Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

уууу:girl_mad: "і так не добре і так зле", чому кримські татари стараються розмовляти українською в знак поваги, коли приїзджають до Львова. В мене особисто був випадок, коли до магазину зайшли туристи з Росії, і ми перейшли на російську, а вони нас попросили розмовляти українською, бо хочуть її вивчити хоч трішечки, от таким людям хочеться відповісти російською, іншим нє!

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

були розбіжності, але таких гострих суперечок не було ніколи. І, що примітно, поняття "терористичні акти" взагалі було непритаманне для України. До часу втручання у ці справи Кремля.
    нам ніззя втручань на ЗУ. Наших військовослужбовців зараз масово вивозять на Схід ( сьогодні вже з Великих Мостів вивезли). От годину тому иеж бачила колону із машин з в\с. А у найближчі дня на Схід буде перекинуто ще кілька частин звідси. Хто нас тут захистить, єслі шо? ( хоча те, що перекидають- виправдано: найбільш підготовлені і боєздатні частини в Україні завжди дислокувалися власне у Криму та на Заході України. Кримські зараз блоковані, лишається надія на Західні)
    так. зараз мова взагалі не про бандерівців. До бандерівці в тому розумінні, в якому подають це в РФ, зараз, можна віднести кожного вихідця з України. Ну бо чим сьогоднішній москвич чи пітерець, родом зі Львова чи Вінниці , відрізняється у свої "бандерівщині" від мене чи вас? Він рівно такий самий "бандерівець", як і кожен з нас.Тому своїм друзям з тої ж Москви, які вийшли родом з нашого ж Львова, на їх "закиди", що у нас тут мало не п ють кров "невинних младенцев" ( ага, за тисячі кілометрів їм краще знати) і які підтримують втручання Путіна в Україну, пишу, що це втручання і на їх батьківщину, і що. наприклад, в мені рівно стільки ж "бандерівщини", як і в кожному з них. Бо хай пояснять, чим вони тоді не такі самі "ефімерно страшні бандерівці"?.
    це ми можемо відповідати своєю точкою зору. А та ж мама в Криму, чия донька стала вже однією з тих 20 згвалтованих "самообороною Криму", не думаю, що має сили переконувати опонентів думкою. І далі таких матерів ( і доньок і синів) ставатиме більше. В тому ж Криму з понеділка призовники-строковики отримують повний обо взяок служити у армії РФ по всій території РФ. І той 18-річний пацан вже не буде проходити службу біля рідного теплого моря, а поїде в Дагестан чи Чечню.

3. zetta

zetta Well-Known Member

Сніжна то правда, про зриви. Мою куму посадили на транквілізатори, бо ій погано дуже . Коли прийшла до психотерапевта каже дуже багато пацієнтів в них зараз. Я от сама сиджу і плачу, просто плачу.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я пропустила. То таки правда? Хтось нормальний підтвердив?

5. сніжна

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

«Спокойной ночи, малыши!» відправили Філю на війну з Україною.http://uapress.info/uk/news/show/18503 На російському телеканалі "Россия 1" у дитячій програмі "Спокойной ночи, малыши" собаку Філю "відправили" в армію. У випуску за 11 березня 2014 року персонаж Філі раптом зібрався у прикордонні війська. Ведуча розповіла малюкам, як собаки можуть допомагати на кордоні та хто такі прикордонники. "Це солдати та офіцери, які охороняють кордони нашої держави та слідкують, щоб до нас ніхто без дозволу не пробрався", - повідомила малюкам ведуча Оксана Федорова.http://tsn.ua/politika/sobachka-filya-zi-spokoynoy-nochi-malyshi-pishov-v-armiyu-339262.html Гляньте, який бойовий той Філя, ще й служити буде у прикордонн их військах. Щось руцкіє перейнялись дуже. Це вже взагалі ні в які рамки не лізе, як так можна ? :girl_crazy::khomyak::khomyak:
    http://www.youtube.com/watch?v=my86j1CTsxM#t=165

7. сніжна

Універсальний солдат може бути вирощений для потреб держави лише з пеленок. Це як культивування образу ідеальних суворовців-курсантів-солдатів у теперішніх рос. серіалах для підлітків і молоді.

8. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Полк ПВО в Евпатории: такого вежливого отказа на ультиматум интервенты еще не получали

Командиру - однозначно, браво!!! Молодець, побільше б таких!

І з того ж ресурсу: як українським військовим передавали гуманітарну допомогу.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

на жаль, ці безкінечні рос. серіали про мєнтів, бандитів, війни, стрілялки (часто досить низькопробні) заполонили і укр.телебачення. Що вже говорити про російське!

Не думаєте, що в тому теж щось є? Постійно культивується насильство і так само міліція возводиться в вищий ранг, яка одна і тільки може побороти все зло і всіх поставити на місце. Це є реалії Росії, яка постійно у якихось конфліктах, як зовнішніх, так і внутрішніх (пов"язаних з тероризмом в тому числі).

