Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Дівчата. щось так страшно...
    А що там рашка на то все каже? Вони по ідеї вже би могли давно заходити з військами захищати мирних жителів сходу. Принаймні тепер є реальний привід. Але видно плани зовсім інші?

3. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

з'явилась інформація, що до кордону України наближається колона військової техніки...
    http://www.charter97.org/ru/news/2014/5/27/100220/

4. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Бачу, багато хто вже погоджуться на відокремлення східних областей, тільки б не було війни... Зізнаюся, і сама вже такі думки мала... Тим часом, ось що моя добра знайома запостила на ФБ:
    і що з тими людьми робити? Віддати на поталу терористам путлєра?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну бачите, а Кохаю переконує нас, що там всі хочуть федералізації і все їх не влаштовує і що ненавидять вони нас страшно.
    До речі, мої родичі з Миколаєва казали, що готові бити москаля:) так що не треба про схід нам заливати, що вони нас ненавидять і жити в одній державі з нами не хочуть.

Не знаю на скільки правда:

Мысли в слух крымчанки:
    "Катя, нас обманули. Сына забрали в российскую армию, потому что он не сдал сессию. И куда? - На Дальний Восток!!! Я сына перевела в Симферополь учиться. Его забрали. Сын звонил, меня проклинал. Катя! Путин - наш враг, а не друг. Катя! Я не могу смотреть в глаза соседям. Они за Украину! Я все решила. Я еду жить к родственникам в Житомир. Они, правда, меня видеть не хотят. Но я лучше у них буду полы мыть. Все равно зарплату за май мне еще не выдали. А паспорт их порву. Слава Богу, оставила Украинский!"

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

#ЄвроМайдан Україна розпочинає процедуру виходу з СНД, заявив заступник міністра закордонних справ України Данило Лубківський.
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/25400372.html

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Буду зла.
    Чого до вас зразу ж не приїхали?
    Так хочуть на той світ?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я не пророк. То просто певні думки. Те, що було до виборів, те, що є зараз, коли вибори вдбулися і те, що буде, коли після інагурації буде легітимний президент із уже діючими повноваженнями.Та те, коли почнеться нова боротьба на цьому фоні- вже за дострокові вибори до парламенту ( і блокування цього)
    змінювати тактику можна хіба на агресивнішу. переговори нісого не дадуть. Там зараз завезена така кількість чужоземних терористів, які мають досвід усіх 5 російських воєн, що "рошу-перепрошую" якраз і приведе в подальшому ще до більшої кількості жертв. Ви просто продивіться тактику ведення антитерорестичних операцій у Росії ( Чечня, Дагестан). РФ якраз і розраховує на ментальність нашу, що наші в\с не підуть шляхом російскьої тактики ( Грозний просто майже змели бомбардуваннями з лиця землі і відбудували наново "під Кадирова"). На Сході терористи діють тими ж методами, розраховуючи на іншу ментальність українського народу- те, що "рука не підніметься". мало того- сюди ж присилають "обраних", які пройшли не одну війну. І для яких людська смерть- це щось буденне. Що таке психологічно вистрелити в людину українському в\с , який ні разу до того нікого не убив, що таке вистрелити російському терористу, за плечима якого десятки жертв? От на це і розраховано. Ви почитайте, як у ін. темці дівчинка , у якї чоловіка поранили під Маріуполем і який зараз "на грані" пише, що стріляли кулями із зрізаним кінцем? Для чого? Та тому що такі кулі - децентралізовані, і потрапляючи в людський організм не йдуть навиліт, чи не застрягають в місці попадання, а розносять половину органів. То яку ще тактику з терористами, які розуміють лише мову сили і скільки місяців обирати? Скільки ще хлопців із Західної та Центральної України там ще має загинути, поки будуть обирати неагресивну тактику відповіді? Зараз вибір уже небагатий: або там присікається за певний час, або по всій Україні- ще довгими місяцями (якщо не роками). І так, на хвилиночку, чим більше затягується оця війна, тим менше народного контролю за владою, за МВФ-ськими коштами, тим більший йде розвал економіки. І це- уже прямо вплине на кожного. Чим довше триватиме війна- тим більше виснажуватиметься країна. Тим більше безпрєдєлу буде у владі ( війна ж все спише)
    це ви їх так назвали . А там є різні люди. І на запитання "як будемо" , невже ви не розумієте, зщо вже ніколи не будемо жити так, як раніше? І не лише зі Сходом чи з Росією. За цих півроку занадто багато сталося. І це занадто- змінило кожного. Тому будемо вчитися жити у нових умовах ( зрештою, вже давно це і робимо. Бо минулого- не повернути. І оце висловлювання "зима, яка нас змінила", вже давно перестало бути висловлюванням.
    питання не в несприйнятті. Якраз я сприймаю людей такими, які вони є. Це не означає, що я маю стати для них подружкою, а вони мені. Зрештою, і в рідному місті є люди, які мені близькі, а є, які інші. І це нормально. Вони ж не стають мені ворогами. Але і кращими друзями не можуть бути. Так, знайомі. От і тут так само.
    А нащо так затято хочете жити? Ну от дивіться: жила до того Україна цільною унітарною державою. Різною ( і це нормально , як на 46 мільйонів населення). Але жила. От теж - з ким не дружила, з тим жила як із знайомим. Але не ворогом. Не виношувала ідей фашизму, федералізму, бандерівщини, нацизму... Що могло статися без зовнішнього втручання і штучного розпалювання ворожнечі, що за кілька місяців з явилися люди, які з піною у роті відстоюють ті ідеї, про які ще кілька місяців тому навіть і не думали? От що з ними буде зараз, якщо забрати оці всі чинники, які кожен день вкладають у мозок розжовану інформацію: федералізація- ваше спасіння, в Росії- життя казка, на Заході- усі миють горшки полякам і італійцям і т.д. Як довго тоді в голові ці ідеї у них будуть жити, якщо не буде щоденного підживлення? Чи згадає хтось за федералізацію за кілька місяців?

