Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Сподобалося:

2. APR

APR Well-Known Member

#‎ЄвроМайдан‬ Сергій Лещенко: Партія Свобода зачищає сліди. З каналу Олександр Аронець на Ustream видалено запис, яким вони самі задокументували власний злочин. Занадто пізно. Докази для порушення кримінальної справи проти депутата від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко збережено. Справу має порушити Arsen Avakov, а потім передати генпрокурору від "Свободи" Oleh Mahnitskyy, оскільки тільки ГПУ має здійснювати провадження проти депутатів. Це і буде для Махніцького справжнім екзаменом на неупередженість. На кого він працює - на народ України чи на кримінального авторитета "Пупса".

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Арсеній Яценюк

Для демократичного суспільства є неприпустимими дії народних депутатів, які намагаються силою вирішувати кадрові питання. Тим більше в такій делікатній сфері, як Національна телекомпанія України.
    Це не наші підходи. Країна, яка йде до Європейського Союзу буде сповідувати на ділі базові принципи та цінності європейської спільноти.
    Оцінку роботі керівництва Національної телекомпанії України має давати Кабінет міністрів України відповідно до чинного законодавства країни.

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Правий сектор проти того, щоб Україна ввійшла до ЄС на нав"язаних їй умовах, але вони не були проти підписання асоціації з ЄС на повноправних умовах. Тобто наскільки я розумію, то співробітництво з ЄС на вигідних умовах - так, але членство - ні.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Якщо чесно, я переглянула як оце змушували написати заяву того директора Першого національного. Хай би що..але свободою мені отаке не пахне. Це що за..Це отак зайдуть, скажуть, що щось транслюється не те, і можна отак погрозами кого завгодно змусити підписати. Це не є методи. Нічим така демократія не відрізняється від хамства і хуліганства.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А.Макаревич: Господа друзья, недруги, стукачи и тролли! Только один вопрос!

Скажите – если мы все делаем правильно – почему весь мир против нас?

Я понимаю – Америка наш главный геополитический оппонент, но весь мир? Даже китайцы воздержались.

Это потому что мы одни правы а весь мир говно? Кто-нибудь всерьез думает, что так бывает?

6. Stepochka

Stepochka New Member

Про який задокументований доказ "свободи " ви говорите? Бо ящось пропустила?

7. zetta

zetta Well-Known Member

Ну можна привітати свободівців, вони роль провокаторів нормально виконують. Тепер раша покаже яка в украіні свобода слова, які всі залякані і тому вішають брехню .
    Пам'ятниками вже нікого не здивуєш , добрались до преси.

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

саме так. Як і Турція - вона вже багато років в асоціації,але не є повноправним членом ЄС.

9. Milady

Milady Well-Known Member

Мені вже нервів і сили не вистачає проводити просвтницьку роботу серед росіян, почуваю себе рибою, яка тріпочеться в акваріумі без води...вони святкують, радіють, ладні 5 точку Пу цілувати і ні у які вбивства наших людей не вірять...ми самі винні, самі себе знищуємо...

Надіслано від мого Lenovo A706_ROW, використовуючи Tapatalk

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Добре, дівчата. Інформації купа просто!
    А як от вчитися бачити раціональне зерно? Яким джерелам варто довіряти?

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як вони силою сьогодні змусили написати заяву на звільнення директора Першого Національного. Все так, як треба для показу у Росії- насильство, погрози і т.п . Хто би того Тягнибока забрав від нас?

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Ось це відео - дивіться, поки не видалили знову

youtube.com/watch?v=1c6eYId4fPE&fulldescription=1&client=mv-google&gl=UA&guid=&hl=ru

13. Stepochka

Stepochka New Member

Маю подругу в Криму, недалеко від Феодосії. Чоловік в неї військовий, та й живуть у військовому містечку. Написала їй про стрілянину сьогодні ввечері. От що мені відповіла:

Я знаю, у нас в Крыму так все и говорят, только говорят что это провокация. У нас все спокойно. Разговаривают с этими россиянами которые у нас стоят, так они тоже стрелять не собираются. Это какие-то провокации по всему Крыму идут. Нападают на часть, а потом отходят и пропадают. Кто это сказать не могут толком, потому что офицальных подтверждений, что это россияне тоже нет. Как говорят, вроде бы....

Коротко з розмов (ми тепер переписуємося, бо по телефону не можу говорити, таке зло мене розбирає слухати це), то російські війська їм не заважають, вони цілком мирні, захищають їх від правого сектору. А нам показують насправді не те, що є зараз в Криму, бо там все тихо та спокійно і кримчани й справді в більшості хочуть до росії.

14. mitla

mitla All You Need Is Love

Мустафа молодець:)

15. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Подивившись "свободу слова " по 24-му,і при повній антипатіі до Кравчука таки абсолютно погоджуюсь з його позиціею:Нам треба терміново укріплювати східні кордони і виводити військових з Криму.А також виловлювати на сході "гуманоідів-диверсантів" та відправляти іх за грати,і все це робити НЕГАЙНО!

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я теж зла на Перший національний. І бачу, що тільки мову сили такі прихвосні, як Клінчаєв чи Пантелеймонов розуміють. Але хіба не було якогось іншого цивілізованого методу змінити керівника Першого національного? Хто його призначає взагалі?

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

Скажу за себе. Наразі найбільший відсоток довіри в мене до Мустафи Наєма, за ним - журналісти Громадського і Української правди. Не скажу, що довіряю Наєму на 100 %, просто - найбільше з усіх. За весь час, переконалась, що Громадське і Правда перевіряють свої джерела, і багато говорять як проти старої, так і проти нової влади. Не знаю всіх розкладів, тому не скажу що вони взагалі нікого не прикривають, але те, що багато говорять проти кадрових призначень нової влади - факт. Укрправда - теж. Особливо їхній журналіст - Лещенко, ну і Наєм.

Щодо інших ЗМІ: 5 канал (Порошенко), 24 канал (Садовий), ТВІ + Еспресо (Княжицький, якого Скрипін назвав "Дуже нечесною і підлою людиною"), ЗІК (Демінський). Всі ці канали не говорять погано про власника та його друзів, отже не все там є відкрито і прозоро, але більш-менш терпимо.

Політики: найбільше мені імпонує Леся Оробець і Ірина Геращенко. До Кличка, Пинзеника, Гриценка двояке ставлення, особливо до останнього. Взагалі, наразі не дуже скомпрометували себе в моїх очах "ударівці".

Може когось забула, як згадаю - допишу.

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Так того ж хотів Янукович. Чого ж вони його не підтримували?! :girl_crazy:

19. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дивіться, як гарно! Які люди молодці і як добре вони знають те, про що співають, переживши історію з росіянами і Пу.. Обожнюю грузинів. І взагалі останнім часом відчувається якась особлива любов, терпіння до людей!
    http://www.youtube.com/watch?v=nhiFh9j-DA0

20. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене таке враження, що той пс на майдані хіба людей підбурював, а коли було гаряче, то кудись зникли... Якщо чесно, то сьогодні мене в Україні найбільше саме вони лякають - невже якусь закордонну місію ( не проєвропейську чи проамериканську) виконують?!
    А свободівців, як на мене, хтось гарно зливає - не вірю що вони проросійські. Як і Юльку хтось постійно намагається злити. (Я її не підтримую.) Питання тільки одне: кому це вигідно?

Статус теми:
Закрита.