Євромайдан!(7)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Supernatural, 29 Квітень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(7)

Вона схоже взяла паузу на поїздити - позустрічатись з партією і не відсвічувати. Все як їй багато хто з симпатиків радив.

Ну так вона ж і не депутат.
    А "Батьківщина" працює потрохи

Голова парламентського комітету наполягає на негайному ухваленні закону "Про прокуратуру"

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

там так значиться, але насправді коментарі лишаються..

3. AilataN

AilataN жива

Я люблю вас , дівчата.
    Але пости про каламутку, її заганяння в омут, ( а ви таки її загнали) і всяке таке, то є гнило. так, ми тут звикли товкти свою правду, але, те що було написано про біженців- то є сіяння розбрату, то є , не побоюся, отой самий сепаратизм.
    Чи вам теж засліпило картою про 1-й, 2-й і 3-й сорт Українців?
    Хто кого годує... хто за кого воює...
    А те що в літаку збитому було купа хлопців з Дніпра??
    Я знаю хто почав кіпіш на сході, знаю хто підтримав той кіпіш, я в курсі.
    І я знаю, що тим людям, тікаючим, хочеться повернутися в свої хати, і вони так і зроблять, коли це все припиниться.
    так легко кидати свої домівки і їхати десь??
    не дуже засуджуйте, бо якби тутка Польша зробила такий замєс, то бажаючих приєднатися до Польщі було би- вагони, тільки ховайся.
    тапки не приймаються, тільки берці.

4. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=9FGFkPPDlDA

цікаве відео, автор каже питали, мій варіант обидва записи постановочні, просто режесер забув , де грав цей актор. Хоч версію автора не виключаю

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

За народ, а як же :d23:

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Наталю, я все розумію. Але їм легко було кликати тих терористів і битись в груди, що вони за ДНР і знати не хочуть ніякої України? А по розповідях знайомих-знайомих 90 % таки були за ДНР на початках, та й досі багато є. І багато таки ідеологічно переконані, що вони не Україна, не українці і їх нудить від всього українського. Це як лікувати хворого, який не хоче вилікуватись... Захищати жертву, яка не хоче щоб її захищали..

7. Old Witch

Old Witch New Member

ну бутсами нині кидатися дорого)
    і як на мене, то допоки не почалися оті "наїзди" від нещасних біженців (ТМ) то ніби ніхто їм капостей не говорив. але перепрошую, коли ти до людини зі щирим серцем, а вона до тебе "ви лохі і овци і гдє путін і пачіму вайфай плахой" і все решта що було в сюжетах про них...
    не знаю кому стане на це всепрощення і толерантності - може святому, може буддистові.
    так, "щиро і по людськи" (ТМ) можна їх зрозуміти - люди втратили домівки, роботи і т ін. але навіть незважаючи на те, з якої причини вони їх втратили і хто саме голосував на їхньому "референдумі" і кидавсь грудьми на українську армію - навіть попри це, мала би бути якась елементарна вдячність, нє? не кажу в ноги кланятися, але принаймні не кидатись з брудною лайкою на людей, що тобі допомагають, не верещати хоч на камеру, що вони проти нашої армії і за "апалчєнців" і дрн/лнр - ну курча мать, мав би бути хоч якийсь встид, нє? простий встид, як в малої дитини, яка наробила шкоди, але хоч каже "це не я, це кіт!".
    а так... звичайно, усюди є чудові люди, як і усюди є поганці. але з якої рації не мали би називати поганців - поганцями? оце, знаєте мабуть, що фраза "про мертвих або добре, або нічого" - це урізаний варіант. повний звучить "або нічого крім правди", а біженці, богу дякувати, ще живі, то про них тим паче не бачу сенсу казати лише добре.
    (хто хоче бутсами кидати, то прошу 42 розмір, для малого)

8. AilataN

AilataN жива

в сюжетах?
    а мало сюжетів про хороших біженців?
    насправді мало, негативні вони ж "смачніші", і впливовіші на маси.
    Давайте не вестися на такі піари.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

та при чому тут лікування? припиняться дії- і вони собі до хати поїдуть.
    А лікування полягатиме в іншому : в м"якій пропаганді українського, в покращенні ( не побоюсь того слова)
    тако , за раз, не вилікувати. Але і відкидати людей, котрі в це не вірять ми не маємо ніякого права.
    Чи їх треба винищити, за те що вони під пропагандою росії? Оце те саме , що пише росзмі : оні ( тобто ми) хотят із ніх сдєлать рабов, бесплатную рабочую сілу, уничтожить...за інакомисліє...
    Я малорелігіозна людина, але мене такі пости просто вбивають(((
    А як же про - заблудших, прощення, руку подати..
    молімося, і будьмо уважні.

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

знаєте, колись мені розказали анекдот, зараз вже точно не пригадаю як там було, але один момент досі не можу забути: п*яний син зробив купу в хаті на столі, повтикав туди сірники і сказав татові: "тепер той їжачок буде жити з нами".
    Отак мені теперішня ситуація виглядає... І ніби дитина твоя, і ніби "під впливом", але роздерти хочеться все одно.
    А щодо хороших біженців... Не знаю, не чула. Про кримчан чула, а про східняків нє. При тому що кримчани дійсно втратили ВСЕ, а східняки ще мають можливість повернутись до свого звичного життя, але для того треба щось робити.
    Дівчата, згадаєте мої слова. Як то все закінчиться, а я таки маю надію що воно скоро так і буде, то відгуків про гостинність західняків буде так само "багато", як і зараз про вдячних східняків.

