Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Тому що не хочете почути, тому що не хочете відповідати за вибір який зробите.
    Послухайте краще свого чоловіка.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та не доведеться, як самі не захочуть.
    Що у нас на них так завязано?

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

В нашій системі виборів це дорівнювало відданню свого голоса за Януковича.
    Якби ви не хотіли цього бачити.

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

так так, Коли нарешті хтось наважиться розігнати той гадюшник з ім"ям мінсдох чи тепер знов податкова.
    Там реально працює 25-35 %, решта понабирали кантінгєнт, який ходять взад вперед по коридорах.
    Реально, мене трафляє, як я туди маю йти.

4. Ari

Ari Well-Known Member

Нас просто прибють цінами, щоб навіть на могли пікнути (вони мабуть таке мають в планах), бо подорожчання газу призведе до зростання всього іншого, а З/П на місці, про неї ніхто не говорить, я мовчу вже про малі і середні п-ва, чи виживуть вони, де подінуться безробітні. Говорили про хімічну промисловість, що вона стане не рентабельною, а виграють з цього одиниці, намає в нас якоїсь галузі - робим закупівлі, при закупвлях тендери, мендери колосальні гроші в чорні кишені, і ми знову бідні, нє щоб придумати як оптимально вийти з тієї ситуації, та накупляти вітряків і сонячних батерей, не лягати під москаля, а тики думати про розвиток свого, алеж це важко і потрібні зусилля, а хто там може працювати. Сумно.

5. KrystynaM

ні ні, цього точно не робитиму:) завжди голосувала і зараз піду.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

підтримую.
    І всім мудрагелям знайомим кажу, що то, що ви голосували проти всіх = за яника. Рівнозначно як і не голосувати в той час.
    але як кажуть, послє боя рукамі нє машут.
    Робимо висновки і йдемо вперед.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

http://uainfo.org/yandex/299015-nas-nayibli-golovne-gaslo-u-yevpatoryi.html
    настрій у Криму.
    Щойно телефонувала наша родичка із Євпаторії.

Єдина, що залишилась серед усіх при здоровому глузді. Розповідає про те, що головним гаслом цього тижня стало "Нас наї@@@ли"! Скрізь: на роботі, на вулицях, у родинах говорять про це, але пошепки. Бо відчувають, що совок вже повернувся.

Отримали пенсію у рублях по курсу 3,8. Ціни зросли. Зруйновані сподівання. Її батько пересварився і послав нахєр свого брата з Пітера, бо той наобіцяв йому військову пенсію 20 000 рублів (отримав 6840 гггггг). Всі шоковані кількістю незрозумілих чувачків "кавказької національності", яких безліч вештає вулицями міста.

Вся родина пригнічена. Тримається лише тьотя: дивится у три рази більше Кісєльова, каже, що це тимчасові складнощі і прокляла Яценюка, бо він сєктант і вивіз до Обами всі скарби скіфів.

Отакі новини в Криму.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я на минулих виборах ледве не спокусилась проголосувати проти всіх.. але в останній момент подумала "Раз я вже сюди прийшла - то треба когось вибрати."

Напевне буду за Богомолець цього разу. Ще подивлюсь. Якщо Порошенко буде набирати 50 % по рейтингах перед першим туром - тоді за нього, а як не буде - тоді за Богомолець. Дуже шкода буде, якщо вона набере маленький відсоток. Вона змогла організувати медпункти на Майдані, справиться і тут. І вона мені виглядаю більш чесною, ніж усі інші.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

насмішили ))) Вона Кисельова в 3 р більше дивиться щоб не впасти духом, а сектант - Яценюк ))))

В РФ справді поклоніння Путіну як секта.

7. Tequila

Tequila Well-Known Member

Красава

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

о, тому росіяни обожннють путіна. Стаду треба чабана

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Юлька була прем"єром, Порох головою РНБО. Всі забувають, що він теж при кормушці був. І бурної діяльності від нього не бачили. А зараз сидить тихо, а потім бац і весь в білому. То правда чим менше говориш тим вищий рейтинг

9. KrystynaM

а в нас юльку, бо вона всьо может і всіх сдєлаєт.
    А люди як були бідаками, так ними і залишаться.

