Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

2. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Ну і читаю одне розслідування, на майдані були бойові гранати. Спецпідрозділ сокіл іх кидав.
    О, Фіня теж читала те саме . Посилання вище.

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

йдеться про те, що нова влада - це ще ті кумов`я..кожен з лідерів понаставляв своїх людей, та й по-всьому. Наприклад Яценюк привів 2-х колишніх товаришів і по навчанню, інтересам та партії, з одним з яких має спільні фінансові справи, ще один міністр - колишній голова Кредобанку (де капітал польській), був звільнений за числені махінації, коли не дорахувались мільйонів злотих. А майданівців поставили подалі від кормушки - мініср культури, спорту і т.д.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Влада Криму планує націоналізувати флот ВМС України, "Чорноморнафтогазу" та низку держоб'єктів надрокористування.
    Про це в інтерв'ю ИТАР-ТАСС заявив самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов.
    "Український флот у Севастополі буде націоналізований весь у повному обсязі. Їх кораблі ми не збираємося нікуди випускати. Ми і флоту "Чорноморнафтогазу" закрили вихід", - заявив Аксьонов.
    Він повідомив, що це ще поки не повний список об'єктів націоналізації і він буде уточнюватися.
    "Буде прийнято рішення щодо сонячних електростанцій. Вони будуть передані на баланс Автономної Республіки Крим", - зазначив він.
    При цьому Аксьонов запевнив, що націоналізація не зачепить приватні об'єкти.

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Афігеть.
    А я хотіла на них переключитися, бо мій провайдер троха глюванитьк

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Були, 18го і 19го повним ходом були, по Громадському показували багато, вони прилипали до одягу, і розривали людину. Це до речі ще не зареєстровані в Україні. Свєжак з Расєї матушкі.

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Серед вас є тут релігійні, правда ж? Останні дні зявляються статті про те, що плачуть ікони в різних куточках України і в Росії. Чи чув хтось таку інформацію по церквам? Якщо так, то що це мало б означати?

8. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Дівчата, ну для чого така неперевірена !!! дезінформація !!!!!!!!!
    по перше, який ще міністр??? голова Нацбанку, це для вас те саме що якийсь міністр?

по друге. Я працювала в Кредобанку за Кубіва. Прекрасно працювала, і прекрасно банк себе почував, і ніфіга ні за які махінації Кубіва не звільнили, а просто викупив польський банк PKO наш Кредобанк і поміняли поляки голову правління на свого, от і все!!!!!!!!

От наші люди, в такі тяжкі часи, шукають гудза там де його немає!
    А те добро, яке особисто Кубів зробив для Майдану??? Вже забули???

9. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

із ФБ

11. marianast

marianast Well-Known Member

Пам.ятаєте візит Януковича до Китаю? Після нього ходили чутки про перетворення Криму на промислову зону, з великим портом і сховищами? Тоді всі говорили про загибель туризму. Бо при промислових портах курортів не буває. Так гарно все сходиться. Щоб люди не перечили, спочатку вб.ють курорт, людей залишать без грошей і можливості заробити. І тут великий китайський проект. І на заробітки їхати не треба, і робота,і зарплата....

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так. в цей час (за Кубіва) одне з наших п-в обслуговувалося у "Кредобанку". проблем з ними не мали ні разу.

13. zetta

zetta Well-Known Member

"А в Донецке вечером задержали вместе с СБУ российского ГРУшника при определенных компрометирующих эту спецслужбу обстоятельствах. Вот не знаю, захочет завтра Валентин Наливайченко об этом говорить или предпочтет пока умолчание?!", - отметил Аваков.

Про Яроша :

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а що про нього пишуть в Росії? В мене чоловіка знайомий з Росії видалив з друзів при згадці в розмові Яроша.

15. zetta

zetta Well-Known Member

Я не читаю газет російських і не дуже слідкую за блогами іх, але говорять про "безпредєл " і безчинства зараз в украіні , що панує рекетирство, що Яроша закликає весь час до зброї, що звернувся до чеченського терориста, що хотів влаштувати теракти в росіі .

Информацию о пропаже ПЗРК в нынешнем оборонном ведомстве Украины опровергли, заявив, что все вооружение 80-го львовского аэромобильного полка (из которого, как предполагается, пропали ПЗРК) находится на месте. Впрочем, доверять официальной информации нынешнего оборонного ведомства Украины сложно: ранее в пресс-службе министерства сообщали, что и оружейные склады в казармах внутренних войск Львовщины неприкосновенны, но это утверждение опровергла сама реальность - "списанные" с баланса автоматы АК почему-то обнаружились 19 февраля в руках боевиков "Правого сектора". Принимать на веру сообщения нынешнего министерства обороны Украины сложно вдвойне, зная биографию его нынешнего главы - адмирала украинского флота Игоря Тенюха, давнего члена фашистской партии "Свобода".

Адмирал Тенюх, находящийся сейчас, по сообщениям украинских информированных источников, в банальном запое и "неадекватности", требует сегодня подавить любую гражданскую активность в Крыму с помощью нескольких артиллерийских, аэромобильных и мотострелковых полков, а также бригады ПВО, выдвинувшихся к Перекопскому перешейку из Львова, Чернигова, Житомира и Днепропетровска в рамках неких общеукраинских учений. Первые жертвы передислокации уже известны: на дороге под Мелитополем украинский БТР съехал в кювет и перевернулся - тому свидетельство фотографии очевидцев.

На этом фоне разброда и недееспособности о своих президентских амбициях заявил лидер "Правого сектора" Дмитрий Ярош. В своем "черновике" инаугурационной речи облачившийся в галстук лидер нацистов заявил, что удивлен отсутствием задержанных снайперов, стрелявших в конце февраля на улице Институтской. Стрелявших, заметим, как по активистам майдана, так и по оборонявшим правительственный квартал бойцам внутренних войск и "Беркута". Новоявленного украинского фюрера не смущает даже простой вопрос, почему среди погибших нет ни одного члена его организации. Хотя это факт: в списке так называемой "Небесной сотни" сплошь "добровольцы", или просто прохожие, или даже люди, выступавшие против майдана, как убитый во время штурма боевиками Яроша офиса Партии регионов инженер Захаров. Да, это выглядит кощунством, но по сегодняшний день фамилия Захарова стоит в одном списке с его убийцами.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, а коли овоч виступатиме? щось не бачу нібе поки розкладу його "президентської діяльності".

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

пише, що об 11год

18. kitka

kitka Well-Known Member

Я вчора начиталася коментарів на цю подію, то кажуть люди, же він спробує сьогодні застрелитися в прямому ефірі))))). Не знаю, з ручкою не вийшло, не вломив....:d7:

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

В 11 год за київським часом.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Оптимісти, аднака.
    Знаю точно, овоча просто так в ефір би не пускали, це якийсь черговий етап плану Вови. Він має щось сказати, щоб якийсь виправданий етап знов Кремль запустив.

Thread Status:
Not open for further replies.