Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

а я оце пофантазувала..хе-хе..назвали тоді Росію Путінляндія або Рашпутія..або ще якось..а чо?? :girl_smile:

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

десь писали, що годі Росію називати РОсією, Московія, саме то. Я в принципі давно інакше, ніж Маскаляндія не говорю))

3. zetta

zetta Well-Known Member

я ii вже кiлька днiв наспiвую )) бомбезна пiсня... сподобався один комент до неi : в пiснi нема жодного слово про укр i рос але останнi себе одразу впiзнають i бiсяться))

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

Верховная Рада Украины ужесточила ответственность за посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность страны и государственную измену.

Согласно документу, посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины наказываются лишением свободы на срок от 3 до 5 лет (в ранее действующем законодательстве свобода ограничивалась за такие деяния до 3 лет).

Те же действие, совершенные лицом повторно или лицом, которое является представителем власти, наказываются лишением свободы на срок от 5 до 10 лет.

Кроме этого, закон предусматривает, что за государственное предательство предусмотрено лишение свободы на срок от 12 до 15 лет (в ныне действующем законодательстве предусматривается лишение свободы на срок от 10 до 15 лет).
    Согласно внесенным изменениям, диверсия наказывается лишением свободы на срок от 10 до 15 лет (в ныне действующем законодательстве предусмотрена мера от 8 до 15 лет
    ну i нашi далi радуються в Радi )
    http://www.youtube.com/watch?v=VrFJDyuFX-E

4. Galysik

Galysik Well-Known Member

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Нова кримська прокурорша, то жесть ("Страна в фашизме" та інші "перли")
    https://www.youtube.com/watch?v=394m5TZ21xk

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

спілкуюся на одному спеціалізованному форумі. Там- люди зі всієї України. Коли вчора почалися оті події на Сході, увечері зі всіх куточків України форумчани приєднувалися до молитви. І у жодного ( а там і Донецьк, і Одеса, і Харків, і Львів) не було допису, що ми- не єдині. На російській та українській мові- єдині. Навпаки- віра у те, що все буде добре. От поки у нашій країні будуть такі люди- доти нас не здолати.

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

цікаво. вони самі у це вірять? Хоча, навіть якщо і не вірили, то коли щодня сам ведеш таку пропаганду для інших, врешті решт у неї і сам же віриш ( бо дивилася твітер та фейсбук Аксьонова- то там все те саме+ купа коментів людей, які вірять у те саме: "нацизм, фашизм, нашу страну захватывают. Бендеры и фашисты топчут землю, на которой проливалась кровь наших дедов.В Киеве- нелюди, которым не место на земле и т.п.)

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

до речі. на ютубі є розмова "прокурорші" з Вованом ( відомим у Росії блогером. який розігрує по тел. відомих людей, представляючись і імітуючи голоси теж відомих людей- політиків, артистів і т.п.). "Няша" там теж "жжот"

7. KrystynaM

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

я думаю, вони не рахують і навіть над цим не думають. "Ґлавноє Крим наш". А решта потерплять, ані ж магучяя страна.

8. сніжна

Заступник голови Донецької обласної ради Олександр Кравцов - ще той гуморист:Дожився. Тепер про свої призначення я довідаюся зі ЗМІ. Хтось призначив мене відповідальним за проведення референдуму. Опаньки!", - написав Кравцов.
    "Колись у школі мене призначили відповідальним за щеплення в класі. Мені видалося протиприродним переконувати однокласників підставляти свої попи медсестрі. Але якщо від щеплень є хоч якась користь, то пояснити землякам, звідки на їхні дупи звалився референдум, - справа зовсім уже безнадійна", - заявив він.
    "Відмовляюся навідріз!", - наголосив Кравцов.

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Я можу безкінечно дивитися на 3 речі
    як горить вогонь
    як тече вода
    і... як товчуть в Раді Симоненка )))))

10. Furore

Furore New Member

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Переписувалась з харківянином, каже, що тих сепаратистів в них десь коло 300 штук, не більше. Каже, що народ в Росію не хоче. Все-таки, Схід і Південь то Україна. Все-таки ми єдині і це мене дуже тішить. Путін справді зараз зміг обєднати Україну так швидко, як не зміг би жоден український політик. Я насправді завжди вважала, що українські патріоти живуть переважно на Заході, думала що на Сході їх де-не-де. А тепер бачу, що там теж патріоти живуть. Приємно.

Та й в Криму якби не той Севастополь і путінський Чорноморський флот, то все могло би бути по-іншому.

12. APR

APR Well-Known Member

Олег Ляшко

Луганські сепаратисти-терористи відмовилися скласти 1000 одиниць вогнепальної зброї, зо вони обіцяли зробити до 16 години. Тому закликаю владу рішуче захищати Україну і нейтралізувати терористів. Усю відповідальність за дії терористів несуть Єфремов, Тихонов, Медяник, Кілінкаров та інші луганські депутати. Сам Єфремов із Ради втік, видно, отримує вказівки з Москви що робити

