Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Можна сказати тільки так

2. Pavonia

Pavonia New Member

Ну що, дівчата, хтось ще сумнівається, що Юлька зливає схід???
    Мені от цікаво, вони вже завтра повісять російський прапор на Верховній раді чи ще трохи повдають з себе патріотів?

3. Supernatural

Так само дивуюсь. Взагалі, дууже незрозуміла йде політика нашої верхівки. Країна розвалюється, сподіваюсь вже потрібні заходи хоч нарешті застосують. Сьогодні на Ері експерти говорили про неможливість і непотрібність закриття українсько-російського кордону. Але ж чому? Краще б вони його закрили. І в Криму все проводилось (і продовжується проводитись) як Росії вигідно...
    Так то вигдядає, фактично Вона взяла зараз владу в свої руки, і результати цієї "нової каманди" ми з вами бачимо. На різних рівнях (

4. Pavonia

Pavonia New Member

Друзі розповідають , що сьогодні в Москві був мітинг за свободу слова. Багато людей прийшли з українськими прапорами!!!
    http://www.snob.ru/selected/entry/74882

5. Альона

Альона Well-Known Member

Чому так думаєте? Якщо влада зараз введе надзвичайний стан- зустрінемо війська Росії на Сході, далі в центр будуть "мітити" дорогу. Ведеться гра Путіна, Януковича, залучені дуже великі і серйозні сили. Повірте, якщо б Юля була у справі- її б акуратно і швидко прорекламували як проросійську і поставили б цятку на Президентських перегонах.
    Думаю ми багато чого не знаємо, навіть не здогадуємось :girl_sad:.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

прийшло значно менше. ніж було заявлено. мітинг був із числа санкціонованих ( тобто як вже одному їм дали "зелене світло" зверху)

З фейсбуку ( журналіст Роман Бурко):Сепаратисты выдвинулись к украинским воинским частям в Авдеевке (Донецкая обл.), собираются ставить ультиматумы и уговаривать перейти на сторону РФ. Нужно сыграть на опережение и каким-то образом предупредить наших военных, чтобы они предприняли адекватные шаги и приструнили возможных "шестерок" и коллаборантов, которые наверняка найдутся.

Ну і Аксьонов уже підтведжує те, що рос. війська будуть введені:Вночі Росія поставить світ перед фактом введення військ у південно-східну Україну – Аксьонов
    Думаю, що за підсумками цього засідання по Україні Радбезу ООН Росія поставить перед фактом всіх колег про те, що введення збройних сил Росії необхідно. Про це на своїй сторінці у Твіттері повідомив лідер кримських сепаратистів Сергій Аксьонов.

“Мене читають багато західні журналісти, звертаюсь: ми не хочемо війни. Введення Збройних сил Росії а південний схід України передбачає стабілізацію ситуації”, – йдеться у повідомленні.http://7days-ua.com/news/vnochi-ros...nya-vijsk-u-pivdenno-shidnu-ukrajinu-aksonov/

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

сьогодні це питання обговорювали на екстренному засіданні РНБО. Пропозиція Пашинського про введення НС у регіонах Луганську та Донецьку була відхилена.

7. Supernatural

Цікава стаття про Юльку, Крим та багато іншого http://hubs.com.ua/business/vadim-g...dnim-blokom-chtobyi-privesti-ee-k-vlasti.html Ось дещо:

8. сніжна

Росія голосом Захарченка озвучила план провокацій на кордоні?

Луценко вимагає негайного референдуму:

Ну і в 3 ночі ( по Києву) сьогодні почнеться засідання Ради Безпеки ООН. на якому Росія буде обстоювати своє право виступити "миротворцем" в Україні

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так і сказав :) То взагалі такий цирк, ота прес-конференція, як в школі : кожному роздали "слова", певно, написали, хто після кого має говорити, вони їх сумлінно відчитали, чемні дітки.
    Але ще не перестаю дивуватися тому, що плетуть: все тут так незаконно, неправильно, аморально! Хлопці, та ж у ваших найкращих традиціях! Чи вам можна, а іншим зась?
    Ну і четвертий президент. Він легітимний, в Україні все зле, але я почекаю, поки мене по-під білі руці приведуть на мій легітимний трон, а з тим всім бардаком хай вуйцьо Вова розбереться, я боюсь.
    Тьфу, гидота!

Останнє редагування: 14 Квітень 2014
  10. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Але сьогодні є і файні новини! Запоріжжя дуже потішило. Там колорадів взяли в кільце майданівці. Закидували яйцями та пакетами з молоком. Ті витягли парасольки та почали знімати з себе стрічки. Мєнти пропонували їм вийти через живий коридор але рашисти боялися.

В результаті після 5 годин стояння в кільці людей їх на вимогу активістів відвезли в відділок. Люди скандували їм "чємодан вокзал росія!"

Запоріжці не розходяться і вимагають не випускати сепаратистів. Шкода правда що їх главарі втекли ще на початку...

