Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

і знову ж таки з руки московії. Чи вони там на сході забули чи взагалі не вчили історії.
    Таке не забувається і не прощається.
    Ніколи ми не будемо браттями.

2. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Справді, Кохаю, Ви нам пишіть. Знаєте, нам дуже цікаво, про що думають люди із Донбасу, ми хочемо їх зрозуміти, але не ображайтеся, якщо ми не всю інформацію сприймаємо позитивно і погоджуємося з Вами.
    Ну от і скажіть, для чого їм та Росія. Невже, не можна дізнатися праду, а не вірити пустим обіцянкам.

3. KrystynaM

правду можна діхнатися, якщо хотіти йього.
    А якщо упереджено ставитися до будь якої інформації, навіть аргументованої і підтвердженої фактами, тоді ніяк.

4. Ari

Ari Well-Known Member

дуже цікава стаття http://cenzoriv.net/index.php?name=articles&op=read&art=88&cat=57
    нарахунок історії то про яку ви істрію говорите, в москаля історія це щось видумане, домальоване, на свій лад скориговане, підігнане під потрібні рамки. взяти навіть Чорнобиль, і не так давно, щоб забути, але як масово нищились папери, списки, люди які рятували нас ціною свого життя нині неможуть довести, що вони там були, а якісь парт- секретутки, які просто завозили на територію документи на 15 хв. перебування мають оклади з коефіцієнтом 20 і більше від мінімуму. Росіяни живуль ілюзією своєї величі, але якщо розібратись такої нації як росіянин немає бо хто живе на їх території самі прекрасно знаємо.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Сьогодні вже Волноваха "пішла"- Тимчук звітує про 8 убитих і 18 поранених військовослужбовців. Сепаратисти звітують про тих же 8 убитих, але 31 поранений. І де правда? Фото, які гіляють у мережі з місць подій, справді вражають- розстріляні машини військовослужбовців, тіла на зораних полях. Волноваха- це майже 100 км від Слов янська. Про яку ефективність АТО і радужні звіти Турчинова можна говорити, коли спрут поповз далі. від епіцентру подій?

6. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я не пишу, що не потрібно змінювати економіку України давно потрібно перепрофільовувати виробництво. В нас є для цього потенціал. Але немає бажання тих самих олігархів. Але якщо такий нерентабельний бізнес, то з чого Ахметов заробив майже 19 млрд.дол. і посідає 38 місце серед найбагатших людей планети?
    Я веду до того, що не Добас годує не Україну( як дехто каже), а вони годують своїх кримінальних олігархів.
    А бюджет дотаційний через викачування грошей з місцевого бюджету та великі корупційні схеми. Вони грабували країну останні 10 років. На цензорі не раз писали, що за цими схемами Ахметов крав у держави за рік 100 млн.дол. (думаю, що суми явно більші).
    І населення має зрозуміти, що сьогодні-завтра ці олігархи лишать їх біля розбитого корита. Бо вкладати гроші у модернізацію промисловості вони не хочуть. Вичавлять всі соки і лишать руїну, а поїдуть на свої європейські заводи.

7. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я не пишу, що не потрібно змінювати економіку України давно потрібно перепрофільовувати виробництво. В нас є для цього потенціал. Але немає бажання тих самих олігархів. Але якщо такий нерентабельний бізнес, то з чого Ахметов заробив майже 19 млрд.дол. і посідає 38 місце серед найбагатших людей планети?
    Я веду до того, що не Добас годує не Україну( як дехто каже), а вони годують своїх кримінальних олігархів.
    А бюджет дотаційний через викачування грошей з місцевого бюджету та великі корупційні схеми. Вони грабували країну останні 10 років. На цензорі не раз писали, що за цими схемами Ахметов крав у держави за рік 100 млн.дол. (думаю, що суми явно більші).
    І населення має зрозуміти, що сьогодні-завтра ці олігархи лишать їх біля розбитого корита. Бо вкладати гроші у модернізацію промисловості вони не хочуть. Вичавлять всі соки і лишать руїну, а поїдуть на свої європейські заводи.

8. zetta

zetta Well-Known Member

Марічка Р , думаю Донбас зрозуміти важко . Бо власне обурився люд не з власного бажання а з наводки ... Ахмєтов сам спонсорував і відмовчувався а тепер он як заспівав як почув що в нього все заберуть . Майже вся самопроголошена верхівка Донбасу то росіяни які втікли з росіі через те що на них відкриті кримінальні справи , що ім треба в Донецьку ?? Яким боком іх ущемили ? Зате люд вчепився за ту ідею і все... Скинули сім'ю , а яник то божественний , то іх , рідний . Ну так він потім трохи розчарував але то не біда . Хай будуть навіть кримінальні злодії з росіі тільки не бандерівці. Бо бандерівці то фашисти, а відповідно то западенці , а западенці хочуть в гей Європу , а в Європі всі збоченці .. А як же 9 мая (святий празник )? Ну і все з тої опери .
    Я на 9 травня офігіла від масового психозу , від тих стрічок ( походження яких навіть більшість і не знає ) , від того шо хрестяться біля могил солдатам та біля вічного вогню .
    Ніхто не почує Донбас бо він сам себе не чує ... Бо він має інші цінності . Вони ржуть шо ми миєм дупи європейцям , а я не ржу ( робота всякая нужна, робота всякая важна ) , я реально поважаю тих хто не зпився і не зколовся а взяв себе в руки, отримує сім'ю , виглядає суперово навіть миючи задницю і кожну копійчину тягне до хату , на гарну скатертину і наші хатки як писаночки .
    Аri , росіяни те саме говорять про нашу історію . І якщо чесно я не вірю нікому , всі шось коригують .

