Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Про біженців... Вчора прочитала на ЛФ, як дівчина з Краматорська писала, що її болить, коли всі зараз так накинулись на тих, хто переїхав з гарячих точок в спокійніші міста. Не всі там такі, як на відео вище, і хочеться завжди бачити в людях хороше, підтримати в складній ситуації. Але і мовчати, коли такі випадки трапляються, вже нехочеться, дістало!
    До речі, в минулому році місто Слов'янськ зайняло перше місце в конкурсі вишиванок, не віриться очам:

2. zetta

zetta Well-Known Member

На іх сайті пише що інфа про пономарьова не відповідає дійсності
    Рус новини пишуть таке :
    © AP Photo/ Alexander Zemlianichenko
    ДОНЕЦК, 10 июн — РИА Новости. "Народный мэр" города Славянска в Донецкой области Вячеслав Пономарев задержан по решению командира народного ополчения города Игоря Стрелкова, заявили РИА Новости во вторник в руководстве самопровозглашенной Донецкой народной республики.
    "Причин задержания мы не знаем, видимо, это решение самого Стрелкова. Знаем только, что сейчас Пономарев находится в здании бывшего СБУ в Славянске (штаб народного ополчения)", — сообщила помощница председателя Верховного совета ДНР Дениса Пушилина, уточнив, что "Пономарев пока не арестован".
    Ранее пресс-служба ДНР опровергала факт задержания Пономарева.
    Некоторое время назад Стрелков отдавал приказ разоружить охрану Пономарева — комендант Славянска обвинял ее в злоупотреблении положением. Также Стрелков отдавал приказ о расстреле двоих своих подчиненных "за мародерство".
    РИА Новости http://ria.ru/world/20140610/1011534885.html#ixzz34GCqw6JL

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

4. Музик

Музик Мартуська

якийсь маразм такий модний ми вже обговорювали колись. це жахливо

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

З боку Коломойського поширено заяву про «100 мільйонів доларів за фізичну ліквідацію В.В. Путіна або за організацію його відставки з посади президента Росії». Оскільки «розв'язання безпрецедентної агресії між двома сусідніми країнами Україною й Росією, розпалення ненависті, а також убивство десятків, сотень, а може й тисяч простих солдатів і офіцерів» відбувається саме з особистої примхи Путіна.

На думку політологів, мстивий кремлівський коротун, найімовірніше, також «вже дав вказівку на фізичне знищення Коломойського, і зараз шукають шляхи, як до нього можна ближче підібратися», у зв’язку з чим голова Дніпропетровської обласної держадміністрації найняв особисту охорону з числа ізраїльських фахівців.

Отже – персональна війна між Путіним і Коломойським триває. І на кону тепер – життя кожного з опонентів.

Чи вистачить Коломойському запасу у п’ять «сухих м’ячів»?

Чи вистоїть він проти Путіна, як вистояли свого часу проти Гітлера Вольф Мессінг і Олександр Маринеско? http://uainfo.org/yandex/337060-kakaya-bol-kakaya-bol-kolomoyskiyputin-50.html

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Братья и сестры, по итогам 10 июня.

Из плохого:

1. Сегодня Донецкая облгосадминистрация сообщила о гибели в Славянске двоих детей: мальчика и девочки 12 и 6 лет.

Штаб АТО убеждает: дети погибли во время минометного обстрела боевиками города из двора церкви 8 июня - артиллерия сил АТО в тот день задействована не была.

Не суть важно. Гибель ребенка – это худшее, что может произойти. Если наша земля обагряется кровью детей – мы дошли до предела.

2. Советник президента России С.Глазьев убеждает, что России надо нанести удар по украинской армии. Мол, на Киев танки пока не будем кидать, а вот завладеть воздушным пространством Украины и с помощью авиации уничтожать ее армию – жизненно необходимо.

Давно подмечено: то, что у Путина на уме, у всяких жириновских, глазьевых и прочей шушеры на языке. Эти «шестерки», пардон, в туалет не ходят без соизволения пахана, что там говорить о подобных заявлениях. И о каком мире с Россией тогда кто-то у нас мечтает?

3. Украина еще пять дней назад закрыла 8 пограничных пунктов пропуска. О чем известила Россию. Как мы сегодня сообщали, как минимум один из них – «Должанский» - «обслуживается» террористами. Российские пограничники по договоренностям РФ с Украиной должны в таких случаях перекрывать свой пункт пропуска, но нет. Любезно сотрудничают с боевиками.

Здесь вопросы, для начала, к украинским пограничникам и другим силовикам – всем, кто виноват в полном оголении границы на десятках километров. Как будто не ясно, что каждая минута открытой границы – это плюс день кровавого противостояния.

Но это и еще большие вопросы к России. Хотя к чему вопросы, все и так понятно. ФСБ России готовит наемников на своих базах под Москвой и Питером, да в Ростове-на-Дону. Российская Погранслужба входит в состав ФСБ. Неудивительно, что российский пограничник – лучший друг террориста.

Из хорошего:

1. МИД Украины сообщил о том, что участники трехсторонней контактной группы (Украина, Россия и ОБСЕ) пришли «к общему пониманию по ключевым этапам выполнения» плана Президента Украины по мирному урегулированию ситуации на Донбассе.

