Євромайдан!(7)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Supernatural, Apr 29, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

а на кого ви надіялися змінити?
    Моя думка - не буває швидкої зміни за 3 місяці! Це неможливо! Не всі помінялися, не всі усвідомили, то ждовший процес.
    Я не є категорично проти Порошенка. Якщо ми прямуємо до ЕС - то хто би не був, йому не дадуть уже так грабувати і нищити країну. Приклад тому є Румунія, яка до вступу в ЕС була дуууже корумпована,а тепер сумлінно працює і змінється в кращу сторону.

2. zetta

zetta Well-Known Member

Интересно, как это люди в Луганске умудряются одновременно негодовать по поводу бородатой бабы, победившей на Евровидении и выбирать такого вот министра.
    http://frankensstein.livejournal.com/

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Симоненко ж ніби зняв себе з виборів, а в бюлетені було його прізвище і позначки "вибув" не спостерігалось. чи то я така неуважна?

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дивлюсь брифінг Порошенка і здається мені, що маємо як мінімум дві країни. Таке враження за передчасною радістю переможець про схід забув. Так як на майдані він поспішно всім висловлював подяки.
    Але ймовірний майбутній президент добре говорить англійською. Це в нас вперше таке? І прем‘єр говорить англійською. І мер Києва - теж. То йдемо впевнено в Європу!
    Цікаво, чи Арсеній вже спакував речі і звільнив для Юлі кабінетик?

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Выборы завершились в 1 тур и страна имеет нового Президента", - сообщил Порошенко на брифинге после оглашения данных экзит-полов., - передает корреспондент "ОстроВа". http://www.ostro.org/general/politics/news/445480/

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко визнала, що президентські вибори були чесними.
    "Ці вибори були такими, яких можливо ми не бачили за 23 роки незалежності", - казала вона.
    "На виборах, які відбулися в умовах військової агресії, голосувати було дуже складно, тому те, що ці вибори відбулися, це велика перемога України і українського народу", - зазначила вона.
    Тимошенко подякувала усім громадянам, які взяли участь у голосуванні і особливо мешканцям Сходу України.
    При цьому Тимошенко наголосила, що президент, "якого українці оберуть на цих виборах, має всі можливості, всі важелі впливу, всі інструменти влади, щоб невідкладно зупинити війну, задовольнити всі очікування українців".
    Водночас Тимошенко не відповіла на питання, чи вітатиме з перемогою свого опонента Петра Порошенка до офіційного оголошення результатів виборів.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

там якісь інші розклади. Ще місяць тому читала, що Порошенко з Арсенієм має домовленість "про непорушність посади" у випадку перемоги. І ще- якусь вигідну пропозицію тоді зробив і Пастору. Саме після того пішли розмови щодо розколу і що Юля, скоріше за все, піде іншим шляхом і з іншими людьми в подальшому. Побачимо.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

а так і є. Хоч поки що і не юридично. Фактично, ми живемо вже у іншій Україні

6. zetta

zetta Well-Known Member

В росіі зараз розпочався хокей на якому присутній путлер , так от замість рекламної паузи перед початком хокею був кліп з піснею " переведи мене через майдан " але не той наш кліп а звісно їхній , кровавий такий анти майданівський .
    Тим не менше. Маєм президента ?
    Слава Украіні !

7. Talya

Talya Well-Known Member

щодо Симоненка в бюлетні, то він запізно подав заяву про зняття. це треба було зробити до 1 травня (точно вже не пам'ятаю). теж давніше читала, що Порошенко обіцяв крісло прем'єра залишити за Яценюком

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не приведи, Господи, знову Юльку до влади...

9. сніжна

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дуже би хотілося. Мені здається, Яценюк на своєму місці.

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ну, що ж якби не було але маємо президента, з чим всіх вітаю)
    І, хочеться якнайшвидшого позитивного вирішення східного питання, тоді можна буде дихати на повні

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Знайома виставила фото: черга бажаючих проголосувати в Неаполі (всього голосувало біля 7 тис.)

Вона стояла в черзі 4 год.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Сніжна, ви просто душа цієї теми. Реально стільки інформації влучноі , потрібної , свіжої і різної . Дякую вам .

Українці, що проголосували у Франції на виборах президента, встановили рекорд, перевищивши явку на виборах 2012 року майже у 10 разів
    http://zik.ua/ua/news/2014/05/25/u_frantsii_ukraintsi_vstanovyly_rekord_po_yavtsi_na_dilnytsi_491396
    Молодці. Взагалі було би добре як би українці не цуралися один одного за кордоном а навпаки знались і товаришували .