10. Old Witch

Old Witch New Member

а це привід казати, що всі хороші? чи всі погані?

ясна річ, що є і на сході патріоти, які просто бояться (і це зрозуміло), і з них біженці виходять нормальні, якщо можна застосувати тут таке слово.

з мене паршива християнка, бо зрозуміти мозком я можу всіх, але пробачити серцем... скажімо, "добрих" пробачати ні за що, а "погані" не потребують мого пробачення.
    бігати за ними ясна річ що ні, але якщо вони знаходяться між сепаратистами, виглядають як сепаратисти і поводяться як сепаратисти, цебто стріляють в нашу армію, то чи слід нашим хлопцям стріляти у відповідь? чи їм пасуватиме ввічливо перевірити документи і тих, в кого паспорти російські, делікатно переправити через кордон, а тих, в кого прописка у Слов’янську - чемно попід руці відпровадити за місцем прописки і побажати щастя-здоров’я?
    да ладно? © не вірю я, що всі захочуть повертатися. не хочу розвивати думку глибше, бо знову скотимося до непродуктивної дискусії.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

нєрвно ржу. дооо!!! повно буде відгуків!
    (хоча я насправді вірю в існування нормальних східняків, чесно - маю приятельку родом звідтам, давно вже живе в нас, цілком нормальна і адекватна. зараз рветься навпіл, бідака, бо з одного боку, там батьки та інша родина, за них страшно (вони там недалечко), з іншого - тут повно друзів, і за них страшно, і за Україну серце рветься, і за малу батьківщину соромно. словом, вірю я, що є там нормальні люди.)

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

12. AilataN

AilataN жива

нда, гарне риторичне питання, на яке всі знають відповідь. І поркуа?
    Амінь.

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

варіанти?
    мій: так, той їжачок буде жити з нами.
    заживемо щасливо, і не будемо дивится на всілякі дурні відгуки)

13. Old Witch

Old Witch New Member

14. sherry

sherry Well-Known Member

http://censor.net.ua/resonance/290929/kratkiyi_faq_po_antiterroristicheskoyi_operatsii

15. zetta

zetta Well-Known Member

От до чого тут винищення ? Мене обурюють такі висловлювання як в юльки про обнести іх колючим дротом і тд . Я не буду переповідати що говорили про них вчора мені по скайпу знайомі зі сходу . Звичайно що ситуація сприймається так як вона є . І на прикладі бачимо що кинулись всі приймати і помагати . Але пардонтє , на голову собі вилізти то вже за дуже . І так син терпітиме батькові і батько синові як у анекдоті . А ми хто син , батько ? Мені здавалось що всі діти однієї країни . І встали на захист , на допомогу , але ж кричать шо ми должни , її не треба , називають лохами і вбивцями . Я вірю шо воно перейде . Що до каламутки вона прийшла не за порадою, не за підтримкою . Як би таке було що Польща захтіла Львів , як думаєте яка область першою би нас туди відпустила і навіть вдогонку послала ? Але шось мені підказує що у Львові був би спротив значний .

Останнє редагування: 22 Червень 2014
  16. Roxie

Roxie Галицька панянка

І я так говорила.. Допоки чоловіку не сказали пакувати чемодан і бути готовим в будь-який момент, валити на Схід..

17. zetta

zetta Well-Known Member

Ніхто не каже не прощати . Але схід мусить знати як нас то болить .
    Мені пишуть в карму що львів'яни б радо приєднались до поляків . Ну тоді на знаю що сказати , чи знаю але на буду ...

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

Грядет День крещения Руси, дата, которая с 1988 года (1000-летия события) стала общенациональным праздником и с тем или иным размахом, в зависимости от ее «круглости», отмечается ежегодно.

Как правило, торжества проходят не только в Москве, но и в Киеве. С 2008 года на празднование в Киев регулярно приезжает Патриарх Московский и всея Руси, и в связи с этим вокруг гипотетической поездки в Украину патриарха Кирилла уже возникли всевозможные слухи и конспирологические версии.

Пресс-служба Киевского патриархата вообще бьет тревогу: по имеющейся у нее информации, Москва якобы готовит переворот в УПЦ МП и воспользуется торжествами, чтобы низложить только что выписавшегося в очередной раз из больницы митрополита Владимира и поставить во главе украинской церкви послушного ей человека. Для этого празднование вроде бы планируется перенести из Киева, где патриарху Кириллу будет сложно организовать необходимую охрану, в Херсонес — по преданию, местоличного крещения князя Владимира, нофактически на территорию, контролируемую российскими властями и спецслужбами.
    http://sprotyv.info/ru/news/1452-rossiysko-ukrainskiy-cerkovnyy-front-mirotvorchestvo-po-gundyaevski

18. pokytyanka

pokytyanka Active Member

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

20. zetta

zetta Well-Known Member

Величезна колона найманців і добровольців перетинає зараз ростовську обл в напрямку украіни .
    Росія підняла Карабах на ноги , в Турції починається хвилювання , Болгарія відмовила росіі будувати південний потік то турція сама запропонувала допомогу росіі щоб Росія не створювала ій проблем .

Статус теми:
Закрита.