Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

Це некоректно, не припустимо і взалі низько таке питати.

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

а як тоді люди їх мали сприймати? аплодуючи?
    Тоді була така ситуація, що за тими "законами" можна було посадити всіх.
    Не думаю, що у європі ці закони підписувалися вчаси протистоянь в державі і такми методами.
    Згадайте як за той закон голосували? піднятими руками, з багатьма порушеннями.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Лукашенко приказал приостановить транзит российского газа в Европу через Беларусь
    Президент Беларуси Александр Лукашенко приказал приостановить транзит российского газа в Европу через территорию Беларуси.

Об этом он заявил во время вчерашней встречи с министром иностранных дел России Сергеем Лавровым в Минске, сообщает белорусский канал "Столичное телевидение", передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Интерфакс-Украина.

По словам Лукашенко, поставки возобновятся только если Кремль отдаст $260 млн долга. Такой поступок президент Беларуси объяснил тем, что "Газпром" также уменьшил поставки газа в республику до 85%, что ставит под угрозу нормальную работу белорусских предприятий. Источник: http://censor.net.ua/n291158 Источник: http://censor.net.ua/n291158
    як вам така новина?
    а коли наші вже запропонують "обґрунтований" тариф на транзит газу для маскалятії?

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Хто вам таке сказав, що не потребує? Вона льотчик з Бродів. Її навпаки дуже цінують. Чи ви думаєта "Айдар" готує льотчиків-винищувачів

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

моралі і т.д мені не цікаво. Зараз реально так стоїть вибір, просто хтось не пише про крайнощі і надіється. Але якщо усвідомити найгірші варіанти то тоді не так легко сказати "я б відпустила"

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю інші свідчення.
    Ну, чому ж не беруть, он, ще раз кажу, вже 5-ий раз за сьогодні чую як призивають добровольців.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

У нас якось все трошки навпаки.
    Мені так дивно було коли брали інтерв"ю в 18-ирічного хлопчини з лікарняного ліжка, який дивом вцілів після нападу терористів. Ну, як так, ну він ж навіть в армії толком не відслужив. Брєєєєд...:girl_devil:

6. marianast

marianast Well-Known Member

Mira_SH в умовах теперішньої війни вона чомусь опинилась в батальйоні який не на державному балансі і не має офіційного статусу. Раніше я вже згадувала про знайомого, який теж був в Іраку, якому відмовили у військоматі двічі. При чоловікові у військоматі на службу просилося двоє богатирів, з розмови він зрозумів, що вони мають якусь спец.підготовку (може беркут колишній, чи альфа) і їм відмовили. Їх держава потребує по вашому? Чому ж тоді не бере?

7. Mira_SH

тоді можна заборонити сідати за кермо, їздити в поїзді, літатики літаком, з людьми спілкуватися, бо хтось пчихне , і можна заразитися і померти. Кожен день може принести смерть , а може дати життя.
    не факт. Надія як мінімум ше кілька днів тому була в Бродах
    Не знаю, може з добровольцями бояться шпигуна підчепити , не знаю

8. enigma

enigma Well-Known Member

Тільки ризики інші.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ну якщо порахувати у відсотка вірогідність то таки вийде не весело( Я просто за вибір наших чоловіків(навіть не наш, а їх)

10. Mira_SH

порахуйте будь ласка скільки людей за кермом загинуло за час бойових дій (а ще підрахувати всі смерті , окрім тих що від старості) , і скільки на війні. Тоді подивимся на числа.
    Чоловіки не життя чи смерть вибирають, а виконують свій обов"язок

11. marianast

Mira _SH на жаль факт.Це їхня інформаційна сторінка
    https://www.facebook.com/pages/Батальон-АЙДАР/1430526587216353?ref=nf
    Там багато цікавого, зокрема і про статус. І прохання хоча б зарахувати їх до АТО. А ви думали чому вони і їм подібні себе народними батальйонами називають? Бо не державні.

12. Mira_SH

В мене сусід з нею служить, то стверджує, що вона приписана до їхньої частини. Як і чому саме в даний момент в "Айдарі" не знаю
    Безглуздо виглядає ця теза, зарплата чоловіка залишається за ним, на час мобілізації, так як і робоче місце.

