Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljudviga

ljudviga Active Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Так і я про те ж. Знаю багато російськомовних, навіть за походженням - "русских" (з Росії), львів'ян, але вони мають почуття, що Україна - їхня Батьківщина, люблять землю, знають мову. Вони патріотичні і так само "люблять" Путлєра, як і ми. Вони живуть тут поколіннями і не хочу здавати-продавати свою країну.
    Як почалися події в Криму, їхала в транспорті. Старенький дідусь, російськомовний, звернувся до мене і на ламаній український каже: "Батьківщину не можна здавати! Своя земля - це все. Наші військові - молодці, стоять!".
    То що ж таке у мізках донбасо-луганських, що можна своїх військових, свою армію називати окупантами, проклинати? Якби мешканці тих "республік" пустили військових і таке не розводили, не бігали по референдумах, то не було би такого жаху, як тепер.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та власне)
    Треба йти туди де тобі буде щастя: рідна мова, свобода і не воювати там де тобі чуже і не нав"язувати незалежній, суверенній, унітарній країні

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

зауважте, що вони не живуть у багні, як московія. тому їхнє відчуття величі хоча б частково виправдане.
    Ну не можна когось вчити тримати порядок в хаті, при тому, що в самого бардак.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

простіше кажучи

4. Furore

Furore New Member

А вони захотять? До бандерів?? Навряд... хоч якщо допустити, що з логікою там зовсім туго, то для чого Вам їх приймати? Не приймайте. Я не чула, щоб у Львові масово приймали біженців зі Сходу. Власне, через оту зраду багато хто не може переступити ту образу (та й зміст?). З кримцями інакше було.
    Не ми до них погано все життя ставилися, а вони до нас, з презирством як до села необразованного. Тепер має -найцять років минути, щоб щось почало мінятися. Насильно милим не будеш, та й не треба того. Вони в скруті, а не ми, хай їдуть в свій Город Московію, най вона їм допомагає. Ух! Зла я!

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Можна мене вважати безсердечною, але я не розумію за які такі заслуги взагалі тим біженцям ото все давати? Хочуть в безпеку - нема питань, їдьте, працюйте, роботи є багато: продавці, в селах на підмогу, нє? А що то за гуманітарна безвозмєзна допомога? При чому, наскільки я зрозуміла всім, без особливого розбору. Одниницям допомогу, решта - марш на роботу. Тоді б і пащекували менше. А то бандерівці раптом няшками стали, з таким підходом скоро у Львові буде "данєцк" з львівськими кулуарами. Я зла, мені тут всякого не треба, краще далі хай думають про кулемети на дахах і москалів на гілляках, а не все їм тут добрі львів"яни. Капці. Є нормальні там, є. Але їх там так мало, що вони ролі не грають, а решта колорадів лізуть і далі. Капець, скоро расисткою стану.
    А то воно ще вирішить, що і Львів треба рятувати, асвАбАдітєлєй покличе, дітей під бтр-и кине. Воно нам треба?
    Якось фільтрувати треба то все, в мене знайомі теж таких "прихистили". Вигнати не годні.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я вчора бачила сюжет по 5 каналу - опитування людей різного віку на сході про наших військових - так там вони всі впевнені, що проти сепаратистів воюють американські війська! І молодь, і старші жіночки розказують, що солдати розмовляють англ.мовою, що вони нібито самі не чули-не бачили, ну, але "ето ж все знают"...

А щодо біженців, то мешканцям сходу (на відміну від кримчан) такого статусу не присвоювали наскільки мені відомо.

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Американець починає ранок з того, що піднімає прапор біля будинку, слухає і гімн і говорить "слава америці і дж вашингтону"

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

От власне, що трохи лякає то все, бо так в свій час он Крим і схід були позаселяли, а зараз бачите, що маємо.

9. Neverland

От власне що. За допомогу потім ще отримати можна. Я б не надавала ніяких пільг тим біженцям, хіба дійсно потребуючим і тим, хто власне нормальний. А то ми всі такі добрі, а потім то боком вилізе. Я після кількох відео деяких таких навіть у Львів не пустила. Сама б на блокпост пішла і не пускала. Бо то труба.

10. KrystynaM

а як то фільтрувати їх? ось в чому запитання.

коли через років 10 наші діти добровільно-примусово не вчили окупантську мову, бо їх нє панімають "бідні біженці"

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

3 У документах загиблих під Волновахою не вказують справжню причину смерті

ну що це таке де справедливість?

