Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

А я вже починаю з цін офігівати... щось аж сьогодні помітила, забігла в Сільпо: сир голанд, рибка - так підскочили в ціні! А ще що буде, ой-ой-ой!

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

тільки шкода, що читає. А міг би так - від душі!
    Загалом нормальний чоловік. Не білий і пухнастий, але ж нормальний.
    Десь як Порошенко місцевих маштабів.

2. Hexe

Hexe Well-Known Member

Для того, щоб все змінилося - тре певно кинути якусь гранату у ВР. тоді може нові обличчя з"являться..... а так, ми ніц не зробимо, а ті паразити так міцно тримаються за свої зручні крісселка - що ніяк їх звідти не вигнати.

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

А чого ви Тигипка з рахунків списуєте? Я припускаю, що в 2 тур навіть він може вийти...

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, тривожні новини чую цими днями про наших поранених героїв майдану.
    По-перше, неприємність в клініці Ізраїлю, де виявилось, що ніяких домовленостей про лікування не було, що грошей не перераховано і т.д. Прийшлось активістам негайно вирішувати питання, лікарі, звичайно, ставились з розумінням, з лікарні не виганяли, але неприємний осад залишився.
    Друге, що чула - про лікування майданівців у Польщі. Людей з декількома незагоєними вогнепальними пораненнями повідправляли додому, їм стало гірше, тоді почали нібито говорити про повернення в лікарню на доліковування. Там теж щось було з грошима зв"язано... Ставлення до людей з боку лікарні (Люблін, по-моєму) було не дуже добре.

Що ж це таке всяке вилазить? Чи то закінчились пожертви, чи вони пішли не за призначенням взагалі?
    Я не уявляю стану тих бідних людей: таке пережити, а тут ще й полікуватись нормально не можна...

6. Hexe

Hexe Well-Known Member

а мені цікаво, той рахунок Майдану, котрий яник заморозив(де багацько грошей лишилось), з ним що? його "розморозили" чи він полетів в невідомість?

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Правительство РФ перешло от использования интернет-планшетов iPad на планшеты компании Samsung. Об этом сегодня сообщил глава Минкомсвязи России Николай Никифоров. По его словам, это не является введением каких- либо ограничений или санкций в отношении американской компании Apple. Впредь на заседаниях правительсва России будут использоваться планшеты компании Samsung. По его словам, переход на планшеты Samsung носит технический характер.

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

і як жити??? Реально..от реально? В мене дитячі 940 грн, чоловік має - 2000. Житло знімаєм..Якщо чесно, вже не смішно..Маршрутки теж дорожчають з 1 квітня - 3 грн, тобто вдвох в центр з`їздити - 12 грн..мовчу вже що з рік взагалі нічого не купую ні з одягу, ні з косметики. Коротше, я вже серйозно задумуюсь виїзджати кудись..Сумно.

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

от над цим би задумалась...

8. sherry

sherry Well-Known Member

якби він ще так робив як говорить... Люди йому ще на початку заворушень казали про створення самооброни, патрулювання містом, а він від людей втік, а потім то все звучало ніби він сам то все зробив і організував

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

3 поки, але думаю видіб`ють і до чотирьох скоро..взагалі чесно - якось вже не весело - все урізають....та з чого, з чого урізати, ми взагалі вже на порозі бідності. Ще раз скажу - серйозно подумаю про виїзд.

10. Sitara

Sitara Active Member

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а чому ? маєте якісь здогадки - поділіться. Бо мені вони ніби імпонують, але якось все дуже дивно і темно ( от навіть ті події на Банковій, де видно чувака, що перебігав від силовиків до мітингувальників).

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я помітила з інтерв"ю Яроша, що він старається вже працювати і на східний електорат. Досить толерантно висловлюється.
    А журналістка - твердий горішок. Видно, що Яроша вона не зносить.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xxGRbphNJGM

13. Sitara

Sitara Active Member

Вибачте, не втрималась, щоб не запостити сюди
    https://www.youtube.com/watch?v=Zi76J3e2UkI

14. sherry

sherry Well-Known Member

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Поясніть мені хтось чого влада не тримає ціни хоча б на соціальні речі?

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчатка, кому не спиться - познайомтесь ближче з новою кримською прокуроршою. Буде весело. Обкурена, може, чи шо...бідна дівчинка.
    З 26 хв - апогей
    http://www.youtube.com/watch?v=kAQonPZOTvM

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Про Тігіпка-кидалова: Все дело в том, что модус операнди Сергея Леонидовича не меняется. Формула "вовремя предать – не предать, а предвидеть" - это про него».
    http://blogs.lb.ua/sonya_koshkina/260738_kazus_tigipko_.html

17. VERO

VERO Well-Known Member

США готові здійснювати прямі поставки природного газу до Європи, щоб знизити залежність країн ЄС від російського палива.
    Про це заявив президент США Барак Обама в ході прес-конференції за підсумками саміту США-ЄС, передає "Прайм".
    "Ми розуміємо, що (посилення санкцій) по-різному позначиться на різних країнах, у тому числі на країнах всередині ЄС; деякі з них більше залежать від російського палива, і ми враховуємо це. Ми вже зараз можемо здійснювати експорт природного газу в обсягах, які перевищують споживання в країнах Європи", - заявив Обама.

18. sani

sani New Member

http://hvylya.org/analytics/politic...kak-spasti-ukrainu-ot-vtorzheniya-rossii.html

про правий сектор

19. zetta

zetta Well-Known Member

розмовляла вчора з Днiпропетровською подругою, чоловiк якоi харкiвчанин, каже все спокiйно, росте ненависть до росiян навiть у тих людей якi до останнього не цiкавились полiтикою i особливо у молодi. в росiю хочуть бабки з базару. а себе подруга вже те бандерiвкою називаэ ) особисто вона теж проти Ю.

---------- Додано в 05:08 ---------- Попередній допис був написаний в 05:05 ----------

Швейцарія запроваджує санкції проти Росії і заморожує гроші Януковича
    http://www.newsru.ua/world/27mar2014/shveic.html
    Канцлер Германии Ангела Меркель высказалась в пользу решения кризиса вокруг Украины политическим путем без введения экономических санкций против России
    http://comments.ua/world/459590-merkel-vistupila-protiv-ekonomicheskih.html

20. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Так система у нас "некорумпована", але не забувайте хто був при владі.

---------- Додано в 07:26 ---------- Попередній допис був написаний в 07:16 ----------

Далі ставте "проти всіх" для галочки, і тоді сміливо знову запитуйте як жити, не ви ж обрали владу, влада САМА ПРИЙШЛА.

Статус теми:
Закрита.