Євромайдан!(7)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Supernatural, Apr 29, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Вчора приїхали до батька в село і зустріли сусідку "висохша і чорна" її сина під Краматорським захопили в полон,.. цілий їх загін.... вже тримають 4-5 днів... Дурдом веселка, що буде з тими хлопцями, як будуть їх визволяти - ніхто нічого не каже....
    Дивишся на новини наші та російськи, дві зовсім різні паралелі.... Зневірюєшся в ту корупційну владу все більше і більше....пліч-о-пліч йшли проти влади Януческу, а тут "з відра" обливають один одного брудом ..

Перглядаючи новини в фейсбуці та думаючи про свого друга дитинства, який в полоні в тих москаляк, натрапила на кліп Ані Локак- Мальви,
    Я не є її прихильницею, но ця пісня та кліп, на мою думку, варті уваги

https://www.youtube.com/watch?v=Pw0YzVpk3dw

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

Колись я її слухала, а після 2004 року за підтримку Януковича я довго не могла її пробачити. Тепер, після повторної підтримки Януковича - я взагалі її не сприймаю. В мене вона тепер буде асоціюватись зі словами з ФБ про те, що люди вийшли на Майдан через те, що їм не вистачає любові. Вже би краще мовчала, ніж таке говорити. Вона з тих людей, які за гроші готові все зробити. Фальшива і продажна.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я. Не сприймала її взагалі ні з підтримкою Яника ні без..от не подобалася вона мені і все.

4. Kviten

Kviten Member

підтримую Роксі!!!!!!

а "Мальви" ("Баладу про мальви"), до речі, вперше Софія Ротару заспівала ще у 1989-тому, на "Червоній Руті", музику написав Володимир Івасюк...

Краще послухайте цю сповнену любові до України пісню у виконанні людини, яка гідна її виконувати!

кому цікаво послухати в оригіналі

соррі, дівчата, нетолерантна я, геть нетолерантна зробилася за останні пів року...

5. robik

robik Member

Мені більше подобається у виконанні Еріки, на Фабриці.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а за кернеса щось чути?
    так виглядає, що то все була вистава,щоб втекти з країни.
    певно він скоро буде давати прес-конференції з ростова...

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вижив, скотина...

8. sani

sani New Member

а мені цікаво де вони стільки тих ветеранів беруть?... наймолодшому з них має бути + - 90р.

9. Kviten

Kviten Member

мій дідусь з 1928 року (зараз йому 85), то він каже, що хлопців з його року брали до війська в останні 2 роки війни, хоч їм ще не було 18.

10. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

І мій дід казав що і 15ти річних брали... деякі хлопці самі про вік брехали і тікали до війська

11. zetta

zetta Well-Known Member

Загін хлопців тримають а губарєва відпустили в обмін на двох альфівців .
    Лорак в росіі звєзда .
    На рахунок ветеранів бачила іх сьогодні , 4 автобуси під охороною везли, деякі ледве шкутильгали самі , іх буквально засипали квітами, чула як одного обліпили люди і вітали а він тільки сказав : дякую і бережіть дітей .

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а тайка? світиться?

13. zetta

zetta Well-Known Member

Сегодня утром в Николаеве было задержано 8 человек, подозреваемых в намерении организовать провокации во время празднования Дня Победы.
    http://society.lb.ua/accidents/2014/05/09/265897_nikolaeve_zaderzhali_9_chelovek.html

Нікуся , тайка не дуже світиться але то тимчасово .

Министерство иностранных дел России назвало комментарий главы Кабмина Украины Арсения Яценюка на предложение Владимира Путина перенести сепаратистский референдум с 11 мая "неуклюжей попыткой хамовато острить".

Об этом сообщается в официальном заявлении пресс-службы МИД РФ, передает gordonua.com.

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

Ярош: Я выступаю против членства Украины в ЕС
    http://focus.ua/politics/305352/

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

В Маріуполі щось твориться, танки їздять (ніби наші).. і в Донецьку неспокійно..

15. sani

sani New Member

https://www.youtube.com/watch?v=wQZ96oMXku0

і тут стало ясно, хто винен в подіях в Одесі - Зізнання року!

16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Дивлюсь тут стрім http://www.ustream.tv/channel/newsfront4, бтр-и прорвались, час від часу стріляють...жах...
    Правда, тут варто дивитись тільки картинки... ну і звуки пострілів..
    Слухаю і офігіваю... чувак каже, що це Тимошенко нагнала бтр-и і він надіється, що після цих подій народ Донеччини проголосує за незалежну Донецьку республіку...

Картинки реальні, але коментарі... грр..
    Знайшла на ФБ те ж саме, з поясненнями.

17. Відповідь: Євромайдан!(7)

Не знаю ,звідки скільки ветеранів набирають...Мій тато з 1928 року ,на фронті не був ,тільки за кілька місяців до закінчення війни був на якихось навчаннях.А тато мій вже 10 років спочиває з Богом ... Слава ветеранам !!! І вічна ганьба тим ,хто до них примазався !!!!

18. zetta

zetta Well-Known Member

Ділюсь своїм скайпуванням .
    мой муж из пригорода харькова. То есть граница рядом. Брат говорит приезжали сепаратисты агитировали за россию. Народ их выгнал

19. sani

sani New Member

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Гарна стаття. Раджу.

Парад Нашої Перемоги

А Юля, як бачимо, дуже рветься до другого туру виборів. Значить на чиєму вона боці? От-от..

Але Батьківщина займає зараз більшість керівних постів, цікаво чи всередині партії підтримують бажання Юлі йти на вибори?...

Thread Status:
Not open for further replies.