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Та, як це називаеться? Патрiотизм - це коли весь народ пiднiмаеться i йде за нацiональну iдею. А коли "пiднiмають" лише беззахисних (без тилiв, зв"язкiв, мiльйонiв, можновладних батькiв) - то це iнакше називаеться.

14. marianast

Вікіпедія вже пише, що Батальйон Айдар (повна назва: 24-й батальйон територіальної оборони «Айдар»)[цензура]— збройне формування, що діє на Луганщині у складі Міністерства внутрішніх справ України.
    Тому перепрошую. Я слідкую за їх повідомленями, неодноразово вони скаржились на формулювання "збройне формування", бо побоюються щоб їх не зробили цапами- відбувайлами в разі чого. Також в них була інфа, що матеріального забезпеченнч від держави вони не отрмують. Все самі і волонтери.

15. enigma

enigma Well-Known Member

А інші чоловічі обовязки відповідно не виконують. При тому вибір їм так і не дали. А взагалі воювати треба, вірячи в результат. А який результат очікуєте ви? (тільки реально)

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я не про моралі. Щодо мого життя, якби воно вирішувало питання існування країни, то так, я його віддала. Принаймі мені так здається. А життям чоловіка, дітей я не вільна розпорджатись. Тому якби він вирішив йти, то було б його рішення.

17. Mira_SH

Виглядає так, що і ЗСУ , поки майже повністю на волонтерах. Тендери блін в них:)
    Все банально і просто я вірю, що Україна залишититься такою як вона є, з дійсними кордонами, а любителі РОсії, поїдуть туди на швидких потягах, в один бік(Це вже мрія)

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене знайомому дзвонили вже кілька разів з воєнкомату, він морозився. До дому приходили-не відкрили двері. Тепер він переїжджає до дівчини, аби на очі не попадатись. Хлопцю 23 роки. Він не служив, має тільки військову кафедру. На кафедрі був у танкових військах.

Дівчата, а що, якщо людина ніде не прописана?Як тоді вручають повістку?

Моя особиста думка стосовно того всього: я взагалі проти війни будь-якої і будь-з-ким. Я вважаю, що зміни в суспільстві можна досягнути лише еволюційним шляхом, а не революційним. Імперії розвалються не тому що хтось виграв бій, а тому, що рухається і втрачається суспільна платформа, на якій то зло живиться. Тому я б ні свого чоловіка, ні нічийого іншого на війну не пустила б. А як прийдуть під мою хату?Ну то шо, зберу манелі і поїду шукати іншу хату. Мільйони людей емігрують добровільно, не бачу нічого смертельного в зміні місця проживання через загрозу для життя. Я люблю і ціную життя, воно прекрасне і ігри хворих путінських умів не вартують його віддавати за сумнівної правдивості патріотичні ідеї...
    "Война — это пик неудачи наций в попытке уладить свои разногласия. С чисто прагматической точки зрения это самое неэффективное расходование жизней и ресурсов из всех возможных."

19. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

А я почитала харківський форум , всі пишуть що стало неспокійно бо гепа вернувся . От чому його не знімають ? Я шось вже нічоооого не розумію .

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Вчора якась передача йшла по тв , там рус депутати - відкритим текстом кажуть, надо помагать , не відпустити Донецьк і все таке .
    Губарєв пише :
    Самый простой аргумент против мифа о дотационности Донбасса следующий: вопрос – где свои состояния сделали большинство олигархов Украины? Откуда они родом? В первую очередь из Донбасса, почти все из Новороссии. В нищих регионах огромных состояний сколотить нельзя. А махинации с дотационностью производились для того, чтобы, показывая якобы убыточность шахт и других предприятий, получать прибыль не только от их работы, но и дотации из государственного бюджета.
    Я навіть з тим згідна, от тому вони і відпускають корито а люди наївні .

20. enigma

enigma Well-Known Member

Ну бачте, я думаю, що воно так і буде, але без волонтерів/примусово мобілізованих/призваних у 18 років. То не вони вирішують. І не їх "тілами" вирішується.

А до матеріалізації такої мрії нам ще надто далеко і не війною то лікується. ІМХО.

Статус теми:
Закрита.