Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Це хоч добре. А уточніть - де?

Кажуть, що зараз вже сепаратисти працюють зовсім не на користь ні Росії, ні Ахметову.
    Коротше, вони в ейфорії. Неждано-негадано кримінал дорвався до зброї і до влади. Це ж як круто! І ніяких там виборів не треба мутити, передвиборчих кампаній, вибілення репутації, просування до коритця - вже все в їх руках. Яник би про таке свого часу тільки мріяв.

2. glasses

glasses Member

Я вже навчена.
    Памятаємо за шпіонів, і тд.
    Це секрет

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

ага.:) Ну як би не хочу інформувати де стоять наші війська.
    Звісно , що добре приносять гарячу каву, чай і тд. Морально легше

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

думаю Тігіпко. Але тот тільки припущення.

І новини від йульки . Вона в свому репертуарі, сам не дам і другому не дам. Пенсія її кличе, а не президентське крісло, і то бажано мінімальна.
    Новини зі штабу Юлії Тимошенко:
    1. дана вказівка обласним підрозділам звозити на вечір 25 травня людей до Києва для організації під ЦВК акції протесту «проти нечесних виборів». Зокрема, Київський обласний штаб отримав рознарядку забезпечити явку не менше 5 тис. осіб.
    2. Крім того, Сергій Власенко, який став членом Вищої Ради Юстиції, готується розгортати роботу з окружними адмінсудами на предмет оскарження результатів виборів.

От уявимо якщо дійсно тюлька то зробить. Кому буде вигідний такий розклад? московії і путлєру, який намагається всіма силами зірвати вибори, а тут тюлька з таким планом. супер.

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Притула постібався з референдуму - і хоч то жарт, але дуже наближений до реальності :girl_in_dreams:

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дівчата, чесно, чим ближче до виборів, тим важче мені на душі. Ну от не знаю я, за кого голосувати. Проти кожного стільки негативу і сумнівів, що я просто вже зневірилась. Хотілось обирати кращого серед кращих, а, як бачу, прийдеться знову обирати менше зло.

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Напевно, у даній виборчій компанії такого не має, сподіваюсь, що буде все добре з нашою державою і на наступні вибори все таки це буде вже актуально "Кращого з кращих", бо деякі кандидати мене реально дивують...їх відповіді на те де вони узяли гроші на предвиборні кампанії ...їхні декларації про доходи...нестиковки у інтерв"ю.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ні, кажуть, що ще пару виборів потрібно, щоб в нас "культивувався" той президент, якого ми хочем.
    Але цей шлях потрібно пройти, не все ж так просто, тому давайте не вішати носів!

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Жириновский надумал завернуть Днепр, обезводив Украину
    http://news.eizvestia.com/news_poli...skij-nadumal-zavernut-dnepr-obezvodiv-ukrainu
    а що ж це вони до такої дрібноти опустилися? Ліпше зразу підкоректувати рух Землі, щоб сонячне проміння на Україну не попадало...

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та ідея то не нова. В СРСР сибірські ріки теж хотіли повернути. Цілі генплани під то розрблені були

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Таня Чорновіл і Лещенко- ось два принаймні прізвища журналістів, які працюють під Юлю і видають регулярно "на гора" провокативні і "разоблачітєльні" статті проти основного конкурента.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну не знаю. Принаймні від Лещенка я не раз читала компромат на Юлю

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Солдати-строковики не братимуть участі в антитерористичній операції.
    Про це йдеться у повідомленні прес-служба Міноборони.
    "15 травня, деякі засоби масової інформації розповсюдили повідомлення щодо нібито участі в антитерористичній операції військовослужбовців строкової служби Збройних Сил. Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки військовослужбовці строкової служби ЗС до виконання завдань АТО не залучаються", - сказано в повідомленні.

У штабі антитерористичної операції проведена ротація.
    Про це повідомив на брифінгу координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук, передає "ЛігаБізнесІнформ".
    "Вселяє надію те, що проведена певна ротація в штабі АТО. Прийшли люди, які мають досвід того ж Іраку, це вже не кабінетні та паркетні генерали, а люди, які реально працювали в подібних ситуаціях", - сказав він.
    Тимчук зазначив, що під час діяльності українського миротворчого контингенту в Іраку було проведено три виборчих кампанії, які визнані демократичними.
    За його словами, проходили вони приблизно в такій же ситуації, яка спостерігається зараз у східних регіонах України.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

видать, перекупили :). останні два тижні строчить виключно проти Порошнка. Он "свіжак" http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/5374ad0deaaa1/

а ось тут- оперативно твітерить https://twitter.com/Leshchenkos/status/466916264842383360/photo/1

15. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

чули?
    Коломойский — Цареву: «Будем вешать прямо
    на площади»
    http://vesti.ua/pridneprove/51899-kolomojskij-carevu-budem-veshat-prjamo-na-plowadi

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ось яку знахідку вчора надибав мій знайомий.
    Газета за 2008 р., УВАГА на ВИДІЛЕНИЙ АБЗАЦ СПРАВА.
    Так не хочеться вірити, що нас продали вже давно-давним.

17. masjaka

masjaka Well-Known Member

Я б так не сказала. Це Лещенко оприлюднив ширку Януковича і Юльки про "спільне правління" і регулярно жаліється що команду Юльки (зокрема за передрук його статті про Порошенка).

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені все одно, у що одягнена, чи де вона і коли хіхікала (вона весь час хіхікає), а те що реально зробила "для блага країни і людей", коли була при владі, і зараз, коли її команда знов при владі, плюс неодноразові махінації її не красять, як і передвиборча кампанія (яку Вона обіцяла взагалі не проводити, а зекономити для держави гроші на роликах і рекламах, ага, щас:girl_crazy:) побудована на критиці Порошенка ))

Останнє редагування: 15 Травень 2014
  19. masjaka

masjaka Well-Known Member

Кажуть, що фейк

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А на радіо "Ера" йде "джинса" про Йульку, у новинах все про неї згадують ніби між іншим: де була, що сказала, а канал "112" має відеовставки у яких, як би сказати, "аналізує" кандидатів у президенти, і в кінці ще підсумовують: "ми не агітуємо, ми інформуємо! (сьогодні про те що Тягнибок антисеміт розказували) )))

Статус теми:
Закрита.