Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

ну-ну, вже м ся заспокоїла трохи, дякую, дівчатка :girl_wink:

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Целитель, предсказавший успех Майдана, предсказывает победу Украины – СМИ
    В Крыму началась решающая битва сил Добра с Тьмой и Злом.
    Об этом рассказал целитель из Закарпатья Михаил Юрик, сообщает Третий глаз.
    «В Крыму идет решающая для Украины битва сил Света с Тьмой. В ней задействовано небесное войско, которым занимается наш Господь. Это невидимый фронт борьбы. Но на нем решается судьба Украины и нашего народа. Над Крымом стоит сияние славы Божией», – рассказал Михаил Юрик.

По словам целителя, небесное воинство победит силы Зла. Они будут потоплены в Черном море.

Относительно судьбы Путина целитель заявил: «В моих видениях Путин погружается в темноту и исчезает».
    По его словам, Украина достойно преодолеет все трудности. Военный кризис должен решиться уже через месяц.
    Напомним, что ранее Михаил Юрик предсказал полную победу Майдана. Он также утверждал, что среди его защитников был сам Архангел Михаил.
    Ми вже тут обговорювали:))
    як так на це надіюся і молю Бога.

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

Ні я так не думаю ))) Ви просто написали , що підтримуєте, щоб заборонили всю символіку. А я пишу, що якщо їм так хочеться, то нехай собі носять ці стрічки, тільки, щоб вони любили і поважали Україну. Правда ?:girl_wink:

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

Хочу пояснити і ще не знаю як але спробую: ненавистю до георгіївсаької стрічки ми не збільшимо в Україні кількість патріотів.. Зрештою, так само як і ненавистю до російської мови, і до всього іншого російського.. Я не кажу любити російське - просто ставитись нейтрально. Так ніби того й нема. Тоді в самих ярих прихильних русифікації України бажання то робити потрохи стихне.

Мені так здається, що багатьох із тих, хто їх носить варто запитатись "А Ви знаєте, що означає ця стрічка? Ви знаєте, що це символ російської армії (не радянської, не української, а власне російської)?" І декому того буде достатньо, щоб задуматись, прийти додому і її зняти..

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Джаред Лєто сьогодні на Майдані. Яка іронія - нас підтримують люди аж з-за океану, а українським зіркам все пофігу, а російські взагалі шокують ...

6. KrystynaM

Медведчук: Янукович має повернутися в Україну - на суд
    Екс -глава Адміністрації президента при Леоніді Кучмі Віктор Медведчук заявив, що Віктор Янукович повинен повернутися в Україну, щоб постати перед судом.
    Про це йдеться в його заяві , оприлюдненій у четвер на офіційному сайті руху "Український вибір".
    "Президент, який допустив громадянське протистояння, загибель людей - втратив моральне право бути главою держави", - заявив Медведчук.
    "Існує тільки один сценарій повернення Януковича в Україну. Він має постати перед судом", - вважає екс -глава адміністрації Кучми.
    Медведчук також заперечує свою причетність до "плану повернення Януковича в Україну".
    Як відомо, екс -президент Янукович перебуває в міжнародному розшуку за злочини проти людяності.
    То шо сі стрисло? шо воно таке каже?

7. APR

APR Well-Known Member

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тіко дати не називає. А "промєждупрочєм" усі вєщєватєлі ще навіть кілька років тому нпророчили путіну укріплення сил, починаючи з 2012 року і процвітання до 2016. І лише в 2016 в Росії прокинеться якась свідомість, з являться нові течії та лідери і його !уйдут". Але він не загине, просто пророкують кардинальну зміну влади. А до 2016 має цвісти і пахнути. До того часу, можна загнутися всьому світу.
    теж читала і навіть днів два постила тут це пророкування. От лише ніц цілитель не каже, чим це обійдеться...

І, якщо вже говорити про зірки, то астрологи 2014 рік для України пророкували надзвичайно важким. І, до речі, про розкол , говорили теж практично усі ( а не тільки Глоба у своїх пророкуванняхна 2014 рік ще 2009 року випуску)

9. VERO

VERO Well-Known Member

ВОНО 4 ДНІ ГОТУВАЛОСЯ ДО ВТЕЧІ І ВИВЕЗЛО КІЛЬКА ВАНТАЖІВОК ХЛАМУ, ПОКИ ВБИВАЛИ ЛЮДЕЙ...

http://www.youtube.com/watch?v=egxj6KpWKUM

10. KrystynaM

лиш би без війни. Як я боюся того слова, навіть вимовляти.

11. VERO

VERO Well-Known Member

Правительство Российской Федерации своим распоряжением от 1 марта 2014 года № 303/14-р согласовало проект государственной программы Забайкальского, Камчатского, а также Приморского края «Оказание содействия переселению в Забайкальский, Камчатский, а также Приморский край соотечественников, проживающих на территории новых субъектов Российской Федерации, в частности, из Автономной Республики Крым, Одесской, Херсонской, Николаевской, Донецкой, Луганской, а также Харьковской областей на 2014-2016 годы».

Подписал это распоряжение председатель правительства РФ Дмитрий Медведев. Кажется, комментарии излишни.

