Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

А ще в мене сьогодні така думка була. Отой мирний океан і всі ми крапельки в ньому - хіба ми не дали час банді протриматись довше тими мирними закликами. В результаті померло вже більше сотні людей, дуже багато покалічених, зниклих. Хіба би не був той самий результат, якби ми одразу пішли в наступ? Ми всі тоді хотіли, аби справа вирішилась мирно і вірили, що це можливо. Тепер я думаю, чи не була це маніпуляція нами, аби відтягнути час і подумати, як все зробити так, щоб ніц не помінялось?

2. zetta

zetta Well-Known Member

Вірчик, проблема в тому що "ми" то народ політики туди не входять. Не було лідера, були ті хто користався народом.

Я назавжди за пам'ятаю той біль , хоч я не була на майдані але оту покинутість , не визначеність , непотрібність я теж відчувала . Майданом вдало спекулювали Росія , хаяла і носила в зубах як ганчір'я . Я переглядаю небесну сотню і взагалі нема слів .
    Сьогодні спостерігала мітинг , під лозунгом : " Крым - мы с тобой" , патріотична музичка , народ весь від 30 і далі , таке враження що з роботи людей погнали , бо спочатку була сцена , і поки ми морозиво з"їли в кафешці то вже була повна площа і то 16:30 - робочий час.

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

Недавно бачила цитату Гузара, "Всі навколо твердять, що ми з росіянами братські народи, але хіба мені є братом Петро 1, чи Катерина 2?"

В мене таке враження, що кремлівці все ще не можуть відійти від імперського мислення. Хоча імперія-монархія ніби-то вмерла у 1917 р, але то тільки офіційно. А фактично вона існувала до 1990 р. І оцей шовінізм, притаманний багатьом росіянам, а ще в поєднанні з малоосвіченістю наглістю серед кремлівських керівників і дає такий результат, який є нині. А от шовінізм в росіян, відносно інших народів таки присутній, він передається від батьків дітям. Не у всіх, але у багатьох є.

Росіяни як народ, терплять не менше від своїх керівників ніж ми.

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Журналістка пише:

5. zetta

zetta Well-Known Member

Ну і про політику зараз не говорить хіба лінивий , і я стаю підслуховувачкою чужих розмов десь в людних місцях не спеціально, ще ні разу не чула адекватних розмов . Все виглядає так : українці тупі, всі дурні, презик в них такий же, ніщета ніщєбродная захотєлі в Європу, будут там колонієй . Америку ненавидять всією душею, Яроша теж )) , як це що в них музичко йде в президенти.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

сьогодні у Ілларіонова в ЖЖ розміщене інтерв ю "Лєнта. ру" з одним з лідерів Правого сектору і через яке була звільнена головний редактор ( а слідом за нею заяву на звільнення написали ще 39 працівників). почитала- досить толерантне інтерв ю. Але Кремлю такий образ Правого сектору не підходить. Тому- жорстка цензура- і звільнення редактора. Ось тут саме інтерев ю http://aillarionov.livejournal.com/645040.html#comments

А ще-Ахеджакова, Акунін, Улицька, Биков та інші російські інтелігенти ініціюють Конгрес проти війни
    http://life.pravda.com.ua/society/2014/03/13/157273/

7. VERO

VERO Well-Known Member

Европейские СМИ назвали фамилии российских кандидатов на санкции ЕС за посягательство на Украину
    В рамках этого перечня пока что якобы не рассматриваются кандидатуры президента РФ Владимира Путина и министра иностранных дел России Сергея Лаврова - чтобы не терять каналов коммуникации, как неофициально объясняется.
    Однако высокопоставленные чиновники в списке есть: председатель Федеральной службы безопасности РФ Александр Бортников, советник президента РФ Сергей Глазьев, секретарь Совета безопасности РФ Николай Патрушев, министр обороны РФ Сергей Шойгу, помощник президента РФ Владислав Сурков, командующий Черноморским флотом РФ Александр Витко.

Также европейские источники не исключают ввода санкций против председателя Совета Федераций РФ Валентины Матвиенко, председателя комитета по иностранным делам Государственной Думы РФ Алексея Пушкова, заместителя председателя правительства РФ Дмитрия Рогозина, депутата Госдумы Владимира Жириновского.

Кроме этого, европейские медиа называют "бизнес-партнеров" Путина, которые также являются кандидатами на санкции. Это председатель правления ОАО "Газпром" Алексей Миллер, президент компании "Роснефть" Игорь Сечин, президент ОАО "РЖД" Владимир Якунин.

Не исключается и внесение в список кандидатов на санкции президента Чечни Рамзана Кадырова, лидера байкеров Александра Залдостанова, генерального директора информагентства "Россия сегодня" Дмитрия Киселева.

