Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

яка ця? то хіба не вони її обирали, щось змінилося, з верховної ради десь поділися комуністи, регіонали? може там з*явилися якісь нові обличчя? нє, ну дехто з їхніх обранців втік, але ж більшість на місці, і симоненко є, і єфремов, навіть з царьова ніяк недоторканості не знімуть.

ми он яника скільки терпіли, а все тому що за нього більшість проголосувала, а тут переважна більшість за єдину державу (на цю тему є купа соц опитувань), а кілька сотень озброєних терористів хочуть федерації, то вся Україна їх слухати має- анегдот.

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я "ця" мала на увазі Турчинова, Яценюка, Яроша і т.д. Це хіба щось новісіньке? Як там Ляшко казав Яценюку "..то нашо ти її саджав, Сеня"..
    кого обрати? Юльку - все ясно. Порошенко - що подвоїв мільярди при Янику? Кого? Якійсь такий вибір дуже сумнівний, бо то як дежавю - це все вже десь я бачила. І весь час один той самий вибір, по колу.
    Сьогодні бачила листівку 5 фактів про Порошенка..і в кінці "жити по-новому??", ясно, що знов кампанія проти, але як на мене - все вірно.
    Для себе обрала - голосуватиму за якесь нове обличчя, звісно, що не пройде, але принаймні нове прізвище, і немає за ним слави запроданця.

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а де ви його при владі побачили?

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

ну і що що не подобається? їх же народ обрав. от мені сіманєнін і йому подібні не подобаються, то мені що автомат брати і йти тероризувати місцеве населення і закликати, наприклад польщу забрати львівську область собі чи як?

4. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ви не знаєте, там вся верховна рада його візитками застелена, він тепер всюди :))

5. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Підтримую. Не кажу , що влада все робить правильно, але як згадаю про Януковича і його братію, аж моторошно стає. Ота наша толерантність вилазить боком. Хочете ригіональну мову - просимо, хочете більше повноважень на місцях - беріть, але люди все незадоволені і хочуть не знати чого. Всім є важко, але пора вже Сходу йти за цілою Україною, а не тормозити всіх. Кохаю, от читаю вас і не розумію, що ви хочете нам донести? Бо з ваших дописів випливає , що теперішня влада ще гірша за попередню, людей на Донбасі не розуміють, військо наше погане і АТО невміло проводять..., але от чому ваші знайомі із Слов"янська не критикують терористів і не розказують скільки ними викрадено, покалічено, вбито людей? А то в мене складається враження, що для них, наші військові гірші від бандитів. Я розумію, що Слов"янськ для вас є рідним місцем, за яке душа болить, але направду не розумію, чого місцеві люди хочуть, чому підтримують дії сепаратистів, чому їм з Україною так погано.

6. glasses

glasses Member

як писала мені дівчина з Одеси
    Бо Ураїна нам нічого не дала, в Європі ми будемо рабамИ, ну а РФ тож ого-го вони там ЗАЖИВУТЬ

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я вже зрозуміла. що тут краще як усі, або не писати. Надалі не буду.

я вивчилась сама, з майже підліткового віку працюю, офіційно-на підробітках і так далі. І що маю? Та аж нічого..І жила наша родина майже бідно завжди (я про сім`ю мама+тато+я), хоч всі працювали в своїх сферах. І людина має право розраховувати на достойний рівень зарплатні в своїй сфері, а не підробляти ще на надцяти підробітках. Я оформила доплату бо доходах, що на 400 гривень більше по дитячих, не від гарного життя. І те знімають з липня. І може не так всім і солодко, та вже набридло "крутитися як можеш". Хочеться знаєте нормально і пожити, працюючи і маючи достойний рівень життя.

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

не гірша. тотожна.

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

це ви сказали - не я.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Усім хочеться, багато хто з нас не має ні власної квартири, ні авто, ні ще якихось благ. Але не розумію - до чого це? Чи сепаратисти-терористи дадуть таке "достойне" життя людям? Я теж не розумію, що ви нам хочете доказати?
    так має бути, то може і тим людям на Сході варто над тим задуматись і перестати розвалювати країну? "Нова" влада зараз же у більшості зайнята "розрулюванням" тої каші, яку заварили люди зі Сходу спільно з путлєровцями, а могла б уже щось і корисне зробити для людей, але як? Людям для того, щоб хоча б спробувати щось змінити (надіючись на краще), потрібно йти на вибори і голосувати!
    Як?! Як можна порівнювати Яника і теперішню ТИМЧАСОВУ владу? Вони ж тимчасово при владі, всього 3 місяці, а не 4-5 років. Не розумію того галасу про "хунту", що нова влада така-сяка і т.д. Згадайте, після яких подій ця влада взяла країну до рук і в якому стані бюджет країни і т.п. Та ж вибори "на носі" - от хай йдуть та й обирають того, хто їм до вподоби. А вони візиток Яроша бояться і привидів-бандерівців. Воюють з вітряками, як Дон Кіхот. Але, на жаль, ця боротьба має страшні криваві наслідки.