Мирное урегулирование – это всегда хорошо. Нехороши лишь два момента.

Первый момент - участие в этой группе агрессора и инициатора этой самой ситуации на Донбассе в лице России. Я понимаю, что без россиян эту проблему не решить – пока Москва не успокоится, мира нам не видать. Но тогда и вопрос надо ставить иначе – не «план мирного урегулирования», а «план прекращения агрессии России против Украины». Не надо бояться называть вещи своими именами, мы не на конкурсе красоты.

Второй момент – непонятная секретность плана. Почему украинская власть, предлагая его России и Европе, не вынесла его на общественное обсуждение? Не знаю, кого как, а меня это настораживает.

2. Попытка коммунистов провести антиукраинский митинг в Запорожье закончилась разгоном. Особенно порадовала фраза в СМИ по поводу того, что любителей Путина разогнали «самооборона и случайные прохожие».

Все больше надежды на патриотов, и все меньше – на госструктуры. Иногда кажется, что и АТО у нас закончится только после того, как придут «случайные прохожие» и разгонят все эти «армии Юго-Востока», «ДНР» и «ЛНР», заставив их сматывать удочки в Россию-матушку. Что, к слову, постепенно и происходит.

3. Сегодня у границы между Донецкой и Харьковской областями колонна сил АТО попала в засаду. Перед головной машиной разорвался фугас, начался обстрел из пулеметов. Нападение было отбито, с нашей стороны потерь нет.

В самом нападении ничего хорошего, понятно, нет. Тем более – почти на территории Харьковской области.

Позитив – в том, что все последние случаи нападения на колонны АТО крайне неудачны для террористов (вспомним, как в начале операции они лихо громили эти колонны). Это значит, силовики учатся правильно действовать – в данном случае относительно действий войск на марше.

Это опыт, оплаченный кровью, но он необходим.

6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дуже хороший приклад.
    Чогось вірю, що зараз таких багато буде.
    Отак мабуть нація і росте. І чиститься.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

То не настрой. А особисті думки з приводу.
    Чоловік як вперше на Майдан поїхав- то я зразу прораховувала- куди їхати з малим в разі чого.
    А у Львові тоді навіть міліція ще працювала.
    А у них війна вже сороковий день йде повним ходом, а вони тільки зараз зарухалися.
    Ой, не зліть мене на ту тему.
    Такий день файний видався).

8. ljudviga

ljudviga Active Member

Большая часть гуманитарной помощи, поступившей в аннексированный Крым из других регионов России, оказалась разворована. Об этом сегодня заявил так называемый и.о.главы «республики Крым» Сергей Аксенов на заседании совета министров, передает «Интерфакс».
    По фактам присвоения гуманитарной помощи проводятся проверки прокуратуры и правоохранительных органов. Аксенов уверяет, что виновные будут не только уволены, но и понесут уголовную ответственность.

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

В городе Рубежном, Луганской области, зафиксировано три убийства приехавших чеченцев. Об этом сообщает местный сайт informator.lg.ua.
    По его данным, в одном случае – это конфликт между «кадыровцем» и «казаком», в двух других – нападавшие не установлены. Предположительно это лица из состава местной самообороны или ранее судимые.
    Во всех трех случаях наемники были ограблены. По предварительным данным, речь шла о сумме в 10 тысяч долларов.
    «Как неоднократно сообщалось, за участие в боевых действиях «кадыровцы» получают солидные суточные. На эти деньги может польститься как местное население, так и менее успешные наемники из РФ», – отмечает издание.
    NR2.ru: http://nr2.com.ua/index.php/content...i-ubili-i-ograbili-trekh-naemnikov-iz-chechni

9. jylanda

jylanda занууууда

Kohaju, от дивно якось, вже скільки сторінок вчите всіх бути добрішими і сердечнішими до людей зі Сходу, а тут такий відвертий снобізм
    Дивне поєднання, Вам не здається?

10. KrystynaM

11. ljudviga

ljudviga Active Member

Нещодавно група терористів міжнародників захопила місто Сніжне в Донецькій області. В ЗМІ було багато здивувань щодо того, навіщо їм те Сніжне… А тим часом терористи укріплюють свої позиції у Сніжному, в той час поки сили АТО на них не звертають уваги. Так ось, якщо є високопрофесійні сили в резерві, саме час відправити їх у Сніжне. Негайно! Пояснюємо навіщо.

Ви знаєте, що є найкритичнішим у авіаційних двигунах? Це лопатки турбін та диски турбін. Саме від технології виробництва цих деталей залежить вся військова авіація. І України, і Росії. Наприклад, Китай не міг запустити своє виробництво клонів російських військових літаків Су-27 (30, 33) доки не роздобув в Україні саме цю дрібничку (це було десь у 2008 році, здається).

А знаєте де саме це робиться в Україні? У Сніжному Донецької області! На Сніжнянському машинобудівному заводі, який по факту є філіалом Мотор-Січі. СМЗ випускає деталі для авіаційних двигунів (диски компресорів, лопатки компресорів і турбін).

