Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Я думаю, що більшість проти цього, але з огляду на думки моїх родичів, що проживають в Росії - більшість росіян просто введені в оману і не бачать того, що ми на порозі війни.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

А.. ну і ще у всьому винні американці...

2. zetta

zetta Well-Known Member

Російські військові захопили на прикордонному з АР Крим півострові Чонгар у Генічеському районі Херсонщини приватні об'єкти.
    Про це заявив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко, повідомляє Укрінформ.
    "Уявіть собі, військові РФ зайшли на Херсонську землю. Сьогодні вони просунулись на Чонгар, брутально, нахабно захопивши там і приватну власність, і готель. І показують нам, що це абсолютно чітка інтервенція, нахабний і зухвалий напад на суверенну державу Україна. І свій вплив вони намагаються поширити на ці території Херсонської області", - зазначив Одарченко.
    Разом з тим він запевнив, "що ми там чітко будемо стояти на заваді цього і не дамо поширювати цей вплив".
    Як відомо, 8 березня стало відомо про те, що російські військові зайшли на території селища Чонгар (Херсонська область) на кордоні з АР Крим, та замінували там поля, спрямувавши гармати в бік селища. Також трактором вони викопували ями під прикордонні стовпи.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/9/7018240/

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

українські війська ніхто в Крим вводити не буде. Їх мета- зайняти контроль над південними областями, щоб далі не "розповзалося"

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А Макаревич виявився справжньою людиною , ось що пише цього разу:
    Отут його блог http://www.snob.ru/profile/5134/blog/73269

5. сніжна

У Шевчука ( ДДТ) є гарна пісня "Господин Президент":

6. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

це само-собою зрозуміло, але від такого факту на душі спокійніше не стає...

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Да мы это уже знаем, и честно восхищаемся теми русскими людьми которые нас сейчас поддерживают на митингах )))
    Я це сьогодні дуже інтенсивно обговорювала у родинному колі. Найстрашніше то, що на сході і півдні таки є різні думки, якщо ми на заході майже всі одномуці, то там може початися велика ворожнеча між собою (не то що між народами), і як їм з цього виходити я чесно кажучи навіть не уявляю...

8. Orman

Orman Модератор-бомба

ну кстаті да, оті пости що ви бачили куди техніка рухається на руку тільки москалям. Їхали і їхали... куди треба.

9. Allo

Allo Active Member

Не розумію, чому вони ще досі не там. Не воювати, а просто заблокувати наші кордони.

А щодо російських громадян. Спілкувалася вчора з хресною з Москви. Правда, недовго, бо гроші закінчилися. Інформацію їм подають дуже перекручено. Казала, які на майдані були мирні демонстранти, які кидали каміння і коктейлі Молотова, що влада маніпулює усіма.
    Війну з нами, звичайно, не підтримує, бо розуміє, що воювати будуть чиїсь діти, а не влада.

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

10. Finya

Пітерська група на концерті в Москві, пару днів тому, виконує "Я не здамся без бою" http://www.youtube.com/watch?v=kUu8FiT7XvI

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

байка для окупанта
    на моїй вулиці жиють два посона тугеза. ну вобшем, жиють собі тихо-мирно, повєдєнія якогось непрістойного за ними ніколи не спостерігалося. я якось писав за них і за собачку їхню - випещену до афігєнія чихуачинехуа. ужасно гавкітливе створіння, яке перебуваючи за парканом, люто гавкає на всіх і вся у шпаринку. інколи воно проривається назовні і, користуючися загальною толерантністю мешканців нашої вулиці, нагло лізе хазяйнувати на сусідські подвір,я. в світлі останніх політичних подій - дуже нагадує когось. одного разу воно забігло на моє подвір,я, але мій Імператор, в загальному мирна істота, цього не стерпів і гнав ту чихуачинехуа до самої рятівної шпаринки, в яку вже просто сам трохи не помістився ) на деякий час інтервенції припинилися.

і от сьоня вечором я спостерігаю у вікно оце чихуачинехуа опять на мому подвір,ї. воно не помічає Імператора, який ліниво розлігся в ірисах, і нагло обстежує моє подвір,я. я вийшов наваляти Імператору за інертність. і от ви не повірите, оце чихуачинехуа відкрило на мене пащєку і давай дзявкотіти. на відстані, щоправда, метрів так 7-8. я опух з такої наглості. і тут бачу як з ірисів неспішно вигрібає авіаносцеь George W Bush Імператор, витягає одну задню лапу, потім другу і, з низького старта, мовчки зривається в сторону "окупанта". кароч, закінчилося все неітелігентно: Імператор порвав вухо окупанту, і погнав його вже відомим шляхом. за Імператором рвонув я, намагаючися виступити у ролі миротворчої сили. окупант тікав скоро і голосно скулячи на всю вулицю. біля шпаринки Імператору таки вдалося наздогнати окупанта і ще раз добряче вхопити його - цей раз за стегно задньої лапи. на галас вибігли два посона - хазяїва чихуачинехуа. здається вони були розстроєними і розгубленими. Імператор гавкнув раз чи два ни них для прілічія, і з чуйством ісполнєного долга, обісцявши посонам кут паркана, ліниво почимчикував додому.

