Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ljudviga

ljudviga Active Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

- Фима, ты знаешь я стараюсь меньше говорить по русски…
    - Шо такое, ты боишься, шо тебя побьют украинцы?
    - Нет, я боюсь, шо меня придут спасать русские…..

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

В мене єдина думка- ЯК я буду жити далі, якщо прогадаю і віддам голос не за ту людину???
    Це певне буде найтяжчий мій вибір за все моє свідоме життя.

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Страшна правда про визволення Києва в тому, що це був ще один геноцид українців. Що святкує сьогодні «Партія Регіонів»? — холоднокровне вбивство радянськими маршалами сотень тисяч неозброєних українських новобранців, більшість з яких була підлітками. Їх кидали з цеглою проти кулеметів, щоб вберегти «гвардію», і зайняти Київ до дня «свята революції».
    Одразу після початку «визволення» території України, за ініціативою Ватутіна — якого прозвали «генерал-облава» — чоловіків практично усіх вікових груп мобілізували у військо — всього на території України було призвано близько 900 тисяч людей. Більшість з них загинула в першому бою, неозброєними, у цивільному одязі.
    Жуков: «Нах..й вооружать этих хохлов? Чем больше в Днепре потопим, тем меньше придется в Сибирь ссылать!»
    http://ichkeriainfo.wordpress.com/2014/03/31/жуков-нах-й-вооружать-этих-хохлов-чем/

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А я знов дзвонила в Крим, наче хочемо родиною зняти будиночок..Обдзвонила декілька номерів. Всі спокійні, ціни тепер в доларах називають, одна жінка казала, що декілька знайомих зі Сходу купують нерухомість в Криму, "щоб було на всяк випадок". Казали, що дуже багато людей було на референдумі.

5. ljudviga

ljudviga Active Member

Йой, людоньки! Царьов навіть не знає, коли почалася 2-га світова війна!
    https://www.youtube.com/watch?v=cPKofN4_NaA
    Як все запущено!

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

так там же голосували навіть із посвідченнями, що вони громадяни України, а не з паспортами! Возили бусиками по Криму, щоби всюди могли побільше проголосувати

6. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дуже чемна та гiдна вiдповiдь усiм росiянам, якi вважають себе нашими ворогами.
    Очень вежливый и достойный ответ всем русским, которые считают себя нашими врагами.

Мої кохані, милі вороги!
    Я мушу вам освідчитись в симпатії.
    Якби було вас менше навкруги,—
    людина може вдаритись в апатію.

Мені смакує ваш ажіотаж.
    Я вас ділю на види і на ранги.
    Ви — мій щоденний, звичний мій тренаж,
    мої гантелі, турники і штанги.

Спортивна форма — гарне відчуття.
    Марудна справа — жити без баталій.
    Людина від спокійного життя
    жиріє серцем і втрачає талію.

Спасибі й вам, що ви не м’якуші.
    Дрібнота буть не годна ворогами.
    Якщо я маю біцепси душі —
    то в результаті сутичок із вами.

Отож хвала вам!
    Бережіть снагу.
    І чемно попередить вас дозвольте:
    якщо мене ви й зігнете в дугу,
    то ця дуга, напевно, буде вольтова.

Ліна Костенко "Коректна ода ворогам"

--------------

Мои родные, милые враги!
    Признаться разрешите вам в симпатии.
    Когда вас нету рядом - хоть беги.
    Без вас - сплошные приступы апатии.

Мне так приятен ваш ажиотаж.
    Я вас делю на виды и на ранги.
    Привычный, ежедневный мой тренаж,
    Мои гантели, турники и штанги.

В спортивной форме быть приятно всем,
    И нудно обходиться без баталий.
    А человек, живущий без проблем,
    Жиреет сердцем и теряет талию.

Спасибо, что вы тоже крепыши -
    Ведь мелочь недостойна быть врагами.
    Я накачала бицепсы души
    Лишь в результате поединков с вами.

Итак, хвала вам!
    Больше ни гу-гу.
    И вежливо предупредить позвольте:
    Что если и согнуть меня в дугу -
    Дуга эта, конечно, будет вольтовой.

Лина Костенко "Корректная ода врагам"
    Перевод с украинского Олены Билозерской

7. Sitara

Sitara Active Member

Вибачте, яка ж то гидота мерзенна, і воно ще у Президенти пре! До речі, пам"ятаєте історію із підписом до фотографії його доці, щось там на кшталт "Пока мой папа режет людей в лесу, я постою пожру" То це направду був такий підпис чи то фейк?

8. APR

APR Well-Known Member

Донецьк "подякував" Росії: "Давай до свіданія"

У Донецьку з'явилися білборди і плакати із закликом до Росії не втручатися у справи суверенної і незалежної України.

Автори ідеї приурочили установку рекламних щитів із гаслами "Росіє, давай до побачення!", "Росіє, дякуємо, ми самі!" і "Народ і армія єдині" до всеукраїнської акції "Ланцюг єднання", що відбудеться 12 квітня.

http://tyzhden.ua/News/106785

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

І воно ще інтерв'ю дає .....

Екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко,який нині перебуває у розшуку, дав інтерв'ю російському першому каналу.

Жодних сенсаційних заяв екс-міністр не зробив. Фактично повторив те, що до нього говорив Янукович. Зокрема, запевняв, що у Беркута зброї не було. Хоча, коли був в Україні сам розповідав, що дозволив силовикам застосовувати вогнепальну зброю.

Також Захарченко розповів, що 20 лютого у правоохоронців стріляли з будинку Профспілок. Але про те, що на той час ця споруда догорала після нічного підпалу силовиками, не уточнив. Зате переконував: попри втечу з України більше місяця тому, знає усе про загибель Олександра Музичка.

Захарченко запевнив, що після вбивства Сашка Білого – будуть нові.

Нагадаємо, на думку керівництва МВС, саме Віталій Захарченко керував діями тітушок під час подій на Майдані.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Не все так погано! Ми всі хочемо бачити нові обличчя у політиці - вуаля - нова партія Демократичний альянс і Леся Оробець!
    Гром.організація Демокр.альянс оформилась у партію молодих ініціативних чесних освічених людей.

Партія підтримує на виборах мера Л.Оробець. Наскільки я розумію Леся не стає членом партії, принаймні наразі.

10. Gala

Gala Well-Known Member

11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не знаю чи постити...всі вже бачили ролики з Харкова, як фанати Путіна "прославляють"?
    Ну, непристойно, але мене розвеселило))

12. Sitara

Sitara Active Member

13. APR

APR Well-Known Member

Благодійна організація «Українська кіноініціатива» розпочала роботу над створенням документального фільму «Жива молитва Майдану».

Режисер та продюсер фільму — Тарас Пастернак. Попередні роботи: «Спадщина Андрея Шептицького», «УГКЦ: невідомий літопис», «Йосип Сліпий: молитва за Україну», «Володимир Стернюк: служіння у підпіллі», «Отець Кадило».

Як наголошують в УГКЦ, від перших днів Майдану у протестах брали участь священики, єпископи, релігійні лідери, семінаристи. Осередком молитви на Майдані у Києві була польова церква – молитовний намет. Для ночівлі і відпочинку мітингувальників цілодобово були відкриті столичні храми різних конфесій. Богослужіння на головній сцені Майдану стали щоденною практикою.

«Цей документальний фільм покликаний допомогти зрозуміти важливість і значення молитви в житті Майдану, належно висвітлити ці події та збагнути, яку роль відіграв релігійний фактор у розвитку протестів в Україні», — зазначили в УГКЦ.

14. Рибка

Рибка Well-Known Member

Точно :), бо я би на телефон поставила, якби то слово було трохи пристойніше :girl_yes2: .

15. zetta

zetta Well-Known Member

я аж спецiально пошукала) ну така гарна пiсенька)

Сотрудничество ПА НАТО с парламентом России прекращено из-за оккупации Крыма.

Об этом сообщил в субботу журналистам президент ПА Хью Бейли, передает «Интерфакс». При этом он добавил, что не исключено, что в отдельных случаях бюро ПА НАТО все же может приглашать на переговоры представителей российского парламента. Точных критериев таких случаев Бейли, однако, не назвал.

16. Kvakywa

Kvakywa Member

Продивилась сьогодні Царьова на Громадському за вчора....ну що я скажу....про Царьова слов нет.....то вже пожиттєво!
    А от Роман скрипін,то свята людина я б його ще на 5 хв. послала і натовкла б пику в прямому ефірі!

17. ljudviga

ljudviga Active Member

Ось вам культурна пісня:
    http://www.youtube.com/watch?v=g2P2duQC9C0#t=22
    правда, Макаревич та інші, які вийшли проти війни - до них ця пісня не стосується

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

19. ljudviga

ljudviga Active Member

Ще одного закатували, й у той самий спосіб:
    "Викраденого активіста знайшли закатованим у лісі на Черкащині
    Напередодні ВО Свобода заявила про викрадення у Корсунь-Шевченківському у дворі власного помешкання активіста, журналіста, майданівця Василя Сергієнка. У Свободі його зникнення пов"язують із журналістською діяльністю, зокрема - "серією його статей, що викривають злочинну діяльність одного із місцевих багатіїв-
    латифундистів "регіонала" Геннадія Бобова".
    "В обід хлопці з місцевої самооборони знайшли місце, що схоже було на свіжовикопану яму. Дочекалися черкаських криміналістів й почали розкопувати місце, прикидане сміттям. Там знайшли тіло чоловіка з повернутим обличчям в землю, на руках – наручники. Хлопці впізнали у ньому зниклого Василя Сергієнка", - повідомив Собченко.

За його словами, після того, як дістали тіло чоловіка, побачили сліди катувань: у Сергієнка була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця".

Українська правда

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Thread Status:
Not open for further replies.