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

такого вам ні одна соціологія не видасть, боюся.
    угу, вона гарантовано не набере відсотків для перемоги, але відтягне разом з Ярошем, Тимошенко, Кличком і.. хто там ще піде на вибори, відсотки від Порошенка, і будемо мати президента Тігіпка.
    Саме так, бурхлива безтолкова активність і багатослівність справді розчаровує, і зрозумів це тільки Порошенко

11. KrystynaM

Алексей Арестович

И чтобы вам стало совсем смешно:

- меж Украиной и Россией заключено межправительственное соглашение об обслуживании украинскими специалистами межконтинентальных баллистических ракет шахтного базирования до 2018 года, стоящих на вооружении РВСН РФ.

Ракета в шахте - это чрезвычайно непростая штука. Ракетное топливо - агрессивно, для обеспечения безопасности установки необходимы постоянные регламентные работы, которые для примерно трети российских комплексов производят украинские специалисты. Своих специалистов для этого типа ракет у россиян нет.

Если мы прекращаем обслуживание, россияне немедленно оказываются перед угрозой порядка 100-150 чернобылей на своей территории.

Так вот этот аргумент ни разу не был использован на переговорах ни одним поколением украинской власти.

Вместо этого они заключают юлины договора, харьковские угоды, и плачут, плачут, плачут, что у них нет аргументов против такой сильной и страшной России.

Хотя я Вас уверяю: стоило его использовать, и Россия еще бы доплачивала нам за газ.

Данное соглашение действует до сих пор - несмотря на военную агрессию России в отношении Украины.

https://www.facebook.com/alexey.arestovich/posts/692073044190112?stream_ref=5

черговий арестович.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

А ПС та "самооборона" так і не повернули захоплені автомобілі з парку Януковича ( хоча обіцяли це давно зробити)- користуються "трофеями":У Рівному на похороні активіста "Правого сектору" Олександра Музичка засвітилось авто, дуже схоже на одне із тих, що були в автопарку сина Віктора Януковича.
    Про це пише місцеве видання "ВСЕ".

Фото: ВСЕ
    Елітну тюнінговану GMC Savana, подібну до знайденої "Правим сектором" у Гостомелі, помітили біля Свято-Покровського собору, де відспівували "Сашка Білого".
    Дуже подібне авто, яке коштує більше мільйона гривень, свого часу помітили у самооборони Майдану, яка обіцяла його повернути за першої ж потреби.

У кортежі з чотирьох автівок під собором, пише видання, була й елітна "Тойота" без номерних знаків, якою, начебто, приїхав Дмитро Ярош з оточенням.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

про це вчора говорили і на 5 каналі з деякими з нашими депутатами і прямо задавали запитання, "чому і доколи"? Відповіді так і не отрималаи "Ми щодня стависо це запитання перед РНБО, але нас не чують чи не хочуть чути2 ( і далі по тексту)

13. zetta

zetta Well-Known Member

про це чула в новинах, то сказали що до кiнця року воэнним пiднiмуть пенсii i зарплати до рiвня руських.
    i не почують, бо мають домовленостi з росiэю для своэi кишенi i вигоди проти свого народу. от i все. в росii юристи працюють на 1000% пiдминаючи всi закони на користь рф, Рф миттэво реагуэ на будь який рух в ii сторону, а нашi ну нiяк. то вже навiть не дивуэ.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Богомолець хзараз жаліється, що їй не вистачає коштів для реєстрації, тому "дозбирує їх по друзям".
    Кличко заявляє, що готовий своїми голосами поступитися Порошенко
    Ну а Тигіпко вже по рейтингах Юлю з Кличком наздоганяє

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Сьгодні Юля на прес конференції офіційно заявила, що йде у Президенти:Я планую балотуватися на посаду президента України" – заявила Тимошенко.
    "29 березня на з'їзді я проситиму Батьківщина офіційно висунути мене кандидатом на найвищу посаду держави", - сказала вона.

15. KrystynaM

дурень думкою багатіє, хай тішаться.
    Сумніваюся.

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Так мало статися, не сьогодні, так завтра. Впевнена. З тим станом економіки в країні, його можна приховувати, але від цього нічого не міняється. І ми хотіли змін. І не буває так, що відразу все чудово. Думаю, що років з 10, у кращому випадку, нам буде сутужно. Я вже якось морально до цього приготувалась))). Коли були в Ризі перед Новим роком, нам екскурсовод жалілась, що їм важко жити - висока ціна за комунальні, не дуже великі ЗП тощо. Але на моє запитання, чи вернулися б назад до РПосії була однозначна відповідь. Вже я якось виросла, щоб вірити в казки...
    Лиш до можливої війни не можу звикнути...
    До речі, були нещодавно у Голандії, там просто засилля велосипедів. У Амстердамі населення 1,5 млн, і роверів стільки ж. І це не через те, що вони аж так люблять на них возитись. Просто на авто дійсно дуже дорого - бензин, парковки. Та і громадський транспорт там теж дуже дорогий. Думаю, що це чудова альтернатива маршруткам))). В мене чоловік, лиш потепліло, відразу на нього пересідає.