12. Fermina

Fermina New Member

до Kohaju
    росія - держава правонаступниця радянського союзу, а правонаступництво передбачає перехід не лише активів, а й пасивів до правонаступника, отже немає тут не лише "великої", жодної різниці! росія ніде і ніколи не вибачилась і не визнала голодомор, репресії, депортації, нищення УГКЦ
    порівнювати росію з німеччиною не коректно з багатьох причин, в цьому ж контексті дозволю собі спитати, чи чули ви про репарації та контрибуцію :girl_wink:

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

вважаю ті пророцтва гріхом, але все ж пошукала )))

Первую половину 2014 года Президенту Украины Виктору Януковичу будет сопутствовать удача, а после начнется период серьезных испытаний, утверждает известный российский астролог Павел Глоба в эксклюзивном комментарии для Gordonua.com.

"У Виктора Януковича сейчас период Юпитера, это звезда королей, а значит, до середины 2014 года президенту будет сопутствовать удача. Но вместе с тем, эта звезда находится рядом с Черной луной, которая идет под знаком Рака. Черная луна означает искушение, темное начало. Если Янукович в это время ошибется, с него строго спросят", – рассказал Глоба.

цікаво, що ж він має наувазі під словом "удача", бо як на мене та його позорна втеча на удачу ну зовсім не тягне, ну хіба що ще встиг трохи вкрасти і живий лишився, але вже он Медведчук його під суд віддавати хоче.

а ще таке

"Украина находится в процессе самоопределения. Мутная вода не схлынет ни в 2014-м, ни 2015-м, к сожалению. Процесс затянется, как минимум, на три-четыре года. В уходящем году Украина, из-за событий на Майдане, была на грани распада. Этого не произошло, что меня радует. Но высока вероятность повторения этих событий в 2021–2022 годах", – сказал Глоба.

Вместе с тем астролог прогнозирует стремительный рывок Украины после 2022 года.

тут теж не ясно, то розділиться, то ривок :girl_wink:

http://gordonua.com/news/politics/G...y-a-Timoshenko-budet-ochen-tyazhelo-4319.html

а взагалі то і настрадамус і ванга говорять про великий розквіт Русі (ну росіяни, ясно, то собі приписують) але там і про Борисфен згадують. Не про Дніпро, а саме Борисфен, т і логічно, що Україну Руссю називають.

То я з розпачу ті пророцтва раніше дивилася, а потім себе в руки взяла.

а взагалі, то, дівчата, жодна імперія в світі не втрималася, жодна. Он римська займала півсвіту, і що з нею тепер? І Союз розвалився, І російська федерація так само розвалиться. То вже питання часу. При чому він настане дуже і дуже швидко.

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

Кримські татари зняли відеокліп на пісню "Океану Ельзи". Як повідомлялося, кримськотатарський телеканал ATR виключили з кабельних мереж.
    Єдина країна! Єдиний народ! Єдина душа!

15. Анута

Анута Well-Known Member

переконана, що в курсі.
    Але якщо зараз вони взагалі не відреагують, всі їхні пакти, договори і т.п. можна спокійно прирівняти до туалетного паперу. Нафіга голосно підписувати пакт про ненапад і підтримання територіальної цілісносні, якщо воно не буде виконуватись?
    Точно їм байдуже на їхню репутацію. Як на мене таке би повинно було потягнути за собою із-за підірваної довіри в світі обвал їхніх умовно-стабільних валют.

хоча я не політолог, і тим більше не аналітик...

16. zetta

zetta Well-Known Member

Лукашенко: "Никакие Кремли не давят на меня в украинском вопросе"
    Президент Белорусcии Александр Лукашенко. Иллюстрация: president.gov.by
    Позиция официального Минска по оценке украинского конфликта остаётся однозначной и неизменной. Об этом 12 марта на заседании Совбеза заявил Александр Лукашенко.
    http://belarus.regnum.ru/news/1777198.html

17. marianast

marianast Well-Known Member

Прекрасна громадянська позиція. Підписуюсь під кожним словом. Питання, що наприкінці, собі і рідним ставлю також часто. Відповіді наразі абстрактні.
    Алексей Мочанов
    11 марта · отредактировано
    Друзья и подписчики! Знакомые и посетители!
    Побратимы и Сёстры! Те, кто не разучился читать, думать, слышать, анализировать и пытаться понять. А не горлопанить.

В пості йдеться про ось це відео:
    https://www.youtube.com/watch?v=nQQZT2UZIkY

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мене дивує (в хорошому розумінні), те що ми приймаємо татар як один народ, одну країну. Поляки нас підтримують, хоч колись люто ненавиділи.
    Наш народ вміє прощати.
    Але не Росію. Хоч і кажуть мені, що не можна їх ненавидіти, а я не можу. Перечитала сьогодні трохи історичної правди і розумію, що я ненавиджу росію. Не всіх людей, я навіть не знаю як правильно описати - криваву імперію і людей які її творять. Не дають вони нам спокою. Ну чому? Де корінь тої проблеми?

20. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата а що за пограбування банку сталось? Є якісь відомості? Росія каже що ім все зійшло з рук. Не вірю.

Статус теми:
Закрита.