- незнаю, кажу, посони, як вашу собачку звати, но я пропоную назвати її Путін, дуже характерно - обідив я посанів. але вони виявилися вихованішими за мене і своєї образи не показали.

тепер я можу із 100% вірогідністю стверджувати, що маленьке гавкітливе створіння на моє подвір,я вже не сунеться. ну хіба що буде у шпаринку обережно підгавкувати, коли я проходитиму повз(с)

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Що там завтра госдума має вирішувати?

12. сніжна

Ну той Константинов дісно такий "недалекий" чи "прикидується"? На що він сподівається? І невже не розуміє, що його доля теж незабаром буде вирішена, як тільки свою місію виконає?

При входженні півострова до складу Росії автономія збереже статус парламентської республіки.
    Таку надію висловив голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов в неділю журналістам, пише Інтерфакс.
    "Ми вистраждали парламентську республіку, вона показала свою дієвість. Ми хотіли б зберегти парламентську республіку", - сказав він.
    Константинов пояснив, що у такого статусу є низка переваг.
    "Серед них - підконтрольність уряду парламенту. Також у нас є інститут представництва президента, цей інститут може бути впроваджений і після входження до складу Росії", - сказав спікер ВР АРК.
    Тим часом влада автономії також планує вирішити питання про статус сил самооборони Криму.
    "У разі входження до складу Росії всі державні інститути влади будуть підконтрольні федеральним структурам Росії, я маю на увазі прикордонні служби, армію, флот та інші. Що стосується сил самооборони Криму, ці утворення потрібно систематизувати, включити їх в систему, де буде забезпечуватися повний контроль за боєприпасами, зброєю та інше. Цілком можливо, це буде МВС або Міноборони", - сказав Константинов.

13. Finya

Дуже цікаво: "Ростислав Мартинюк розібрав 'на запчастини' росіян" http://www.youtube.com/watch?v=4pv-dj-StGI

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

(З однокласників) "Русские!!! Хорошенечко подумайте, прежде чем идти на Украину войной и нажимать на курок... Армию нашу вы может и победите... А готовы ли вы к партизанской войне? Готовы ли вы умереть за Яныка??? Смотрите!!! А то через месяц-два в Москве пиво будет по 5 гривен".

15. сніжна

Письменниця Вікторія Наріжна: Виникає враження, що мешканці соцмереж (не всі, але чимало) категорично не розуміють, що російські війська неможливо виставити геть наказом уряду. Що Росія тільки і чекає кулі з нашого боку, щоб перетворити Крим на пекло. Що нелюдська витримка наших військових — це і є їхній подвиг заради держави, а воєнні дії ведуть зараз дипломати — і саме в цій війні найвищій наш шанс на повну перемогу.

Миротворці колишнього 1-го окремого спеціального батальйону – УкрПолбату, який був дислокований в місті Яворові Львівської області, виступили зі зверненням (українською та російською мовами) до військовослужбовців та прикордонників, які зараз проходять службу в Автономній республіці Крим.

Ми, військовослужбовці, 1 окремого спеціального батальйону (Україно-Польський батальйон) звертаємося до військовослужбовців та прикордонників, які в цей, нелегкий час, проходять службу в Автономній республіці Крим.

Учасники бойових дій сучасних гарячих точок в Словенії, Боснії та Герцеговині, Косово, Лівані, Анголі, Сьєра-Лєоне, Іраку та інших держав, не з фільмів знають всі жахіття війни, міжнаціональних конфліктів та їхні наслідки. У цей важкий час, висловлюємо свою моральну підтримку бойовим побратимам, що проходять військову службу в Криму. Ваша мужність, честь і відвага захоплюють дух і варті всенародної пошани. Особлива подяка вашим дружинам, дітям та рідним, які не покинули вас у небезпеці, їхня любов, терпіння – безцінні.

Мы знаем, что такое блокирование подразделения, окружение, бессонные ночи, стресс и опасность, и потому мы выражаем вам наше уважение и призываем держаться и не поддаваться на провокации. Верьте в свои силы, как и мы верим в вас! Не теряйте надежды – мы с вами! Земной вам поклон и благодарность за верность присяге народу Украины! Рано или поздно, обострение пройдёт, и вы останетесь честными людьми, останетесь теми, о ком будут говорить, что он не предал Родину.