Проблема ж не у тому, щоб федералізуватися. Проблема у тому, що буде з Україною далі. Бо ідея федералізації у класичному розумінні- це нормальна ідея. Але не для України, якій федералізацію насаджують зовні з цілком чіткими намірами: по шматкам роз єданти і по шматкам приєднати. Не закінчиться це тоді Сходом, як не закінчилося Кримом.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

ніу і в тему: після того, як Львівщина прийняла кримчан, зараз прийматиме Слов янськ: Львовская область примет 500 жителей Славянска ( Інтерфакс Україна)

9. Marmulyadka

дівчата, в такому віці не так вже й легко кудись тікати, їхати через всю країну (суджу по своїй бабусі: їй 77 років, то вона на виборчу дільницю дійти не могла, добре, що мали змогу на машині відвезти. Я впевнена, що якби, не дай Бог, була у нас така ситуація, як зараз на Донбасі, мої старенькі би відмовились кудись їхати і сказали б, що хочуть залишитись на рідній землі). Тому не кидайте тапками у форумлянку, я її чудово розумію...

10. сніжна

так з цим ніхто не сперечається. Бо більшість старших людей нікуди не переїдуть. Це навіть приклад тих же кримчан, де молоді сім ї переїжджали, старші залишалися: так і з Донбасом зараз: сім ї роз єднуються. І це велика трагедія. Але що робити в умовах фактично військового часу? І ще раз повторюся: чим довше затягуватиметься ця війна, тим більше це на руку нашим можновладцям. Тим більше будуть входити у смак, і за певний час ми отримаєм тут купу місцевих путіних, для яких уже тисячі людських життів будуть нічим. Бо страшно убивати, страшно посилати на смерть лише перший раз. А далі- проходить адаптація. І уже перестануть писати про загибель 15 чи 30 людей. Бо це уже навіть зауважувати не будуть. В цій війні стільки замішано і намішано. Суть в одному: це не наша , народна ( чи громадянська- хто як хоче, так і називає) війна. Це нав язана війна, яку хочуть зробити нашою ( народною, людською).

З ФБ :

11. Marmulyadka

12. Talya

Talya Well-Known Member

У найближчі два дні зі Слов’янська на Львівщину приїде близько півтисячі осіб.
    Про це після наради з керівниками райдержадміністрацій повідомила голова Львівської ОДА Ірина Сех.
    "Чекаємо на 500 осіб, здебільшого це матері з дітьми. Думаємо зараз, де їх розмістити", – сказала вона.
    Також Сех звернулась до голів РДА, аби вони у своїх районах знайшли можливості прихистити переселенців зі Словֹ’янська.
    Як відомо, зараз на Львівщині тимчасово розміщено понад 2000 мешканців АР Крим, а також більш ніж 550 осіб, які прибули з Донецької і Луганської областей.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Генсек ООН Пан Гі Мун закликав владу України відмовитися від насильства при спробах повернути контроль над державними установами на сході України, заявив у вівторок представник генсека Стефан Дюжаррик.

