Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!(6)

То з загарбників?

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мешканці сусіднього з в\ч будинку у Маріуполі пишуть. що знову пішли одиночні постріли. а в частину заїхала невідома машина
    Весь транспорт въезжает в часть с выключенными фарами

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

пишуть. що так. ( С нашей стороны потерь нет. Убиты 4 сепараста и ранены 12.)

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Роман Голубовський:Коломойський дасть за кожного російського диверсанта $10 000. Тепер звичне питання на вході в Криївку "А москалі є?" набуває нового значення :)

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Заместитель главы Днепропетровской ОГА Игоря Коломойского, бизнесмен Борис Филатов предложил жителям Донбасса щедрое денежное вознаграждаение за сдачу оружия, захват в плен российских диверсантов и освобождение админзданий. Об этом он сообщил на своей страниц в Facebook.

"За каждый возвращенный ствол - выплачивается вознаграждение. За автомат 1000 долларов США, пулемет - 1500 долларов США, гранатомет - 2000 долларов США. За каждого переданного "зеленого человечка", он же наемник, ступивший на нашу общую землю и пытающийся столкнуть нас в братоубийственной войне - вознаграждение 10 000 долларов США. За каждое освобожденное здание, переданной местной власти и под охрану спецроты "Донбасс" батальона "Днепр" - вознаграждение 200 000 долларов США", - сообщил Филатов.Филатов назвал события на Донбассе революцией бедных и обманутых режимом Януковича людей. "Клика Януковича, погрузившая наших сограждан в пучину безысходности, сегодня провоцирует их на сепаратизм, раздавая деньги, украденные у людей и обещая будущее в составе соседнего недружественного государства", - отметил Филатов.

Напомним, днепропетровские бизнесмены Борис Филатов и Геннадий Корбан вынуждены были покинуть Украину из-за преследований со стороны режима Януковича. Они оказывали поддержку Евромайдану в Днепропетровске, транслировали в своем торговом центре освещение 5 каналом противостояния на улице Грушевского. В конце февраля Борис Филатов был назначен заместителем главы Днепропетровской ОГА Игоря Коломойского.http://news.liga.net/news/politics/...tova_platit_za_plennykh_diversantov_iz_rf.htm

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Сергей Каплин - народный депутат Украины, Секретарь Комитета национальной безопасности и обороны О ЗАКРЫТОМ ЗАСЕДАНИИ РАДЫhttps://www.facebook.com/kaplins/posts/646274675444540

3. APR

APR Well-Known Member

УП

У Маріуполі МВС провело операцію у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії, у результаті, за попередніми даними, 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

4. Pavonia

Pavonia New Member

Це що ваша тема, чи ваш приватний форум, щоб затикати мені рота "бо в мене одні емоції"??? Я писатиму хоч емоції, хоч про те, що тушканчик-риба, короче все, що не заборонено правилами форума. Ви мені не вказуйте, добре?
    А де ваші пропозиції, доречі?

5. APR

APR Well-Known Member

Влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів.

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації і бізнесмен Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

[​IMG][​IMG]

6. ljudviga

ljudviga Active Member

Перепост:
    Помощь Киеву пришла из Госдумы
    Закон о полной отмене в России местного самоуправления принят Государственной Думой в первом чтении. Принят, несмотря на единодушные протесты со стороны ВСЕХ политических страны, кроме "Единой России" - в конце концов, в поддержке закону отказали не только КПРФ и СР, но даже верные союзники власти из ЛДПР.

Очевидно: новость о том, что в РФ жители Краматорска, Славянска, Енакиево, Донецка, Луганска и прочих городов, постоянно фигурирующих сейчас в новостных сводках, будут лишены возможности самостоятельно избирать себе мэров (а в случае Донецка с Луганском, похоже, и горсоветы), способна резко увеличить число вторых за счет первых! Про действующих глав этих городов и говорить нечего. Никто из них не захочет уступать свое теплое место "сити-менеджеру", присланному из Москвы (или вообще из Осетии, как уже произошло в Севастополе). Поэтому теперь они всеми силами будут держаться за единую Украину и бороться с "сепаратистами".

