Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

идається материнський капітал тільки один раз. Необов'язково саме на другу дитину. Можна на другого, третього і т.д. дитини, народженої в період з 01.01.2007 по 31.12.2016 (кінцевий термін дії закону може бути змінено). Не можна отримати капітал на дитину народжену першим або на народжену до 1 січня 2007 року. Усиновлена дитина може бути народжений раніше січня 2007 року, але повинен бути усиновлена в зазначений період.
    Оформляти материнський капітал можна відразу після пологів, як тільки отримано всі необхідні документи. Можна оформляти пізніше в будь-який час. Скористатися материнським капіталом можна тільки після того, як дитині виповнилося 3 роки. Єдиний виняток: погашення іпотечного кредиту.

тому не вищі.
    якшо перевести в гривні тих 268000 рублів, то вийде 70000, при тому, що то надається тільки один раз чи на 2 чи наступну дитину.
    І термін дії закону до 2016 року, а далі? питання чи продовжать дію закону.
    Життя таке, що треба покладатися на себе при вихованні дітей, а не на державу.
    ПРинаймні зараз.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Тимошенко переконана, що переможе саме вона. Так, на запитання, кого б вона запропонувала в прем’єр-міністри у разі обрання її президентом, лідер "Батьківщини" сказала:
    "У випадку моєї перемоги – а точніше після моєї перемоги – Арсеній Яценюк буде займати позицію прем’єр-міністра… Коли країна потребує не те, що непопулярних, а просто жорстких, жорстоких кроків для того, щоб вижити фінансово й економічно, я думаю, у нього є мужність такі кроки робити".
    цей материнський капітал має певні обмеження у використанні. Це не такі "живі" гроші, які видаються у нас на руки за один рік ( чи два-три при наступних). Допомога матерям по рос. законодавству має інший механізм реалізації

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

неправда. Австрія платить щомісячно 450 евро на 1 дитину до досягненні нею 2,5 роки. А ще безкоштовний садок з 8 і до 12години.

4. KrystynaM

Кримчанки отримуватимуть соцвиплати за народження дитини за російськими правилами
    Кримчанки, які отримають російське громадянство, зможуть отримувати соціальні виплати повідомляє російського законодавства, повідомляє «Сегодня» із посиланням на політтехнолога Віктора Уколова.

Фото: Frank de Kleine/flickr.com
    Фото: Frank de Kleine/flickr.com
    Тривалість декретної відпустки для них передбачена менша, існують також «особливі умови» для виплати соціальної допомоги.

Декретна відпустка, на час якої за жінкою має зберігатись її робоче місце, у Росії буває довгою — 84 дні, або короткою — 70 днів. В Україні її строк становить значно більше — 1 рік.

Розмір допомоги при народженні дитини в Росії залежить від офіційної заробітної платні на останньому робочому місці, на якому, до слова, потрібно пропрацювати не менше півроку. Загалом жінки, що працювали, можуть отримати допомогу від 25 563 рублів до 207 123 рублів або від 6774 грн до 54 887 грн, пише Уколов.

Ті жінки, які працювали менше півроку, отримують тільки 5554 рублі або 1471 грн. Офіційно не працевлаштовані не отримують жодних виплат.

В Україні ж за народження першої дитини мами отримують 30 960 грн (еквівалент 116 830 рублів).

Проте у Росії при народженні жінкою другої дитини та більше на спеціальний рахунок у банку нараховується материнський капітал, який, втім, не можна отримати на руки, а дозволяється витратити тільки на встановлені законом цілі. В 2013 році сума такого капіталу становила 408 960 рублів або 108 374 гривні.

В Україні ж розмір виплати за другу дитину становить 61 920 гривень (233 660 рублів), а за третю — 123 840 гривень (467 320 рублів).
    http://www.epochtimes.com.ua/world/...ya-dytyny-za-rosiyskymy-pravylamy-114724.html

5. сніжна

6. KrystynaM

а в нас що платні садки?
    а ви маєте на увазі що до 12 ночі?