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Люди такі різні , хтось хвилюється за чоловіка , а в мене знайома хвилюється шо от забрали в яворів а ім скоро на море і він не встигне приїхати . З містечка в мостиському районі призвали 200 чоловіків , частина яких вдало відкупилась ( ото неочікуваний прибуток в воєнкоматі )

9. KrystynaM

я маю на увазі історичні факти.

10. zetta

zetta Well-Known Member

Коли росіяни чують за голод 33 років в украіні , обурюються , " а вы думаете у нас голода не было ? У нас в Волгограде еще больше чем у вас погибло людей ... " і оправдання на то все мають. Так от я кажу : зачекайте , ми не кажемо що у вас голоду не було , ми просто пам'ятаємо і вшановуємо наших людей, а хто вам забороняє це робити ? .... Мовчання , і відповідь ну " не прийнято " . Отаке . Такі от звичаї і мислення .

11. Ari

Ari Well-Known Member

краще менше слухайте, що говорять росіяни, я так давно зробила, бо ті дедиваєвалі окрім вати в голові нічого не мають.
    коригувати то вони коригують, неварто забувати з чиєї доброї руки це відбувається по нині день, от доживу я до років так 60, і скажу як та історія пишеться))))))))
    не факт, що їх можуть по другому колу призвати не нині то завтра, гарантій зараз ніхто не дає, мій чоловік буквально вчора про таких шустряків говорив, то немають вони впевненості у своєму відкупі.

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

то що від них і ще хотіти, якщо не мають пам'яті, до власного народу,

12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

І ці всі люди потім будуть розказувати, як у нас пагано живеться, яке хабарництво і тп і тд...Кидайте тапками, всі массово обговорюють тіньовий бізнес олігархів,а добра частина людей сама займається бізнесом(різним ) чи у всіх продавці на роботі оформлені чи ті які здають по к-ка квартир усі платять податки,а вони не настільки великіВсі хочуть жити як у Європі у Америці а забувають, що там би таке не "проканало"...от від цього сумно і страшно...

13. sani

sani New Member

треба в першу чергу міняти корупційні закони!!!

14. TinkaMalvinka

Згодна, але єдиний податок то не така сумма велика, щоб маючи бізнес , робитися безробітним на паперах

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

А в казну то би був великий +, я розумію, що при минулій владі це не помогло б, хіба б більше накрали, але якщо ми хочем змін то треба ,щоб і закони мінялись і ми разом з ними

15. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

Закони то закони, але не треба забувати про людський фактор. Бо коли людина приходить в поліклініку-лікарню-жек-бті-митниця-садочок-школа-і т.д. і з порога дивиться "голодними" очима, кому би то впхати пару гривень, бо їй "казали, що треба дати" і тих кілька гривень їй пече кишеню, то ніякі закони не поможуть. Для початку треба дотримуватися тих законів, що є і почати з себе.

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Порадувала мене сестричка троюрідна з Донецьку.
    Українською відписала. Привітно. І взагалі без пурги про те, як все зле і які ж бандерівці сво...
    Не чекала. Чесно.
    За нас теж переживає))).
    Файно так стало на душі.

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Наш кум добровольцем ( хоча сам колишнiй вiйськовий) теж в Яворовi зараз на "навчаннi".
    А у нас зараз на майданi музика виграе, сцену поставили, пан Порошенко бдуть до народу промовляти. Шкода, не можу скочити, малий спить.

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я стараюсь, та інколи виходить, що наче я проти таких самих думок, як у вас..я ж не проти, просто дійсно дуже не хочеться, щоб вияснилося, що то нам кажуть також неправду, приховують і т.д. А влада така - вона обдурить, заговорює словами і по всьому. Якщо ми знаємо, що в Росії все неправда, канали брешуть і т.д., чому ми впевнені, що і нам кажуть прям всю правду - а як ні? А як люди, прості люди на Сході, які не сепаратисти, але й влада своїми діями на їх землях не влаштовує, бачать, що робиться. Як можна казати, що людина сепаратист, хай би вона й була за федералізацію регіону в складі України, якщо підібрали хлопця з Франківщини і виходжують?! Якби були сепаратистами, то добили б там на місці, та й ніхто б й не знав. Не всі звертаються на телебачення або газети. Живе проста жінка десь там, та й не пише син..сидить, переживає, та й по всьому. А якщо нам так підтасовують інфу теж, звідки ми знаєм, скільки там і чого..

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

я думаю такого вистачає будь-де..історія з Іраком і США..думаю теж немало нищилось-приховалось..

19. sani

sani New Member

ну ви писали про квартили, ну здає людина 2-х кімнатну вкартиру, отримує ~ 2000грн - (єдиний податок + соціальний внесок) Хоч 100 дол. людина отримає чистого прибутку після сплати?
    Є зміст реєструватись ПП? НЕМА! і так далі таких прикладів куча, мовчу вже про машини які в Європі коштують 3тис. євро, а в нас 10 тис. і тп. тут як не міняйся, але якщо закони не змінити корупція як була так і буде. В тому і різниці нас від європи, в нас роблять ВІД ЛЮДЕЙ (щоб не ходили, щоб не паркувались, щоб не їздили і тп )
    а в Європі ДЛЯ ЛЮДЕЙ!

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Ця фраза то - зомбування як російсье ТВ, ніяк не почнеш жити нормально при законах які спеціально заточені під корупцію!

20. TinkaMalvinka

я в офтопі написала, що не беру до уваги таке, але є купа людей які не здають не 1 а к-ка, і то виходить не 2000 тис, а значно більше і таких людей не мало, а на паперах вони всі безробітні

Статус теми:
Закрита.