Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Євромайдан!(6)

на Таблоїді є відеозапис її промови- однозначно, краще "жувати, ніж говорити". До речі, Генпрокуратура порушила кримінальну справу вже і проти неї.

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а що то означає, мова - це основа нації. Нема мови-нема нації. Що би не говорили.

3. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

т
    Лукашенко, виявляється, не знає білоруської мови. Розмовляє (коли подається, що говорить білоруською власне, а не рос) навіть не суржиком, а так - російська з білоруським акцентом.

4. бетменша

бетменша Well-Known Member

Хто там говорив, що бацька з путіном не за одно

5. сніжна

або, якщо Бацька так раптово "осмілів", значить там якісь домовленості теж можливі із США. Йому зараз, видно, теж страшнувато стає. що Кремль його вотчину може повністю підмяти. А кілька днів тому США вже робило якісь заяви- пропозиції до Білорусі. Тому Бацька "тримає ніс по вітру" і зараз намагається сидіти одною попою на двох кріслах
    До речі, вчора мій колишній товариш з Москви ( Антимайданівець ще той) запостив черговий антиамериканський статус,що "Грузія-Україна- потім Білорусь, а наступною буде Росія".

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сумно це все. Мені дуже приємна білоруська мова, шкода, що пропадає.
    Боюся, що і з українською таке ж може бути. Мало хіба випадків, коли батьки - україномовні, а діти їх розмовляють російською? Що би там не говорили, але у ставленні до української мови часто відчувається така собі зверхність, чи що. Зараз, може і менше, але до 90-х було так. Мені самій різали вуха перші фільми з українським перекладом (Альфа пам"ятаєте?), зараз же шукаю саме такі - не тому, що якась там шовіністка, а тому, що реально краще звучить - навчилися ж якісний продукт робити, нє? Те ж саме з книгами, з музикою - нашому Океану підспівують і в Росії.
    Українську мову справді треба рятувати - тільки не з-під палки, а через популяризацію.

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Яроша заочно заарештували у Москві- таке юридично можливо?

8. KrystynaM

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

Звісно ж можливо. У нинішній Росії з її паралельною реальністю сьогодні багато чого стає можливим.

10. KrystynaM

11. zetta

zetta Well-Known Member

Хакеры Anonimous опубликовали взломанную переписку военного атташе на Украине Джейсона Греша и высокопоставленного чиновника украинского Генштаба Игоря Процюка. "Мы взломали электронную переписку ... Похоже, что они планируют провести серию нападений на украинские военные базы для того, чтобы дестабилизировать ситуацию", - пишут хакеры. Они, выложив файлы переписк
    http://www.politonline.ru/rssArticle/20841652.html
    Читати з низу

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я це бачу так, що державною має бути українська. І в школах мають вчити українську всіх. Друга, третя мова - то вже за бажанням. Хто досі мову не вивчив - вечірні школи і хай вчать. Поступово. Вдома говоріть як хочете. Документація і всяке таке - на українській. Дітей вчити нашій історії, тих помилок які ми наробили, аби вони це врахували.
    Щодо Шевченка, я взагалі маю іншу думку. Так він геній, так він писав надзвичайно гарно, але він і звичайна людина водночас, який любив і гульнути і випити. Я його не ідеалізую і не кажу, що всі мусять його любити.
    Треба зрозуміти, що мова - це одна з складових нашої нації. Нам треба її берегти. І якщо вже так сталось, що частині населення нав'язали чужу мову, то це не треба зараз приймати як даність, вчитись з тим жити, а треба її потихеньку викорінювати. Вчити своїх дітей, що українська - то рідна мова, єдина мова незалежної України. І поважати мови інших національностей. Ми ж всі знаємо, що знати ще одну мову ніколи не завадить.

13. masjaka

masjaka Well-Known Member

Бацька злякався що після "захисту" росіян в Україні путлер прийде з своїм захистом в Білорусію.

14. сніжна

Москва дозволила Києву попострерігати за російськими військами

15. KrystynaM

http://24tv.ua/home/showSingleNews....im_zakonno__putin_dzhemilyevu&objectId=420107
    Україна вийшла з СРСР не зовсім законно, — Путін Джемілєву
    Воно хоре.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Людмила Івкіна‎Євромайдан - Крим / Евромайдан - Крым
    Вчора о 15:01 ·
    Привет, друзья! Сегодня я увидела перемены в общественных настроениях. Те люди, которые радостно смеялись при мысли о присоединении к России, сейчас уже настроены не так решительно, а во многих случаях - растерянно. Они уже не хотят отделяться от Украины. Информация о воде, газе и электроэнергии в Крыму действует, так же как неуверенность в том, что документы на земельные участки будут выданы в том же объеме и без проволочек и взяток. Ну и другие особенности жизни в непризнанной банановой республике тоже волнуют и склоняют чашу весов не на ту сторону, на которую надеются самопровозглашенные.

16. сніжна

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

От було б кумедно, якби росія дала задню так: за результатами референдуму Крим вирішив залишитись в складі України і Путін би сказав - ну раз так, то ми пішли.:connie_pull-pigtail

18. KrystynaM

ото би би було люкс.
    Але всі ми розуміємо, що путяра так просто не звалить.
    Я чекаю, що він здохне. Вибачте на слові, але він для мене не людина. Того здохне.

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

Засоромив мене пост, який надибала на ВК.. Я за оті дні з зеленими людішками змінювала думку щодо Криму з однієї на кардинально іншу.. Шкода мені кримських українців, кримських татар, але так не хочеться війни.. Не можна боятись! Вірно?... Не можна!!

20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

вічна слава. Але вся інформація і новини видалені по цій темі.

Вже знайшлапро дівчину

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

роднєнькіє нє дают памєрєть с голада

Thread Status:
Not open for further replies.