«Генсек попереджає, що відновлення державного контролю над установами має бути досягнуто виключно мирними способами, зокрема і шляхом політичного діалогу», – сказав С.Дюжаррик на брифінгу в Нью-Йорку.
    ... http://zik.ua/ua/news/2014/05/27/ge...derzhustanovamy_na_shodi_bez_nasylstva_492278

14. сніжна

Илларионов: Армию, милицию, службу безопасности Порошенко надо создавать практически заново http://gordonua.com/news/election20...-nado-sozdavat-prakticheski-zanovo-24478.html
    Петр Порошенко заявил о готовности вести переговоры с Москвой, но идея переговоров, проводимых в присутствии «исправного и готового к немедленному использованию точно стреляющего кольта», лучше, считает экс-советник Владимира Путина Андрей Илларионов.
    После своей инаугурации Петру Порошенко прежде всего нужно назначить правильных силовиков, которые смогут и обязаны будут принять правильные решения по созданию, по сути, новых армии, МВД, службы безопасности. Об этом в комментарии Gordonua.com заявил экс-советник Владимира Путина Андрей Илларионов.
    «Прошедшие три месяца выявили, что у Украины нет армии. Есть вооруженные люди, есть организации, называемые Вооруженными силами, но армии как эффективного и боеспособного организма, способного выполнять задачи по защите страны, ее граждан, правительства, у Украины сейчас нет. Эффективную защиту страны и ее граждан можно осуществлять разными способами, не всегда для этого обязательно открывать огонь, но возможность использования Вооруженных сил с ненулевой вероятностью решения поставленных задач должна быть», – сказал Илларионов.
    «Серьезная проблема существует также с МВД, похоже, немногим лучше ситуация с СБУ. По большому счету, эти три главные силовые структуры – армию, милицию, службу безопасности – надо создавать практически заново. И до тех пор, пока они не будут созданы и не начнут удовлетворительно работать, Украины как самостоятельного государства еще нет», – отметил экс-советник Владимира Путина.
    По его словам, лидер президентских гонок в Украине Петр Порошенко, кажется, это осознает.
    «Следовательно, прежде всего ему нужно создавать структуры, обеспечивающие жизнеспособность государства, президентом которого его только что избрали граждане», – сказал Илларионов.
    «Порошенко заявил о готовности немедленно начать переговоры с Москвой. Это неплохое заявление для начала. Но для переговоров, как и для танго, нужны двое. Пока нет уверенности, что Кремль готов к переговорам с самостоятельной Украиной. Конечно, идея переговоров неплоха. Но идея переговоров, проводимых в присутствии исправного и готового к немедленному использованию точно стреляющего кольта, лучше», – подчеркнул экс-советник российского президента.
    По мнению Илларионова, рано или поздно Владимир Путин признает новоизбранного президента.
    «Что касается признания, то думаю, что Путин вынужден будет признать Порошенко. Осторожно, возможно, с оговорками, с условиями, с шантажом, но признает. Ему будет трудно этого не сделать. Он будет вынужден признать президента, избранного большинством голосов украинцев», – резюмировал Андрей Илларионов.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

От чого боялася і боїться Росія.

В Абхазии, где Россия принудила народ к счастью, люди в эти минуты штурмуют здания власти
    Президент Абхазии по итогам переговоров с лидерами оппозиции согласился отправить в отставку правительство, сообщает «Интерфакс» со ссылкой на секретаря Службы безопасности Абхазии Нугзара Ашубу.

Фото: РИА Новости

«Анкваб покинул здание своей администрации после того, как туда проникла группа оппозиционеров. На переговорах он дал согласие на отставку правительства, генерального прокурора и руководителей двух районов республики, но оппозиция потребовала большего: отставки главы государства», – заявил вечером во вторник секретарь СБ Абхазии Нугзар Ашуба.

«Мы предпринимаем все возможные меры, чтобы ситуация разрешилась мирным путем», – подчеркнул он.

Ранее сообщалось, что не дождавшись окончания переговоров с президентом Абхазии Александром Анквабом, группа оппозиционеров начала штурмовать здание администрации главы республики.

Они потребовали, чтобы к митингующим вышел президент республики Александр Анкваб и направились в сторону здания администрации президента и правительства республики.http://tvrain.ru/articles/prezident_abhazii_soglasilsja_na_otstavku_pravitelstva-369079/

Анкваб согласился пойти навстречу оппозиционерам. Но им оказалось мало отставки правительства и генпрокурора. Потребовали отставки самого президента марионеточной республики.
    Президент самопровозглашенной Абхазии Александр Анкваб был вынужден покинуть переговоры после того, как группа сторонников оппозиции проникла в здание его администрации.