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Так і э. Свекруха на 9 травня вітала своіх перших свекрів, що живуть зараз в Полтавській обл. то вони на наших військових говорили 'эті фашисти'.
    Три роки назад гостювали в чоловіковоі бабці в донецькій обл. Там його друзі розповідали як іх киданув яник з ахмэтовим, що такі солодкі обіцянки були і нічого вони не отримали.
    А в той період коли путін говорив про шахтарів, що ім тільки горілка на морі потрібна-чоловіка знайомий з Донецька розповідав, що заворушки в місті роблять не заслані з росіі люди, а самі ж шахтарі. Питаю чи не образились на такі закидони путіна і для чого цей рух шахтарям потрібний. А так просто- бендерівцям назло. А шо, нам можна революціі робити, а ім ні ? От і зрозумій іх.
    Чоловіка бабця розповідала, в них багато сімей на два фронти поділились. Пів хати за Украіну, пів - за Росію.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то вже не стосовно Одеси. але стосовно таких же висловлювань із Донецька. Чомусь там люди забувають. що у них, по суті , була не Україна, а їх олігархічно-кримінальний Донбас. І так і буде надалі, у чийому би складі не залишалися.От навіть зараз Ахметов, який робить видимість "двіжухи" у своїх пламєнних речах фактично ні разу не вживає слово Україна. А говорить- Донбас ( "ніколи ДНР не буде на Донбасі", " ми не дозволимо на Донбасі..."). Тобто Донбас як відокремлювали, так і відокремлюють від всієї України. Бо це- свої удільні княжества. А потім- "Україна нам нічого не дала"... А що на Заході більше дала? Он минулого тижня в Карпатах дощ чотири дні валив не по-дитячому. Приїхав чоловік з наших " дачних імєній", то каже, що деякі села там від розливу рік підтопило дуже серйозно ( вода у людей в хатах стоїть). місцеві кажуть, що сильніше їх затоплювало лише у відомому 2008. Так чогось ніхто з них не кричить зараз "Україна поможи" ,самі відгрібають воду і болото з хат.Хоч втратили всю посаджену городину, птицю і дрібну худобинку і дехто досі по сусідах ночує

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

На мою думку усі люди поділяються на тих, які чекають, що їм мають "дати", і тих, хто цього не чекає, а робить сам. Чому одні народи живуть на влагодатних землях, родючих, чи з великими покладами копалин, які діставай та продавай, інші - там, де навіть води нормальної нема. Комусь батьки дають і освіту, і житло, і матеріально підтримують усе життя, інші - у 18 років йдуть на власні хліба. Хтось живе на виплати, хтось створює робочі місця, і платить тим, що чекають на ті виплати. Ми всі різні, нам всім дано по-різному. І тому рівняти усіх не варто. Хто чекає, що йому всі винні, завжди буде не вдоволений, бо отримати - це не заробити. Тому, якщо МИ не будемо ЩОСЬ робити, за нас це не зробить ніхто!!! Влада нам не дасть щасливоі долі. Максимум - створить умови, не буде заважати. А говорити, що всі такі погані, нікому не вірю, все пропало - утопія. Може просто криза в людини. Сів, поплакав, подумав, струсився і далі пішов.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

ви не те зрозуміли. Вас просять пояснити, що саме не так. Які саме вимоги? От є бажання почути донбас, а не чути нічого конкретного. От і ви демонстративно з"їхали з теми
    Ну, знаєте, нам всім по різному чи по однаковому несолодко. Чи то донецьким хуже всєх? Всім нам хочеться жити достойно. Тому і був майдан. Том і зараз не розслабляються. Але ні, краще нарікати, що все погано.

13. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ви знаєте, в мене великі сумніви щодо дотаційності цих регіонів. При Янику було вигідно робити вигляд, що ці регіони дотаційні. З Донбасу викачувалась купу грошей, які йшли повз бюджет. І це не один рік.
    Але якщо прибрати з поля гри ту "кримінальну сімейку", то стане видно наскільки він дотаційний. Думаю, не все так просто, як хочуть нам показати.
    Хоча...як воно насправді важко сказати.
    Щодо тези "почути Донбас". Мені здається, що 23 роки ми тільки його й чуємо.
    Починаючи від 1991 року, коли Схід проголосував за Кравчука, а Захід - за Чорновола. І так всі роки владу обирає схід країни. За виключенням 2004 року.
    І прикро, що теза "бандити але свої" там досі актуальна.