11. Neverland

Ну перше думаю, прикрити ту лавочку з безкоштовними бонусами. Хочеш в Львів: біржа праці-список вакансій. Зразу відсотків так 80 відсіється. Решта: якщо виявились неблагонадійними - манатки в руки і на вокзал. Ну а що? Я волію жити в бандерівському Львові, і хай краще про мене казатимуть що я фашист, але це буде мій Львів.

12. Talya

Talya Well-Known Member

це відео зі статті, яку вчора постила форумлянка
    https://www.youtube.com/watch?v=HyyhfTx5KOI

13. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Бывший мэр Славянска Вячеслав Пономарев арестованЕго отстранили от должности главы города, исполняющим его обязанности назначен Владимир Павленко.

Рано утром десятого июня Вячеслав Пономарев арестован и отстранен от должности мэра Славянска. Информацию об этом корреспондентам LifeNews сообщили в городской администрации. Исполняющим обязанности главы города назначен экс-глава соцзащиты Славянска Владимир Павленко.

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Нах...назад у ДНР або у Россію

15. ljudviga

ljudviga Active Member

Хочуть, хочуть. Спокійне, культурне місто, чистенько, нагодують, пожаліють, а вона потім на РашаТВ розповість, як їй було погано серед людей

16. KrystynaM

ага, бо дали квартиру, а не особняк в центрі міста.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

ЗМІ: Гриценка збираються призначити міністром оборони

як вам кандидатура?

17. ljudviga

ljudviga Active Member

видається мені радикальним.

Прикольне знайшла:
    В Кракове на центральной площади района Новая Гута установили памятник писающему Ленину. Об этом сообщает Корреспондент.
    http://reporter-ua.com/2014/06/10/v-polshe-ustanovili-pamyatnik-pisayushchemu-leninu-foto
    чи так - не знаю

18. Furore

Furore New Member

Млін! Ну такі вони інтересні... просто бракує слів... "Нас здєсь не любят.." а позвольте запитати, тоді "гдє вас любят?" і получиться, що нігдє...

19. ljudviga

ljudviga Active Member

Пономарьова свої ж відсторонили від влади

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Мешканці Запоріжжя розігнали сепаратистський мітинг

Спроба запорізьких комуністів провести мітинг біля стін облдержадміністрації на захист терористів, які діють на сході України, зазнала невдачі.

Войовничих сепаратистів, які з антиукраїнськими гаслами прийшли висловлювати свій протест проти проведення АТО, розігнали випадкові перехожі і самооборона.

Ми підтримуємо АТО і очікуємо рішучих дій від нового президента, таких, як проведення референдуму про заборону КП і ПР в Україні. А також вимагаємо закрити кордон на Сході країни і заборонити в'їзд до країни росіянам призовного віку,
    — говорять городяни.

Бійки не сталося тільки завдяки міліції, що стала живим щитом між провокаторами і патріотами. Обурені городяни з вигуками: "Ганьба", "Комунизм-это фашизм" і "Валіза-вокзал-Росія", розігнали проплачених і ідейних запорожців.

Наразі на площі перед ОДА спокійно. Ситуацію контролює міліція і представники самооборони.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

КримВаш (Ватнікам берегів Чорного моря)

Ви нас обзивали «хохлами»,
    Поносили Львів та Бандеру.
    Обличчя свої відвертали,
    Як раптом лунав «Ще не вмерла».

На мову кричали - «теляча»,
    А на вишиванку – «селянська».
    Вам сало було «за свиняче»,
    А борщ «не достатньо радянським».

Це ж ви галичан годували
    Всім Кримом й, частково, Донбасом,
    Ваш край «салоїди» топтали
    В сезон «понаїхавши» часом.

Ви дуже хотіли в Росію,
    Вас підло «хохли» не пускали.
    Ну що ж, вас від нас відділили,
    «Брати», що ви їх так чекали!

Тепер ваші пляжі просторі,
    Бандера по них не гуляє,
    Рясніє все від триколорів
    Ніхто вже вам не заважає.

Не треба когось годувати
    І можна безмежно брататись.
    Так добре, напевно, буває
    Від когось кудись від’єднатись?!

Ю. Руф

20. KrystynaM

та вже би швидше позабивали один одного.

Статус теми:
Закрита.