітатиме революцією". Сумно.

Статус теми:
Закрита.