Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

а де і коли вона постраждала? Бо щось жодної інфи я не бачила.
    Вічна пам'ять дівчині...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

подають таке:

3. zetta

zetta Well-Known Member

З групи :
    Джемілєв: Путін переконував мене, що "самопроголошення незалежної України" не відповідало нормам СРСР
    .
    Президент Росії Владімір Путін заявив народному депутату України, колишньому керівнику Меджлісу Мустафі Джемілєву, що Україна вийшла з СРСР не зовсім законно. Про це Джемілєв сказав українським журналістам за підсумками телефонної розмови з Путіним у Москві. Розмова відбулася за сприяння екс-президента Татарстану Мінтімера Шаймієва і тривала близько півгодини.

"Я сказав Путину, що найважливішим є питання територіальної цілісності нашої країни, тому що її порушення є порушенням тієї домовленості, яка підписана країнами-гарантами - США, Великою Британією та Росією в 1994 році в обмін на нашу відмову від ядерної зброї. Говорив йому, що якщо це буде порушено, про можливі наслідки, зокрема, що такого роду домовленості ніхто довіряти не буде, і буде прагнення кожної країни, в якої є фінансові можливості, обзавестися своєю ядерною зброєю, й Україна не буде винятком", - сказав Джемілєв.

"На цю тему - територіальної цілісності України - Путін торкнувся такого питання, що самопроголошення незалежної України не зовсім відповідало радянським нормам, що передбачали процедуру виходу зі складу СРСР. Ось така позиція", - підкреслив Джемілєв.

4. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Тихо офігіваю... :girl_crazy:
    Ага, а темношкірого студента, напевно, звали Ігор, і Високий Замок у часи дитинства Ярмольника знаходився в Іскоростені.
    На одному з рос. форумів "мала щастя" натрапити на бурхливе обговорення біографії Бандери. Загальні враження розказувати не буду, зазначу лише, що найбільше обурення у них викликала ось ця інформація:
    В результаті загальний висновок: німці любили Бандеру, значить, Бандера - фашист, Бандера родом із Західної України, значить, всі, хто звідти - фашисти.

Last edited: Mar 12, 2014
  5. zetta

zetta Well-Known Member

В русскоязычном сегменте Википедии обнаружен всплеск интереса к статье об украинском националисте Степане Бандере. Так, с 18 февраля по середину марта статью о Бандере просмотрели 517 тыс. россиян. Кто знает, возможно бесконечное упоминание о «бандеровцах» в СМИ заставило некоторых пользователей интернета узнать о столь влиятельном человеке в украинской истории. Интересно, насколько поменялось мнение людей после ознакомления с биографией и деятельностью Бандеры.

Чаще всего статью о националисте проглядывали в первые дни марта - в связи с вводом войск на территорию Крыма - и превышала 45 тысяч просмотров в день. Так же заинтересовались биографией Бандеры в Румынии, Боснии, Финляндии, Чехии, Германии, Хорватии, Эстонии, Норвегии. Интерес проявили и англоязычные читатели: после 19 февраля «заходы» на английскую версию его жизнеописания выросли сначала до 2-4 тысячи, а с начала марта - до 6 тысяч.

6. сніжна

Росія стягує війська на українсько-російському кордоні та нарощує свою присутність в Криму.

Країни ЄС визначилися з санкціями проти Росії. Путіна поки не покарають

А згідно статистичним даними ,рейтинг Путіна з початку військової інтревенції в Україну, виріс серед громадян РФ на 5%.

мені то нагадало стрічку ( назви не пригадую), з Робертом Де Ніро в головній ролі Президента. І коли треба було підняти рейтинги - найкращим способом вважалося роз вязати черговий військовий конфлікт.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Слухайте, не те, що Львів був страшний ітд, ітп, але те, що негрів нелюбили це правда. Якщо і попався десь якийсь придурок який зарізав когось за дівчину, то це правда але не весь Львів такий. Таке траплялось і не лишень з неграми. Знаю випадок в 70-тих, що зарізали нашого, українського хлопця.
    Тому казати, що такого не могло бути, я б не казала, але те, що пан Ярмольнік співають під дудку Путіна і прибріхують, то вже інша справа.

Як казав Гебельс? Якщо неправду сказати п’ять раз, вона вже стане правдою. Головне переписати історію.

А придурків у всі часи було достатньо.

PS. Вибачайте, що не в хвилю. Не люблю радикалізму ані в одну ані в іншу сторону, хоч маю чіткі переконання.

8. marianast

marianast Well-Known Member

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я в дикому шоці. Яка підла брехлива свиня

10. сніжна

Нова Пошта" припинила працювати з Кримом Наразі заявлено як тимчасова міра, у зв язку із складною ситуацією в регіоні.

