Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Євромайдан!(6)

А Ви хіба не чули про "Покращення вже сьогодні"?
    Якщо вся система згнила, її треба поміняти, але це не справа одного року. Я теж вже змучилась чекати, тому живу сьогоднішнім днем. Хоч наша сім"я і не розкошує, але намагаємось насолоджуватись життям, а не чекати кращих часів))). Мрію про будинок, але вільні))) гроші витрачаю на подорожі. В нас так.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Я сумочку з документами вже зібрала))). Ех...

2. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

А кількасот сторінок нащад я тут читала, що всі готові потерпіти труднощі і затягнути пояси... Вже ні? Скоро ж ми...
    Я особисто не жаліюся. Не голодую, без делікатесів правда. Вдягаюся не в брендове. Їжджу маршруткою. Не відпочиваю щороку на морях... То й жити можна. Хтось не знав, що нічого на краще не зміниться при тому всьому?

3. Rodionochka

Можна подумати, що зараз прийде якийсь там президент, і ми всі просто припіваючи заживем. Сто раз казала, що чудес не буває. І наше життя не залежить на 100% від президента. Кожен є ковалем свого щастя. Якщо хочеш змінити світ - зміни себе. Ми не можемо стояти над кожним політиком, над кожним держслужбовцем. Лиш їх совість завжди з ними. Бог їм суддя.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. niamlyk

niamlyk Member

Мамочки, вичитила в інтернеті, що в антикризовому пакеті Яценюка планується зменшити виплати при народженні дитини - якщо раніше було 35, 70, 140 тис. то зараз 40 тис. для всіх - не має значення яка дитина по рахунку! Я в шоці - знайшли самих багатих - вагітних!

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Хряк завтра знову покаже своє рильце в Ростові :girl_devil:

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Памятаете марш миру у МОскві?
    Хочу запитати тих, хто дивився його , бо я його не бачила , лише окремі фото. Чому нікого там не розганяли , не ловили і дозволили провести той марш?

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

Цього можна було очікувати, бо у нас найвища в Європі допомога по дитині. Ще тоді коли Янукович відмовився підписувати асоціацію, то оправдовував себе тими факторами, що треба знижувати допомогу і піднімати дуже комунальні. Оскільки ми хочимо в Європу то повинні ці фактори сприймати спокійно.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Бо вони подали якусь там заявку, що на наступний день буде проходити такий марш, і їм цей марш затвердила адміністрація, тому все проходило законно.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає інших кандидатів в президенти замість реклами проводити дебати, а зайві гроші направити на допомогу міністерству оборони.
    Про це вона заявила на прес-конференції.
    "Виборча кампанія мусить бути принципово іншої якості", - заявила Тимошенко, зазначивши, що це пов’язано з агресією Росії та економічною ситуацією, що склалася в країні.
    "Я пропоную всім, хто буде балотуватися - і я почну з себе - відмовитися від цієї зомбуючої, пустої, нікчемної реклами, яка розташована завжди на всіх виборах по біг-бордам, стовпам, по підворіттям, на каналах телебачення", - сказала вона.
    хоть шось мудре сказала)))

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

де вичитали:)? йой, то знов шось чекати жахливого? після кожного його виступу, путяра робить шось

11. Natalia

Natalia Well-Known Member

"Янукович в третий раз выступит в Ростове-на-Дону" - Цікаво хто це буде - актор, накачаний Яник чи запис, зроблена заздалегідь?

12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

і навіть не тому, що ми хочемо у Європу, а тому, що ми хочемо щось змінити в тій державі.
    зараз треба трохи поекономити, потерпіти.
    В нас і так виплати на дитину великі. В Європі взагалі відсутні як такі виплаит.
    В тій же расєї теж суттєво нижчі.
    Тим більше допомогу не скасовуюь, просто залишають сталою, без прив"язки до прожитквого мінімум дитини. Колись взагалі не було ніяких виплат, і нічого дітей народжували і виховували.
    Образливіше, що ще в планах скорочення виплат інвалідам і інвалідам з дитинства. Тут важко щось говорити.

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

бо вийшло дуже багато народу, і розігнати такий натовп в той момент було важко, а може. путяра вирішив себе показати з кращої сторони.
    Хто його зна.
    Умом расію нє понять.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

на жаль, думаю, це буде звернення про початок військової операції на території материкової України.

14. Анута

Анута Well-Known Member

ага, і попросить як "єдиний та легітимний" Росію ввести війська на територію України. І вони чемні (їх же попросили) не зможуть йому відмовити. Так не хочеться, але ж їх попросили. Як же кинуть братів своїх молодший та нерозумних у біді?...

Гррр!!!

15. сніжна

він попередньо мав виступити ще вчора-сьогодні. А потім виступ перенесли. Російські інтернет ЗМІ повідомляють, що нещодавно він переніс операцію по стентуванню ( це нескладне втручання). Цікаво, як втручання на судинах дозволяє літати ?

Знову стає тривожно з тими його ( чи і не його) виступами. Завтра скаже, що "Донбас просить захисту" і черговий документ покаже?

Тимошенко каже, що Медведчук їй не друг, а Путін – ворог №1Юлія Тимошенко запевняє, що у неї немає ніяких стосунків із Віктором Медведчуком і ніяких переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним вона не веде.
    Про це вона заявила на прес-конференції в Києві в четвер.
    На запитання "української правди", чи має вона зв'язки із кумом Путіна Медведчуком, Тимошенко відповіла: "Зв'язків ніяких".
    Вона запевняє, що після виходу із тюрми до Москви вона не літала.
    "Я категорично не була в Москві. Це легко можна відслідкувати", - запевнила вона.
    Тимошенко переконує, що переговори з Путіним можна вести лише разом зі світовими лідерами.
    "Ця ситуація може бути врегульована виключно перемовинами лідерами найпотужніших країн світу персонально з Володимиром Путіним", - заявила вона.
    "Якби ці переговори могли б допомогти Україні, я б їхала і говорила. Але переговори України з Росією, по суті, можуть вестися тільки про капітуляцію. Я таких переговорів не визнаю", - заявила вона.
    Вона також заявила, що вважає Путіна ворогом №1 для України.
    "Вважаю Володимира Путіна ворогом №1 для України. Навіть заяви європейських країн, ви чули, вважають, що мої оцінки занадто різкі", - нагадала Тимошенко.

А ще Юля заявляє, що впевнена у своїй перемозі на виборах, хоч і "дає шанс" Порошенко

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Вагітні, до речі, теж різні бувають (не всі найбідніші, я маю на увазі).

Також про підвищення цін на газ для населення - Яценюк наводив ціни у всіх країнах і в т.ч. в Росії, то в нас ціна найнижча була.
    Мусимо терпіти, що зробиш...

17. сніжна

заявки на санкціоновані мітинги у РФ подаются за 2 тижні до їх проведення.

18. Rodionochka

Шкода, але, думаю, що всі повинні докластись для розвитку нової України. Хтось от життя віддав. Лиш би то дійсно пійшло туди, куди треба))). І ось зараз я ВІРЮ. І не треба тут говорити, що то наївно. Бо якщо не вірити, то як жити?

19. Natalia

Natalia Well-Known Member

В Росії є материнський капітал, який є дуже суттєвим на 2 і наступних дітей - біля 430 т. рубл = 12 тис. долларів. Крім того є регіональні доплати - від 1.5 до 8 тис. долларів. Як бачимо - виплати вищі, за вийнятком першої дитини.
    Це я так, для уточнення інформації - я не агітую :)

20. Rodionochka

Ото Кримські мами скоро заживуть))).

Статус теми:
Закрита.