Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Боже, краще б я того не дивилась, і так нерви зашкалюють. Може за нас хоч світова спільнота вступиться? Зло бере, що стільки часу путяра таке витворяє.
    А от Георгіівські стрічки у мене викликають стійку асоціацію з колорадським жуком, і нічого з тим зробити не можу (не люблю я тих жуків, особливо їх личинок:girl_crazy:).

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

поки ще в травні. То регіонали внесли законопроект про перенесення на грудень .

А в Донецьку внаслідок сутички двох таборів є 3 Майданівців у нейрохірургії ( проросійці били прутами, битами) і 1 загиблий від ножового поранення ( "приналежність встановлюється)

3. APR

APR Well-Known Member

Одна людина загинула під час сутички між учасниками мітингу за єдність України з проросійськими активістами в Донецьку.

Про це повідомив департамент охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації.

"Станом на 21:00 внаслідок сутички між учасниками обох мітингів, загинула одна людина", - йдеться у повідомлені.

Видання "Новости Донбасса" пише, що загиблий - 22-річний мешканець Донецька, він помер від ножового поранення у кареті швидкої допомоги.

Ще майже 10 людей відвезли у лікарні Донецька. Інформація про кількість постраждалих наразі уточнюється.

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

На правді пишуть, що в Донецьку вже двоє загиблих.
    Людоньки, війни ще не має, а майже щодня повідомлення про нові смерті, про поповнення Небесноі сотні....

5. APR

APR Well-Known Member

Пресвятая Богородице допоможи тим людям, що проживають в Криму
    [​IMG][​IMG]

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ви дивитесь виступ Чуркіна на засіданні Ради безпеки ООН?
    Я недавно сповідалась, але я його так хочу тріпнути! дуже хочу-у-у-у!

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

постійно думаю чому, ну чому ті москалі до нас лізуть? і навіть не так мене злить той пуцькін(тут все ясно), як, властиво, звичайні росіяни, а тим більше їхня т.зв. "еліта". ну, ок, пересічні москалі зазомбовані телеящиком\не мають нету і т.д. але "еліта"???? отак легко підписуються за підтримку війни,КРОВОПРОЛИТТЯ, СМЕРТЕЙ. дикість! ну як? як?

8. Vероніка

Vероніка Never give up

На тисячу відсотків правильний лозунг!!!

9. masjaka

masjaka Well-Known Member

Те, що робиться зараз у Львові з призначеннями мене дуже обурює. Сех, Гураль...іт.д.
    Ось ще інформація:
    Як з тим боротись? Відчуваю свою відповідальність, перед Героями, перед собою, не можна відвертатись від таких речей, але що можна зробити?

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

І по Громадському передали, що є 1 загиблий, і десь 10 у важкому стані. Це результат сутички між мітингами. Проросійські мітингувальники почали кидати пляшки, а потім якісь вибухові елементи у людей, що спричинило поранення, почалась бійка. Ще свекруха подзвонила, що читала авторитетне пророцтво про початок 3-ї світової війни зі Сходу (подій мали б розвинутись в Україні), що закінчиться Армагеддоном, чи тотальним "перерозподілом і перезавантаженням" світу у кращому випадку. Заспокоїли, називається.
    Оце цікаво послухати
    http://www.youtube.com/watch?v=E4vPVjZNlzo

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Про виступ Чуркіна:

Andriy Kulakov ‏@didych 10 хв.
    Выступление Чуркина свидетельствует только об одном: ЛОЖЬ в России возведена в АБСОЛЮТ

Єврокраїна ‏@euroukraine 23 хв.
    Доповідь РФ в ООН — це як випуск новин Пєрвого канала.

oleshchuk ‏@oleshchuk 23 хв.
    Чуркин: "Как это произошло с народным губернатором Губаревым".
    А что это за статус - "народный губернатор". В РФ тоже можно такого объявить.