Це ж не було притаманно Україні, мирній державі, яка тільки віками оборонялася. Зауважте - ніколи не нападала, не завойовувала.
    А теперішнє покоління в нас на цих жахливих стрілялках росте. Та й зрештою, не лише російських, а й американських також великою мірою.

Росія теж має шанс переродитися у демократичну державу. Я вірю, що це обов"язково станеться колись.

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Це так і є??

1.ЦИК обязана будет установить результаты выборов президента вне зависимости от количества избирательных участков/округов, на которых голосование не состоится.
    2. Если голосование в пределах отдельных территориальных избирательных округов не состоялось, результаты голосования в день выборов устанавливаются по установленным итогам голосования в других территориальных округах.
    3. Окружная избирательная комиссия обязана установить итоги голосования в пределах территориального избирательного округа, независимо от количества избирательных участков соответствующего округа, на которых голосование не было организовано и проведено в день голосования.
    Вообщем, готовятся к тому, что Юго-Восток проигнорирует выборы 25 мая. И результаты голосования будут признаны даже без участия в них огромного количества людей. Вот так они хотят учитывать наше мнение.(((

Це правда, чи ні?

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

автор поправок Князевич
    ?

11. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

вже повернувся :)

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Знайшла на просторах гарну, оптимістичну, лаконічну та дуже близьку мені думку.
    P.S. Головне не забувати, що кожен з нас теж грає в розвитку країни свою роль. Не забуваймо про совість...

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Мене от цікавило..яким чином шукати правдиву інфу. Ось одна і та сама новина, про конфлікт між мером Полтави сьогодні в місцевій раді і учасників Правого сектору
    В одному варіанті: Милиция арестовала мэра Полтавы за то, что на него напал “Правый сектор” (укр.сайт)
    В іншому: Нападение на представителя Правого сектора (теж укр.сайт)
    Я взгалі-то по відео бачила, що мера влупцювали раз чи два. Там був якійсь Вовк? Це ще хто? Його вже на східних форумах називають подобием С.Белого

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Так в тому жах ситуації, якшо він має затьмарений розум як в яника і враховуючи шо він не такий тупий як перший, мене пробирає страх.

Мене від того стогону вже теж верне. А нас чули? Нас чула наша центральна влада? Коли ухвалювалися дурацькі закони про мови, коли не знімали бездарного українофобського міністра освіти, і я ше дуууууже багато чого маю перерахувати, включаючи перерозподіл держбюджету в сторону східних дотаційних регіонів.

Ми так само собі тут були віддані на поталу, перебивалися як могли. Але не стогнемо, правда? Вирішували максимум питань на місцевому рівні, і вже як припікало йшли на мітинги, ставили вимоги. Ота наша жалість до всіх і вся і вилазить нам же боком. Я втомилася всіх і вся шкодувати.

15. APR

APR Well-Known Member

#‎ЄвроМайдан‬ АНОНС / Акція ЄДНОСТІ та МИРУ «Ми різні, але МИ РАЗОМ!» / у суботу, 12:00 / На Майдані Незалежності розгорнуть 30-метровий прапор, зшитий з українського, кримського та кримсько-татарського прапорів.
    Усі присутні під час Акції можуть залишити на цьому унікальному прапорі свої сердечні побажання, щирі слова підтримки, енергію любові, миру та єдності від мешканців різних куточків країни для кримчан. Відразу по завершенню події, мешканці Севастополя, які також візьмуть участь у Акції, відвезуть прапор до Криму.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Реакція донецької громадськості на вчорашні події, дуже жаль мені Дмитра ...

www.novosti.dn.ua/details/220175/

Останнє редагування: 14 Березень 2014
  17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

щось не відкривається..

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Нє, ну в яника і в чистому вигляді того розуму не густо, а в путіна, думаю, він досить ясний і тверезий, тобто оте "затьмарений" відсотків, може, на 10.

19. sherry

sherry Well-Known Member

http://censor.net.ua/news/275873/ss...u_rossiya_ne_vybrala_mirnyyi_put_deeskalatsii
    цікаво як і чим?

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

тобто авиація теж готується, а не тільки танки як в криму?

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

http://ria.ru/world/20140315/999583941.html?utm_source=tw1

а це щоб можна було спокійно піти на Захід, чи то я вже себе накручую?

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

гугл не знає такого зенітно-ракетного комплексу, але є Бастион (береговой ракетный комплекс) Тенюх мав би це знати чи це наклеп на нього?

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Сказав Яценюк, що НАТО не буде втягуватись.. Що Україна повинна вирішити проблему силами власної армії. А вже яка країна окремо чи буде висилати свою техніку на допомогу, чи не буде - того навряд чи нам зараз оприлюднять в ЗМІ, є ж військові таємниці і все таке. Ну і маленька надія на миротворців з ООН.

А як воно буде насправді - побачим дуже скоро..

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Статус теми:
Закрита.