Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Москва вимагає від НАТО пояснень щодо посилення присутності у Східній Європі
    Нарощування присутності сил НАТО у Східній Європі у відповідь на анексію Криму викликало стурбованість у Москві. МЗС Росії вимагає від Альянсу пояснень щодо таких дій.

Цього тижня на саміті НАТО у Брюсселі було вирішено призупинити будь-яку співпрацю з Москвою, а також перекинути додаткові сили у балтійські країни, Польщу та Румунію, які висловлюють побоювання щодо можливої агресії Росії.

Сєрґєй Лавров, міністр закордонних справ Росії:

“Що стосується планів про нарощування військової присутності сил НАТО на території членів Альянсу серед східноєвропейських країн, то ми, безперечно, виходимо з того, що у відносинах Росії та НАТО також діють певні правила, відповідно до яких не повинно бути постійної додаткової військової присутності на території східноєвропейських держав”.

Сєрґєй Лавров розтлумачив, що Путін не обіцяв Меркель відвести війська від кордонів України. У Москві наполягають, що її підрозділи беруть участь у навчаннях, і повернуться в казарми по їх закінченні.

Поки що такого відходу у НАТО не спостерігають. За оцінками командувача силами Альянсу в Європі Філіпа Брідлава, біля кордонів України у повній готовності до вторгнення перебувають до 40 тисяч російських військових.

Copyright © 2014 euronews

ну як? як таким наглючим можна бути? забила би сама того лаврова з путярою .

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

повністю підтримую. Головне не допустити самодура в президенти з ціллю знищити країну. А серед тих всіх кандидатів ніхто не є лідером справжнім. Але хтось з них ще може ним стати. Я теж за Порошенка. Я вірю, що він зможе розбудувати нашу країну.
    Брудних статей не читаю, бо зараз той бруд на всіх кандидатів буде литись рікою. Богомолець могла б бути радником президента, але не президентом. Це якби мене зробили директором підприємства зараз - навряд я би швидко розібралась що до чого. Так і Богомолець в політиці не так швидко розбереться.

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Інтуїтивно я то і так відчуваю.
    Голосувати за кого??

4. KrystynaM

" як розвалити країну. а конкретно РФ " — курси молодого геополітика
    Роздумовуючи про РФ як джерело агресії та руйнації української державності потрібно зрозуміти що сама оборона наших національних інтересів є тільки тимчасовим вирішенням питання і то у випадку достатньої оборонності . Потрібно нападати та зруйнувати цей Кремлівський Мордор . Як же це зробити ? Пропоную один з варіантів який назву " фінансова дестабілізація та фінансування націоналістичних рухів " . Все що потрібно для руйнації Москви як імперії зла це гроші , пояснюю .
    Вся державна машина РФ тримається на їхньому державному бюджеті та внутрішньому переконанні громадян зберігати держустрій , Якщо ми , чи хтось , знищує ці опори , і одночасно починає фінансувати націоналістичні рухи ( кожній національності своя державність ) то в РФ з"являться ой які проблеми ) .
    Конкретно -
    1) дивимось основні статті доходів бюджету РФ , це експорт природніх ресурсів , припиняємо чи мінімалізуємо цей експорт ( дивимось як США дестабілізує світову ціну нафти ) ( в даній статті вказаний тільки напрямок дій . конкретних дій може бути багато )
    2) фінансуємо національно-визвольні рухи Кавказу , бурятів , ескімосів, всіх етносів і думаю що результат не примусить себе довго чекати )
    Зрозуміло що цей проект на даний час виглядає утопією але ! - він повинен стимулювати розвиток власної фінансової системи , що , в принципі , можливо .
    До речі , принцип " фінансової дестабілізації та фінансування нац.рухів " є універсальним і може бути застосований і проти України ( русини та угорці в Закарпатті, румуни в Чернівцях , росіяни на сході та півдні ) наявний приклад - Крим . А також цей принцип може "відкрити очі " на деякі історичні події , наприклад розвал СРСР.......
    Тому - заробляємо бабло і ..... дестабілізуємо ....... фінансуємо ....))
    Слава Україні і смерть ворогам )
    Іван Мельник

5. Furore

Furore New Member

Чергові помиї на діючу владу (чомусь навіть сумнівів не виникає хто за цим стоїть).
    Так, все зле і недобре, але вони всього лише місяць при владі. І стільки проблем, які їм доводиться розрулювати, певно ще не було ні в кого при владі, хто б там і який не був. Мені їх навіть шкода, їм не позаздриш.