Владимир Варфоломеев ‏@Varfolomeev 26 хв.
    Второй час слушаю трансляцию Совбеза ООН по Украине. Россия в полной изоляции. Не прозвучало ни одного голоса в поддержку позиции по Крыму.

oleshchuk ‏@oleshchuk 27 хв.
    Чуркин:"Зачем же так грубо вмешиваться в дела государства, фактически перечеркивая ее суверенитет".Ввод войск, конечно, это не вмешательство

o_removska ‏@o_removska 29 хв.
    Чуркін каже, що не розуміє, чому Яценюк не погодився на посаду прем'єра, коли при владі був Янукович

Taras Mischenko ‏@tarasmi 22 хв.
    Чуркин несёт чушь очень бережно, чтобы не расплескать, ведь ценна только полная чушь

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Але ж Яценюк мене приємно вразив виступом в раді ООН, англійською, так чітко. Це ж по-іншому навіть сприймається на державному рівні міністр! Ви уявляєте Азірова на англійській? Дир фріндз..:girl_haha:

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

воть-воть!

Stepan Prokhorenko ‏@stander0451 44 хв.
    яценюки и аваковы не святые, конечно, но все-таки насколько они приятнее и человечнее тех гоблинов, которые были

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

Загиблих вже двоє, один з них - прес-секретар донецької Свободи.
    Ну не сволочі ті олігархи? Що Ахметов, що новий голова ОДА Тарута?

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та шо тут говорити, якшо ше моя баба , малій мамі розказувала, шо от росіяни називають нас націоналістами, а вони є шовіністами, то вже років 40 пройшло точно. тобто то в них в крові, закладена ота якась зверхність над всіфма іншими націями.
    я не можу такого дивитися, мені душа розривається від відчуття безпорадності і нікчемності за те шо не можу нічого вдіяти і в разі чого нічого зробити чи змінити. я не знаю шо з цим світом не так, але якшо люди за владу і гроші готові йти вбивати сотні інших то ми таки заслуговуємо на кінець світу, вся наша нікчемна раса.
    Стараюся про те все не думати, читати позитив, але в якийсь момент згадую про танки які стоять під кордоном і все, обривається все в душі. Я завжди нормально ставилася до росіян, не гірше і не краще ніж до інших націй на планеті, але в такі моменти я їх просто ненавиджу.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Вбитий в Донецьку - Дмитро Чернявський, керівник прес-служби Свободи ...

17. marianast

marianast Well-Known Member

Татьяна Заровная

Трое убитых ((((((((((((((((((((((((((((((( СПАСИБО МИЛИЦИИ, КОТОРАЯ В КАКОЙ-ТО МОМЕНТ ПРОСТО ОТКРЫЛА СВОИ РЯДЫ И ПРОПУСТИЛА ГОБЛИНОВ В КОЛОРАДСКИХ ЛЕНТОЧКАХ В НАШУ СТОРОНУ! СПАСИБО ТОВАРИЩАМ МИЛИЦИОНЕРАМ ШТАНЧЕНКО, КИРИНДСОВУ И ПОЖИДАЕВУ!
    Георгіївська стрічка - це символ, символ тих хто її носить. І яке б ставлення до неї не було ДО, цей символ вже не відмити. Георгіївська стрічка - прикриття урок і вбивць

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Яка сволота!..
    Реакція Авакова?! Негайно! він ж не спить?

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Далі падлюка під яником чи то путьком.
    Не вірила йому ніколи.

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

От мені цікаво, всі зараз кричать про звільнення Авакова, шо цим можна добитиися? от реально зараз критична ситуація, і думаю 99 % міліції донецька його ненавидять і роблять все для того шоб таких ситуацій було побільше. Як він на них може вплинути? я просто дійсно не уявляю того? звільнить всіх? розстріляє? посадить? ну змінить одного керівника на іншого, ви реально вірите в те шо цим можна змінити? Єдине шо може спасти Донецьк, це якшо завтра вийде не 1000 людей, а 10 000 і вони зметуть все те бидло і ментів (важко їз називати міліціонерами) і тоді вони будуть боятися нвродного гніву як наші, все решта не принесе результатів.

Статус теми:
Закрита.