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

О, нарешті дозрів сказати правду:
    Президент России Владимир Путин признал, что военные в Крыму без опознавательных знаков, которые в народе были прозваны "зелеными человечками", являются военнослужащими РФ.

Об этом он сказал во время прямой линии.

"Я не скрывал, что наша задача была обеспечить свободное волеизъявление крымчан, чтобы события не развивались так, как на восточной Украине. За спиной самообороны Крыма встали наши военнослужащие, которые действовали очень корректно, профессионально. По-другому провести референдум честно и достойно было невозможно", - сказал Путин.

Как сообщал "Обозреватель", ранее во время прямого включения президент России Владимир Путин утверждал, что на востоке Украины нет воинских подразделений РФ.
    (http://obozrevatel.com/politics/405...ih-chelovechkov-v-kryimu-voennyimi-rossii.htm)

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я не можу в це повірити.. А як же одвічний федеративний устрій, права регіонів і т.д.? Злякалися "донбаського вірусу" як загрози реального розпаду?
    П.С. Упс, кримчан не просто надули..

8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ви трохи збавте обороти.
    так, це форум і ви можете писати тут ,що "тушкан-риба".
    але , в кожному своєму дописі, ви СІЄТЕ ПАНІКУ!
    ви ,напевно, думаєте ,що всі інші ,що тут дописують спокійні і пофігістичні. ні ,це не так. ми всі тяжко переживаємо цей період.

9. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мені вже той Коломойський починає подобатись :)
    то його Тимошенко не любить? Тоді він мені ше більше подобається :)

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Путін вважає, що раніше в Криму відпочивали лише алкаші-шахтарі з Донбасу

Погана туристична інфраструктура в Криму пояснюється тим, що раніше там відпочивали шахтарі, які бажали лише «випити і на пляж».

Про це під час «діалогу з країною» заявив президент Росії Володимир Путін, передає Еспресо.TV.

За його словами, йому пояснили, що раніше в Криму «відпочивали шахтарів, для яких – випив рюмку і на пляж».

«Але нас таке, звісно, не влаштовує», - додав Путін.
    Як-то кажуть ,кожен судить по собі,а у цьому випадку по свому народу,я ще не бачила щоб хтось так пив на відпочинку як росіяни.хоча у Криму була давно,а от закордоном "картина маслом":drinks::drinks::wacko1:

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Раніше (значно раніше) там полюбляла відпочивати навіть царська сім"я. За совітів Крим побачив не тільки алкашів зі всього Союзу, але й всю партноменклатуру з їх держдачами.
    Цікаво, кого вони планують завозити зараз? Адекватні люди на спірну територію не поїдуть, навіть гіркі дебошири задумаються, чи треба їм того "южного солнца".
    Після "алкашів-шахтьорів" очікуємо сплеску українського націоналізму на Донбасі :)

12. shparynka

shparynka Well-Known Member

Та в нас шахтарі так не п,ють, як та москальня, з п,ятниці по неділю синячать. Дівчатка, я от глянула голосування у раді, не голосують риги і комуняки, нагло саботують , так чи не можна їх якось , не знаю, мандати відібрати чи зп не платити за таке неробство?

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

не можна по одному-двох судити про ВСІХ, але те, що я бачила і чула від наших іноземних партнерів, підтверджує вашу думку...

14. TinkaMalvinka

Не сперечаюсь там дуже гарно,є багато місць які варто відвідати.Я це написала до того що ось за кого Путін має цих шахтарів...

15. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

цікаво, як на "алкашів-шахтьорів" відреагують самі жителі Донбасу...

16. TinkaMalvinka

Я з вами цілком згідна я узагальнила і по своїм власним спостереженням

17. ljudviga

ljudviga Active Member

не думаю, що вони від того його любити перестануть

18. TinkaMalvinka

Скажуть що то: "бендеровцьі монтаж какой-то сделали и озвучили по своему"

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Путін: Західні українці були другосортними, звідси витоки націоналізму
    перли за перлами.
    Скотина другосортна.

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

І таке меле президент держави на весь світ:girl_devil: Слів нема, одні емоції. А сам він хто ? (кому цікаво в неті почитайте)

Статус теми:
Закрита.