Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. solomka

solomka Active Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Та яке русским!!! Нехай почитають історію: на цій території століттями існувало Кримське ханство. А росіян почали масово туди завозити лише в середині 20 століття.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Та я вкурсі, але я втомилась пояснювати їм. Сказала, що маю надію, що Крим лишиться в складі України і мирно..Мене спитали: На каком основании????...

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Першому нашому каналі зараз у студії розмова з колишнім розвідником по Ближньому Сходу. І от у нього теж цікаві думки:- перерозподіл нафтових потоків. І те, що затіяв Пу, не на руку йому, але дуже на руку країнам Близького Сходу. Тому економічно тут Пу в результаті буде у величезному мінусі. Тобто на близькому Сході реально чекали чогось подібного, що дасть змогу укріпити свої позиції у цих нафтових протистояннях; - Зацікавленість Ахметова у повній дестабілізації на Сході України і активна підтримка ним цих процесів у власних інтересах; - йдуть серединні процеси у самій нашій країні, коли діюча влада намагається створити для себе безпеку. те ж стоврення НацГвардії- це, по суті, протиставлення діючій арміїі і своєрідний орган захисту влади. Зараз нашу армію використовують як спосіб "маніпуляції". І реально це призведе до конфлікту всередині країни, зокрема. у Києві. Тобто це буде третя хвиля революції, де будуть вже задіяні кілька різних нових сил- той же Майдан в особі чи то Правого сектору чи ін. організації, частина збройних сил, влада і НацГвардія. Тобто зараз в Україні відбувається кілька процесів,що призведуть до кількох різних протистоянь- як внутрішніх, так і світових

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Вєлікорускій шовінізм у всій красі. Точно, історію хай би вивчили. Але нащо їм? І мову нащj вчити , "і так паймут":girl_crazy:. Добре що позасеяли нам тут їх, і не тільки на Півдні. Згадайте, як заселяти росіянами з "глубинок" Львів, що ходили в театр у нічних сорочках (думали то плаття з панночок:girl_crazy:), а людей наших повивозили. Тепер їм ще щось не подобається. А з нашої влади від часів незалежності я в тихому шоці. Путін таки вміло маневрує, створює іллюзії, і має непоганий грунт для своїх ідей, на жаль. От скажіть, що теперішня влада планує у зв'язку з цим референдумом? Є якісь новини? І чим може закінчитись ймовірний штурм?

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Дивилась відео про Абхазію, яке ледве змогли зняти ТСН. Ну невже кримчани хочуть такого ж? Хочуть бути відрізаними від світу, від людей, хочуть бути тільки з Росією і більше їм нікого в світі взагалі не потрібно? Ну то якийсь брєд чисто..

http://www.youtube.com/watch?v=7cJNpUDg0zM

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене таке враження, що нам кожного разу підкидають нового "винуватого" в наших бідах. Янукович, Путін, Ахметов... хто наступний? Кожного разу ми думаємо, що от ще цього позбудемось і все у нас буде ок...
    Щодо нашої влади - вийдуть з цієї кризи - честь їм і хвала. Побачимо.
    Ще: під час лютневих подій мені завжди здавалось, що саме Яценюк наштовхував на ті конфлікти, які закінчились трагедією...
    Ще мене хвилюють такі питання: чому стільки розмов і уваги до загиблих і мінімальна увага до травмованих? (Я про те, що травмовані є не меншими героями, як і ті, що залишились цілими і неушкодженими).Чому нема підтримки тим постраждалим, що стояли по той бік барикад?

8. сніжна

Богословська :http://blogs.pravda.com.ua/authors/bogoslovska/5325aaabbaa4d/

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

стопудово!
    живий приклад з мого фб.
    Короч, чим менше спілкуєшся і пробуєш донести, тим легше жити. принаймні зараз

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мій чоловік теж десь годину розмовляв із своїм двоюрідним братом із Севастополя. Вони дійсно там всі дуже щасливі, там дійсно дуже багато людей прийшло на голосування, і всі за Росію. Попросили нас щиро за них порадуватися. На питання а як же кримські татари, то його тато татарин і сьогодні голосував за Росію.... і таких багато...
    Я трохи в змішани почуттях, бо якщо там люди бачать себе тільки в Росії, то я їм від щирого серця бажаю успіхів і щастя! Єдине навіть незнаю, як наша влада збирається на це все реагувати....