Тобто, без продукції Сніжнянського машинобудівного заводу всі плани Росії на ПАК ФА Т-50 та на інші проекти є примарними. Ну хіба що китайські двигуни поставлять.

Це критична і ексклюзивна продукція і технологія. У разі втрати цього виробництва ми не зможемо випускати авіаційні двигуни. Саме тому жоден європейський чи американський аналітик не порадить негайно зберегти це підприємство. Бо без нього будемо купляти двигуни в Англії чи США.

Саме це виробництво стратегічно важливе для Росії. Настільки важливе, що для його вивозу з території України в Росію варто послати кілька сотень військових з бронетехнікою у Сніжне.

Терористи у Сніжному з’явились негайно після відвідування Директором Мотор-Січі Богуслаєвим Москви у кінці травня.

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=klof9-DnqLc

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а в чому важко?

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

про Комарно..я приводила це як приклад, що тут теж дуже часто осілі немісцеві люблять повчати "як жити" місцевих. І не треба мені казати. що тут такого немає.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

а взагалі вже зарікалася не писати в цю тему, бо тут або як всі - або сарказм в твою адресу.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ви один раз внятно поясніть свою позицію і питань не виникатиме.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

політичну, економічну, соціальну, расову..яку?

15. zetta

zetta Well-Known Member

Кохаю, поясніть всі але не вперемішку а окремо кожну )

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

прочитала статтю.. не знаю чи згідна з позицією автора щодо "відпустити Донбас до чортів собачих", але загалом, цікаво
    Исповедь реального Донбасса

17. Talya

Talya Well-Known Member

Крим перетягає до себе біженців із Донбасу з "правильними настроями"
    У Севастополі створюють перший наметовий табір для біженців з південно-сходу України на 250 місць.
    Про це заявив так званий "в. о. губернатора" Севастополя Сергій Міняйло, повідомляє "Крим. Реалії".
    "У Севастополі організовано система обліку й працевлаштування біженців із півдня та сходу України. У нас уже понад 1100 біженців. Дві школи-інтернати заповнені", - сказав він.
    "Урядом Росії вчора ухвалено рішення, вказівка міністрові МНС дана – ми будемо розгортати наметові табори тимчасового перебування", - заявив Міняйло.
    За його словами, по лінії федерального бюджету будуть виділятися по 250 рублів на кожну людину щодня, а всі біженці будуть проходити перевірку, перш ніж потраплять у наметові табори тимчасового утримання.
    Раніше кримський незаконний "парламент" створив комісію у справах біженців, яка буде курирувати прийом і перебування біженців із Донецької й Луганської областей.

Водночас, у кримському самопроголошеному "уряді", заявляючи про потік біженців зі східних регіонів України, висловили побоювання, що під виглядом біженців півострів заповнять люди з "неправильними думками й настроями".

і коментар з сайту

18. KrystynaM

Задаю вопрос женщине:

- Если тебе так хочется в Россию, почему не уедешь. До границы 40 км всего. Едь туда и живи, там нет никакой Украины, только Путин и только русский язык. Зачем мучаешься столько лет?

В ответ ярость:
    Почему я должна уезжать отсюда? Почему я должна отдавать свой дом бандеровцам? Почему мне не дают жить на своей земле как я хочу? Почему сюда лезет Украина и Америка?
    В мене нервів нема до тих придурашених з пшонкою головного мозку.
    Україна їм скотинам платить пенсії, стипендії, зарплати, а вона гнидяра, "почему к нам лезет Украина".
    І будь мудрий, дійсно нам потрібен той "даунбас"? Питання в іншому, він і московії сто років не потрібен, але тим хворим людям цього не поясниш.
    Як жити в одній державі з такими душевно хворими людьми? В якому поколінні з них вийде той дух рабства? Невже колись нащадки такої кобіти будуть любити Україну?
    Вважати її Батьківщиною?

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

от і будуть мати потік туристів, які їм рашка обіцяла.

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ото долбонуте :rus:
    Так живи на своїй землі- українській землі, чи межі не бачить, то тре шкєлка протерти:diablo:. Лізе і лізти буде, бо то є Україна.

Цікавим для мене стало призначення отого Ложкіна і, оскільки його персона викликала багато різних думок, шукала думку тих, хто щось тай знає
    http://blog.liga.net/user/achernikov/article/14782.aspx

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ну, хіба би в тому випадку яблуко від яблуньки подалі падало...

Мені сподобалось, як в інтерв"ю сказав випускник з Криму, який до Києва приїхав складати ЗНО і вступати до університету Шевченка: я народився в державі Україна. я не знаю, яке було життя в СРСР, я громадянин України і хочу жити в Україні.
    Крім того, випускники Криму, які їдуть складати ЗНО на материкову Україну (а їх на жаль не багато), розуміють, що закінчивши укр.вуз більше перспектив продовжити навчання в вузах Європи, тоді як рос.вузи такої співпраці не мають.

Чула, що і випускників Криму Росія теж кинула, надавши можливість навчатись в технікумах і коледжах регіонів замість обіцяних вишів Москви і Петербурга.

Статус теми:
Закрита.