11. сніжна

Зірка Фейсбуку Аваков : Міністр МВС України прийняв рішення про створення спецпідрозділів з цивільних для боротьби з сепаратистами. Про це Арсен Аваков написав на своїй сторінці у Facebook.

Дійсно, для чого нам силовики, СБУ і військові? Відстоїмо Україну цивільними. Альфа на антитерорестичну операцію у Слов янську не пішла, бо "не було підкріплення бронетехнікою", а от громадяни з вилами і палками усіх "зачистять"

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

[/COLOR]Ну і взагалі ідіотична ситуація:На подъезде к Славянску отряды самобороны задержали Краз, груженый "гилами" – боекомплектами для установок залпового огня "Град".

Об этом на своей странице сообщил журналист Роман Бочкала. в эфире телеканала Интер сообщили, что самооборона разоружила три КрАЗа, нагруженных боекомплектами для ракет, пишет Украинская правда.

"Автомобили сопровождал всего один автомобиль ГАИ. Как только машины остановили для досмотра, "гаишники" просто испарились", - отметили в эфире Интера.

В свою очередь глава СБУ Валентин Наливайченко прокомментировал ситуацию так:

"Насколько нам известно, военные перемещались в сторону границы и имели свои военные задачи по обороне нашей страны".Вместе с тем он пояснил, почему так получилось, что самооборона смогла разоружить машины, которые сопровождало ГАИ. По его словам, это произошло - "из-за недоверия, из-за того, что местная власть не доверяет центральной власти, провоцируются политические конфликты и люди в них втягиваются, часто – искусственно".

КАК можно отправить ВООРУЖЕНИЕ через потенциально ОПАСНЫЙ район без соответствующего сопровождения???? А после всего утирать сопли - дык местные власти нам не доверяют..

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

А ось у Дніпропетровську зараз таке гарне місто:[​IMG]

Ну ось з приводу сьогоднішнього віче у Києві:
    Отчитываюсь. Вече на Майдане сорвали .Итак, сцену выключили и не хотели включать микрофон - дав немножко попиариться Ляшко. Люди (было много народа) подходили -ждали -и не зная что происходит - шли прогуливаться. Так целый день.
    В 17-00 привезли машину (источник энергии) с микрофоном и смогли продолжить. Ждали решения совета сотников - они вынесли решение Майдана (из известных людей никого не было, не было ни Рады Майдана, ни Кола довиры Майдана, хотя всех приглашали). Только в начале был - представитель ПС.
    Совет сотников Майдана решил:
    1. В связи с началом практически военных действий России на нашей территории и в связи с тем, что действия представителей власти (сдача национальных интересов Украины) не отвечают интересам народа - единственного источника власти, благодаря которому- можно сказать по крови героев которого они взобрались так высоко, решили просить их ОТЧИТЫВАТЬСЯ на Майдане перед народом и ПРИСУТСТВОВАТЬ на Вече.
    2. Собирать народное ополчение для обучения - на случай активных действий.
    Эти вопросы будут оговариваться в понедельник.
    Украина ВСТАВАЙ!!! НЕ ДАЙ сдать УКРАИНУ!!!!

12. Pavonia

Pavonia New Member

Я думаю, що путін мав надію на юльку , тому ще довго вагався з введенням військ на схід, але як стало ясно, що реальні рейтинги в неї ніякі, а в інших добкіних-царьових ще гірші-пішов ва-банк.От і все.
    А Юлька сука. Навіть гірша за Яника , потвора просто. Злила вона помаранчеву революцію, тепер зливає і Майдан.
    Я думаю, що якщо на сході таки почнеться громадянська війна, або підараша туди прийде, ця потвора вже не викрутиться гарними словами. Дуже багато українців побажають їй смерті так, що ніякі екстрасенси не поможуть.

13. сніжна

Во время своего недавнего визита в Донецк Юлия Тимошенко пыталась ввести общественность Украины в заблуждение, утверждая, что с очагами агрессии в считанные дни разберутся «мирным путем»: «Есть 100-процентная готовность к тому, что эти очаги нестабильности скоро будут ликвидированы мирным, законным путем». Более того, она призвала украинских граждан не сопротивляться иностранной агрессии: «Не нужно выходить ни на какие акции протеста против захвата административных зданий. Надо просто жить спокойно своей жизнью», – посоветовала гражданам бывший премьер. Трудно назвать такие действия и такие призывы иначе, как откровенное содействие агрессору по захвату Востока и Юга Украины.

В ближайшие три дня решится судьба всей материковой Украины ,дестабилизация ситуации выгодна как Путину, так и Тимошенко, которая, судя по соцопросам, не сможет победить во втором туре президентских выборов в Украине.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Еще никогда Штирлиц не был так близок к провалу:[​IMG]

п.с.Як набридло періодично прокидатися у новій країні. От тепер думаю: чи то дочекатися Засідання Радбезу ООН в 3 ночі, чи то лягати спати і знову прокинутися в "нєвєдєніє":)

14. Sitara

Sitara Active Member

А те засідання щось дасть, щось змінить? Поговорять, потурбуються та й розійдуться.:girl_sad:

15. сніжна

ну так. Вони то розійдуться. Нє, ще "глибоко стурбуються". А Пуця, якому не дає спокою слава Гітлера, аккурат в 4 ранку почне свою "миротворчу війну".Ну так, щоб бути послідовним з іншими "миротворцями" історії і вже час не збивати.