11. сніжна

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

вчора написала севастопільчанка (вона не хоче в Росію), нецензурщину відредагувала:

картой не возможно расплатиться свыше 500 грн. хотели малому в чикко купить автокресло...ФИГ, продавщица заплаканная,видимо будут закрываться. из больших магазинов вывозят технику....начинается разруха..

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Чубайс гарно написав про закономірності радянської номенклатури і Крим в тому числі (багато тексту, але толково, на прикладах)

http://mobile.aboutru.com/2014/03/krym-14/

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мені здається, що зараз з ними говорити - як горохом об стіну. Не нервуйтесь даремно.
    Якби вони хотіли нас почути, то вже давно б почули. Люди зараз в ейфорії, як ми після втечі Януковича.

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

короч, не ризикують бандерівці в Луганск їхати

не можу((((

15. Virchuk

треба. дітям тре спокійна мама. А людей ніхто не переробить. Я як про всяких ... починаю думати, мною аж трясе. Але заспокоюю себе, що все буде добре. нехай все буде добре.

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

кину вам пісеньку для заспокоєння http://www.youtube.com/watch?v=_iR9eXDRy1A

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

та його не прийняли, Тучинов його не підписав. А тепер до нього всі прарассєйські апелюють, а насправді нічого не змінилося і вони б то знали, якби хотіли слухати.

Думаю шо пора ввести закон що за поширення панічних настроїв відповідальність на рівні з сепаратизмом.

Дивно би було якби в регіоні де "розгул бандерівців і фашистів" і за "російську мову і прапор" вбивають на вулицях росіяни залишили свого посла, це як мінімум підрив їхньої ж легенди. А ше цілком реально може бути спеціальними провокаціями шоб сіяти паніку. Зараз вже забули але на початку всі говорили про те, що путі треба потопити Україну в хаосі і крові громадянської війни, а йому ну ніяк то не вдається, наші зх люди якось дуже швидко то просікають.

Я теж боюся повторення грузинської історії чи третьої світової на нашій землі, але панікою ми точно нічого не здатні змінити. Тим більше ми на кордоні із Європою, вони були б повними ідіотами якби дозволи хворим путінським амбіціям підійти аж так близько.

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мені сказали: а кто такие татары тут? их меньше и они сами переселенцы..они смесь народов. А мы Россия были и будем...и временные трудности и есть временные. Вот пришло 75% голосовать..но етого мало, надеемся все придут..." Люди дійсно щасливі, дівчата

18. сніжна

Україна сьогодні: Крим голосує, Схід- сепаратиські мітинги , власні референдуми, вимога федарелізації; Південь- відмовилися від розважальних заходів та мітингів і пішли...до церкви, Захід- люди моляться, Північ- риють окопи на Чернігівщині. ( СТБ)

19. masjaka

masjaka Well-Known Member

Який закон про мови? Ніякий закон не приймався! Був скасований закон Колісніченка Ківалова (Це рішення згодом Турчинов ветував),який прийняли 1,5-2р тому і який не діяв, бо був популістський. Його скасували і мав би діяти той закон, що діяв 20р до того, і нікого не утискав. Але ж ПР підняли шум, а люди ліниві, самі не розібрались, повторюють бздури. От і ви повторюєте маячню, якою нас годують проросфйські ЗМІ і ПР. Мова тут ні при чім, взяли подію, перекрутили і, не було б цього то придумали чи перекрутили б щось інше.
    Ви ж знаєте, що війська в Крим ввели , бо там буцімно вбили росіянина. (Було показано постановочне відео з перестрілкою, і хтось лежав на землі). Потім таки признали, що це неправда. Там крутять ,вертять як хочуть. і взагалі мабуть вистачить нам оглядатись на Росію і перейматись що там скажуть. Там говорять лише те, що їм вигідно, і не цураються ніяких засобів. Все вистачить пора зрозуміти що ми самодостатні і перестари плазувати перед окупантом. Це стосуєтьсі і мови , а то оця маячня російсько-мовного мазахізму мене вже просто добиває! Всі розмовляють російською і на першому національному під час різних шоу просять розмовляти російською. Для чого? Вистачить плазувати перед /Росією і сепаратистами! Хто за Україну, той любить і українську мову (розмовляючи на будь-якій) а хто за Росію то це російськомовний дурдом - на них точно не подіє.

20. Virchuk

цікава заміта на цю тему

Статус теми:
Закрита.