Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Я вчора спеціально дивилась рос.канал. У політичному ток-шоу Право голосу рос.політологи і політики вже навіть відверто кажуть: ну, а як МИ проведемо референдум про статус пд-сх.регіонів, це типу проблематичніше, то ж не автономія як Крим. Тоді ведучий трохи підгадав їм, що то так як би не МИ маємо проводити референдум, а українці. А то вони вже там геть забуваються, блін...
    Про Крим зробили висновок, що Росія взагалі врятувала ситуацію, бо ще трохи і почалась би кривава міжетнічна бойня, тому на благо самих же людей це все треба було зробити так швидко. Росіяни - ангельські миротворці.
    Наступна теза- правим сектором керує сша, бо тільки сша вигідна громад.війна в Україні. А Росія чемно чекає, щоб почати миротворчу операцію. А ще дехто висловився, що хотілось би почати миротворчу операцію вже і негайно, на що було отримано зауваження, що кагби не логічно миротворити наперед, коли ще нічого такого жахливого не відбувається.

І як мене то дратує, що всі поголовно вживають "на Україні", а не "в Україні"! Не могла то слухати - так ріже вухо. То така норма в рос.мові? Типу як виняток: у Франції, в Росії, у Білорусії, але на Україні? Чому?..

2. ljudviga

ljudviga Active Member

3. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

тому що в їхній підсвідомості Україна- частина території "вєлікай і магучєй Расєї" (типу, як "на Смоленщині", "на Кубані" і т.д.)

4. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

5. ljudviga

ljudviga Active Member

ні, це неграмотно. "В Украине", так нас вчили в школі

6. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

написала знайома мені у ФБ
    як допомогти? до кого звернутися? можливо є юридична ГО чи група???

7. sani

sani New Member

тому нам тут треба вживати не "в Росії", а "на росії"!

8. ljudviga

ljudviga Active Member

чомусь хочеться з Вами погодитися

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тим москалям то звичайно не шкодить, але все одно приємно чути що українське МЗС таки почало відповідати у правильному тоні :)

10. Aelita

Aelita Well-Known Member

шось я вже геть запуталасьт - чого Зорян Шкіряк йде в президенти??? Для чого? технічний кандидат Юлі?

пряма мова :
    "Друзі, це правда! Кілька останніх днів я провів у круглодобовому режимі. Рішення давалося дуже важко, але воно прийнято. Прошу ставитися до цього спокійно, адже це моє конституційне право. Вибачте, якщо це комусь не до вподоби, але я і не збираюся бути хамелеоном, намагатися сподобатися і виправдовуватися. Всі пояснення щодо мого рішення, програма, мотивація і прагнення трохи згодом, після офіційної реєстрації. Більш того, переконаний, що ви мене почуєте і зрозумієте. Тримаємося! Був, є і завжди залишаюся поруч з вами! Майдан - це серце патріота! І це залишиться в мені назавжди! Все буде добре)! Слава Украіні!
    P.S. Тролів, ботів, відвертих хамів та просто неадекватів, що зараз будуть змагатися у виливі лайна на моїй сторінці, можу заспокоїти - на здоров'я))! Знаю, розумію, що до чого, так що - вперед))! На мене це не діє, я вмію тримати удар, не сумнівайтеся. Собака гавка - караван йде!"

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я вже так думаю, може вони всі вирішили врятувати держскарбничку і скинутись по 2.5 млн?))

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а до кого в Україні вони хочуть звернутися за юр. допомогою? Офіційно на Кримському п-ві зараз діє законодавство РФ. З завтрашнього дня усі суди працюють тільки за рос. законодавством. Відповідно, звертатися за юр. допомогою можуть лише до місцевих адвокатів та юристів і відстоювати свої права у судах Криму. Українське правосуддя тут зараз їм "не в поміч". Правда, і кримські судии теж не в поміч. Враховуючи по призначенням. Зараз йде повне оновлення суддівського складу. Скандальна суддя Печерського суду Києва Інна Отрош отримала головування в адміністративному суді Ялти і прийняла рос. громадянство; 500 суддівських посад в Криму розприділять або між скандальними суддями України, або ( що найбільш ймовірно)- між своїми суддями з РФ ( ну бо все-таки рос. судова система і законодавство має відмінності з українським)

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Роман Коломієць з фб: Я бачу по різним опитуванням тут багато людей чи то обїлись конфет "Рошен", чи то зазомбувались телебаченням і маніпулятивними соцопитуваннями. По-перше, рейтинг Порошенка значно завищений. По-друге, після того, що я вам про нього розповім, його рейтинг буде ще меншим.
    Народився Порошенко в місті Болград Одеської області (якщо комусь цікаво, національність - єврей). З 1998 року член фракції Медведчука СДПУ(о). Згодом став членом політради партії. Після Помаранчевої революції звинувачувався в 2005 році Олександром Зінченком і Миколою Томенком в корупції на посту секретаря РНБО. Мав і має тісні стосунки з рядом олігархів. Відділяти бізнес від влади ніколи не намагався і не планує в майбутньому. Запамятався виступом у Шустера, під час якого разом із Червоненком, Кравчуком, Шустером і Елеонорою Гройнсман закликав українців вибачитись перед євреями якоби за вбивства євреїв у Бабиному Яру. У 2012 році був призначений Януковичем міністром економіки і торгівлі в уряді Азарова. Кожен рік входить в число самих багатих "українців", в той час як самі українці лише бідніють. Під час Майдану запамятався тим, що зливав разом із трійкою лідерів революцію, а тих, хто активно йшов боротись із режимом Януковича називав тітушками. Як ми потім побачили, саме активна боротьба повстанців змусила Януковича втікти з країни.
    Ми не забули, як Юля й Пєтя зраджували нас після Помаранчевої революції. Ми втратили цілих 10 років розвитку, країна лише деградувала. Хочемо знову наступити на старі граблі? Не за це вмирала Небесна Сотня! Жодного голосу зрадникам і пристосуванцям на виборах!

14. Hexe

Hexe Well-Known Member

за що боролись, на те й напоролись.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

знайшла ось таке:

15. сніжна

ну так. А потім за продаж своїх голосів заробити більше, ніж по 2,5 млн.

16. ljudviga

ljudviga Active Member

Любовница йануковича:
    - Вить, а что будет, если твоя супружница неожиданно к нам приедет?
    - От тут и наступит нам всем Люсьтрация!!!

17. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дмитро Тимчук, "Інформаційний спротив":

18. сніжна

звісно, що Порошенко має "пушок". Але Юля не спить. І зараз на нього буде вилииватися стільки компромату, реального і нереального бруду, що тут ще фільтруй і фільтруй.
    а кому він пропонує віддавати свій голос? У нас вибір- "просто відпад"

19. ljudviga

ljudviga Active Member

За кого тоді голосувати, щоби в тої особи ще й шанс був пройти на виборах?

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ох, як згадаю, як він дерся за прем"єра після помаранчевої, хоч там чітко було зрозуміло- Ющ- през, Ю- прем"єр

Thread Status:
Not open for further replies.