Отак "готові" до відсічі ворога наші десантники у в\ч на Перикопі ( там стоїть миколаївський десантний батальйон):

А це: ситуація сьогодні в 20 км від українського кордону (Харківський напрям) http://ukrnews24.net/vblizi-vostochnyx-granic-ukrainy-zamecheno-mnozhestvo-rossijskix-tankov-video/

11. zetta

zetta Well-Known Member

Сніжна :

Мелитопольцы активно помогают нашим военнослужащим стоять на страже родины.

Сейчас десантникам требуются:

- Ботинки военные (41-44 р.р.);

- Шапочки “Феска” (цвет “Олива”) с прорезью для глаз;

- Спальники зимние;

- Нашивки “Украина”;

- Колючая проволока;

- Ветровки зеленого цвета;

- Дождевики;

- Приборы ночного видения;

- Тепловизоры;

- Автомобильные скаты б/у любых марок;

- Фундаментные блоки “ФС”.

Николаевские военные выражают огромную благодарность жителям Мелитополя за оказанную посильную помощь и проявления патриотизма по отношению к родной Украине.

Ндаааа. В мене нема слів.
    -----
    Гляньте кримський форум , заблокували новачків , тобто дописують старожили. Лінк вже одразу на середину теми.
    http://crimea-board.net/index.php?showtopic=116482&st=260
    Ну і інтерв'ю Якименка (голова СБУ) про снайперів
    http://m.youtube.com/watch?v=h_-yKTi0QlA

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------
    Вікіпедія про Якименка http://uk.wikipedia.org/wiki/Якименко_Олександр_Григорович... Зрозуміло. Видно Росія йому компенсувала те що заблокувала на рахунках Європа , в обмін на таке інтерв'ю . Запроданець .

12. marianast

marianast Well-Known Member

Розслабтесь трохи, ви все рівно не докопаєтесь до правди. Занадто мало у нас інформації, ми можем тільки здогадуватись який зараз розклад у світі, хто дійсно має вплив, а хто просто дурить нам мізки. А Якименко "русский человек", він у нас гастарбайтер своєрідний.
    І кримський форум не читайте що воно вам дасть? Альтернативну думку? Сумніваюсь...
    Вони так впевнені у тому, що всі хочуть в Росію, в тому, що Росії потрібен Крим щоб захистити "соотєчітвенніков" ))) Ну сміх та й годі. Путіну пофіг на цей мільйон істот. Він навіть би про них не згадав, якби не перспектива отримати нормальну країну під боком ВеликоїБеззаконноїРосії)))
    Їх процедура проведення референдуму навіть не насторожує... відсутність спостерігачів, відеоспостереження, захищених бюлетнів. фу,блін, маргінали

13. zetta

zetta Well-Known Member

Marianast : А воно знаєте як , дещо треба знати і пам'ятати , дещо занотувати , щоб не забути .

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

15. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

тому що багато хто надієтсья на "светлое будущее с Россией", на розширення повноважень автономії

16. сніжна

та так на самих початках і буде. І на це і Схід дивитиметься і теж облизуватиметься..
    Олександр Володін, незалежний експерт, полковник запасу:

17. Vероніка

Vероніка Never give up

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Депутат Госдумы Иосиф Кобзон резко осудил украинскую группу "Океан Ельзи" за выступления на Майдане.

Об этом певец рассказал в интервью КП.

По словам Кобзона, он получил от украинских музыкантов письмо с жалобой, что "ОЕ" не пускают в Россию с концертами. По мнению певца, такое отношение к себе участники группы заслужили.

"Не пускают поделом! Потому что они на майдане выступали. Наждо же быть разборчивыми. Ребята, это не шутки! Ребята, а зачем вы выступали на майдане? Почему вы мужественно не сказали, что не можете участвовать в бандитских акциях? Разве вы забыли подвиг наших молодогвардейцев в Донбассе в годы Великой Отечественной? И почему после майдана в Россию хотите приехать? Покормиться? Кормитесь у себя! Меня, кстати, тоже звали выступать на майдане. Но я сказал, что не собираюсь петь перед бандитами. А вот в Крым, в Севастополь с удовольствием поеду. Я уже сказал об этом в министерстве культуры России - как будет такая возможность, сразу же полечу" - заявил Иосиф Кобзон(c)

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

20. сніжна

ви праві- правда почне вилазити лише з роками. А зараз у мене вже у самої "каша в голові" від того потоку інформації. Втрачаю навіть можливість аналізувати.

і стосовно переконання інших поглядів- для тих "хто в танку", то нереально. Ось просто процитую, що пише сьогодні знову мій колишній товариш з Москви ( який виріс і навчався у Львові, "на хвилинку"):

І ось ще- у мене просто слів вже немає :

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Thread Status:
Not open for further replies.