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

моя мама не змогла проголосувати в Римі, попередньо їздила, реєструвалася, а сьогодні приїхала - і сказали, що нема в списках і що бюлетенів вдвічі менше ніж бажаючих проголосувати.

15. sherry

sherry Well-Known Member

Результати виборів в Україні вустами росіян

16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Всіх вітаю вибори відбулися і слава Богу!

І ще, у вівторок Турчинов підпише закон, про мобілізацію, і всіх хто відсужив 45 днів мали б повернутися додому. В армії залишуться добровольці(і з числа мобілізованих в тому числі)
    Я чомусь і нездивована:)

17. bobryha

bobryha Well-Known Member

Дурдом!:8:

18. zetta

zetta Well-Known Member

Я трохи доповню інформацію з офіційних джерел Росіі .

КИЕВ, 25 мая — РИА Новости. Миллиардер Петр Порошенко побеждает в первом туре президентских выборов на Украине с результатом более 55 процентов, на втором месте с большим отставанием экс-премьер Тимошенко, свидетельствуют данные всех exit poll Украины.
    По предварительным данным Национального exit poll по состоянию на 18.00, Порошенко лидирует на президентских выборах на Украине с 55,9%, у Тимошенко — 12,9%. "На третьем месте Олег Ляшко (Радикальная партия) — 8%, следом идут экс-министр обороны Анатолий Гриценко — 6,3%, Сергей Тигипко набрал 4,7%, Михаил Добкин — 2,1%", — сообщается в данных Национального exit poll Украины.

РИА Новости http://ria.ru/world/20140525/1009303307.html#ixzz32l0TGBPQ
    http://m.youtube.com/watch?v=W9RF2s3Kvzo
    "Стоит напомнить, что первыми приходят бюллетени со специальных участков — больниц, тюрем. Вероятно, что пришли результаты из тюрем, и российская пропаганда тут же использовала их для подтверждения "фашизма в Украине", — прокомментировала "сенсацию" Первого канала народный депутат Инна Богословская.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

«Майдан і барикади виконали свою функцію, тож ми звертатимемося до людей із закликом допомогти нам прибрати їх, щоб Київ та Україна повернулися до нормального життя»,- сказав Кличко.
    За його словами, зникнення барикад з вулиць Києва стане прикладом для інших міст України. «Нам потрібно повернути мирне життя в Україну, столиця стане хорошим прикладом для всієї країни»,- зазначив він.
    Усьо ?

19. сніжна

на цю тему з ФБ

Короче так:
    Порошенко помогать!
    Тимошенко к нему не подпускать!
    Коррупционеров из его окружения уничтожать!
    Слова его запоминать и несоответствия напоминать!
    В народ звать, информацию получать, открытые эфиры давать!
    Рошен продавать!
    Олигархов-спонсоров от принятия решений метлой гнать!
    Украину не предавать!
    Порошенко критиковать, но в обиду перед Кремлем не давать!
    Слава Украине!

як пазлики складуються цікаво:
    нтитерористична операція в день виборів в Україні не проводилася.
    Про це розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який в неділю ввечері приїхав у штаб Юлії Тимошенко.
    Він відмовився відповідати на інші питання щодо цієї теми: "Є такі питання, на які не можна відповідати".
    "Водночас я знаю, якими зусиллями відбувалися ці вибори, особливо на Донеччині та Луганщині. Вибори відбулися по всій території України. і те, що вибори відбулися в один тур, свідчить про те, що можливо спрацював своєрідний інстинкт самозбереження українців", - сказав він.

ЯРЕМА: В БЛИЖАЙШИЕ ЧАСЫ АКТИВНАЯ ФАЗА АТО ВОЗОБНОВИТСЯ

Тепер Порошенко :Кандидат у президенти України Петро Порошенко має намір здійснити перший закордонний візит до Польщі, а по Україні - на Донбас.
    Про це він заявив журналістам, повідомляє Інтерфакс-Україна.
    "Ви пам'ятаєте, що мій перший візит буде на Донбас.

Говорячи про переговори із РФ, Порошенко розповів, що прямо із завтрашнього дня почнуться активні міжнародні консультації.
    На початку червня почнуться зустрічі на найвищому форматі.
    "На деяких із них буде присутня російська сторона. Я не виключаю, що і у форматі четвірки: Україна, СЩА, ЄС, Росія, і в інших форматах цей діалог буде розпочато".

п.с. до Київради пройшла партія "Самопоміч" Садового

20. AilataN

AilataN жива

мене Руслана здивувала, то ж треба було так реально затупити.. Сто відсотків, що вона не проголосувала((

Thread Status:
Not open for further replies.