8. zetta

zetta Well-Known Member

показують Європарламент : там виступали проти партії свобода, а якийсь дядько тягнибока назвав фашистом.

9. Virchuk

не маю однозначного ставлення до свободи, але бляха-муха, до чого тут фашисти...
    Таке враження, що як українець хоч трохи переживає за свою країну він вже фашист і бандерівець.

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

я це розумію, але тому лідеру взятись? Якби й він і був, то хіба ми знаємо чи його часом десь не вбили?
    Лідер - то народ, Яценюк таки правий був:)

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Чи може бути аналогія самооборони майдану

11. сніжна

той же Ілларіонов сьогодні мав зустріч із студентами Києво- Могилянки.

І от він теж казав, що агресію Путіна породив Майдан. Бо це- нове явище на просторах. І дуже небезпечне. І другу агресію його викличе лідер ( якщо з явиться такий яскравий). Оскільки сьогодні Лідер- це Майдан, то його як явище Путіну потрібно знищити.

До речі, там ми вище говорили про "зірки", то теж читала, що провидці власне казали про те, що саме українські події у 2014 році стануть тим поштовхом, який поступово почне валити імперський картковий будинок. Це процес- розтягнутий на роки. І повне перезавантаження суспільства можливе лише в 2020-2022 роках.Але основа закладена буде в Україні.

12. Virchuk

вчора в неті гуляла картинка про референдум про відєднання рашки від планети Земля. От як би то утопічно не звучало, але краще б там був пустир, аніж стільки неадекватних людей, готових іти на нас війною просто так. Бо вони бояться майдану.
    І правильно бояться. Бо нас вже не спинити.

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

То сьогодні опівночі Яценюк в раді безбеки ООН доповідатиме.
    В мене одної відчуття що зараз затишшя перед бурею?

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Андрій Садовий

і ще

15. marianast

marianast Well-Known Member

Ще почитайте. Рекомендую :) http://www.rulit.net/author/yarosh-...yuciya-21-stolittya-download-free-175348.html
    З ним можна погоджуватись, можна не погоджуватись, але факт, що Ярош розумна, досвідчена людина, з глибоким розумінням політичних процесів не заперечиш. Мені б його віру в силу нації.
    Zetta, якщо не секрет, де ви живете?

16. сніжна

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

тільки "центр" чогось дуже боїться розширення повноважень місцевих органів. Бо менше контролю, менше можливості для дерибану нагорі. Про то вже говорять не перший рік, але віз і досі там.Не знаю, чи і нова влада погодиться на розширення прав місцевих органів

17. poetka

poetka Well-Known Member

Я плакала ...Дивіться, як то страшно.
    https://www.youtube.com/watch?v=Z1j-sx3yCts
    Будемо молитись,щоб такого не було!

18. APR

APR Well-Known Member

Подивіться в їх очі. Ці чоловіки йдуть у повстанці.

Не «якщо почнеться», а «коли почнеться».

Рішення не спонтанне.
    https://www.youtube.com/watch?v=ulb8XPWwERM#t=85

19. сніжна

з фейсбуку:Это время нужно запомнить до мельчайших деталей.
    1. Кировоградские Заключенные выразили желание защищать родину в составе штрафного батальона. Это пока первый прецедент.
    2. В военокматы приходит все больше добровольцев. Во всех областях.
    3. За соседним столиком в ресторане клерки в галстуках обсуждали тактики ведения партизанской войны (леденяще-жестокие).
    4. Помимо Татарской Самообороны, в Крыму организовывается подполье. Не представляю себе ни одного из знакомых мне людей в Киеве, кто бы не хотел им чем-то помочь.
    5. Друг-кутюрье шьет бронежилеты для партизан.

А друзья из России в это время спрашивают: "откуда такая агрессия?"...https://www.facebook.com/ivan.sautkin/posts/242446075940506?stream_ref=10

По требованию Генеральной прокуратуры РФ в единый реестр запрещенной информации внесены следующие интернет-ресурсы:
    - www.grani.ru
    - www.kasparov.ru
    - www.ej.ru
    Указанные сайты содержат призывы к противоправной деятельности и участию в массовых мероприятиях, проводимых с нарушением установленного порядка.
    Также по требованию Генеральной прокуратуры РФ в реестр внесены указатель страницы блогохостинга «Живой журнал»:
    - http://navalny.livejournal.com
    Функционирование данной интернет-страницы нарушает положения судебного решения об избрании меры пресечения гражданину, в отношении которого возбуждено уголовное дело.
    Операторам связи направлено требование о незамедлительном ограничении доступа к указанным ресурсам."
    http://rkn.gov.ru/news/rsoc/news24447.htm

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Німеччина: Надії на дипломатичне вирішення кризи в Криму майже нема

20. zetta

zetta Well-Known Member

Вибори в грудні???

Thread Status:
Not open for further replies.