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я думаю ви не одна того хочете, цього прагнуть всі.
    Але, критикуючи теперішню владу, нічого не зміниться в кращу сторону.
    Хіба за яника було краще?
    але всі тихенько мовчали, тільки на заході час від час були протести.
    А тепер, тільки но сформували якийсь уряд. зразу всі чекають, що має настати солодке життя.
    Так не буває, якщо державу розікрали зі всіх сторін, казна порожня, звідки мають дати?
    та й неможливо за тих 2 місяці кардинально все змінити.

добре, що взагалі ще залишили допомогу при народженні дитини. Колись взагалі нічого не платили.
    Ну неможливо так, щоб за яника всі жили так суперсько, тут прийшли турчинов і Ко і все раптово змінилося, всім стало зле.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

звичайно краще нарікати. Але кроків і пропозицій для покращення ситуації не робиться.

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

золоті слова.

15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А мені щоб тверезо оцінити ситуацію, треба виспатися з нею, тому вертаючись, до моргів Слов"янська.
    Будемо вважати, правдою, те, що підвердженно з двох сторін: а на даному етапі, це те, що українські силовики не війшли в місто Слов"янськ, і не ведуть боїв в самому місті,(навідміну від терористів, які катают НОНУ по всьому місті, і обсбстрілюють Карачун з житлових масивів) + не контролюють його, якщо є поранені і вбиті, то вони на околицях, і на Карачуні. В місто потрапити дуже важко через блок пости сепаратистів.
    Як вони з"явилися в моргу, якщо б бої були в місті, то зрозуміло б було. А так поранених з Карачуна забирають в Ізюм, Харків і Київ , літаками , логічно б було , що трупи мала осісти саме в цих містах, а не в Словянську.

Кохаю, Ви не ображайтеся спілкуватися з однодумцями не завжди цікаво, а дискутувати з Вами є цікаво і корисно!

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це не дивно чому люди в Росії та ті , що дивляться рос. канали такі зазомбовані:
    Інформація про 25 кадр в російських телепрограмах, про яку розповіли в СБУ, повністю підтверджується.«У результаті досліджень фахівці СБУ виявили заборонені методи інформаційно-психологічного впливу російських телеканалів, зокрема «Россия 24». Такі методи заборонені міжнародним законодавством. Це використання так званого 25-го кадру з написами «Підпалив правий сектор», «Убиті бандерівці», «Нацгвардія вбивці», які не видно при звичайному перегляді сюжету, але чітко видно на розкадруванні», – сказала рес-секретар СБУ Марина Остапенко.

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

Чесно кажучи, в мене немає сумнівів щодо дотаційності Донбасу. Там технології 3-4 укладу, коли сьогодні в світі вже переходять до 6-го. Фактично, Донбас користується тими технологіями, які в Європі експлуатувались в 70-х роках, а наприкінці 80-х від них потроху стали відмовлятись. Це відставання в економічному і технологічному розвитку більш ніж на 30 років. Це те ж саме, що зараз їздити на жигулях, випущених в 70-80 роках - ніби їздить, але за ті гроші, які вкладені в ремонт вже можна було б купити нове авто.

18. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Предлагаю переименовать #россия24 в украина24, там все равно кроме Украины ничего не показывают )

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

В Росії всі шахти, як у нас в цих регіонах, давно закриті. Це щоб не витрачатись на дотації. А в нас держава тягне їх.

20. Ari

Ari Well-Known Member

власне чого ті всі антимайданівці кричали, що західняки від безробіття повстали, але вони забувають ми вже давно втратили ті роботи на відмінно від них (заводи, фабрики). Західняки, важко оговтувались в 90-х, коли все почали закривати, банкрутувати, ми аби вижити починали власну справу, і створювали робочі місця, при тому не дуже розраховували на державу, самі ставали господарниками. Початок 2000 почались масові виїзди заробітчан в Європу, і знову нікого не чекаєм самі вибиваємся в люди, притому збагачуємо не малими надходженями державу. Плюс наше територіальне розташування дає нам змогу швидше добратись до цивілізованих країн. На противагу сходу ми реально різні.
    А ще ті східні землі мабуть є проклятими, така багата земля, а щастя тим людям немає, а все тому що надто багато людей там загинуло в 32-33 роках.

Статус теми:
Закрита.