Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pavonia

Pavonia New Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Ніхто нічого не збирається стабілізувати . Позамилюють очі пустими балачками і розвалять все.
    Якщо ви думаєте, що наші територрії нічого не коштують- то ви сумніваєтесь. Для чого тоді ТАК боролись европа з бензоколонкою за нас? гроші Януковичу пропонували і ті і ті?? Є ще хоч одна країна в Европі, якій за асоціацію з Євросоюзом пропонували мільярди??? Путін ризикує зараз страшено, все заради України????

Я думаю, що є щось , чого ми не знаємо і в центрі чого ми опинились.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

Якщо би вам сказали, що ви вийдете і вам заплатять кілька мільярдів евро ? І ще й авансик дали непоганий???

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Тобто, особисто ви б згодились на тюрму? Питання конкретне, а не так "а пагаваріть".

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Всі, в тому числі і Парубій говорили про те, що ідея поставити Коломойського на Дніпро а Таруту на Донецьк то Юлькина ідея.
    Ну чесно, аргемент не те що так собі, він ніякий. Юлька сіла бо хотіла підняти і без того громадний рейтинг, а тепер ставить нормальних людей бо хоче його підняти бо він дуже впав за роки поки вона сиділа. Якось не альо, навіть при всьому бажанні не клеється. Це раз.

А друге, якшо ми просте населення про те можемо і не знати, то європейці за жодних обставин не давали б нам гроші, якшо ними будуть керувати пітніські маріонетки. Ситуація всерівно притянути за вуха.

Ну і що їй зрештою дає розкол? На зх вона не має вже всерівно такої підтримки як мала, і якшо її ставленик Турчинов допустить розкол то рейтинг буде ще нищий, і на такому рівні на арену вийдуть менші політичні гравці - типу Садового, це провал для неї. Хіба ні?

4. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/14/7022365/

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ідея може і Юліна. Але якщо Тарута- її. то з Коломойським вона завжди була у контрах.Просто Юля не дура. Вона чудово розуміла, що Дніпропетровськ на той час можна було втримати лише Коломойським. Крім того, Коломойський сам пояснив ( не йому запропонували ) Юлі і Ко, чому він має бути там.

Что получится по «варианту Тимошенко-Януковича-Пшонки-Захарченко-Добкина-Чуркина-МИДа России»?

Взагалі. як на мене, то в Укранї зараз ситуація просто "...": чомусь я вже більш ніж впевнена, що буде референдум і буде розподіл ( так, як і планувалося- по Дніпру). Решта України, що залишиться - цю владу, яка є зараз - органічно не сприйме . Вони ж. у свою чергу, уже свого, хай на цій частині України- не захочуть віддавати. ТОбто це повний крах не лише економічної, але і політичної системи. Програють усі регіони- і ті, які відділять. і ті- які залишаються...

Тобто, як на мене- реальний розвиток сценарію- це п.3.

6. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

???? Ви маєте на увазі Тимошенко?
    Дозвольте вам пригадати, допоки Тимошенко була прем"єром - всі яники і гоп компанія, були далеко за межами України, сиділи там тихо, й носа не показували, а проти тих, хто не встиг чкурнути проводились слідства. А як тільки ющ зі своїми "примітивно - чоловічими" амбіціями розігнав уряд Тимошенко, то вся гоп компанія дружно повернулась в Україну, і не задовго яник став пре"єром.
    Тому, якщо вже дискутувати то з аргументами, а не як базарні бабки.

7. Pavonia

Pavonia New Member

Ні. Я не політик, в мене набагато чесніша профессія.
    Але це не значить що немає людей, які б за мільярди євро не посиділи б у камері з телевізором.
    Судячи з газових схем чи афери з Лазаренком , Юлька- аферистка дуже потужного масштабу. ЇЇ хвилюють мільярди.Не менше. І розрахована її политика якраз на тих, хто ведеться на слова і сльози по телевізору. Де її вчинки????
    Це питання можна поставити до майже всіх політиків нинішніх.

8. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/14/7022373/

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Ну тоді не потрібно розписуватись за інших, неполітиків, у кого також чесна професія. Імхо.

9. Pavonia

Pavonia New Member

Знаєте, ми, українці, зараз як той НЕО за Матриці- жив собі жив, в комп'ютер бавився, макарони їв і тут БАЦ... взнав що він ізбраний!!!
    Від нашої поведінки зараз залежить буде чи не буде третя світова. Тому розумнішати потрібно зараз в геометричній прогресії.

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

:girl_cool: Ви це серйозно? Боролися за територію? Чи за сфери впливу?За можливість вкладати і заробляти гроші? При розколі заробіток буде меншим у будь якому випадку.

Ше хтос тут писав шо Тимошенко розколола помаранчевих - а хіба то був не Ющенко? який так і не зміг навести порядок між своїм кумомо і попілічнецею? Як на мене то вони її просто злили. Обміняли її зону на свою недоторканість.
    І ше ви писали шо Коломойський і Юлька то вороги - знайте собі шо між ними немає ворогів. В великому бізнесі ворогів не буває. І Яника усиновлена дочка з Юща дочкою прекрасно спілкувалися і вчилися разом.

І ше, а чому не може бути навпаки - Юлька настільки не вигідна Путі , що підтримує фінансування Правого сектору, на Укр правді було дослідження що вони фінансуються Фірташем! Які в більшсоті і є джерелом всякого негативу як на Авакова так і на Тимошенко.