13. KrystynaM

Сепаратисти-диверсанти закликають Ахметова стати їх публічним лідером: "Ренат Леонідовіч - нам нужен лідєр". Ще багато цікавого в записі нічної зустрічі донецьких диверсатнів і Рената Ахметова.
    Цитати сепаратистів:
    - Вопрос стоит о полном суверенитете и отсоединении Донецкой области
    - Давай тогда мы пригласим Яценюка
    - Выборы на носу - кого выбирать - нет ни одного человека
    - Партия регионов была, но не имеет никакой силы
    - руководитель как тарута, которого никто не выбирал, зачем он нам?
    - сами создаем. свое правительство
    - в Киеве вышли, и люди стали жить хуже. а нам не дают даже выйти
    - мы пытаемся говорить, у нас людей воруют, вывозят в Киев
    Цитати Рената Ахметова:
    РА: первое что я должен сделать - я должен обратиться и сказать - отмените штурм
    РА: вторая ситуация - выбирите, кто конкретно будет говорить. давайте я прийду от вас и скажу: давайте мы обратимся... обратимся... к власти и поговорим
    РА: мы, Донбасс, хотим выбирать, но чтоб не назначали
    РА: что мы должны сделать чтобы нас услышали?
    Сепаратисти: Отделиться
    РА: отделиться, это не цель а средство
    Сепаратисти: вы готовы возглавить возглавить Комитет Донбасса?
    РА: я готов полностью присоединиться и быть там, вместе с вами
    Цього вже досить для затримання фігурантів.
    Весь запис: https://www.youtube.com/watch?v=lWmKfiiJnT8

14. APR

APR Well-Known Member

15. Анута

Анута Well-Known Member

щойно дзвонила знайома з Донецька. Їй зателефонували і сказали терміново приїхати за дитиною в школу. Приїзджає і... чує кулеметні черги.

там реально якась перестрілка. Аут :sad:

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А тим часом керівником антимонопольного комітету хочуть призначити дуже "чесну" пані:

17. ljudviga

ljudviga Active Member

18. сніжна

в обід поперджували,що якщо донецькі сепаратисти не здадуть зброю і не звільнять приміщення, почнуть контртерорестичну операцію ( тобто тоді сепаратистів вважатимуть терористами і заходи тоді до них інші- зачистки)

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Луганськ:Луганські сепаратисти замінували будівлю СБУ у місті та захопили заручників.
    Про це заявляють у Службі безпеки України.
    "Погрожуючи зброєю та вибухівкою, сепаратисти насильно утримують близько 60 громадян, не дають людям залишити приміщення і повернутися додому. Тобто вдаються до засобів, які використовують терористи", - сказано в повідомленні.

Харків:Озброєні бітами, камінням і цеглою сепаратисти напали на автобуси з міліцією в Харкові.

Агресивно налаштований натовп наздогнав міліцейський автобус, який їхав по вулиці Іванова, і закидала його камінням, повідомляє Медіапорт.

Чоловіки з георгіївськими стрічками почали бити палицями і бітами лобовим і бічним стеклам. У водія автобуса кидали цеглою.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

действия В.Путина и его «сепаратистов» на Востоке и Юге Украины оказываются нацеленными не столько на оккупацию и аннексию Россией Востока и Юга Украины (на это российских военных ресурсов в регионе явно недостаточно), сколько на имитацию угрозы вторжения и разжигание сепаратистского движения «Русская весна», победа над которым со стороны пропутинских кандидатов в Украине призвана затмить победу украинского народа в революции Майдана, а ее «победителям» должна обеспечить в результате предстоящих выборов президентские и премьерские кресла.

Непосредственные участники захватов административных зданий и инфраструктурных объектов на Востоке и Юге Украины окажутся «расходным материалом» «игры в четыре руки», ведущейся для достижения стратегической цели В.Путина – передачи власти в Киеве в руки наиболее удобных и комфортных для него партнеров.

Естественно, если этот план удастся воплотить в жизнь, то мы больше не услышим от Кремля обвинений новых украинских властей в их т.н. «нелегитимности».

А Юля вчора у Донецьку давала прес-конференцію

А це вже сьогодняшня заява Юлі:Тимошенко заявила, что готова уйти из власти по требованию Майдана

Лидер партии "Батькивщина" Юлия Тимошенко заверяет, что в случае своей победы на выборах она будет готова уйти из власти, если того потребуют граждане. "Да, без сомнений… При первом недовольстве Украины какими-либо моими действиями я спокойно уйду", - сказал Ю.Тимошенко во вторник, отвечая на вопрос о том, готова ли она будет уйти из власти по требованию Майдана. http://interfax.com.ua/news/political/199705.html

19. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

зайшла, щоб те саме написати. Щойно дзвонили мені мої харків"яни. Казали, що то все просто "піна", мильні бульбашки. Зі всіх їхніх знайомих жоден не те , що не був в тих заворушках, а навіть словесно не підтримує. Всі проти. Харків - це Україна і без варіантів.

20. ljudviga

ljudviga Active Member

сепаратисти отримують вже інші вказівки для дій:
    Как Украине правильно попросить помощь у России?
    http://ru-an.info/новости/как-украине-правильно-попросить-помощь-у-россии/

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Глава МИД РФ потребовал от Украины отчета по проекту новой Конституции:
    Украина по-прежнему не информирует Москву о подготовке новой украинской конституции.
    Об этом заявил глава МИД РФ Сергей Лавров, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на РИА Новости.
    "Никакой информации о том, что конкретно обсуждается, какие конкретно концепции закладываются в этот очередной проект основного закона Украины, не поступало", - сказал он на пресс-конференции в Москве.

Читайте на «Цензор.НЕТ»: МИД заявил Лаврову о недопустимости вмешательства в дела Украины
    По словам министра, Россия пыталась получить соответствующие разъяснения у главы МИД Украины Андрея Дещицы, а также у госсекретаря США Джона Керри, так как известно, что американцы вовлечены в процесс подготовки новой украинской конституции.

"Мы внятных разъяснений не получили. Мы только слышим из уст то господина (Арсения) Яценюка, то господина (Александра) Турчинова, что никакой федерализации не будет, дадут какие-то новые полномочия регионам", - отметил Лавров.Источник: http://censor.net.ua/n279992

Ні, ну ви щось таке бачили?

Статус теми:
Закрита.