Ранее, не дождавшись окончания переговоров с Анквабом, группа оппозиционеров начала штурмовать здание администрации. Несколько десятков человек разбили окна и двери в здании администрации президента Абхазии и проникла внутрь.

До этого в центре Сухуми на "сход" собрались несколько тысяч сторонников оппозиции. Они потребовали, чтобы к митингующим вышел Анкваб и направились в сторону здания администрации президента и правительства самопровозглашенной республики.

Оппозиция заявляла, что намерена провести в Сухуми во вторник митинг протеста против коррупции и административно-командного стиля управления и с требованием проведения в Абхазии реформ, сообщил председатель общественной организации ветеранов грузино-абхазской войны 1992-1993 годов Виталий Габния.http://zn.ua/WORLD/prezident-abhazi...ciey-zdaniya-svoey-administracii-145978_.html

15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=v0gWOc6iCSk

тут ще один просить певно федералізацію, нє? і цікаво , він з лідерами ЛНР і ДНР узгодив дії, а то вони кожен по собі, а
    куди його?

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Батьки моєї мами з Сумщини. Це і моя рідна земля, моя батьківщина, там у 33 році по померли з голоду мої предки . Кому я маю віддати ті землі? Тому, хто там живе? Він і так там живе! Може Путіну? Це - моя земля, і кому вона чужа, ГЕТЬ!!!!!
    Далі. Ми жили якось разом, і далі будемо. Нема ненависті до тих, хто хоче ЄДИНУ Україну, інші хай вимітаються!!!
    Українці надто толерантні, та деколи треба мати "міцні яйця", і показати хто господар в Україні.
    І ото "вже ніколи не будуть сприймати людей з Заходу". А вони колись сприймали??? Та коли людина боїться бЕндерівця, якого ніколи не бачив, то йому до психіатра. А я на хворих та дурних не ображатимусь, якось житемемо))), головне, щоб вирубили паРашівське ТБ, і багато люду одужає і без психіатрів.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Враг Запада Путин отдохнул в Испании в апартаментах за 8 тысяч долларов за ночь
    Главный ненавистник Запада президент России Владимир Путин отдохнул на супер-люксовом курорте в Испании, где любят отдыхать модель Наоми Кембел и певица Кайли Миноуг.
    Как сообщает The Daily mail, сразу после скандала с принцем Уэльским Чарльзом, который сравнил президента России с Адольфом Гитлером, Путин снял апартаменты в санатории Sha Wellness Clinic на побережье Коста Бланка.
    Королевские апартаменты, арендованные президентом России, имеют площадь 320 квадратных метров. Они включают личный бассейн, сад для медитаций, водопады и фонтаны. Кроме того, клиент имеет доступ к персональному вертолету. Одна ночь в таких апартаментах стоит 8 тысяч 100 долларов.
    Изданию стало известно, что Путин в санатории записался на программу похудения. За время его пребывания он сидел на диете из цельнозерновых продуктов, бобовых, а также из свежих овощей и мисо-супа. Кроме того, он прошел омолаживающие процедуры.
    СМИ Пока точно не известно, сколько дней он пробыл на испанском курорте. Однако Путин прибыл на отдых с приличным гардеробом. С собой он привез 93 чемодана с одеждой.

А як же КРИМ???
    І ви, гаспадін президент, туди ж - в гей-Європу?! Ох, ці подвійні стандарти...

А тим часом багато хто з його оточення такий відпочинок собі не зможе організувати - санкції...

Я надіюсь, Пу трохи розвіявся? То для нас добре чи зле?
    Кароч, огидний він - капєц.

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Надіюсь, він його не купить.
    Добре.
    Тільки це їх вибір.
    І немає чого через нього іншим страждати.

19. сніжна

щойно на СТБ в новинах показували оту жіночку з Краматорська, відео з якою обійшло інтернет і новини ( як вони з донькою виганяли сепаратистів). А потім за ними "прийшли". Так жіночка забрала трьох дітей і зараз знаходиться...на Львівщині. Каже, що найважче власне залишити все, що нажила за життя, і по суті, в чому були, в тому з дітьми і втікали сюди. І хоч вона щодня на зв язку із друзями з Краматорську, справедливо каже: ніхто крім нас самих собі не допоможе.

20. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.