Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Кохаю, насправді ми за одне і те ж переживаємо. І одного хочемо. жити спокійно і достойно.
    Буду говорити за себе, ле думаю таких багато. Я більш ніж впевнена, що не все, що нам кажуть є правдою. Що нам взагалі кажуть не все і ми мало знаємо про реальний "розклад". Але то не причина опустити руки. Ні тут, ні там. То навпаки шанс, коли можна знизу вплинути, принаймі спробувати. Бо ми морального права не маємо перед тими, хто поклав голову за країну, чи тими, хто її ще покладе, повторити 2004 і віддати всю владу в руки влади. А самим вмити руки. Звичайно, що від корита їх відірвати важко. Чи то колишніх, чи то теперішніх. Ну бо так є. Але треба пробувати, добиватись. Чи тут, на заході проблем нема? Та та ж свобода ще багато біди наробить. Ці всі псевдопатріоти вже наробили і ще робитимуть. Не сумніваюсь. Та ж Сех. Але скільки вийшло на пікет проти неї? А є ж за що.
    Ну але ж вони не самі додумались брати в руки важку зброю. Скільки сьогодні військових загинуло? Хлопців з Волині. За що? Якщо не влаштовує влада, значить треба змінювати владу, а не йти в іншу країну. Бо вимога відділити частину унітарної держави це є сепаратизм.
    Підібрали, бо ЛЮДИ. Тут сепаратизм яким боком? Людське в них є, жалість в них є. Але хтось жеж в того хлопця і стріляв. А за що він в нього стріляв?

2. zetta

zetta Well-Known Member

Ari, я чую всіх і не слухаю ні кого. Бо як би ми були такі хороші то те що сьогодні відбувається ніколи б не сталось. Люди навчились жити для фотографії і камери а по шафах ховати скелети. Часом ведусь на якісь дискусії то шоб знати шо казати мушу вивчати якесь питання , тієї ж історії .
    А політики пішли ще далі, заради просування чогось свого - не проблема і будинок підірвати, і людей спалити і тд.

3. sani

sani New Member

та купа людей, що має купу квартир ))) це не найбільше зло,

більше зло що купка людей, що мають своїх депутатів, які приймають потрібні закони вводять потрібні податки і створюють потрібні пільги - і це все законно, як тут кажуть!
    І граються на патріотичній підсвідомості і розказують, що треба починати з себе... ви мол рагулі з себе починайте...

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Як почула з розмови, то там ніби довідку по стану здоровя має робити, бо не є здоровим на свій вік, і навіть не збирається нікуди зявлятись ("я що вже зовсім, нема дурних", отаке я почула). От так дехто йде і воює а інші собі ухиляються (

5. sani

sani New Member

і ще як би ми ще в 2004 дали відділитись тій південно-східній укр республіці (пісуар)

то зараз жили би в ЄС і горя не знали, не гірше польші.
    А донбаськи рагулі розвалювали би режим путлєра!
    А так сьогодні страждаємо від тих псевдопатріотичних почуттів, і наші люди гинуть, НІ ЗА ЩО!

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

так то воно так, але все взаємо звязане

7. sani

sani New Member

а який толк від солдата який воювати не хоче чи боїться?

8. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я вже так давно не плакала.
    http://www.032.ua/news/538143

9. robik

robik Member

3тис. євро, а в нас 10 тис

от чесно, дивуюсь, чому так часто порівнюють ціни в Європі і в нас. Наскільки я знаю, то там їздити на машині з двигуном 3,0 розкіш, а в нас через одного.
    Інше, нас так всі хочуть добре жити, заробляти, мати власне житло, відпочивати, але чомусь заглядати в чужий казан, бо сусід має більше, значить я нещасний. Гляньте скільки в нас авто (наводжу саме цей приклад, бо то моя сфера), а працють на зп 2-3-5 тис. Як? можна собі дозволити машину, квартиру і тд? І ще жалітися, бо закони не такі. Це ми не такі, бо хочемо всього і зразу, погоджуємося на будь-які умови роботодавців.
    Неможливо потрати більше ніж маєш, ніяк. А в нас получається. Тому я за те, щоб починати від себе, і не дивитися, як в Петра/Гаврила/Європі/Америці.

10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Тут вище піднімалося питання правдивості чи неправдивості інформації. Маю, що розповісти. Правда, це стосується людей в Росії. Тепер мені зовсім не дивна їхня зазомбованість. Мала на днях такий випадок. Спілкуюсь на ОК, більше в коментарях до різних "заміток", там засідає купа росіян і пишуть всіляки речі - часом адекватні, часом не дуже. В одній з таких полемік з"ясувався цікавий факт. Інформація дуууже фільтрується і навіть блокується навіть там, на ОК. Говорили ми про петицію щодо визнання Росії спонсором тероризму (на той момент вона вже набрала більше 100 000 голосів). Жіночка з Рос. ніяк не могла повірити в її існування. Казала, що ми собі "гонимо" (соррі за переклад, там було слово міцніше), і що такого нема і не може бути. Таки ми (ще з одним українцем) змогли її переконати зати на сайт Білого дому. " тут нету того, о чём вы говорите". Писала, які вона петиції бачить (ті, що справді там є), а тої, про яку ми їй товкли "нету и всё". Я скинула її посиланя безпосередньо на саму петцію - тиша. Ну, думаю, читає. Ні! "'Чего молчите?" Коротше, я давала їй то посилання разів 5 - і в обговоренні і в приватні повідмлення. Блокується! До неї ті повідомленні не приходили. Жіночка замислилась..
    Я теж прозріла.

11. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

ні в одному законі не написано, що при вході в держустанову треба витягати гроші і "сіяти " ними. корупція - це не тільки, коли беруть, але і коли дають, і не відомо, що гірше. Ну а це так і є, бо з космосу ніхто не прилетить і не буде кожному дающому-берущому давати по руках.

12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

13. sani

sani New Member

от Донбас і "починає з себе" бо не був ні в Європі ні в Америці! А якби були і побачили як люди живуть на паРашу навіть би не заглядались!!!

Якби європейці чи тим більше американці жили в таких умовах, які нам наш уряд поставив, вони давно вимерли! Тільки згадайте новини, як там на пару годин пропадає світло чи вода то вже кілька трупів... і тп, а ми нічого, живемо і виживаємо в таких умовах. Бо ми дуже живучі і працьовиті! І умудряємось і на машину за кілька років наскладати і дітей вивчити і вдіти і нагодувати і заміж віддати.

і далі будуть зарплату в конвертах платити, як би не боролись, і тп...
    бо ця боротьба, то як лікування симптомів, а не причини. Ви можете пити скільки завгодно обезболююче, але апендицит від того не пройде! його треба вирізати ;)
    так і в нас, як би не говорили що треба починати з себе і тим самим пити обезболююче, але якщо не викорінити корупцію на законодавчому рівні(не вирізати апендицит), нічого не буде!

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

не написано, але закони так написані, що без корупції нічого не можеш зробити.
    але я не буду вам розжовувати усім відомі факти, хочете самі себе дурити то пийте обезболююче і надійтесь, що корупція сама пропаде...

в 2004 вже я думаю всі починали з себе, на скільки хватило? на місяць?
    Треба спочатку закони міняти! бо як закони на нормалні не поміняємо то корупція нікуди не діниться!

14. Kvitneva

той мужчина, з яким разом переконували РОсіянку, робив це. ТОчніше - намагався зробити - навть скріншот блокується і не доходить!

15. Mira_SH

де в нас в законодавстві корупція прописана:)

ого, дивно, чим вони цікаво фільтрують

16. Kvitneva

Скайпу, казала, що нема. Електронку не дала. Але хоч замислилась - і то добре.
    Мені, чесно кажучи, в голові не вкладається - як таке може бути?? Така тотальна цензура вже навіть і інтернеті.

Говорили-балакали, сіли та й заплакали
    Галина.
    00:24
    И ВСЕ-ЖЕ ТОВАРИЩИ УКРАИНЦЫ-ПУСТЬ МОЖЕТ У НАС ЧТО-ТО И БЛОКИРУЮТ-НО НАШИ СМИ-ПРАВДИВЕЕ ЧЕМ УКРАИНСКИЕ

17. sani

sani New Member

А ви десь працюєте чи дома сидите?

Наприклад в нас доступність ведення бізнесу на якому місці? десь з країнами африки...
    В нас машину на облік ви як поставите чи знімите за скільки часу? До прикладу в Польші за 15хв. в Англії взагалі поштою...

Оформіть документи на житло, чи на будівництво, змініть призначення землі,
    розмитніть якійсь товар. і тп... стикніться з державною бюрократично-хабарницькою системою. А потім співайте як ви пішли до лікаря і зекономили 50грн. почавши з себе ;)

Звичайно якщо сидиш дома і нічого не робиш, то можна говорити про "починати з себе".
    Але якщо щось робиш і працюєш, як би з себе не починав, ти а бо нічого не зробиш, або змушений будеш дати хабаря!

18. Mira_SH

зараз в декреті, а взагалі працюю:)

Все можна зробити, власне треба тільки хотіти.
    Я отримала 2 вищі освіти , без хабарів, влаштувалася на роботи теж без них.

19. robik

robik Member

Які такі умови мені уряд встановив? Чи мені уряд забороняє чи наказує вставати в 6,00 щодня і працювати? чи як виховувати дітей? Ні, я це роблю, бо це є мій обов"язок виховати і вивчити дітей, дбати про житло, і тд.
    Проблема в тому, що ми якщо маємо можливість зірвати куш - то не дивимося на закони про податки, бо всі так роблять. Єдиний закон, якого я чекаю - це закон про витрати. От хочеш купити щось дороге - дай доходи і податки з них.

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

То є різні речі. Корупція на законодавчому рівні в нас процвітала. Та окремі закони приймалися, лише для того, щоб певну корупційну схему здійснити. Хіба в житті не стикалися з купою непотрібних і зайвих дозволів на побутовому рівні? Тому, на сьогодні, потрібно і з себе починати і закони змінювати. А друге важче.

Статус теми:
Закрита.