Пардон, не дописала, ідеальний з того що є, для мене. А я далеко не олігарх ))
    Якщо він підніме економіку в Україні, ціни йому не буде. А він єдиний (з того що є), хто міг би це зробити.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Суть в тому, що з повноваженнями, які зараз буде мати новий президент особливого вміння і не потрібно. Зараз президент - весільний генерал. Тому, розумну і адекватну людину треба призначати премєром, а президентом може бути і хтось простіший. При Конституції 2004 насправді біля керма - премєр. Тому Яник і відмінив дію Конституції 2004.

7. makarynka

makarynka Well-Known Member

Рональд Рейган президент Америки свого часу був артистом і радіоведучим.

8. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

На рахунок професіоналів. Коли Вацлава Гавела у свій час питали, чому він на відповідальні посади в державі призначає хоча і патріотичних, але недосвічених людей, а не знаних професіоналів, він дав чудову відповідь: "Краще п"ять років помилок, ніж п"ятдесят саботажу".

9. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Дарта Вейдера не пустили в президенты

Центризбирком отказался зарегистрировать Дарта Вейдера кандидатом в президенты

http://kontrakty.ua/article/76421/

10. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

як на мене, то хороша здорова критика без всяких бздурів і брехні, щоб трохи розвіяти ейфорію

Для мене Порошенко і Тимошенко в будь якому варіанті відпадають, їм вже не вдасться відмитися від пореднього політичного минулого. Досліджуватиму нових кандидатів, маю невелику надію, що хтось ще про себе гарно заявить

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

От власне теж так думаю, адекватного прем"єра було б достатньо

11. zetta

zetta Well-Known Member

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

так дипломатично, по- расєйськи так
    хтьпфу

13. Sitara

Sitara Active Member

Ляшко жгьот на Шустер Live, я в шоці, його ніхто спинити не може, ну й молодець, побільше би таких з вилами!

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Або журналісти УП працюють " як в Криму", або у нас статистика ведеться, " як у Криму":Ось замітка- назва звучить як "Більшість українців підтримують зміну влади". Перший абзац:Половина українців (48%) підтримала зміну влади, яка сталася в Україні в лютому, тоді як 34% респондентів поставилися до цього негативно.

( я і не знала, що 48%- це половина, а тим більше- більшість:) )

15. AilataN

AilataN жива

Щось ніхто не пише про пресконференцію авакова, щодо розслідувань ..
    які ваші думки?

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

18. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

19. zetta

zetta Well-Known Member

Утім, перед очами багатьох досі стоять не лише обличчя тих, кого відспівували на Майдані, а й дещо інше. Прикриті деформовані трупи, які вантажать в автобуси. Чорні мішки, які вантажать у КамАЗи. Тіла з відрізаними головами.
    звiдси http://tyzhden.ua/Society/106623
    безвихiдь.....купу втекло, ще купа ходить собi i навiть балотуэться в президенти.... то просто усвiдомити важко... жодного не посадили. Рука руку миэ.

---------- Додано в 04:36 ---------- Попередній допис був написаний в 04:33 ----------

Президент США Барак Обама підписав прийнятий Конгресом США законопроект, що передбачає надання економічної допомоги Україні і застосування санкцій проти Росії. Про це йдеться в поширеній в четвер, 3 квітня, заяві прес-служби Білого дому, пише УНІАН.
    Президент США Барак Обама підписав закон про надання Україні $ 1 млрд у вигляді кредитних гарантій.

то вже смiшно) скiльки вiн вже указiв дав, пришвидшень, пiдписiв... i знову шось пiдписав а вiз i нинi там.

В Беларуси руками Кремля закладывается "бомба" против Украины, - Тымчук
    Несмотря на гарантии Лукашенко, в стране довольно сильно муссируются слухи о "бандеризации" Украины.http://censor.net.ua/news/279357/v_...a_zakladyvaetsya_bomba_protiv_ukrainy_tymchuk

я навiть не дивилась ту конференцiю... але зараз прочитала В Межигорье была стоянка, а золотой батон не мой", - Янукович.
    бреше i не моргаэ)

20. KrystynaM

Шукачі жертв Майдану знайшли в Броварах підозрілі безіменні могили
    лени групи "Пошукова ініціатива", які намагаються знайти місця поховання можливих жертв сутичок на Майдані, виявили в Броварах підозрілі безіменні могили.
    Про це повідомляється в Facebook-спільноті групи.
    "Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище. Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки", - йдеться у повідомленні.
    "Крім цього, на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму (…) та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил)", - зазначають шукачі.
    думаю, то не тільки в Броварах таке ще знайдеться.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/4/7021299/

Статус теми:
Закрита.