Честь маємо! Миротворці, учасники бойових дій Збройних Сил України!

Заступник командира 1 ОСБ майор Брезгунов Роман Володимирович, особовий склад 1 ОСБ

16. Orman

Orman Модератор-бомба

17. Allo

Allo Active Member

Дівчата, прохання молитися за активісток Автомайдану, яких захопили на шляху до Криму. Одна з них, Катя, співпрацює з моєю сестрою в екології, активна учасниця Автомайдану. Тієї ночі, коли Беркут вчинив напад на Автомайдан та жорстоко їх побив, дівчині випадково вдалося не потрапити в пастку. А тут таке((([​IMG]

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/9/7018232/

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Говорив щойно чоловік з одною татаркою з Сімферополя.
    То сі називається тєжко.
    Вона хоче в Росію. Каже, що багато татарів теж хочуть. То просто нам так подають, що вони всі проти.
    Що тут скажеш?
    Хай валять з Богом. Аби мирне населення до нас відпустили.

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А Львів святкує на повну! Бачила, що аж витанцьовує народ в кабаку, шумні тусовки біля кафешок, піцерій не лише в центрі, Сихів теж не відстає.
    А от на майдані сьогодні було багато людей і здебільшого старшого віку. Молодим не до того?

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Maria Andreeva
    Любі друзі!
    Ми тут всі раптово стали не тільки запеклими патріотами, але й фанатами рідних Збройних сил.
    (хто ще не став - все попереду, гг)
    По-перше, не треба істерик на кшталт окупанти ходять нашою землею, а ми нічого не робимо.
    По-друге, не треба істерик на кшталт штурмують військову частину, а влада нічого не робить.
    І, по-третє, припиніть, зарадибога, писати капслоком з величезною кількістю !!!!! або ????
    Візьміть себе в руки.
    Так, наша влада недосконала. Це м'яко кажучи. Але є така, яка є. І ця все ж трохи краща, ніж попередня. На виборах оберемо вже більш-менш нормальну (або звалимо цю як попередню, тільки ще швидше).
    Влада не спить. Дипломати працюють. Міноборони готується.
    Зараз всі Збройні сили нарешті приведені у стан повної бойової готовності. Такого ще ніколи за історію України не було. Чому тільки зараз? Не тому, що тупі або ледащі, а через протокол: не всі частини весь час 24/7/365 перебувають у повному складі. Є частини швидкого реагування, які готові діяти "просто зараз" або протягом годин. Є частини, які мають час розгортання до кількох днів (якщо не тижнів). Але зараз вони всі до всього готові.
    Ми весь час критикували нашу армію, але вона виявилася міцнішою, ніж ми вважали. Дотепер єдиний, хто перейшов на бік окупантів - це екс-командуючий ВМС Березовський. Решта - просто посилає пропозиції перейти і отримати підвищення зарплати і надання квартир (і це справжній героїзм, бо житлово-матеріальне забезпечення ЗС - нижче плінтусу).
    Українські ЗС у Криму мали всі можливості (і мають дотепер) в силовий спосіб вирішити і зачистити "зєльоних чєлавечкав". Але не роблять того, бо є наказ. Бо поки є можливість вирішити питання дипломатам - треба дати їм такий шанс.
    Але при тому армія не спить. З неділі починаються навчання (це так назвали у Генштабі, бо якщо РФ проводить "навчання" - то і ми проводимо). Тому сьогодні вдень, вночі, завтра вранці ви будете спостерігати пересування збройної техніки. Не лякайтеся, не голосіть, просто знайте, що армія свою справу робить. Поки роблять свою справу дипломати.
    А замість бігати по стелі та голосити - ви маєте шанс допомогти. Гроші збирають різні групи для наших військових. Якщо відома Вам людина оголошує - перерахуйте. Є ком'юніті Крим_SOS, там навіть у шапці є мейли, як зв'язатися https://www.facebook.com/KRYM.SOS?fref=ts. Є офіційний сайт Міноборони, на якому вказано, як допомогти (реквізити працюють, перевірила) http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=32829
    Коротше, чим кричати - робіть. І не треба паніки/істерики. Ми тут в Києві це вже проходили. Користь буде лише від притомних, спокійних і тверезих. Якщо ми будемо разом діяти щось корисне - це краще, ніж рвати на собі волосся або кричати криком.
    Все буде добре. Перемогли одного вурдалака - переможемо й іншого.
    Слава Україні!
    ps: і на додаток - відео. таких або схожих хлопців ви можете спостерігати шляхами по всій Україні. і не треба їх підрізати)
    http://www.youtube.com/watch?v=6blKRuLfN84

Статус теми:
Закрита.