16. сніжна

суть бла-бла-бла: ( Росія звинувачує США у підтримці і прямих вказівках керівництву на Україні. Україна- звинувачує РФ у тероризмі. Росія погрожує, що якщо вранці Україна застосує на Сході силу, вони не будуть "сидіти і писати папірці і готуватися до дипломатичних переговорів 17 квітня" . Наслідки для України будуть поганими. РФ вимагає від США, щоб вони дали вказівку Турчинову зупинитися. Україна вимагає у РФ, щоб їх Путін подзвонив "своїм" на Сході і наказав зупинитися)

17. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Мы все больше осознаем – это не война Путина с Украиной, это война России с Украиной. И эта война стала точкой невозврата в наших отношениях, поскольку главные бои сегодня происходят на мировоззренческом, а не военном, дипломатическом или информационном фронте. Украина – с Крымом или без Крыма – обречена идти путем, который не имеет ничего общего с евразийскими проектами Путина. Путин дал право даже самым осторожным украинцам не оглядываться на Россию, когда они голосуют за Европейский Союз или НАТО. Те 52% украинцев, которые уже сегодня бы проголосовали за членство в ЕС – это результат его работы. И этому большинству не помешало сформироваться ни накопившееся за последние месяцы разочарование украинцев в ЕС как организации, у которой лучше всего получается "выражать свое глубокое беспокойство", а вот с действиями хуже; ни информационная кампания, которую в течение последних года-полтора проводили друзья Путина в Украине, скупив уличные рекламные площади по всей стране и фактически приравняв Соглашение об ассоциации к гей-бракам; ни понимание того, что ни завтра, ни послезавтра Евросоюз не заключит Украину в свои объятия как нового полноценного члена.
    Почему нам не по пути? (предназначено для русских)
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/534a9868b726d/

18. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Але не всі росіяни зомбовані! Гарний вірш в тему. Сорі там є нецензурщина трохи.

Андрей Орлов (Орлуша) 10.04.2014.

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відсторонений президент України Віктор Янукович у компанії Віктора Пшонки та Віталія Захарченка виступив з відеозверненням з російського Ростова-на-Дону.
    Українській владі Янукович пригрозив кримінальною відповідальністю за сьогоднішні дії.

Колишній президент попросив військовослужбовців України не виконувати "злочинні накази" і не стріляти в український народ.

На думку Януковича, Україна однією ногою вступила у громадянську війну. а також – рухається до банкрутства.

Народ України ніколи не прийме диктат, особливо диктат націоналістів, вважає Янукович.

Він наголосив, що сьогодні для України важливі не якнайшвидші вибори, а діалог.
    забули кнура запитати вкотре. Знов воно вилізло.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Цирк безкоштовний.. Як можна бути такими аморфними телятами? "Зелені" лізуть на територію України, як до рідної хати. Турчинов медитує. А потім - сорі, вже пізно: Крим пішов. Сепаратисти за підтримки Кремля активно готуються відокремитися - Турчинов молиться. Ні, ще готується якась сподівана і очікувана антитерористична операція. Хоча, за логікою, такі речі мали би бути сюрпризом для сепаратистів. Що він ще робить? Крім того, що "радиться" з РНБО і ЮВТ, яка радиться з.. уфф, не подобається мені це все.
    Таке враження, що нова влада страшно боїться стати в очах фін.донорів агресивною подобою Януковича, тому нікого не розганяє, нічого не захищає, стоїть з піднятими руками і взиває до Господа і ЄС з Європою. Так русский солдат пройдеться по Україні вздовж і впоперек безперешкодно. Ні, я проти війни. Але між "здатися без бою" і хай навіть програшною боротьбою вибір невеликий. Бо третього нам Пу не залишає. Так і обійде все побережжя Чорного моря, аж до Туреччини, поки Європа щось собі надумає..
    І ще. Мене одну дістали ті переходи через речення з української на російську і назад? Всі так хочуть сподобатися "русскоязичному насєлєнію" і показати, що "ми свої", аж страх. А насправді це так глупо виглядає.
    Ще два слова про Богомолець. Бачила її в Шустера. Ну школярка, чесне слово. З піднятою ручкою "я, я хочу рятувати країну!" Будь вона сто раз чудовою доброю жінкою, але.. Невпевнена, недосвідчена, без будь-якого натяку на сформоване бачення чогось поза сферою охорони здоров"я. І ці її "переходи" з мови на мову мене добили остаточно. Як то казав Альф "О Боже, я став котолюбом!!", так і Тягнибок мені між цією братією почав навіть бути чимось симпатичним. Сама в шоці.

Статус теми:
Закрита.