17. zetta

zetta Well-Known Member

Кабінет Міністрів пропонує скоротити загальну чисельність МВС на 79 400 осіб. Про це йдеться в антикризовому законопроекті уряду (№4576). Зокрема, пропонується скоротити загальну чисельність МВС на 79400 осіб (з 324 400 до 245 000 чоловік), Служби безпеки України на 3 350 осіб (з 33 500 до 30 150 осіб), Управління держохорони на 299 осіб (з 2 993 до 2 694 осіб) і прокуратури - на 2 263 осіб (з 22 630 до 20 367). Нагадаємо, прем'єр Арсеній Яценюк повідомив, що уряд вирішив скоротити кількість чиновників державної виконавчої влади на 10%. Під скорочення потраплять близько 24 тисяч осіб.
    Джерело: fakty.ictv.ua

Німецький уряд дорікає Юлії Тимошенко за висловлювання під час підслуханої телефонної розмови з депутатом Шуфричем. Сама екс-прем'єрка заявляє, що її слова було змонтовано. ах i ох...http://www.dw.de/німеччина-розкрити...17521424?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

ЕС ускорит процесс создания безвизового режима с Украиной - Фюлеhttp://news.liga.net/news/politics/...niya_bezvizovogo_rezhima_s_ukrainoy_fyule.htm

Янукович в третий раз выступит в Ростове-на-Донуhttp://vesti.ua/strana/44642-janukovich-v-tretij-raz-vystupit-v-rostove-na-donu

18. ljudviga

ljudviga Active Member

цікаво, що це я чую зі своєї молодості - з 1997 року, нормально так? Життя не було. Продовжуємо. Вже коли буду старенькою, далі це буду чути.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Та ні, просто читаю, спостерігаю... Я якась така підозріла стала))). ПС ніби все правильно робить, але деякі їх вчинки заставляють задуматись. І ця ситуація з Сашком Білим їм теж на руку. Але для України це в даний момент удар нижче пояса - моя думка. Тому Ярош поки для мене відпадає як кандидат у президенти. Свого часу голосувала за Свободу, зараз гірко розчарована. Я - патріотка, але я проти радикального патріотизму. Якось так))).

20. zetta

zetta Well-Known Member

Бывший министр обороны и экс-секретарь СНБО Евгений Марчук заявляет, что в ближайшие два дня Украина будет переживать самый критический момент своей истории за все годы Независимости. Об этом Евгений Марчук сказал на пресс-конференции в Украинском кризисном медиа-центре, передает УНИАН.
    По словам Марчука, для военных есть очень “точные индикаторы”, когда готовится масштабная операция, особенно наступательного характера, которую невозможно скрыть.

”Есть такие операции, такие их составляющие, на таком этапе, когда долго держать невозможно. Нужно или давать отбой, или реализация вперед”, - объяснил он.

Марчук сообщил, что на сегодняшний день в Донецке и вокруг этого города наблюдается скопление так называемых "туристов" в гражданском и наблюдается их “организационная активность”.

"Есть все приметы того, что, к величайшему сожалению, может произойти сначала не массированная атака наступательного характера российских регулярных войск на территорию Украины, а будет инициировано очень грамотно, а они уже получили опыт в Крыму, с учетом всех ошибок... Это будет большая часть организованных людей, которые не будут в военной форме совсем, но значительная часть из них будет вооружена автоматическим оружием. Ну, а дальше - соответствующие действия”, - сказал Марчук.

Кроме того, по словам Марчука, по мнению экспертов, российскую интервенцию в Крым можно было заблокировать без стрельбы. “На сегодняшний день могу сказать только одно на экспертном уровне, что интервенцию в Крым можно было заблокировать без взаимной разной стрельбы, танков и авиации", - отметил он.

Военная разведка США уведомила Конгресс о том, что вероятность военного вторжения России на территорию восточной Украины выше, чем думали до сих пор.
    http://ubr.ua/ukraine-and-world/pow...ticheskii-moment-svoei-istorii-marchuk-286849

Thread Status:
Not open for further replies.