7. сніжна

декретна відпустка в Україні складає 126 ( або 140 при ускладнення) днів. Це аж ніяк не рік

8. KrystynaM

те саме написала кілька дописів тому.
    Тому зараз критикувати, мол так всьо роблять погано, виплати зменшили і т.д.
    Зменшили, не означає відмінили, можна і з того тішитися.

9. сніжна

написано до 12 години ( дня). Тобто 4 години в день

10. KrystynaM

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/03/26/7020391/
    GОД ecть
    Виктор Пинчук, для УП _
    еобходимо добиться, чтобы в Украине деньги не давали власть, а власть не давала денег.
    Деньги не должны давать власть – это важнейшее условие построения социального, справедливого государства. Если хотите – государства не-олигархического. Это абсолютно не означает, что в стране не должно быть крупного бизнеса. Но ему нельзя давать покупать власть. Идешь во власть – уходи из бизнеса. Финансируешь политические проекты или кампании – делай это прозрачно. Кстати, в результате все избирательные кампании подешевеют в 5-10 раз и дойдут до цивилизованного уровня. Прекратить делать из парламента биржу. Никаких покупок депутатов, должностей, голосований, законов. Равные возможности должны иметь все, кто участвует в политическом процессе.

ну самовпененості їй ніколи не бракувало.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

11. сніжна

Агенство ООН у справах біженців вже стурбоване законопроектом України про окупаційну територію в Криму як таким, що порушує права людини.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Рятівниця наша:Юлія Тимошенко заявляє, що має план, як зупинити зазіхання Росії на Україну, але їй потрібна влада президента для його втілення.
    На прес-конференції журналістка зауважила, що Росія намагається зірвати вибори президента в Україні, і запитала, чи має Тимошенко план, як зупинити війну, яка стоїть на порозі.
    "Я маю чітке бачення, як зупиняти цю агресію. Але для того, щоб втілювати мої плани в життя, розробляти ті доктрини, які зупинять агресора, потрібно бути присутньою у владі", - відповіла Тимошенко.
    "Всі свої поради, всі свої бачення я з першого дня намагаюся владі запропонувати. Я переконана, що після президентських виборів я вже зможу це робити самостійно", - додала вона.
    "У мене є впевненість, що ми захистимо нашу країну, що ми не допустимо агресора навіть за декілька кроків за кордоном континентальної України. Ми будемо захищати Україну всіма силами нашої армії, всіма силами нашого народу", - переконує Тимошенко.

12. olenkastar

у нас безкоштовні садочки? оті державні - нічого за них платити не потрібно? Якщо я не помиляюся, то 140 грн (+/-) щомісячна плата, нє?

до 12 дня . В 12 год обід удітей, за який мами платять 1, 80 евр на день.

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

ха ха, то нам що, чекати до травня і бути постійно мобілізованими - поки пані соізволить прийти до влади?
    дурдом веселка....
    соромно перед загинувшими героями. для чого питається вони віддали своє життя? для чого дітей сиротами залишили?щоб пані ю стала президентом?:girl_devil:

14. sherry

sherry Well-Known Member

Що до ПС мені інколи здається що вони наші, а інколи, що пророс) Але деякі їх заклики мені імпонують
    а це їхнє останнє повідомлення
    Побачимо чи сіють вони паніку чи справді попереджають)

15. KrystynaM

але то вміє себе розрекламувати, спасітєлька наша.
    А не боїться, що як ніц не вийде, майдан вже за нею прийде?

16. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

По 112 засідання асамблеї оон

17. KrystynaM

що говорять?
    не маю змоги дивится))

18. Neytasa

Поки що как вегда..... Схвильовані...стурбовані...

19. olenkastar

те саме! ДУже багато запитань і жодної віжповіді, лише ВІРА! НАразі слідкую за тим, що робить сотник Парасюк, йому я вірю - він здається мені таким простим і щирим українцем.

20. Neytasa

Куба засуджує Україну і Америку і підтримує Росію...

Thread Status:
Not open for further replies.