11. Pavonia

Pavonia New Member

Я не розписуюсь ні за кого, а просто припускаю. От у нашому районі минулого року людину забили за гаманець, то я маю думати, що весь світ мегачесний , а особливо Юлька з Порошенками?:girl_bye2:

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тут грають три сили ( і зараз): РФ, США і Україна. Ви бачили. наскільки навіть не вибираючи слів, на засіданні Радбезу ООН, говорив Чуркін? Він навіть не вважав уже за потрібне дотримуватися дипломатичної етики. Тобто РФ, спільно з США уже давно поділили Україну і тепер- це лише гра (Україна- звинувачує РФ, США-РФ, РФ- США і Україну). Грають у "поганого" і "доброго поліцейського". Україна повінстю зараз залежна від двох держав- і від РФ, і від США. І буде чинити так. як їй скажуть ( Чуркін має ту ж риторику, що і Путін- він говорить ніби "брєд", але насправді- прямі меседжі. Навіть вчора він чітко було ясно: або "по телефонному праву" на три сторони ми це все врегульовуємо так, як має бути. Або почнете діяти- вам війна. ЕС- вам не допоможе. Бо знову-таки прямо було сказано : ЄС без США самостійно не приймає ні одного рішення. І по суті Чуркін прямо сказав те, що і так вважає Кремль- ЄС, як спільноти, самостійної одиниці- не існує. Пшик, який вони мають " в носі" ( так, як вони говорили і про Україну в 2008, тільки зараз трішки обережніше). Ситуація в тому, що США теж не потрібна в Європі сильна структура. Тому для США ця позиція теж дуже хороша- слабка ЄС. По суті, на світовій арені зараз є далі дві держави, які вирішують долю всього світу і будь-якої країни окремо, у своїх інтересах- США і РФ. І на сьогодні, РФ у цьому тандемі грає першу роль.) .

13. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Назвіть хоча б одну "аферу потужного маштабу", яка була аргументовано доведена поки вона сиділа. Ну і говорити про те як у нас ведуться слідства, не потрібно, і так знаємо, в даному варіанті це не аргумент. Тому що сиділа при владі, яка її люто ненавиділа і боялась.

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а вот і я:
    Юлія Тимошенко: Доба замирення агресора закінчилася
    Шановні співвітчизники!
    Сьогодні над нашою Батьківщиною нависла смертельна небезпека. Через зовнішню агресію Україна стоїть на порозі втрати державної незалежності та суверенітету. Ідеться вже не просто про втручання у внутрішні справи України, а про спробу окупації та завоювання нашої країни. На Сході діють не українські сепаратисти, а добре навчені та озброєні російські диверсанти.
    Давайте називати речі своїми іменами. Фактично Україні оголошено війну.
    Я до останнього була переконана, що нинішню кризу можна було розв'язати мирним шляхом, не допустивши повномасштабну військову агресію Росії проти України. Сьогодні ці шанси вже втрачені. Вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо.
    Сьогодні, можливо, найважчий день за всі 23 роки Незалежності України. Але час приймати рішення. Доба замирення агресора закінчилася.
    Тому я, як лідер однієї з найбільших політичних партій України, підтримую проведення рішучої антитерористичної операції із залученням Збройних Сил України. Більше того, прийшов час оголосити про організацію загальнонаціонального опору російському агресору усіма доступними методами, в тому числі шляхом проведення загальної мобілізації.
    Ми повинні показати світу, що здатні захищатися самі. І тоді й світ допоможе нам.
    Я закликаю лідерів всіх демократичних держав невідкладно застосувати третій рівень санкцій до Російської держави. Також я прошу лідерів світу про пряму військову допомогу українському народу, який бореться за свою свободу, який гине за цю свободу. Я прошу лідерів світу діяти.

15. Pavonia

Pavonia New Member

Ющенко поганий, це так. Але він хочаб щось робив- ну там музеї трипільської культури повідкривавґ. церкви поремонтував. А що доброго зробила Юля (зрештою і Порошенко, Гриценко, Богомолець і всі інші)??? А нічого.
    І захищати таких людей, це я вважаю, просто стокгольмський синдром якийсь і неповага до самої себе.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ви мене вибачте, ну але якраз ваші дописи з закликами ставати на диби і посилати всіх і вся і можливість уникнути третьої світової це два протилежних рішення. Треба думати в геометричній прогресії, то може і тут пора думати в геометричній прогресії коли пишете - використовувати якісь факти і аргументи, а не просто поговорити.

17. Pavonia

Pavonia New Member

Це все добре, але що робити нам , українцям??? Через якісь тижні, нашої країни , може не стати.
    Який ви бачите вихід ???

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

CaddyV, чому пости в яких пишуть проти Юлі Ви сприймаєте як власну образу? Якщо хочете справді конкретики - пишіть що вона доброго зробила для України. Бо наразі вкрадені нею мільярди в моїй свідомості переважують її "добрі" справи для українського народу.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/14/7022350/?attempt=1

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну класно, загальну мобілізацію.. То значить збирати всіх хлопціа і чоловіків, які ітак остатньо боролися як моглм, поки ті свої портфелі стерегли, а тепер ще мають йти боротися за схід, який невідомо чого хоче... Я вірю, що там є нормальні люди, але ж скільки там тих зіпсованих, зазомбованих. Хіба вони варті здоров'я і не дай Боже життя хоч одного чоловіка?

Thread Status:
Not open for further replies.